EVOLVEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVOLVEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.933.320

Publication

03/10/2014
ÿþ=

fln

--o~-_;

Mud Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

[7

EIRIJ

Ondemernrngshr , 0890.933.320 Benaming

oi rrl EVOLVEMENT

verkar l

2 11 SEP. 2014

tor griffie van de Nederjandstalige

ke?lffer,ndel Brussel

YI

III

Rechtsvorm BVBA

Zetel Jagersstraat 53/A, 1933 SterrebeekL

{volledig adres)

Onderwerp akte : IN VFRFFFFNINGstelling met aanstelling vereffenaars

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bruno Mariens, geassocieerd notaris te Kortenberg, op 04 september 2014, (geregistreerd 3 bladen /renvooien te Leuven lste kantoor der Registratie Leuven 2 op 11/09/2014 boek 1390 blad 28 vak 5 ontvangen 50,¬ de Ontvanger De Clercq G.) dat de BAV volgende besluiten heeft genomen:

Eerste agendapunt: principieel besluit tot ontbinding en in vereffeningstelling - verslag van het bestuursorgaan- verslag van de bedrijfsrevisor

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 3 september 2014, met bijgevoegde staat van activa en passiva de dato 2 september 2014 en van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 3 september 2014.

Alle aanwezigen verklaren er genoegzaam kennis van te hebben.

b) Over voormelde staat werd door navermelde bedrijfsrevisor een verslag uitgebracht, waarin inzonderheid wordt vermeld of de staat de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Zijn besluiten luiden letterlijk als volgt: "In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, heeft het

bestuursorgaan van de vennootschap BVBA EVOLVEMENT, met als maatschappelijke zetel te Jagersstraat 53A te 1933 STERR.EBEEK, een boekhoudkundige staat afgesloten op 2 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een

balanstotaal opgeeft van 523.094,36 EUR en een eigen vermogen van 503.446,03 EUR,

Wij begrijpen dat alle vennoten uitdrukkelijk verzaken aan hun recht om het revisoraal verslag 15 dagen voor de buitengewone algemene vergadering der vennoten te ontvangen.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke vigerende normen van het IBR, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op basis van de waarderingsregels en rekening houdend met eventuele waardecorrecties vereist door artikel 28 §2 van het K.B. van 30 januari 2001, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen gerealiseerd worden door dc vereffenaar.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van artikel 181 § 1 van het Wetboek van de Vennootschappen teneinde de vennoten toe te laten zich uit te spreken over het voorstel tot vrijwillige ontbinding.

Onderhavig verslag mag en kan dan ook niet voor andere doeleinden worden aangewend. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten. Opgesteld ter goeder trouw,Londerzeel, drie september 2014. Luc CALLAERT Burg Vennootschap ovv EBVBA, Vertegenwoordigd door de heer Luc Callaert, Bedrijfsrevisor" De aandeelhouders erkennen volledige kennis te hebben van zowel gezegde verslagen als van de staat door er voordien een kopie van te hebben gekregen. Een exemplaar van deze verslagen zal worden neergelegd samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

c) Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en in vereffeningstelling.

d) De buitengewone algemene vergadering besluit vervolgens, met unanimiteit van stemmen, om de

vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen.

Tweede agendapunt: ontslag zaakvoerder(s) / benoeming vereffenaar

a) De vergadering verleent, met ingang op heden, ontslag aan de zaakvoerder, namelijk aan: -de heer Van de VELDE, voornoemd;Hem wordt daarenboven kwijting verleend voor zijn beheer.

b) De vergadering beslist om aan te stellen tot vereffenaar: de heer VAN dE VELDE, voornoemd en bij ontstentenis (of verhinderd-zijn van eerstgenoemde:)

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

mevrouw ZVVAENEPOEL voornoemd, die elk reeds hebben laten weten aan de vennootschap dit mandaat te aanvaarden. Zij hebben dus (elk) bevoegdheid om alleen te handelen;

In verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen. Derde agendapunt: bevoegdheid vereffenaar

-De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheid bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan hij alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

-De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, aan alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar haar oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend warden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

-De ondergetekende notaris deelt mee dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, elk jaar de vereffenaar een jaarrekening moet opmaken volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding. Tevens dient hij volgens artikel 193 van het Wetboek der Vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten de jaarrekening voor te leggen met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

-Overeenkomstig het artikel 190, §1 van het Wetboek van Vennootschappen legt de vereffenaar, vooraleer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel. Na afloop van de vereffening brengt de vereffenaar aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

-De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten In het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 van het Wetboek der Vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

Vierde agendapunt: VOLMACHTEN -Teneinde de nodige formaliteiten voor de ontbinding te vervullen bij onder meer de Kruispuntbank der ondernemingen, en de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, wordt volmacht gegeven aan: de burgerlijke vennootschap, opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EV Consult" BV ovv een BVBA, RPR-BRUSSEL 0468.337.081, met zetel te 1930 Zaventem Steenokkerzeelstraat, 66, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling;-Voor zoveel als nog nodig wordt nogmaals uitdrukkelijk aan notariskantoor Martens & De Booseré volmacht gegeven voor ondertekening en neerlegging van het verzoekschrift bevestiging van de benoeming van de vereffenaar

Voor ontledend uittreksel, gelijkertijd neergelegd expeditie van de akte, het verslag van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva. Bewijs van aanvraag bevestiging van de aanstelling vereffenaars, meer dan 5 werkdagen geleden.

Notaris Marie Chantal DE BOOSERÉ

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste bb. van Luil, B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende netaas. hetzij van de perso{o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 31.12.2013 13704-0056-011
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 28.09.2012 12589-0420-011
28/06/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Matl Word 71.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0890933320

Benaming

(voluit) : EVOLVEMENT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rooddebeeksesteenweg 71 bus 4, 1200 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Volgens de bijzondere algemene vergadering gehouden op 2 januari 2012 werd beslist om de maatschappelijke zetel met ingang van 2 januari 2012 over te brengen naar :.lagerstraat 53A te 1933 < Sterrebeek.

Anthony Van de Velde

Zaakvoerder

eiWa~

J

II) 9 JUiN 2012

Griffie

1111111 11111 1111f 1/JIJ 11111 1111111111 11111 1111 1111

*12113943*

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : l4aam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : l4aam en handtekening

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 31.08.2011 11503-0343-010
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 30.08.2010 10498-0460-011
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 28.08.2009 09665-0272-010
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.12.2015, NGL 03.10.2016 16640-0375-009

Coordonnées
EVOLVEMENT

Adresse
JAGERSTRAAT 53A 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande