ELFABO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELFABO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.843.422

Publication

06/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313067*

Neergelegd

04-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Fabiolalaan 14

Ondernemingsnummer :

0634843422

Benaming (voluit) : ELFABO

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op drie augustus tweeduizend vijftien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Vennoten - Oprichters

1. de heer MEYSMANS Daniel Jean Marie, van Belgische nationaliteit, wonende te 1982 Zemst, Fabiolalaan 14;

2. mevrouw KUYL Nancy Elisabeth Maurice, van Belgische nationaliteit, wonende te 1982 Zemst, Fabiolalaan 14;

3. mevrouw MEYSMANS Farah Yvonne Dirk, van Belgische nationaliteit, wonende te 1981 Zemst, Tervuursesteenweg 290/2;

4. mevrouw MEYSMANS Deborah Gerda Jozef, van Belgische nationaliteit, wonende te 1830 Machelen, Rampelberghstraat 5;

5. Mevrouw MEYSMANS Ellen Jeannine Frans, van Belgische nationaliteit, wonende te 1982 Zemst,

Fabiolalaan 14.

Aansprakelijkheidsregeling

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inbreng; tussen hen bestaat

noch hoofdelijkheid noch ondeelbaarheid.

2.a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : "ELFABO"

3. Zetel : te 1982 Elewijt, Fabiolalaan 14

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

1. Het ter beschikking stellen van praktijkruimten, in het bijzonder de uitbating, ter beschikking stelling, exploitatie, verhuur en beheer van praktijkruimten voor medische, paramedische, esthetische en gerelateerde beroepen.

De aankoop van alle producten, materialen en inrichtingen voor de exploitatie van de beroepen die behoren tot de doelgroep.

Het organiseren van cursussen, lessen, trainingen, en manifestaties, het begeleiden en coachen op het vlak medische, paramedische, esthetische en gerelateerde beroepen, het ter beschikking stellen van alle hiertoe nodige of nuttige uitrusting, materialen, benodigdheden en installaties. De lesgevers zullen over de nodige kwalificaties dienen te beschikken.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van

1982 Zemst

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals alle soorten grondstoffen en materiële beleggingsproducten, evenals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, met uitsluiting evenwel van handelingen die zijn voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

5. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer :

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over research en over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

6. Het geven of organiseren van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en studiereizen, follow-up activiteiten en de organisatie van promotionele activiteiten.

7. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

6. Bedrag van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬

18.600,00), gesplitst in aandelen van ZEVENHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 750,00) elk.

De comparanten hebben bij de oprichting ingetekend op honderd (100) aandelen en deze aandelen

gedeeltelijk volstort ten belope van vijfentwintig procent.

Bijgevolg hebben de comparanten nog volgende volstortingsverplichtingen:

1. de heer MEYSMANS Daniel, voornoemd, die heeft ingetekend op 21 aandelen heeft nog een volstortingsplicht van 11.812,50 euro;

2. mevrouw KUYL Nancy, voornoemd, die heeft ingetekend op 21 aandelen heeft nog een volstortingsplicht van 11.812,50 euro;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

3. mevrouw MEYSMANS Farah, voornoemd, die heeft ingetekend op 32 aandelen heeft nog een volstortingsplicht van 18.000,00 euro;

4. mevrouw MEYSMANS Deborah, voornoemd, die heeft ingetekend op 13 aandelen heeft nog een volstortingsplicht van 7.312,50;

5. Mevrouw MEYSMANS Ellen voornoemd, die heeft ingetekend op 13 aandelen heeft nog een volstortingsplicht van 7.312,50.

Het totaal bedrag van de stortingen in speciën, hetzij achttienduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 18.750,00), staat geboekt op een speciale rekening zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door KBC Bank.

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

De te bestemmen winst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt besteed als volgt :

- tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor de wettelijke reserve en dit zolang de reserve

niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt;

- op verzoek van de raad van bestuur kan een deel van winst worden gereserveerd;

- de algemene vergadering beslist welke bestemming aan het overschot zal gegeven worden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de derde vrijdag van de maand juni, om achttien uur. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager die vennoot is laten vertegenwoordigen, maar geen enkel vennoot mag meer dan éénmaal volmachtdrager zijn. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien. Om geldig te zijn moet de volmacht schriftelijk zijn en dient zij melding te maken van alle agendapunten.

10. Bestuur

Werden tot bestuurder benoemd en aangesteld voor een onbepaalde termijn, behoudens herroeping

door de algemene vergadering:

1. de heer MEYSMANS Daniel;

2. mevrouw KUYL Nancy;

3. mevrouw MEYSMANS Farah;

allen voornoemd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet vennoten.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een door haar bepaalde termijn die verstrijkt met de afsluiting van de jaarvergadering of voor onbepaalde termijn.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Indien er twee bestuurders zijn besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere bestuurders zijn vormen zij een college.

De raad van bestuur van de vennootschap is bevoegd om alle handelingen te verrichten in naam van de vennootschap en tot verwezenlijking van haar doel, behalve die welke door de wet of door onderhavige statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur of de twee bestuurders samen kunnen één of meer van hun leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen.

De raad van bestuur, de twee bestuurders samen of de enige bestuurder, mag/mogen het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur, de twee bestuurders samen, de enige bestuurder of de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan een prestatiegeld toekennen, en voor opdrachten met bijzondere of vaste prestaties, een andere beloning verlenen.

Vertegenwoordiging

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshande-lingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

verweer-der, verbonden door:

Indien er slechts één bestuurder is: de enige bestuurder die alleen optreedt;

Indien er meer dan één bestuurder is: twee bestuurders die gezamenlijk optreden of, doch slechts voor handelingen van dagelijks bestuur en begrensd tot een bedrag van tienduizend euro per verrichting, door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt.

De vennootschap wordt, binnen hun bevoegdheidssfeer, tevens vertegenwoordigd door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door het orgaan van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde.

Vergadering van de raad van bestuur

Delegatie van machten

Wordt aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur : de heer MEYSMANS Daniel voornoemd. Wordt aangesteld als gedelegeerd bestuurder : mevrouw MEYSMANS Farah voornoemd. Overeenkomstig artikel 23 van de statuten kan de gedelegeerd bestuurder de vennootschap zelfstandig vertegenwoordigen voor handelingen van dagelijks bestuur en begrensd tot een bedrag van tienduizend euro per verrichting.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor J. Verschaeren & H. Mertens, gevestigd te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 286, om voor de vennootschap en in haar naam, over te gaan tot het uitvoeren van alle nodige formaliteiten en het doorvoeren van alle vereiste verrichtingen en het ondertekenden van de nodige stukken en akkoorden bij het beheer der Directe Belastingen, alsmede bij de BTW-administratiediensten, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbankonderneming en het ondernemingsloket, het al met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Coordonnées
ELFABO

Adresse
FABIOLALAAN 14 1982 ELEWIJT

Code postal : 1982
Localité : Elewijt
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande