DSJ EVENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DSJ EVENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.831.641

Publication

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 20.08.2013 13432-0109-008
05/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305851*

Neergelegd

01-10-2011



Griffie

0839831641

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1910 Kampenhout, Vekestraat 44

Onderwerp akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op negenentwintig september tweeduizend elf hebben:

1. De heer DE SUTTER Jeffrey Paul Henry, geboren te Bonheiden op 10 december 1982, wonende te 3150 Haacht, Hollaken 1, en

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DSJ INVEST, met zetel te 1910 Kampenhout, Vekestraat 44, met ondernemingsnummer 0817.069.897, opgericht op 10 juli 2009,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming DSJ Events, en met zetel te 1910 Kampenhout, Vekestraat 44

opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld. Het is door de oprichters volledig geplaatst en volgestort als volgt :

1. De heer De Sutter Jeffrey plaatst honderd euro, volledig volgestort. Hij ontvangt een aandeel.

2. de vennootschap DSJ Invest plaatst achttienduizend vijfhonderd euro, volgestort voor zesduizend tweehonderd euro. Zij ontvangt honderd vijfentachtig aandelen. Het door haar nog te volstorten kapitaal bedraagt twaalfduizend driehonderd euro.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : DSJ Events

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 6.300,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap Fortis Bank.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

naam of in naam van derden, voor eigen rekening :

a) het organiseren van evenementen, feesten en andere vermakelijkheden in eigen naam en voor rekening van derden.

b) het verkrijgen, vervreemden, beheren, exploiteren, huren, verhuren en leasen van onroerende goederen; het beheer, de bewaring en de waardering van onroerende vermogens, inclusief het onderhoud, de omvorming, de inrichting en de bouw van onroerende goederen.

c) het deelnemen aan de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming, de administratie van ondernemingen, dit alles binnen de perken van de wet. Het beheren van een eigen roerend vermogen, met inbegrip van beleggingen en participaties in vennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies-management- en andere diensten aan verbonden en niet-verbonden ondernemingen. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

d) alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of van die aard zouden zijn om er de verwezenlijking van te bevorderen. De vennootschap mag alle roerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

e) bureau voor administratieve en commerciële raadgeving. Het leveren van korte- of lange termijn raadgeving rechtstreeks aan derden of in onderaanneming. De aanvaarding van mandaten als bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of gedelegeerd bestuurder in andere vennootschappen.

f) de vennootschap kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren. De vennootschap kan alle dochtervennootschappen leningen toestaan en zich voor deze borg stellen, zelfs door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij gezamenlijk.

Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door de zaakvoerder afzonderlijk, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders gezamenlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap is de heer De Sutter Jeffrey, voornoemd. Hij is afzonderlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de eerste vrijdag van de maand juni om 14.00 uur.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Overgangs- en slotbepalingen

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Volmacht

De zaakvoerder verleent volmacht aan de aangestelden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Roover & Co te Haacht, Rijmenamsesteenweg 290, en in het bijzonder aan de heer André Schouteet, elk afzonderlijk handelend, met bevoegdheid om de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verrichten.

Voor ontledend uittreksel.

Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DSJ EVENTS

Adresse
VEKESTRAAT 44 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande