DR. CIVET NATHALIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CIVET NATHALIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.975.667

Publication

20/11/2013
ÿþ*5'i . hfod Wad 11.1

(L1?2 In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 111

<1317 571*

be a

8i

st2

i 1 f ~,1_' ~~

Griffie

Ondernerningsnr : 0536.975.667

Benaming

(voluit) : Dr. Civet Nathalie

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1745 Opwijk, Mansteen 115

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijk zetel

De buitengewone algemene vergadering van 10/10/2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de:

" nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten 1. De maatschappelijke zetei vanaf 1011012013 te verplaatsen naar 1780 Wemmel, Rassel 83.

CIVET Nathalie

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304304*

Neergelegd

26-07-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536975667

Benaming (voluit): Dr. CIVET Nathalie

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 1745 Opwijk, Mansteen 115

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

I. OPRICHTING

Uit een akte, Voor mij, Meester Ann VRANKEN, geassocieerd notaris te Bilzen, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen , met zetel te Bilzen, Dorpsstraat 71 op 22 juli tweeduizend dertien, blijkt dat :

Mevrouw CIVET Nathalie Marcelle Noëlle, geboren te Frameries op negen augustus negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 710809-118-92, ongehuwd, wonende te 1745 Opwijk, Mansteen 115. Een Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam Dr. CIVET Nathalie.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600EUR) vertegenwoordigd door éénendertig (31) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De éénendertig (31) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. Mevrouw CIVET Nathalie, wonende te 1745 Opwijk, Mansteen 115, titularis van éénendertig (31) aandelen Totaal : éénendertig (31) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat de aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 001-7023750-56, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis Bank.

Een bankattest, gedateerd op 11 juli 2013, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd. Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

II. STATUTEN (uittreksel)

ZETEL

De zetel is gevestigd te 1745 Opwijk, Mansteen 115. De zetel kan zonder statutenwijziging overgebracht worden in elk ander deel van het Nederlandstalig taalgebied en het tweetalig gebied Brussel door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De verplaatsing van de maatschappelijke zetel dient ter kennis te worden gebracht van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

DOEL

De vennootschap heeft als doel de uitoefening van de geneeskunde, met specialisatie spoedarts, door haar vennoten, geneesheren die ingeschreven zijn bij de Orde der Geneesheren of doktersvennootschappen met rechtspersoonlijkheid waarvan de statuten zijn goedgekeurd door de Orde der Geneesheren. De

geneeskunde wordt uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap. In het geval er meerdere vennoten zijn, brengen zij gezamenlijk het geheel van hun geneeskundige activiteit in de vennootschap in. De erelonen worden geïnd door en voor de vennootschap. Het maatschappelijk doel dient te worden uitgeoefend met eerbiediging van de deontologische regels, in het bijzonder de regels met betrekking tot de vrije keuze van geneesheer door de patiënt, de diagnostische en therapeutische onafhankelijkheid van de geneesheer, het geneeskundig beroepsgeheim, de waardigheid en professionele onafhankelijkheid van de beoefenaar. De vennootschap dient zich te onthouden van elke commerciële exploitatie van de geneeskunde, elke vorm van rechtstreekse of onrechtstreekse betrokkenheid, van dichotomie of overconsumptie.

De professionele verantwoordelijkheid van elke geneesheervennoot is steeds onbeperkt.

De vennootschap heeft eveneens als bijkomstig doel en volgens de modaliteiten vastgelegd door de vennoten, investigeren, het beheer en de instandhouding van een onroerend patrimonium, in volle

eigendom of door middel van andere zakelijke rechten, in het bijzonder door de aankoop, de verkoop, de huur, de verhuur, de oprichting, dit alles in de meest ruime zin, voor zover hierdoor geen afbreuk wordt gedaan aan het burgerlijk karakter van de vennootschap. Dit mag in geen enkel geval lijden tot een commerciële activiteit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag huren of onderhuren, zakelijke rechten of de volle eigendom van onroerende goederen verwerven om er zijn maatschappelijke zetel of een uitbatingszetel te vestigen of om er zijn zaakvoerder en diens familieleden erin te laten verblijven.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. De vennootschap kan vervroegd ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals in het geval van een statutenwijziging.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het beroepsverbod of het faillissement van een vennoot. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering voor vijftien jaar.

De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

De zaakvoerder die geen geneesheer is mag geen enkele medische handeling stellen en dient zich te verbinden tot het eerbiedigen van de geneeskundige deontologie en in het bijzonder het medisch beroepsgeheim.

De zaakvoerders kunnen steeds worden ontslagen door de Algemene Vergadering overeenkomstig artikel 18 van de statuten.

VACATURE

Zodra er een vacature is voor de functie van een zaakvoerder, voorziet de algemene vergadering in zijn vervanging, beraadslagend zoals in geval van een statutenwijziging.

BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDERS

Elke zaakvoerder afzonderlijk heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en beschikking te stellen in naam en voor rekening van de vennootschap.

Elke zaakvoerder heeft alle bevoegdheden die niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Een zaakvoerder die bij een bepaalde handeling een belang heeft dat strijdig is met dat van de vennootschap, moet dit meedelen aan de overige zaakvoerders en zijn verklaring laten opnemen in de notulen van de zitting van de zaakvoerders. Hij mag niet deelnemen aan de beraadslaging. Op de algemene vergadering, voor elke stemming over andere agendapunten, wordt er speciale aandacht geschonken aan de handelingen waarbij een van de zaakvoerders een belang zou hebben gehad tegenstrijdig aan dat van de vennootschap. Indien de enige zaakvoerder zich voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst ziet, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en mag de handeling enkel worden uitgevoerd voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij zich voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst ziet, mag hij de handeling stellen maar moet hij hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. EMOLUMENTEN

Het mandaat van de zaakvoerder wordt bezoldigd of onbezoldigd uitgeoefend, naargelang de beslissing van de algemene vergadering.

In geval van vergoeding van de zaakvoerder, wordt de berekeningswijze van zijn vergoeding voorafgaandelijk en schriftelijk voorgelegd aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. De kosten en vacaties door de zaakvoerder gemaakt ten dienste van de vennootschap kunnen door haar worden terugbetaald op voorlegging van een kostenstaat en zij worden geboekt onder algemene kosten. HANDTEKENINGEN

Alle akten die de vennootschap verbinden, andere dan deze behorend tot het dagelijks bestuur, zelfs alle akten waaraan een publiek mandataris of een ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, worden geldig getekend door een zaakvoerder, die ten aanzien van derden geen bijzondere toelating van de algemene vergadering dient voor te leggen.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser en als verweerder.

DAGELIJKS BESTUUR

Elke zaakvoerder kan voor een door hem bepaalde duur bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen aan één of meerdere personen, met dien verstande dat enkel handelingen zonder medische draagwijdte verricht kunnen worden door de afgevaardigden van het dagelijks bestuur die geen geneesheer zijn.

Dergelijke delegatie van bevoegdheden dient gepubliceerd te worden in het Belgisch Staatsblad.

De afgevaardigden van het dagelijks bestuur mogen geen enkele handeling stellen die in tegenstrijd is met de geneeskundige deontologie.

ONTSLAG VAN EEN ZAAKVOERDER

Elke zaakvoerder kan bij gewone meerderheid door de algemene vergadering worden ontslagen.

CONTROLE

De controle van de financiële situatie, de jaarrekeningen en de naleving van het Wetboek van Vennootschappen en de statuten wordt toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen benoemd door de algemene vergadering van vennoten. Dit zijn natuurlijke personen of rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en hun vergoeding, met inachtname van de bepalingen vastgelegd door het Instituut van Bedrijfsrevisoren.

Overeenkomstig de artikelen 141-2 en 15 van het Wetboek van Vennootschappen is de huidig opgerichte vennootschap vrijgesteld van de verplichting een commissaris aan te duiden in de mate dat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

zij de voorwaarden bepaald in deze artikelen vervult. Zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet, heeft elke vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, en hij kan zich doen bijstaan door een boekhouder. In dat geval dient te worden vermeld in de neer te leggen of te publiceren uittreksels en documenten dat er geen commissaris werd benoemd.

ALGEMENE VERGADERING

- Indien er slechts één vennoot is oefent deze alle bevoegdheden van de algemene vergadering uit. Hij kan ze niet delegeren. De beslissingen van de enige vennoot, handelend in naam en voor rekening van de algemene vergadering, worden opgetekend in een register gehouden op de maatschappelijke zetel.

- Buiten deze hypothese, vertegenwoordigd de geldig samengestelde algemene vergadering het geheel van de vennoten.

De beslissingen door de algemene vergadering genomen zijn bindend voor alle vennoten.

Enkel de algemene vergadering heeft de bevoegdheid om wijzigingen aan te brengen aan de statuten, zaakvoerders te benoemen en te ontslaan, hun ontslag te aanvaarden en hun kwijting te geven van het door hen gevoerde bestuur, alsook de jaarrekening goed te keuren.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de tweede woensdag van juni om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en moeten de vergadering bijeenroepen op verzoek van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

In dat laatste geval geven de vennoten in hun verzoek de onderwerpen aan die op de agenda dienen geplaatst te worden en de zaakvoerders roepen de algemene vergadering bijeen binnen de acht dagen na het verzoek. Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een wettelijk reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Een reserve kan slechts worden aangelegd met unaniem akkoord van de vennoten, tenzij de Provinciale Raad een andere meerderheid aanvaardt.

Het belang van de reserve dient in overeenstemming te zijn met het maatschappelijk doel en mag geen speculatieve doeleinden verbergen of de belangen van bepaalde vennoten in gevaar brengen.

Er mag geen enkele winstuitkering worden gedaan indien daardoor het netto-actief zou dalen onder het bedrag van het volstort kapitaal, verhoogd met de wettelijke reserves, of indien de statuten geen winstuitkering toelaten. Na de goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting van de zaakvoerders.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

en eindigt het op eenendertig december tweeduizend veertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen

aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één februari tweeduizend en dertien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: Mevrouw CIVET Nathalie, wonende te 1745 Opwijk, Mansteen 115 die verklaart te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. dat de bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden door de algemene vergadering.

d. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de

naamloze vennootschap  Vanhan (BE 0429.022.090) en zijn gemachtigden, alsook  VANHAN B.V.B.A. (BE

0879.056.362) en zijn gemachtigen, en in het bijzonder de heer GULPEN Sébastien (NN 82.12.03.147-17),

Luik B - Vervolg

aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Ann VRANKEN

Notaris met standplaats te Bilzen

Tegelijkertijd neergelegd :

Elektronisch :

-- een elektronisch afschrift van de oprichtingsakte;

-- het elektronisch analytisch uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 24.06.2016 16210-0336-010

Coordonnées
DR. CIVET NATHALIE

Adresse
RASSEL 83 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande