DR CRUYT MARC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR CRUYT MARC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.262.950

Publication

16/12/2013
ÿþe Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









318 36



Nëergelegd ter grife vars de Rechtbank Van Koophandel' Fe Antwerpen op

©4 DECit31

Griffie

Ondememingsnr : 0834.262.950

Benaming

(voluit) : DR CRUYT MARC

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ow Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2960 Brecht - Lessiusstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelverplaatsing

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel en enige exploitatiezetel van de vennootschap per 1 oktober 2013 te verplaatsen naar.

Fonteinstraat 135/14

3000 Leuven

Dr. Marc Cruyt

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD -

17 DEC. 7014

Griffie Rechtbank wan Koophandel Gxiffji2 w n.

Voor- 111111

behoudi 228962*

aan he

Beigisc

Staatsbi,







Ondernerningsnr : 0834.262.950

Benaming

(voluit) : DR CRUYT MARC

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Fonteinstraat 135114

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING  1NVEREFFENINGSTELLING - SLUITING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marnix De Sadeleer, te Brecht op negenentwintig september

tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd op het bevoegde registratiekantoor Brasschaat Il.

Dat de algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

1) De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door' bedrijfsrevisor, zijnde de heer Luc Dewachter, kantoor houdend te Kapellen, Reeboklaan 6, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van DR.CRUYT MARC BV ovv BVBA, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Leuven, Fonteinstraat 135 bus 14, een boekhoudkundige staat afgesloten op 26 augustus 2014, opgesteld, die, rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 244.394,09 en een nettoactief van E 244.394,09.

Uit de controlewerkzaamheden, die de ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoeder door hem zullen worden gerealiseerd. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van E 23.199,41, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de desbetreffende boekhoudkundige staat van activa en passiva dient ondergetekende een voorbehoud te maken voor een mogelijke herziening inzake vennootschapsbelasting voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controlejaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

2950 Kapellen, 24 september 2014.

Luc Dewachter

Bedrijfsrevisor."

2) De ontbinding van de vennootschap en haar in vereffeningstelling, te rekenen vanaf 29 september 2014.

3) Kennisname van het ontslag van de zaakvoerder: de heer CRUYT Marc Ernest Cornelius, geboren te

leper op 3 februari 1958, nationaal nummer 58.02.03-233.16, echtgenoot van mevrouw MISSINNE Mia Achille Ginette, wonende te 3000 Leuven, Fonteinstraat 135/14.

4) De vergadering keurt de rekeningen en de verrichtingen goed van het lopende boekjaar tot aan de datum van de algemene vergadering.

5) De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat de vennootschap geen passief meer heeft en dat er zich sinds het opstellen van de balans van 26 augustus 2014, ook geen nieuwe gebeurtenissen hebben voorgedaan waaruit enige passiefpost voor de vennootschap zou kunnen voortvloeien.

De vergadering neemt kennis van het verdelingsplan opgemaakt op 26 augustus 2014.

Bovendien werden de kosten van de ontbinding-vereffening voorafgaand betaald aan de accountant, notaris en diverse leveranciers met betrekking tot bankkosten, sociale bijdrage, neerleggings- en publicatiekosten enzovoort, en werd een raming gemaakt van de nog verschuldigde vennootschapsbelasting, zodat de

.uerinontsohalzwlrJ d+rgejijKgePn.passivamger_he.eft._

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Er wordt geen vereffenaar aangeduid, aangezien de aandeelhouder zelf bij deze de resterende afsluit- en vereffeningswerkzaamheden verricht.

De vergadering keurt met éénparigheid van stemmen de terugbetaling van het maatschappelijk kapitaal goed aan de aandeelhouders door onttrekking aan de vennootschap van de enige nog resterende kasmiddelen, zodat het enige nog resterende actief in de vennootschap definitief door de aandeelhouders werd teruggenomen.

De aandeelhouders stenen bijgevolg vast dat aile voorwaarden zoals bepaald in artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen zijn vervuld en de ontbinding en de vereffening van de vennootschap in één enkele akte kunnen worden beslist.

Bijgevolg beslist de vergadering van de aandeelhouders met éénparigheid van stemmen tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap en stelt de vergadering vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR CRUYT MARC definitief opgehouden heeft te bestaan.

6) De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan eventuele toekomstige schuldeisers of aan de aandeelhouders. De terugname van het resterend actief aan de aandeelhouders gebeurt door de terugbetaling van het maatschappelijk kapitaal,

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap tenminste vijf jaar bewaard zullen blijven bij de heer Cruyt Marc, Fonteinstraat 135/14 te 3000 Leuven of op zijn latere woonplaats.

7) De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om NV Accountingteam, Veldkant 13 te 2550 Kontich, en/of haar aangestelden, met recht van indeplaatstelling, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde om over te gaan tot alle nodige afsluitverrichtingen en alle administratieve documenten ter afsluiting van de vennootschap te ondertekenen, zoals onder meer de schrapping van het ondernemingsnummer.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Marnix De Sadeleer - Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd: - afschrift der akte & volmacht - verslag zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 28.07.2013 13353-0175-010
31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 30.07.2012 12342-0314-011
05/05/2011
ÿþ Md 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll lUhlfll IIIIilhI lu IIUIIIUl

+11068119"



Ondernemingsnr : 0834.262.950 Benaming

(voluit)

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, cep

Griffie 11 APR

II i

Dr Cruyt Marc

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lessiusstraat 7 - 2960 Brecht

Onderwerp akte : Verslagen m.b.t. quasi-Inbreng

Controleverslag van de BVBA "ERNST & YOUNG & PARTNERS", bedrijfsrevisorenkantoor, met mandaatdrager Marleen HOSTE, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de regularisatie van de overdracht van vermogensbestanddelen aan de BVBA "Dr Cruyt Marc" - quasi-inbreng - d.d. 4 april 2011.

Bijzonder verslag van de zaakvoerder van de BVBA "Dr Cruyt Marc" overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen d.d. 7 april 2011.

Marc Cruyt

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

16/03/2011
ÿþ MOtl 2.6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte



Ilengelegd tee gaie>º%ell de Meer lcela/delle iinhVilFjteil - 4 MOU 7111

` Da dirrïfier, Griffie

1111111111(IIV V IIVIIIIIIII

aia3a*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DR CRUYT MARC

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0834 . 2 6 2. 9 5 0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2960 Brecht, Lessiusstraat 7

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming - inbreng in geld

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marnix De Sadeleer te Brecht op twee maart tweeduizend en elf,'

ter registratie neergelegd op het bevoegde registratiekantoor Brasschaat Il. "

Dat de heer CRUYT Marc Ernest Cornelius, geneesheer-psychiater, geboren te leper op 3 februari 1958,: rijksregister nummer 580203 233 36, echtgenoot van mevrouw Missinne Mia Achilia Ginette, wonende te 2960 Brecht, Lessiusstraat 7.

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid heeft opgericht, met als naam "DR CRUYT MARC".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2960 Brecht, Lessiusstraat 7, met gevolg dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het doel van de vennootschap staat in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

-het uitoefenen, organiseren, bevorderen en structureren van alle beroepsactiviteiten van de geneesheer-: vennoot of geneesheer-vennoten op de gebieden van de psychiatrie, dit alles rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst. De geneeskunde zal enkel door de: geneesheer-.vennoot of geneesheer-vennoten uitgeoefend worden en geenszins door de vennootschap; de professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

-de vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening; Om dit doel te bereiken kunnen de volgende middelen warden aangewend:

-het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van geneesheer of een bijzondere: beroepstitel voor vereist is;

-het ter beschikking stellen van de nodige middelen voor de geneesheer-vennoten;

-het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor: de uitoefening van voornoemde activiteiten;

-het verwerven, huren en!of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief:. gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van de; geneesheren-vennoten;

-het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen eni transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten: door de geneesheren-vennoten;

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de voormelde disciplines, dit teneinde een hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken;

-de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband met de; beroepsactiviteiten;

-de vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn om. rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

-de vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen: uitvoeren met respect voor het burgerlijk karakter van de vennootschap en op gelijk welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap, doch overeenkomsten, die geneesheren niet: mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen gesloten worden.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-de vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven en er bestuurdersmandaten in uitoefenen, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

-de professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg t.o.v. deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (11104ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal werd volgestort in geld ten belope van twaalfduizend vierhonderd Euro (2/3de).

Als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap werd aangesteld de heer CRUYT Marc, voornoemd en',

" dit voor een periode van tien jaar. Hij is bevoegd om alleen de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de laatste vrijdag van juni', omstreeks 19.00 uur. De jaarvergadering zal voor de eerste maal bijeenkomen in het jaar tweeduizend en

" twaalf. Indien die dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur

" gehouden worden.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het

" eerste boekjaar zal aanvangen op 2 maart 2011 en een einde nemen op 31 december 2011.

De vennootschap zal bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overnemen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2011.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de periode tussen de oprichting en de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd binnen de twee (2) maanden na het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

Omtrent het aanleggen van reserves en verdeling van de winst en van het saldo na vereffening bevatten de statuten volgende bepalingen:

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf (5%) procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve éénitiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien (10%) procent van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf (5%) procent op de netto-winst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien (10%) procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het deel van de winst dat volgens de wettelijke voorzieningen mag uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht. Evenwel mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen, met eenparigheid van stemmen van alle geneesheren-vennoten, dat geheel of een gedeelte van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds, of voor vergoedingen aan de zaakvoerders.

Er werd geen commissaris benoemd.

Bijzondere volmacht wordt verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan nv Accounting Team  Fiduva, met zetel te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 43, teneinde alle mogelijke administratie in orde te brengen zo onder meer op het Ondernemingsloket, Kruispuntenbank der Ondernemingen, Diensten van de Belastingen en BTW en alle het nodige te doen voor latere wijzigingen en daartoe alle nodige documenten en stukken te tekenen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL. Notaris Marnix De Sadeleer

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift der akte.

Voor, behouden aan het 1ielgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR CRUYT MARC

Adresse
FONTEINSTRAAT 135, BUS 14 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande