DS SMITH PACKAGING COORDINATION CENTER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DS SMITH PACKAGING COORDINATION CENTER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 864.768.955

Publication

28/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vale-amekte

rwgclIontvangen op

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Il

Il

t1,1.111,1,111,j11311,1j Iflhli

19 Mt' 2014

ter griffie van de Nederiandstalige

rechtbank van kg§lanandel Brussel

Ondememingsnr :0864.768.955

Benaming (voluit) : DS SMITH PACKAGING COORDINATION CENTER

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: CulliganIaan 1D

1831 DIEGEM

Onderwerp akte :REELE KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig april tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel, die aan het slot de volgende registratiemelding draagt:

« Geregistreerd twee bladen zonder renvooien op 1 ste registratiekantoor Brussel 2 op 8/05/2014. Boek 79 blad 88 vak 14. Ontvangen vijftig euro (506). De Ontvanger al, (getekend) B. FOUQUET, Adviseur ai. »

dat De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DS SMITH PACKAGING ' COORDINATION CENTER", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Culliganlaan, 1D,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag van achtennegentig miljoen euro (¬ 98.000.000,00), teneinde het te brengen op tien miljoen euro (¬ 10.000.000,00), zonder vernietiging van aandelen.

, Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en strekte ertoe het

kapitaal van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de , Vennootschap.

Deze kapitaalvermindering geschiedde door terugbetaling ln speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag ' van de kapitaalvermindering aan de enige aandeelhouder.

2° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, vervanging van: artikel 5 van de statuten door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tien miljoen euro (¬ 10.000.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door één miljoen tachtigduizend (1.080.000) aandelen, zonder vermelding varV, nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.".

3° Omzetting van de wettelijke reserve van de Vennootschap in beschikbare reserve voor een bedrag van tweehonderdzevenenzeventigduizend negenhonderdeenenzestig euro (E 277.961,00) teneinde de wettelijke reserve te brengen op een miljoen euro (E 1,000.000,00).

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de,

gecoördineerde tekst van de statuten),

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

27/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Md Word 11.1

lj

7 e)

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergefeorliontvmrIcon op

16 ET, 2014

ter griffie van de Nederland3talige rechtbank van koOMânck.,,,I Brussel

IJIAMIJfill11111

Ondernemingsnr : 0864.768.955

Benaming

(voluit) : DS Smith Packaging Coordination Center

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Culfiganlaan 1D, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging van een voorstel van een fusie door overneming in de zin van artikel 671 en artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen tussen DS Smith Packaging Marketing NV (overnemende vennootschap) en DS Smith Packaging Coordination Center NV en Vanneste & Brel NV (overgenomen vennootschappen)

Op 13 oktober 2014 werd door de bestuursorganen van DS Smith Packaging Marketing NV, DS Smith' Packaging Coordination Center NV en Vanneste & Brel NV, een voorstel van een fusie door overneming in de' zin van artikel 671 en artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen opgemaakt, waaruit het volgende blijkt:

1. Beschrijving van de fusie door overneming "

De raden van bestuur van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen Vennootschappen hebben, elk afzonderlijk, vergaderd en beslist over de opmaak en goedkeuring van een gezamenlijk voorstel tot fusie door overname van DS Smith Packaging Coordination Center NV en Vanneste & Brel NV door DS Smith Packaging Marketing NV.

De door de deelnemende vennootschappen beoogde verrichting is een fusie door overneming zoals bedoeld in artikel 671 van het Wetboek Vennootschappen, waarbij de Ovememende Vennootschap het gehele, vermogen van de Overgenomen Vennootschappen overneemt als gevolg van een ontbinding zonder vereffening van de Overgenomen Vennootschappen.

De overname van het gehele vermogen gebeurt tegen de uitgifte van nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschappen. De verrichting is onderworpen, aan de bepatingen van Boek XI, Titel Il, Hoofdstuk Il, Afdeling, I van het Wetboek Vennootschappen,

2. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

2.1 DS Smith Packaging Marketing NV

DS Smith Packaging Marketing NV heeft haar maatschappelijke zetel te Culliganlaan 1D, 1831 Diegem en is ingeschreven in het register van rechtspersonen te Brussel onder het nummer 0421.120.154.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten (laatst gecoördineerd op 30 april 2014), is haar maatschappelijk doel als volgt omschreven:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- het verwerven van deelnemingen, in welke vomi ook, in allerlei bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen en instellingen die industriële, financiële, onroerende, commerciële of burgerlijke aktiviteiten uitoefenen;

- het beheren en valoriseren van die deelnemingen, onder méer door de stimulering, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen, verenigingen en instellingen waarin zij een deelneming bezit;

- het aankopen, verkopen, overdragen en omwisselen van aile roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, Staatsfondsen en alle roerende en onroerende rechten;

- het uitvoeren van aile roerende, onroerende, financiële of industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen die haar ontwikkeling in de hand kunnen werken;

- de fabrikage, de omvorming en de verwerking van en de handel in papier, karton en in alle andere materialen, alsmede aile andere verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks ermede verband houden. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Op de laatste blz. van Lnik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam on handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan haar doel rechtstreeks or onrechtstreeks verwezenlijken, in eigen naam of voor rekening van derden, alleen of in associatie met anderen, door alle verrichtingen uit te voeren die dat doel of het idoel van de vennootschappen, verenigingen en instellingen waarin zij een deelneming bezit, kunnen bevorderen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten. overeenkomstig de voorwaarden van artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle handelingen stellen en verrichtingen doen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap heeft ook als doel, in België en in het buitenland, al dan niet ten behoeve van verbonden ondernemingen:

1/ het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2/ het verwerven van participaties in vennootschappen met een gelijkaardig or aanvullend doel of waarvan het doel van aard is haar maatschappelijk doel le bevorderen en dit bij wijze van inbreng in speciën of in nature, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins en het beheren van deze participaties:

3/ het verstrekken en opnemen van leningen, voorschotten en waarborgen onder eender welke vorm of voor om het even welke duur.

De vennootschap mag echter op geen enkele manier aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs en de uitvoeringsbesluiten genomen op basis van deze wetgeving, of elke latere wet en/ of uitvoeringsbesluiten die deze wet en/of uitvoeringsbesluiten zouden komen te vervangen.

2.2 DS Smith Packaging Coordination Center NV

DS Smith Packaging Coordination Center NV heeft haar maatschappelijke zetel te Culliganlaan 1D, 1831 Diegem en is ingeschreven in het register van rechtspersonen te Brussel onder het nummer 0864.768.955..

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten (laatst gecoördineerd op 30 april 2014), is haar maatschappelijk doel als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft uitsluitend tot doel de ontwikkeling en de centralisatie van één of meer van de hierna opgesomde activiteiten, en die enkel ten voordele van elfe of een gedeelte van de vennootschappen van de groep uitgeoefend worden:

Het verschaffen of verzamelen van informatie, dienstverlening met betrekking tot verzekering en herverzekering, management consultancy, acquisities en financiële advisering, wetenschappelijk onderzoek, niet-commerciële relaties met nationale en internationale overheden, centralisatie van boekhouding, administratie en informatica-diensten, personeelsadministratie, beheer van intellectuele eigendom alsmede alle activiteiten die een voorbereidend of ondersteunend karakter hebben voerde vennootschappen van de groep.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende, exploitatie- of uitrustingsgoederen aankopen, in huur nemen en geven, oprichten, vervreemden of ruilen, en in het algemeen alle transacties ondernemen met betrekking tol roerende of onroerende goederen met het oog op het verrichten van voornoemde activiteiten."

2.3 Vanneste 8, Brel NV

Vanneste & Brel NV heeft haar maatschappelijke zetel te New Orleansstraat 100, 9000 Gent en is ingeschreven in het register van rechtspersonen te Gent onder het nummer 0405.701.213.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten (laatst gecoördineerd op 31 december 2012), is haar maatschappelijk doel als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doet: de fabricatie, de groot- en kleinhandel, het drukken (litho, offset en helio), de uitbating en het invoeren van aile voorwerpen in karton en in papier alsook van alle gelijkaardige voorwerpen, zoals ondermeer, alles wat verpakking betreft.

De vennootschap mag meer in het algemeen, aile commerciële, financiële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met enig element van haar doel, of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te bevorderen."

3. Uitgifte van nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap

De fusie door overneming zal plaatsvinden door de uitgifte van nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap. Deze nieuwe aandelen hebben tot doel de aandelen van de Overgenomen Vennootschappen te vergoeden. Er is geen opleg in geld voorzien.

4. Ruilverhouding

De ruilverhouding zal worden bepaald op basis van de netto eigen vermogenswaarde per aandeel van de

betrokken vennootschappen zoals dit blijkt uit de ontwerpjaarrekeningen per 30 april 2014.

Op basis van de toepasselijke ruilverhouding:

- zal één aandeel van DS Smith Packaging Coordination Center NV worden omgeruild voor 0,526 aandelen

DS Smith Packaging Marketing NV; en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- zal één aandeel van Vanneste & Brel NV worden omgeruild voor 1,864 aandelen DS Smith Packaging Marketing NV,

5, Wijze van uitreiking van nieuwe aandelen

De vergadering beslist dat mevrouw Isabelle Rius de volgende gegevens zef aanbrengen in het register van

aandelen van de Overnemende Vennootschap:

- de identiteit van da nieuwe aandeelhouders;

- het aantal aandelen dat aan de nieuwe aandeelhouders toekomt;

- de datum van het besluit tot fusie.

6. Datum van deelname in de winst

De nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap nemen deel in de resultaten van de Overnemende

Vennootschap vanaf 1 mei 2014.

7, Datum vanaf welke de handelingen van de Overgenomen Vennootschappen boekhoudkundig en voor wat betreft directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

De fusie door overname wordt geacht boekhoudkundig en voor wat betreft directe belastingen in werking te treden op 1 mei 2014.

Bijgevolg worden alle verrichtingen, gesteld door de Overgenomen Vennootschappen na de bovenvermelde datum, beschouwd ais zijnde boekhoudkundig en fiscaal (voor wat betreft directe belastingen) verricht In naam van en voor rekening van de Overnemende Vennootschap en zullen aile rechten en plichten door de Overgenomen Vennootschappen die vanaf die datum aangegaan worden, geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap,

8. Beschrijving van de rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschappen die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen gestelde maatregelen

Alle aandelen die het kapitaal van de Overgenomen Vennootschappen vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de Over te Nemen Vennootschappen,

Bijgevolg, moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

8, Bijzondere voordelen voor de leden van de bestuursorganen die aan de fusie door overneming deelnemen

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de fusie door overneming betrokken zijn.

10. Bijzondere verslagen en bezoldigingen

Er werd aan de commissaris van de betrokken vennootschappen (i.e. Deloitte Bedrijfsrevisoren BCVBA,

vertegenwoordigd door de heer Gino Desmet, bedrijfsrevisor) gevraagd het verslag op te stellen waarvan

sprake ln artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdrachten werd vastgesteld op:

- 1.750 EUR voor DS Smith Packaging Marketing NV;

- 1,750 EUR voor bs Smith Packaging Coordination Center NV; en

- 1.750 EUR voor Vanneste & Brel NV.

11 . Statutenwijziging

Aangezien het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap op heden niet voorziet in de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschappen die aan de Overnemende Vennootschap zullen worden overgedragen, moet er, in het kader van de voorgestelde fusie, worden voorzien in een uitbreiding van het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap.

12.Algemene vergadering

De streefdatum voor de goedkeuring van onderhavig voorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen is 28 november 2014 of de datum van enige andere buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders met dezelfde agenda.

Uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van DS Smith Packaging Coordination Center NV dd. 13 oktober 2014 blijkt tenslotte dat de bestuurders met eenparigheid van stemmen hebben beslist om de heer Thibault Laumonier te belasten met de ondertekening van het fusievoorstel en de ondertekening en neerlegging van de publicatieformulieren, en dit in de naam van de raad van bestuur.

Wodr-,à behouden aan het Belgisch Staatsblad

Vo or" eensluidend Getekend,

Thibault Laumonier Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk neergelegd:

fusievoorstel

- kopie van de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van DS Smith Packaging Coordination

Center NV houdende een bijzondere volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

. . _ .

Op do laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rgen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/10/2014
ÿþalLt.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergcicgdJontvmgofl op

20 Un 2014

ter griffie van d.e.Nederlandstalige rechtbank vaMphandel Brussel

Benaming DS SMITH PACKAGING COORDINATION CENTER

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Culliganlaan 1 D,1831 Diegem

Onciernemingsnr : 0864.768.955

Voorwerp akte: VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur d.d. 18 mei 2004

Overeenkomstig de statuten heeft de raad van bestuur beslist om de maatschappelijke zetel met ingang van 02 juni 2014 te verplaatsen naar Lenneke Marelaan 4 te 1932 Sint-Stevens-Woluwe.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend

Oe heer Johannes van der Looij en de heer Thibault Laumonier

E3estuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- 111111!14,1,1!1;11'811e1111

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 28.11.2013, NGL 29.11.2013 13674-0408-035
26/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vimdá 1 d/ontvangen op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17 NOV, 2014

ter griffiê Vêtl de Nederlandstalige

r-i,i-,,i'~k~*t,,e5 w941. t3WlleWl.t,gl" tXái irZl-jg~~I

Griffie

Ortdernemingsnr : 0864768955

Benaming

(voluit) : DS SMITH PACKAGING COORDINATION CENTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lenneke Marelaan 4, 1932 Sint Stevens Woluwe

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de Notulen van de Algemene Vergadering gehouden op 28/11/2013.

Met éénparigheid van stemmen wordt overgegaan tot de herbenoeming van Deloitte als commissaris, Beilceniaan 8b,1831 Diegem, vertegenwoordigd door Gino Desmet..

Voor eensluirend uittreksel

Getekend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De heer Johannes van de Looij en de heer Thibault Laumonier

Bestuurder Bestuurder

26/11/2014
ÿþ idod Word 11.1

ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie libe gd/ontvangen op



1 ? NOV. 2014

ter griffie vert de Nederlandstalige

r,%r4t#egur> .v.eLi en-mgeél

G riffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsar : 0864768955

Benaming

(voluit) : DS SMITH PACKAGING COORDINATION CENTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lenneke Marelaan 4, 1932 Sint Stevens Woluwe

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING FINANCIËLE VOLMACHTEN

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur gehouden 07 oktober 2015

Bij algemeenheid van stemmen wordt besloten dat:

-Alle bestaande financiële volmachten vervallen en dat de nieuwe financiële volmachten luiden als volgt

-Mevr. Vandenberghen Francine samen handelend met een andere mandataris 500 000 ¬

-Mevr Rius Isabelle samen handelend met een andere mandataris 500 000 ¬

-Mevr Baert Jacqueline samen handelend met een andere mandataris 500 000 ¬

-Mevr. Vandenberghen Francine voor Intercompany alleen handelend onbeperkt

-Mevr Rius Isabelle voor Intercompany alleen handelend onbeperkt

-Mevr Baert Jacqueline voor Intercompany alleen handelend onbeperkt

Voor eensluirend uittreksel

Getekend

De heer Johannes van de Looij en de heer Thibault Laumonier

Bestuurder Bestuurder

07/10/2013
ÿþidatlltlaC 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3151980*

11(11

gmeeJ

2 5 SEP 20 ;

Griffie

bel

a;

Be Ste

Ondernemingsnr : 0864768955

Benaming

(voluit) : DS SMITH PACKAGING COORDINATION CENTER

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 1831 DIEGEM, CULLIGANLAAN ID

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANSTELLING NIEUWE BESTUURDER

De aandeelhouder heeft de heer Joël Marie le Goffic, met woonplaats te 44, Avenue de la division Leclerc, 92320 Chatillon, Frankrijk, benoemd als bestuurder. Zijn mandaat zal eindigen op de jaarlijkse algemene vergadering van 2018 en is onbezoldigd. Deze benoeming gaat in op 6 september 2013

Thibault Laumonier Johannes van der Loofij

Bestuurder Bestuurder

16/12/2014
ÿþ~r ti

- ` -}

1 V~

~ \ " f ~f (/ ~~\i`

mod 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dg ttOlcgd/ontvangen op

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I 1

19 3034*

Ondernemingsnr : 0864.768.955

0 5 DEC, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank vardmphandel Brussel

Benaming (voluit) : DS Smith Packaging Coordination Center

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lenneke Marelaan 4

1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "DS Smith Packaging Marketing" ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig november tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DS Smith Packaging Coordination Center", waarvan de zetel gevestigd is te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Lenneke Marelaan 4, hierna "de Vennootschap" of "de Overgenomen Vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Na kennisname van de documenten en verslagen voorgeschreven door de artikelen 693, 694 en 695 van het Wetboek van vennootschappen, goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 13 oktober:: 2014 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "DS Smith Packaging Coordination Center", waarvan de zetel gevestigd is te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Lenneke Marelaan 4, "de Overgenomen Vennootschap" en de naamloze vennootschap "DS Smith Packaging Marketing", waarvan de zetel gevestigd is te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Lenneke Marelaan 4, "de Overnemende Vennootschap" en dat werd'; neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 693, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "DS Smith Packaging Marketing", de Overgenomen Vennootschap "DS Smith Packaging Coordination Center" bij wijze van fusie ' overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening,

Vergoeding - Toekenning van nieuwe aandeIen - Ruilverhouding

Aan de enige aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap werden vijfhonderd achtenzestigduizend tachtig (568.080) volgestorte nieuw uit te geven aandelen op naam van de Overnemende Vennootschap, uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding werd toegepast : nul komma vijf twee zes (0,526) nieuwe aandelen op naam van de Overnemende Vennootschap in ruil voor één (1) aandeel van de Overgenomen Vennootschap.

Deze vijfhonderd achtenzestigduizend tachtig (568.080) nieuwe aandelen zullen worden toebedeeld aan de: enige aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap.

Deelname in het bedriifsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

Het recht van de nieuwe aandelen om deel te nemen in de resultaten van de Overnemende Vennootschap, zal een aanvang nemen vanaf op één 1 mei 2014.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande: aandelen van de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf I mei 2014 boekhoudkundig en voor', wat betreft de directe belastingen geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap. Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van 1 december 2014.

De conclusies van het verslag van 14 november 2014 over het fusievoorstel, in hoofde van de Overgenomen Vennootschap opgesteld door de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van: een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", te 1831 Diegem,' Berkenlaan 8B, vertegenwoordigd door de heer Gino Desmet, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 695 van' het Wetboek van vennootschappen, luiden letterlijk als volgt :

"7. BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

, ' 1,+` 1 f

P

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Op basis van onze controles, uitgevoerd conform de nonnen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren met betrekking tot fusie van vennootschappen, verklaren wij hetgeen volgt:

* De ruilverhouding van 37.280 nieuwe aandelen van DS Smith Packaging Marketing NV en zonder nominale waarde in ruil voor 20.000 aandelen van Vanneste & Brel NV op naam is in de gegeven omstandigheden van een volledige intra-groepstransactie redelijk;

* De ruilverhoging van 568.080 nieuwe aandelen van DS Smith Packaging Marketing NV op naam zonder nominale waarde in ruil voor 1.080.000 aandelen van DS Smith Packaging Coordination Center NV op naam is in de gegeven omstandigheden van een volledige intra-groepstransactie redelijk;

* De weerhouden waarderingsmethode, zijnde het eigen vermogen per 30 april 2014 (respectievelijk 119,5407 EUR en 33,7368 EUR per aandeel) voor de overgenomen vennootschappen Vanneste & Brel NV en DS Smith Packaging Coordination Center NV enerzijds en het eigen vermogen per 30 april 2014 (64,1195 EUR per aandeel) voor de overnemende vennootschap DS Smith Packaging Marketing NV anderzijds is in de gegeven omstandigheden van een volledige intra-groepstransactie passend en verantwoord.

Kortrijk, 14 november 2014

De commissaris

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v,v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Gino Desmet°

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan VZW Securex Ondernemingsloket go-Start, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 53-55, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/05/2013
ÿþt 4 Marl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02 MEI ab

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0864.768.955

Benaming

(voluit) : DS Smith Packaging Coordination Center

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Culliganlaan 1 D, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouder dd 10 april 2013.

De volgende personen hebben ontslag genomen als bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 4 april 2013:

-de heer Robertus Fegel, met woonplaats te Kasteelweg 8, 6865 OR Doorwerth, Nederland; en

-de heer Matthew Jowett, met woonplaats te Mulberry House, Sway Road, Brockenhurst, Hampshire, S042

7SG, Verenigd Koninkrijk.

De aandeelhouder heeft de heer Thibault Laumonfer met woonplaats te 3 Allée Jacques Lemercier, 78000 Versailles, Frankrijk, benoemd als bestuurder. Zijn mandaat zal eindigen op de Jaarlijkse algemene vergadering van 2018 en is onbezoldigd.

Er wordt aan herinnerd dat de vennootschap luidens haar statuten steeds geldig wordt vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk.

Thibault Laumonier Johannes van der Looi]

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/01/2013
ÿþs

LEM

7.taCYfa411.1

in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

PuSSEL-1

~~~~t

~~~.

Griffi~ y ~

h1111

Ondernemingsnr : 0864.768.955

Benaming

(voluit) : DS Smith Packaging Coordination Conter

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Culliiganiaen 1-D, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging veste vertegenwoordiger commissaris

De commissaris, Pwe Bedriji'srevisoren CVBA, heeft de heer Kevïn Veestralen benoemd als nieuwe vaste vertegenwoordiger, ter vervanging van de heer Tom Meuleman, met ingang vanaf 22 november2012. De vaste vertegenwoordiger vertegenwoordigt de commissaris in de uitvoering van zijn mandaat.

Robertus Fegel Johannes van der Looi) Bestuurder

Bestuurder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden t recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

veuo : Waant en handtekening.

03/01/2013
ÿþ LUII mod 11.1

 ....

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111e1111,11F111111

Ondernemingsnr 0864.768.955

2 0 DEC. 20121

Griffie

Benaming (voluit) DS Smith Packaging Coordination Center

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Culliganfaan 1D

1831 Machelen (Diegem)

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke;.; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE1 I GRAVE, geassocieerde notarissen, met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op veertien december tweeduizend en twaalf en.: neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel v66r de vervulling van de formaliteiten van" registratie, dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Smith Packaging Coordination Center, met maatschappelijke zetel te Culliganlaan 1-D, 1830 Diegem, beslist hebbben

1. dat het boekjaar voortaan zal afgesloten worden op 30 april.

; Het huidige boekjaar dat begonnen is op I januari 2012 zal bijgevolg een verlengd boekjaar zijn en zal eindigen op 30 april 2013.

2.. dat de gewone algemene vergadering voortaan zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand september om` 11.00 uur.

3, de statuten te wijzigen zoals volgt:

- vervanging van het woord "mei" in het artikel 20 door het woord "september".

- vervanging van het eerste lid van artikel 35 door volgende tekst: "Het boekjaar van de vennootschap begint op één mei en;







; eindigt op dertig april van elk jaar."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, volmacht, historiek coördinatie.

; I.RAES, geassocieerd notaris.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

11/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0864.768.955

Benaming

(votait) : DS Smith Packaging Coordination Center

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Culliganlaan 1-D, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag van bestuurders

Uitreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder dd 15 november 2012.

en De mandaten van de volgende personen werden beëindigd:

-de heer Michael F, Cronin, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder, met ingang vanaf 31 oktober 2012;

-de heer David R, Stead, als bestuurder, met ingang vanaf 7 november 2012.

De volgende personen werden benoemd als bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf 1 november 2012 en voor een duur van zes jaar:

-De heer Matthew Paul Jowett, met woonplaats te Mulberry House, Sway Road, Brockenhurst, Hampshire,

$042 7SG, Verenigd Koninkrijk;

-De heer Nigel John Hayter, met woonplaats te Bramtey, Kings Lane, Snitterfield, Stratford upon Avon,

Warwickshire CV37 OQA, Verenigd Koninkrijk; en

-De heer Johannes van der Loofij, met woonplaats te Vogelkersstraat 33, 9700 Oudenaarde, België.

Bijgevolg is de raad van bestuur van de Vennootschap momenteel samengesteld uit de volgende bestuurders: de heer Robertus Fegel, de heer Matthew Jowett, de heer Nigel Hayter en de heer Johannes van Looij. De mandaten van al de bestuurders zijn onbezoldigd.

Er werd aan herinnerd dat de Vennootschap overeenkomstig haar statuten steeds geldig wordt vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend.

De enige aandeelhouder heeft een bijzondere volmacht verleend aan de heer Luc Germonpré en de heer William Myncke, advocaten d o Lydian, Havenlaan 86c, 1000 Brussel, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de publicatie van bovenvermelde wijzigingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten),

Luc Germonpré

Lasthebber

Tevens neergelegd: schriftelijke besluiten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ui

V~ behi aar Bel Staa

ZUT4

eet

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

" iaisisis"

Ondernemingsnr ; 0864.768.955

Benaming

(voluit) : SCA PACKAGING COORDINATION CENTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Culliganlaan, 1-D - Diegem (B-1831 DIEGEM)

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE NAAM - WIJZIGING AAN DE STATUTEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene,; op 10 augustus 2012, met als registratievermelding

" Geregistreerd twee bladen zes renvooien op het 3de registratiekantoor van Elsene op 23 augustus 2012. Boek 70 blad 62 vak 14 Ontvangen 25¬ De Eerstaanwezend inspecteurw.n, (getekend) MARCHAL D.", dat de buitengewone algemene vergadering van de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap "SCA PACKAGING COORDINATION CENTER", waarvan de zetel gevestigd is te B-1831 Diegem, Culliganlaan, 1-D, besloten heeft

de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "DS Smith Packaging. Coordination Center".

Als gevolg de tweede zin van artikel 1 van de statuten te vervangen door de volgende tekst : "Zij'

draagt de benmaing "DS Smith Packaging Coordination Center".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

geljkí;jdjge neerlegging

- de expeditie van het proces-verbaal met bijlage :

- 1 onderhandse volmacht;

- de gecoördineerde statuten.

~r~'I~~ ~~~ '. " .

2~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op-de laatste blz van Lurk B verrmelden Recto Naam en hoedaal" gherd van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/07/2012
ÿþMod Word 11.1

ta%

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





9 J FYtfi?O12

11.11.11!311111111.1

Vc I

behc

aar

Belg

Staal





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0864.768.955

Benaming

(voluit) : SCA Packaging Coordination Center

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Culliganlaan 1D, 1831 Diegem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag bestuurder

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder dd 13 juli 2012.

De enige aandeelhouder heeft kennis genomen van het ontslag ais bestuurder van de vennootschap van de heer Mikael Schmidt met ingang op 29 juni 2012.

De enige aandeelhouder heeft beslist om de heer Robertus Fegel, met woonplaats te Kasteelweg 8, 6865 CR Doorwerth, Nederland, te benoemen als bestuurder van de vennootschap met ingang op 1 juli 2012. Dit mandaat zal eindigen, behoudens ingeval van vernieuwing, op de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 2018,

Bijgevolg is de raad van bestuur van de vennootschap momenteel samengesteld uit volgende bestuurders: de heer Michael Cronin, de heer Robert Fegel en de heer David Stead,

Er werd aan herinnerd dat de vennootschap overeenkomstig haar statuten steeds geldig wordt vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend.

De enige aandeelhouder heeft beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Luc Germonpré, de heer Michiel Gevers en de heer Frank Dewael, d o Lydien, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, en/of de heer David Richelle, clo Corpoconsult, Fernand Bemierstraat 15, 1060 Brussel, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van aile publicatieformulieren en andere documenten).

Michiel Gevers

Lasthebber

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2012
ÿþ Mid Word 11.1

L l ljPie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

jUN

^ M " r

~~~~L Griffie

11.11f11J711111

il

i

be

a

BI Ste

Oridernemingsnr : 0864.768.955

Benaming

(voluit) : SCA Packaging Coordination Center

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Culiganlaan 1D, 1831 Diegem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte e Samenstelling raad van bestuur

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 8 mei 2012 en uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 23 april 2012.

Voor zover als nodig hebben de aandeelhouders eraan herinnerd dat de raad van bestuur van de vennootschap momenteel is samengesteld als volgt:

- De heer David R. Stead, zijn mandaat als bestuurder eindigt op de algemene vergadering die beslist over de goedkeuring van de jaarrekening met betrekking tot het boekjaar eindigend op 31 december 2014;

- De heer Mikael Schmidt, zijn mandaat als bestuurder eindigt op de algemene vergadering die beslist ove de goedkeuring van de jaarrekening met betrekking tot het boekjaar eindigend op 31 december 2014; en

- De heer Michael F. Cronin, zijn mandaat als bestuurder eindigt op de algemene vergadering die beslist over de goedkeuring van de jaarrekening met betrekking tot het boekjaar eindigend op 31 december 2014.

De bestuurders hebben met eenparigheid van stemmen beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Peter De Ryck en de heer Michiel Gevers, advocaten, do Lydian, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en aile documenten te tekenen met het oog op de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van de beslissingen die werden voorgesteld door de raad van bestuur en werden genomen door de aandeelhouders, met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin begrepen de handtekening van aile publicatieformulieren en andere documenten).

Michiel Gevers

Lydian

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 07.06.2012 12161-0341-036
02/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. behoud aan he Belgisc Staatsbl

I

k

E

en

g

ens''

et

kià

g

11111J11,11.91,1.111111!1!1 11

1

20 JUL

Griffie

Ondernemingsnr : 0864.768.955

Benaming

(voluit) : SCA PACKAGING COORDINATION CENTER

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Culliganlaan 1 D, 1831 Diegem, België

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 10 mei 2011.

De aandeelhouders hebben beslist op voorstel van de raad van bestuur, als commissaris te herbenoemen de burgerlijke vennootschap PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren CVBA, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal Garden, Woluwedal 18, vertegenwoordigd door de heer Tom Meuleman, bedrijfsrevisor, en dit voor een termijn van drie jaar, die zal verstrijken na de gewone algemene vergadering van 2014.

Michael F. Cronin

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 30.05.2011 11132-0072-037
25/03/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Culliganlaan 1 D, 1831 Diegem, Belgie

Onderwerp akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger commissaris

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders genomen op 12 mei 2010.

De aandeelhouders hebben vastgesteld en bevestigen dat de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren zich voor de uitoefening van haar mandaat als commissaris van de vennootschap zal laten vertegenwoordigen door de heer Tom Meuleman, bedrijfsrevisor. Hij vervangt de heer Luc Discry met ingang van 1 juli 2010.

Michael F. Cronin

Gedelegeerd bestuurder

Voor- behoude aan hel Belgisci Staatsb@

11.11111!11. VIIIII~05"

IJSSEL

1 5 Mue.20111

.jw tï

Ondememingsnr : 0864.768.955

Benaming

(voluit) : SCA PACKAGING COORDINATION CENTER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ren aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

17/12/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 14.12.2010 10629-0079-008
17/12/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 14.12.2010 10629-0078-012
17/12/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.05.2007, NGL 14.12.2010 10629-0077-011
17/12/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 14.12.2010 10629-0080-012
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 24.06.2010 10206-0573-041
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 04.06.2009 09211-0199-036
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 05.06.2008 08181-0280-042
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.05.2007, NGL 07.06.2007 07192-0142-038

Coordonnées
DS SMITH PACKAGING COORDINATION CENTER

Adresse
LENNEKE MARELAAN 4 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande