DOWNHILL ACRE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DOWNHILL ACRE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.163.588

Publication

06/09/2012
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II]) I I UhI 111111 II I I I II I

*ialsosav

VI

Griffie

Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch

Ondernemingsnr : 0466.163.588

Benaming

(voluit) : "DOWNHILL ACRE"

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1730 Asse, Mollestraat, 2B - bus 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNEMING VAN EEN 100%-DOCHTERVENNOOTSCHAP (GERUISLOZE FUSIE) - NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Koen De Puydt, notaris reet standplaats te Asse, in datum van veertien augustus tweeduizend en twaalf, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DOWNHILL ACRE" met zetel te 1730 Asse, Mollestraat 2B bus 12.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Philippe Verlinde, te Brussel, op 28 mei 1999, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 15 juni daarna, onder nummer 990615-529.

Waarvan de statuten één keer werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Jean-Jacques Boel te Asse op 20 december 2011, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 20 januari daarna, onder nummer 0019128.

Ondernemingsnummer: 0466.163.588 (RPR Brussel).

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met algemeenheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT : KENNISNAME VAN DE DOCUMENTEN EN VERSLAGEN

De vergadering gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige aandeelhouder, voormeld, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan zij kosteloos een afschrift kon bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 22 juni 2012 door de raden van bestuur van de naamloze vennootschap 'SAMBAU' en van de naamloze vennootschap 'DOWNHILL ACRE', in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 2 juli 2012 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 juli 2012, voor wat betreft de naamloze vennootschap 'SAMBAU' onder nummer 121736, en voor wat beteft de naamloze vennootschap 'DOWNHILL ACRE', onder nummer 121737.

Een exemplaar van het fusieverslag wordt in het dossier van ondergetekende notaris bewaard.

De enige aandeelhouder erkent dat zij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1°de fusievoorstellen;

2`de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3°de jaarverslagen en de verslagen over de laatste drie boekjaren;

' De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en

zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLUIT : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET FUSIE DOOR OPSLORPING  ONTBINDING ZONDER VEREFFENING  OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN

1. Fusie door overneming door de naamloze vennootschap en vermogensovergang

De vergadering keurt integraal en onverkort het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt door de raden van bestuur van voormelde naamloze vennootschappen.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap 'SAMBAU`, hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de naamloze vennootschap 'DOWNHILL ACRE' hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2012 geacht boekhoudkundig

verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

De vergadering verklaart dat er in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten

bestaan waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

in het kader van deze fusie warden in de schoot van de overnemende vennootschap "SAMBAU" geen

nieuwe aandelen uitgegeven.

4. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

5. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, enfof het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

--alle eventuele optierechten in de meest ruime zin vna het woord waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, briefwisseling, contracten «ut singuli» enzovoort).

 alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

 alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met aangestelden en lof werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

Alhier wordt uitdrukkelijk door de bestuurders en aandeelhouders van de overgenomen vennootschap DOWNHILL ACRE' verklaart dat laatstgenoemde vennootschap dat zij geen personeelsleden in dienst heeft, geen voertuigen meer bezit en geen inpandgevingen van haar handelszaak heeft verricht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten faste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Voor zover van toepassing blijven alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

6. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en

passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk

continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen

worden in de overnemende vennootschap.

ONROERENDE GOEDEREN WELKE WORDEN OVERGEDRAGEN:

GEMEENTE ASSE - voorheen Asse  Afdeling 2

(Gemeentenummer 23322, artikelnummer 13080)

ln een appartementsgebouw, genaamd `RESIDENTIE DE MELKT~-RIJ', aan de Mollestraat nr 2B, gekend

ten kadaster wijk L nummer 183/N, groot volgens titel en kadaster zeven aren zesendertig centiaren:

1/ Een GARAGESTAANPLAATS, genaamd °G 2" gelegen in het achtergebouw, achteraan tegen de

achtergevel in het midden en omvattende:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garagestaanplaats met haar poort

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

42/10.000 in de gemene delen, waaronder de grond.

2/ Een GARAGESTAANPLAATS, genaamd "G 5" gelegen in het achtergebouw tegen de rechtergevel,

tussen garages "G 4" en "G 6", en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garagestaanplaats met haar poort

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

45/10.000 in de gemene delen, waaronder de grond.

3/ Een GARAGESTAANPLAATS, genaamd "G 6" gelegen in het achtergebouw, in de rechtervoorhoek,

achter het kantoor en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garagestaanplaats met haar poort en een deur;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

121/10.000 in de gemene delen, waaronder de grond.

c) in uitsluitend gebruiks- en genotsrecht met bijhorende onderhoudsplicht: de voorste van de twee regenwaterputten in de binnenkoer. Hiertoe zal een waterleiding van de regenwaterput naar garage "G 6" gelegd mogen worden onder de andere privatieve en gemeenschappelijke delen.

4/ Een GARAGESTAANPLAATS, genaamd "G 7" gelegen in het achtergebouw, links van garage "G 6" en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garagestaanplaats;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

45/10.000 in de gemene delen, waaronder de grond.

51 Een GARAGESTAANPLAATS, genaamd "G 8" gelegen in het achtergebouw, links van garage "G 7" en

omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke garagestaanplaats

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 48/10.000 in de gemene delen, waaronder de grond. 6/ Een RUIMTE genaamd "KANTOOR BUS 1", gelegen op de gelijkvloerse verdieping vooraan in het hoofdgebouw en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

- de volledige privatieve kantoor- of winkelruimte te weten: een 'inkomhall met vestiaire, een berging, een tweede berging met verwarmingsinstallatie, twee wc's, een open keuken, een grote open kantoorruimte, een vergaderruimte, een gang, een berging en een archiefruimte.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

1.269/10.000 in de gemene delen waaronder de grond.

7/ Een appartement, genaamd "bus 2", gelegen in het hoofdgebouw, op de eerste verdieping rechts en

omvatten-e:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

- een inkomhall met vestiaire, een wc, een woonkamer en een open keuken, een berging, een nachthall,

een stookplaats, een badkamer en een slaapkamer.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

651110.000 in de gemene delen onder de grond;

c) in uitsluitend gebruiks- en genotsrecht met bij

horende onderhoudsplicht: het terras vooraan gelegen.

8/ Een appartement, genaamd "bus 3", gelegen in het hoofdgebouw, op de eerste verdieping links en om-

vattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: een inkomhall, een wc, een woonkamer, een open keuken, een berging, een nachthall, een stookplaats, een badkamer en twee slaapkamers.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

626110.000 in de gemene delen onder de grond;

c) in uitsluitend gebruiks- en genotsrecht met bijhorende onderhoudsplicht : het terras vooraan gelegen.

9/ Een appartement, genaamd "bus 4", gelegen in het hoofdgebouw, op de tweede verdieping rechts en om-

vattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom, een inkomhall met vestiaire, een wc, een woonkamer, een open keuken, een berging, een nachthall, een stookplaats, een badkamer en een slaapkamer.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

651/10.000 in de gemene delen onder de grond;

c) in uitsluitend gebruiks- en genotsrecht met bijhorende onderhoudsplicht: het terras vooraan gelegen.

10/ Een appartement, genaamd "bus 5", gelegen in het hoofdgebouw op de tweede verdieping links en

omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: een inkomhall, een wc, een woonkamer, een open keuken, een berging, een nachthall, een stookplaats, een badkamer en twee slaapkamers.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

626/10.000 in de gemene delen onder de grond;

c) in uitsluitend gebruiks- en genotsrecht met bijhorende onderhoudsplicht : het terras vooraan gelegen.

11/ Een appartement, genaamd "bus 7", gelegen in het hoofdgebouw, op de vierde verdieping en

omvattende:

4

Bijlage-n bilberliagiïéli Stsiatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: een inkomhall met vestiaire, een wc, een woonkamer, een open

keuken, een berging met stookinstallatie, een nachthall, een badkamer, twee slaapkamers, een bureau

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

1.141/10.000 in de gemene delen onder de grond;

c)in uitsluitend gebruiks- en genotsrecht met bijhorende onderhcudsplicht:

- het terras gelegen op de hoek van de koer en van de Mollestraat;

het linksgelegen terras, op het plat dak ter hoogte van de technische verdieping, zie alhier aangehechte

schets in stippellijn;

- de berging tegen de liftschacht op de technische verdieping, waarvan het gebruiksrecht evenwel te delen

is met het appartement genaamd "Bus 6".

12/ de niet overdekte autostaanplaats "S 11" gelegen op de binnenkoer buiten, links van de koer de derde

achteraan, waarvan de ondergrond gemeenschappelijk is en waarvoor enkel een exclusief genots- en

gebruiksrecht met bijhorende onderhoudsplicht wordt voorzien.

13/ de niet overdekte autostaanplaats "S 13" gelegen op de binnenkoer buiten links van de koer de tweede

vooraan, waarvan de ondergrond gemeenschappelijk is en waarvoor enkel een exclusief genots- en

gebruiksrecht met bijhorende onderhoudsplicht wordt voorzien.

14/ de autostaanplaats "S 14" gelegen links van de koer de eerste vooraan, waarvan de ondergrond

gemeenschappelijk is en waarvoor enkel een exclusief genots- en gebruiksrecht met bijhorende

onderhoudsplicht wordt voorzien.

Zoals beschreven In de statuten van het gebouw omvattende de basisakte en het reglement van mede-

; eigendom verleden voor notaris Koen De Puydt, te Asse, op 5 juli 2007, overgeschreven op het zevende

hypotheekkantoor te Brussel op 4 september daarna, onder nummer 07293.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

(" " " )

HYPOTHECAIRE INSCHRIJVING

Voormeld goed is vrij en onbelast van hypotheken of onroerende voorrechten.

ALGEMENE VOORWAARDEN AANGAANDE DE OVERDRACHT DER ONROERENDE GOEDEREN.

(...)

DERDE BESLUIT: ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

Onderhavige beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben vanaf het ogenblik van het nemen, door de

algemene vergadering der aandeelhouders van de overnemende vennootschap, van overeenstemmende

besluiten tot fusie door overdracht van de algeheelheid van activa en passiva van de overgenomen

vennootschap.

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de fusie vanaf de beslissing van

de algemene vergadering van de ovememende vennootschap van rechtswege en zonder vereffening de

ontbinding tot gevolg van onderhavige vennootschap.

Voor zover dit nog niet is gebeurd, zal de jaarrekening van de overgenomen vennootschap voor de

tijdspanne tot 30 december 2011 opgesteld worden door de raad van bestuur van de overnemende

vennootschap "SAMBAU'.

Haar goedkeuring alsmede de kwijting te verlenen aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap

zal beslist worden door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap overeenkomstig artikel

727 van het Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLUIT: VOLMACHTEN

De vergadering beslist ore volmacht te geven aan de bestuurders van de overnemende vennootschap

"SAMBAU", voor de uitvoering van de genomen besluiten en om alle formaliteiten te vervullen betreffende

neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle

' administratieve autoriteiten.

Aan zelfde lasthebbers verleent de vergadering bijzondere volmacht om alle formaliteiten te vervuilen in

verband met de ondernemingsloketten en de kruispuntbank voor ondernemingen.

Met het oog op dit alles zullen zij de meest ruime bevoegdheden hebben en alle stukken kunnen tekenen en

verklaringen kunnen afleggen welke hiertoe nuttig of noodzakelijk zijn.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte "buitengewone algemene vergadering" dd. 14.08.2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2012
ÿþ Mod Word 111

I,l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



l

I lluI 11111 11I I1L 11I I1 1111 1LI 11I

*12121737

b

BRUSSEL

i)J 2.911

Griffie

Ondernemingsnr : 0466163588

Benaming

(volart) : Downhifl Acre

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

leiel : Mollestraat 2B, bus 12 - 1730 Asse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie

Tussen de volgende vennootschappen

1.De NV SAMBAU, met zetel te 1730 Asse, Mollestraat 2B bus 7 en ondememingsnummer 0435.180.206. verder: overnemende vennootschap

2.De NV DOWNHILL ACRE, met zetel te 1730 Asse, Mollestraat 2 bus 12 en ondememingsnummer 0466.163.588.

verder, overgenomen vennootschap

L INLEIDING

Het hiernavolgende fusievoorstel strekt ertoe een "geruisloze" fusie door te voeren, tussen enerzijds de NV SAMBAU, overnemende vennootschap, en anderzijds de NV DOWNHILL ACRE, overgenomen vennootschap. Il. VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTING

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen heeft op 22 juni 2012 beslist het onderhavige fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennotschappen voor te leggen aan zijn buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

-De overnemende vennootschap, NV SAMBAU, met zetel te 1730 Asse, Mollestraat 2B bus 7 ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0435.180.206.

-De overgenomen vennootschap, NV DOWNHILL ACRE, met maatschappelijke zetel te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Tervurenlaan 47, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0466.163.588.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

lll. IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAPPEN

111.1 DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

1.Vorm, naam en zetel :

De overnemende vennootschap is de NV SAMBAU, met zetel te 1730 Asse, Mollestraat 2B bus 7.

Deze vennootschap werd opgericht onder de vorm van een coöperatieve vennootschap ingevolge onderhandse akte van 1 augustus 1988, geregistreerd en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 september nadien onder het nummer 880923-1940.

Waarvan de statuten vervolgens nog diverse malen werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor notaris Jean-Jacques Boel/ Aileen Reniers, geassocieerd notaris te Asse, op 20 december 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 januari 2012 onder het nummer 0018225. 2.Ondernemingsnummer

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0435.180.206.

3. Doel

"De vennootschap heeft tot doel:

Bouwpromoties, bouwadviezen, projectontwikkeling, expertises in verband met schaderegelingen van

brandpolis, beheer en onderhoud van vast goed, vastgoedinrichtingen, leningen en verzekeringen in verband

met onroerende goederen.

Bijlagen bij-het-Belgisch- Staatsblad-11/09/2012 Minneges du Moniteurtielge

Op de laatste bIt van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanichtid ,i rr ce instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rectib,pei,,ln ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en handtttu rrmur,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, om het even welke plaats ook, op aile wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt lijken. Zij mag bovendien in België of in het buitenland en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen realiseren die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen en te vergemakkelijken, en onder meer, aile roerende goederen, handelsfondsen en fabrieksmerken aankopen, verkopen en ruilen; belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is of erbij aansluit, of van aard is het doel van de onderhavige vennootschap te bevorderen.

Zij mag tevens mandaten van bestuurder of zaakvoerder vervullen in andere vennootschappen."

4.Bestuursorgaan

-De heer Jean Paul De Bauw, wonende Mollestraat 2B bus 7, te 1730 Asse, gedelegeerd bestuurder; -Mevrouw Sammels Godelieve, wonende Mollestraat 2B bus 7, te 1730 Asse, gedelegeerd bestuurder; -Mevrouw Sigrid De Bauw, wonende Processiestraat 8, te 1730 Asse, bestuurder;

-Mevrouw Sofie De Bauw, wonende Chantelaube, 16460 St. Front, Frankrijk.

5. Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op 124.000 ¬ vertegenwoordigd door 125 aandelen zonder vermelding van

nominale waarde.

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens zijn:

-De heer Jean Paul De Bauw, wonende Mollestraat 2B bus 7, te 1730 Asse, eigenaar van 63 aandelen;

-Mevrouw Sammels Godelieve, wonende Mollestraat 2B bus 7, te 1730 Asse, eigenares van 62 aandelen.

111.2 DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

1,Vorm, naam en zetel

De NV DOWNHILL ACRE, met zetel te te 1730 Asse, Mollestraat 2 bus 12.

2.Ondememingsnummer

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0466.163.588.

3. Doel

"De vennootschap heeft tot doel:

Bouwpromoties, projectontwikkeling, beheer en onderhoud van vast goed, vastgoedinrichtingen, leningen in verband met onroerende goederen.

Aankoop, verkoop van onroerende en roerende goederen, alle nodige gebouwen oprichten, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, onroerende goederen verhuren, te huur stellen.

Het verstrekken van kredieten aan derden, zowel aan rechtspersonen als aan fysieke personen, binnen de door de wet toegelaten activiteiten dienaangaande.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële, tussenkomst of afspraak, deelnemen in aile andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of ze opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelnamen of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan eveneens roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen portefeuillewaarden en effecten, al dan niet ter beurze genoteerd, aankopen, invoeren, verhandelen of ruilen.

Het optreden als tussenpersoon in handel. Het optreden ais bestuurder en / of vereffenaar in andere vennootschappen, het verweren en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, van alle bestaande of op te richten industriële, commerciële of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen.

De vennootschap mag verkavelingen uitbaten, in waarde brengen en beheren, mag alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken, alle aannemingen van werken, zo private als openbare aanvaarden en uitvoeren, via onderaannemers.

De vennootschap mag waarborg , pand of hypotheek verlenen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, op haar roerend of onroerend vermogen, ten bezwarende titel ten voordele van elke onderneming of persoon, hypotheek, waarborg of pand aanvaarden van elke onderneming waarin zij commerciële of financiële belangen heeft.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

Opstelling van metingsplannen van onroerende goederen, gronden, verkavelingen, enz,

Uitvoeren van schattingen van onroerende goederen in de breedste zin van het woord.

Zij kan in het algemeen optreden ais makelaar in onroerende goederen. Zij mag eveneens alle topografische verrichtingen en alle expertisen in hun breedste betekenis uitvoeren.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zij mag tevens mandaten van bestuurder en zaakvoerder vervullen in andere vennootschappen.

Zij kan bovendien, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan meer bepaald bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze, belangen nemen in vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland waarvan het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doelgeheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagr tot de realisatie

ervan.

4.Bestuursorgaan

-De heer Paul De Bauw, wonende Mollestraat 2B bus 7 te 1730 Asse, gedelegeerd bestuurder;

-De heer Jos Van Limberghen, wonende Notstraat 40 te 1730 Asse, gedelegeerd bestuurder;

5. Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op 62.000 ¬ vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van

nominale waarde.

De huidige aandeelhouder van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, is de vennootschap

NV Sambau, met maatschappelijke zetel te 1730 Asse, Mollestraat 2B bus 7.

IV, IDENTIFICATIE VOORGENOMEN VERRICHTING

1, Boekhouding

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01/01/2012.

2. Bijzondere rechten

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreërd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

3. Bijzondere voordelen

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

4. Overdracht onroerende goederen

De overgenomen vennootschap is eigenaar van volgende onroerende goederen:

Eigendomskomplex gelegen te Asse, Moliestraat 2B, Residentie De Melkerij

en omvattende respectievelijk

4.1.Een groot luxeappt A7 met dubbele garage en atelier G5 en een open staanplaats G6, gelegen op de

vierde verdieping,

4.2.Drie autostaanplaatsen buiten op de parking

4.3.Een afgesloten garage G2 binnen

4.4.Twee open staanplaatsen binnen

4.5.Gelijkivloerse winkelruimte van 140m2, momenteel verhuurd aan Q-bakeries

4.6.Twee nieuwe éénslaapkamerappartementen, elk met inkom, wc, living, ingerichte keuken, ingerichte

badk, slaapk en een terras.Modern komfort.

4.7.Twee nieuwe tweeslaapkamerappartementen: idem hiervoor maar met twee slaapkamers.

De ondergetekenden verklaren dat op deze onroerende goederen bij hun weten geen inrichting gevestigd is

of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die

bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, §1, van het bodemsaneringsdecreet.

De ondergetekenden bevestigen vóór heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door OVAM

afgeleverd op 23/05/2012.

5. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

Hierna wordt de staat van activa en passiva doorgegeven van de overgenomen vennootschap.

Activa

Immateriële vaste activa 0,00

Materiële vaste activa 1.320.907,00

Financiële vaste activa 0,00

Voorraden 0,00

Vorderingen op meer dan één jaar 0,00

Vorderingen op ten hoogste één jaar 7.272,00

Geldbeleggingen 0,00

Liquide middelen 60.553,00

Overlopende rekeningen 0,00

TOTAAL ACTIVA 1.388.732,00

Passiva

Kapitaal 62.000,00

Herwaarderingsmeerwaarden 512.157,00

Reserves 335.478,00

Overgedragen resultaat 0,00

Voorzieningen voor risico's en kosten 0,00

Schulden op meer dan een jaar 0,00

Schulden op ten hoogste een jaar 471.069,00

Overlopende rekeningen 8.028,00

TOTAAL PASSIVA 1.388.732,00

De waarde van de onroerende goederen werden in het schattingsverslag opgesteld door Emiel Van den Broeck, Gezworen landmeter-Expert, Grootveld te 1745 Opwijk, geschat op 1.501.000 EUR.

V. NEERLEGGING VAN HET FUSIEVOORSTEL

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 14 augustus 2012 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 22 juni 2012, te 1730 Asse, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

NV Sambau

Overnemende vennootschap

NV Downhill Acre

Overgenomen vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

, L i

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de Iaatttc bb van Luik B vermcJCc-1 Recto Naam en heednrnt,c,d va{, de rnblrurnenicrendc nutarrs het7ij van de perso(o)n(en) bevoegd de reent ,r.e r ;rie aanz;en var derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtçkc,,+" t3

07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 06.06.2012 12146-0570-010
20/01/2012
ÿþ Mod Word 41.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

'12019128'

Voo behou aan Belgi: Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0466.163.588

Benaming

(voluit) : DOWNHILL ACRE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Mollestraat 2B bus 12 te 1730 Asse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bekrachtiging verplaatsing maatschappelijke zetel - omzetting kapitaal in euro - omzetting toonderaandelen - aannemen van nieuwe statuten

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Meester Jean-Jacques' Boel, geassocieerde notaris te Asse, op 20 december 2011, met als relaas van registratie Geboekt: zeven blad(en); vijf verzending(en) te Asse I, op 26 december 2011 boek 634 blad 63 vak 02 Ontvangen: Vijfentwintig' euro (¬ 25). De Ontvanger (getekend) ANN VAN RIET Inspecteur, van de naamloze vennootschap DOWNHILL ACRE, gevestigd te 1730 Asse, Mollestraat 2B bus 12, blijkt dat de algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - BEKRACHTIGING WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist de wijziging van de maatschappelijke zetel te bekrachtigen zoals beslist door de bijzondere algemene vergadering dd. 8 september 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 september nadien onder nummer 10140768.

TWEEDE BESLISSING - VASTSTELLING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL IN EURO

De vergadering stelt vast dat ingevolge het principe van de contractuele en formele continuïteit van contracten en overeenkomsten vastgelegd in de wet van 30 oktober 1998 (Belgisch Staatsblad van 10 november 1998) het kapitaal van de vennootschap automatisch wordt omgezet in euro en derhalve thans eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent bedraagt (¬ 61.973,38).

DERDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal dat ingevolge de beslissing die voorafgaat is vastgesteld op eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent bedraagt (¬ 61.973,38) te verhogen met zesentwintig euro tweeënzestig cent (¬ 26,62) om het te brengen tot tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) door incorporatie in het kapitaal van beschikbare winstreserves en zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLISSING - OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM.

De vergadering beslist de bestaande toonderaandelen om te zetten in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen.

VIJFDE BESLISSING - VASTSTELLING VAN HET UUR VAN DE JAARVERGADERING

De vergadering beslist om de jaarvergadering door te laten gaan op de eerste zaterdag van de maand mei om 20 uur.

ZESDE BESLISSING - AANPASSING VAN ARTIKELS 2, 5, 6 en 15 DER STATUTEN

Ingevolge de beslissingen die voorafgaat beslist de vergadering artikels 2, 5 en 6 der oude statuten te wijzigen en meer bepaald zoals zal blijken uit de hierna nieuw aan te nemen tekst der statuten.

ZEVENDE BESLISSING - AANNEMEN VAN EEN NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Ten einde de statuten van de vennootschap aan te passen aan de voorgaande besluiten en aan het nieuw wetboek van vennootschappen aanneming van een volledig nieuwe tekst der statuten.

Een uittreksel uit deze nieuwe tekst luidt als volgt:

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1730 Asse, Residentie De Melkerij, Mollestraat 2B bus 12. Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

Bouwpromoties, projectontwikkeling, beheer en onderhoud van vast goed, vastgoedverrichtingen, leningen in verband met onroerende goederen.

Aankoop, verkoop van onroerende goederen, alle nodige gebouwen oprichten, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, onroerende goederen verhuren, te huur stellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i Het verstrekken van kredieten aan derden, zowel aan rechtspersonen als aan fysieke personen, binnen de door de wet toegelaten activiteiten dienaangaande.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële, tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelnamen of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan eveneens roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen portefeuillewaarden en effecten, al dan niet ter beurze genoteerd, aankopen, invoeren, verhandelen of ruilen. Het optreden als tussenpersoon in handel. Het optreden als bestuurder en/of vereffenaar in andere vennootschappen, het verweren en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, van alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen.

De vennootschap mag verkavelingen uitbaten, in waarde brengen en beheren, mag alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken, alle aannemingen van werken,zo private als openbare aanvaarden en uitvoeren, via onderaannemers.

De vennootschap mag waarborg, pand of hypotheek verlenen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, op haar roerend en onroerend vermogen, ten bezwarende titel ten voordele van elke onderneming of persoon, hypotheek, waarborg of pand aanvaarden van elke onderneming waarin zij commerciële of financiële belangen heeft.

De vennootschap heeft eveneens tot doel :

Opstelling van metingsptannen van onroerende goederen, gronden, verkavelingen, enz.

Uitvoeren van schattingen van onroerende goederen in de breedste zin van het woord.

Zij kan in het algemeen optreden als makelaar in onroerende goederen. Zij mag eveneens alle topografische verrichtingen en alle expertisen in hun breedste betekenis uitvoeren.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zij mag tevens mandaten van bestuurder of zaakvoerder vervullen in andere vennootschappen.

Zij kan bovendien, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, aire commerciële, industriële, roerende,onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan meer bepaald bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze, belangen nemen in vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één honderdste van het maatschappelijke bezit vertegenwoordigen.

Artikel 13.- Raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, die voor hoogstens zes jaar worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, die ze te allen tijde kan ontslaan. Evenwel mag, in de door de wet gestelde voorwaarden, de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaan.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. Het mandaat der niet herkozen uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist of en in welke mate het mandaat van bestuurder met een vaste of veranderlijke vergoeding zal worden bezoldigd.

Artikel 17.- Dagelijks bestuur - Directiecomité

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat, aan één of meer personen, al dan niet bestuurders, opdragen.

Hij kan eveneens een directiecomité en alle raadgevende of technische commissies oprichten, al dan niet bestendig, samengesteld uit leden binnen of buiten de raad gekozen en bijzondere bevoegdheden delegeren aan lasthebbers van zijn keuze, waarvan hij de eventuele vaste of veranderlijke bezoldiging bepaalt.

Artikel 19.- Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur

De vennootschap wordt in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst van een openbaar of ministerieel ambtenaar eisen, vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend, zonder dat de vertegenwoordiger tegenover derden, hypotheekbewaarders inbegrepen, gehouden is het bewijs van enig besluit van de raad van bestuur voor te leggen,.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers, voor zover deze binnen de perken van hun machten handelen.

Deze beperking kan tegen derden niet worden ingeroepen.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Artikel 20.- Vergaderingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar wordt er op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingen aangeduid, een gewone algemene vergadering gehouden de eerste zaterdag van de maand mei om 20 uur.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur plaats.

Artikel 21.- Vertegenwoordiging open toelating tot de algemene vergaderingen.

Ieder aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een derde, al dan niet aandeelhouder, drager van een bijzondere volmacht, welke bij middel van een gewone brief, telegram of telefax, e--mail of enig ander communicatiemiddel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, kan worden gegeven en waarvan de raad van bestuur in voorkomend geval de vorm kan bepalen.

De aandeelhouders op naam worden op de vergadering toegelaten op vertoon van hun certificaat van inschrijving in het register der aandeelhouders, op voorwaarde dat zij minstens vijf dagen voor de vergadering ingeschreven werden.

Artikel 23.- Uitstel.

ledere algemene vergadering, zowel gewone als bijzondere of buitengewone vergadering, kan tijdens de zitting, bij besluit van de raad van bestuur, drie weken worden uitgesteld.

De volgende vergadering heeft het recht over dezelfde agenda definitief te beraadslagen. De ter gelegenheid van de eerste algemene vergadering vervulde formaliteiten van toelating tot en van vertegenwoordiging op de vergadering blijven geldig voor de tweede.

Artikel 26.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van jaar.

Artikel 27.- Verdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de raad van bestuur, ieder jaar over de aanwending ervan zal beslissen.

Artikel 28.- Betaling van de dividenden.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door de raad van bestuur worden aangeduid.

De raad van bestuur mag, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, de uitkering van interim-dividenden beslissen en de datum van hun betaling bepalen.

Artikel 29.- Ontbinding

De ontbinding van de vennootschap kan op ieder ogenblik uitgesproken worden door een besluit van de algemene vergadering der aandeelhouders genomen volgens de regels vereist voor de wijzigingen van de statuten.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de bestuurders, handelend in de hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had vôôr de verplaatsing ervan.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen 24 uur nadat het verzoekschrift tof homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Voor- . "

behouden Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa ' aan het

Belgisch onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

Staatsblad arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 30.- Verdeling.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap en de terugbetaling van het werkelijk

volgestort kapitaal wordt het saldo per gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

ACHTSTE BESLISSING - VOLMACHT AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering beslist alle machten toe te kennen aan de raad van bestuur ter uitvoering van de "

beslissingen die voorafgaan, specifiek voor wat de vernietiging der toonderaandelen betreft. En onmiddellijk

wordt door ondergetekende notaris vastgesteld dat de inschrijving van het aandeelhouderschap in het register

' van aandelen is uitgevoerd.

NEGENDE BESLISSING - VERZOEK TOT COORDINATIE DER STATUTEN

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris de statuten zoals zij hiervoor zijn goedgekeurd en

aangenomen, te coördineren, en deze neer te leggen in het vennootschapsdossier.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Aileen Reniers

Geassocieerde notaris te Asse

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging, gecoördineerde

statuten met lijst van de publicatiedata.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.05.2011, NGL 24.06.2011 11196-0462-009
27/09/2010 : BL639381
18/06/2009 : BL639381
20/05/2009 : BL639381
06/06/2008 : BL639381
29/05/2007 : BL639381
14/07/2006 : BL639381
09/06/2005 : BL639381
28/05/2004 : BL639381
02/09/2003 : BL639381
14/07/2003 : BL639381
10/08/2002 : BL639381
04/07/2001 : BL639381
15/06/1999 : BLA101360

Coordonnées
DOWNHILL ACRE

Adresse
MOLLESTRAAT 2B, BUS 12 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande