FIJAK DEVELOPMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIJAK DEVELOPMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.714.647

Publication

01/04/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14070473*

'BRUSSEL

`1 WAR. f 2014

s

Ondernemingsnr : 5t. 0 . 7411. 647

Benaming (voluit) :FIJAK DEVELOPMENT

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Bosstraat 993, 1742 Ternat (Sint-Katharina-Lombeek)

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst

Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PEÊRS,

notaris te Vilvoorde, op tien maart tweeduizend veertien.

Oprichters:

1. De Heer DE BREi3CKER Jimmy Leon Emmanuël, geboren te Asse op zevenentwintig januari negentienhonderd tweeënzeventig, rij ksregisternummer 72.01,27 431-84, wonende te 1740 Ternat, Groenstraat 56.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FICAP 2012", met zetel te 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek), Bosstraat 99 B, opgericht ingevolge akte verleden door ondergetekende notaris op zestien november tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien december nadien, onder nummer 12202341, waarvan de statuten nog niet werden gewijzigd. Ondernemingsnummer: 0501.802.873.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASTI & Co", met zetel te 1500 Halle, Gaasbeeksesteenweg 203, opgericht ingevolge akte verleden door Meester André De Ryck, notaris te Asse, op twaalf december tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig december tweeduizend en drie, onder nummer 03136662, waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd ingevolge proces-verbaal gesloten door ondergetekende notaris op twintig december tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien januari tweeduizend veertien, onder nummer 14012422. Ondernemingsnummer: 0862.207.561.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: " FIJAK DEVELOPMENT "

Maatschappelijke zetel: Bosstraat 99 B, 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek)

Doel: De vennootschap heeft als doel, in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel alle vastgoedverhandelingen in de ruimste zin van het woord te voeren, zoals kopen en verkopen, huren en verhuren, beheren, verpanden en hypothekeren, alle zakelijke rechten verlenen en verkrijgen, verkavelen en ruilen, evenals promotie- en projectontwikkeling uit te voeren, te laten bouwen enzovoort.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, welke van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

on" Voorbehouden aan het -Bi gsc Staatsblad

Luik B - vervolg

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, lhandelsfondsen, vergunningen aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen of

ruilen, die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met haar (maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar lontwikkeling.

De vennootschap mag beschikbare middelen beleggen in onroerende en roerende goederen.

Zij kan alle verbintenissen, kredieten en leningen aangaan of toestaan.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappélijk doel te bevorderen. be vennootschap zal tevens de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Maatschappelijk kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt zestigduizend euro (60.000,00). Het is gesplitst in zeshonderd (600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De zeshonderdaandelen die gans het kapitaal vertegenwoordigen werden allen in geld en tegen pari volledig ingeschreven en volgestort ten belope van de helft.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Zaakvoerders: De Heer DE BREUCKER Jimmy, de BVBA "FICAP 2012" met als vaste vertegenwoordiger, de Heer DE MEUTER Filip, en de BVBA "ASTI & Co" met als vaste vertegenwoordiger, de Heer DE MEUTER Aster, worden als statutaire zaakvoerders van de vennootschap aangesteld.

Algemene vergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste zaterdag van de maand juni om zeventien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bij eenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Buitengewone algemene vergadering.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende besluiten neemt.

1) De vergadering besluit dat het eerste boekjaar zal lopen tot léénendertig december tweeduizend vijftien.

2) De vergadering besluit dat de eerste jaarvergadering zal plaatsgrijpen in het jaar tweeduizend zestien.

oar- Luik B - vervolg

behoede ,

aan het

e gisc íf Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jean-Luc PEÉRS, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 26.08.2016 16486-0132-011

Coordonnées
FIJAK DEVELOPMENT

Adresse
BOSSTRAAT 99B 1742 SINT-KATHERINA-LOMBEEK

Code postal : 1742
Localité : Sint-Katherina-Lombeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande