DOKTERSPRAKTIJK KNAEPEN CHANTAL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTERSPRAKTIJK KNAEPEN CHANTAL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.826.491

Publication

27/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.02.2014, NGL 19.03.2014 14070-0129-008
12/12/2013
ÿþi-"4~...-..;:~'`;F

~~,

~~~x~.~. Riau..~3

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koopharsc.-

te Leuven, de 0 2 DEC. 2fl1 DE GRIFFIER,

Griffie

111111

Vc behc aar Belç Staal

Ondememingsnr : 0462826491

Benaming (voluit) :DOKTERSPRAKTIJK KNAEPEN CHANTAL

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap oncle rde vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Treuveld 4

3080 Tervuren

11 Onderwerp akte :Statutenwijzing - omvorming kapitaal in euro - herbenoeming zaakvoerder -

i, kapitaalverhoging - aanpassing statuten aan huidige vennootschapswetgeving.

Uit het proces verbaal gesloten door notaris Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 21 november 2013 om 16.00 uur (neergelegd vóôr registratie) blijkt dat de bijzonder algemene vergadering de volgende beslissingen heeft genomen: EERSTE BESLUIT OMZETTING KAPITAAL IN EURO

De vergadering besluit het in belgische frank uitgedrukte kapitaal van de vennootschap om te;, zetten en af te ronden in euro, tegen een omrekeningskoers waarbij één euro (1,-EUR) gelijk ie aan veertig komma drieduizend driehonderd negen en negentig belgische frank (40,3399 BEF), zodat het kapitaal van de vennootschap na deze omrekening en afronding, achttien duizend: vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) bedraagt.

TWEEDE BESLUIT: HERBENOEMING ZAAKVOERDER =?

De vergadering beslist voornoemde mevrouw Chantal Knaepen te herbenoemen als niet-;. statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

DERDE BESLUIT: BESLISSING UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND

De vergadering neemt kennis van de bijzondere algemene vergadering de dato 14 november: 2013 houdende beslissing tot uitkering van een interim-dividend met daarop volgende; kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 van het wetboek van inkomstenbelastingen, VIERDE BESLUIT :VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES. De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, belopen op; honderd tweeëntwintig duizend zevenhonderd en twaalf euro drieëndertig cent (¬ 122.712,33),;i zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011. VIJFDE BESLUIT -- VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG.

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, honderd tweeëntwintig,, duizend zeshonderd vijfenzeventig euro en vierenvijftig cent (¬ 122.675,54) bedraagt.

1; ZESDE BESLUIT  BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND,

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds;; dividend voor een bedrag van honderd tweeëntwintig duizend zeshonderd vijfenzeventig euro en;. vierenvijftig cent (¬ 122.675,54), De enige vennoot verklaart het volledig bedrag van het;; tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van!, Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap,;: mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van,; Inkomstenbelastingen.

ZEVENDE BESLUIT  KAPITAALVERHOG1NG DOOR INBRENG IN GELD

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-beçuden aan hett Belgisch Staatsblad



De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van honderd en tien duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 110.407,99), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld.

ACHTSTE BESLUIT VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Is vervolgens tussengekomen, voornoemde Mevrouw Knaepen Chantal, die verklaart aile aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart mevrouw Chantal Knapen, enige vennoot, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van honderd en tien duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 110..407,99) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Dit bedrag staat naar haar verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van honderd en tien duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 110.407,99) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE96001712283305 bij BNP FORTIS PARIBAS te Herk De Stad zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 19 november 2013, welk bewijs in het dossier van de notaris zal bewaard blijven.

NEGENDE BESLUIT - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd en tien duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 110.407,99) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderd negenentwintig duizend euro (¬ 129.000,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam zonder nominale waárde. TIENDE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen niet de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd negenentwintig duizend euro (¬ 129.000,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

ln de historiek wordt na de laatste alinea volgende alinea toegevoegd: "Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 21 november 2013 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van honderd en tien duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 110,407,99), uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) door inlijving van gemeld nettodividend voor het overeenkomstig bedrag, naar honderd negenentwintig duizend euro (¬ 129.000,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen,"

ELFDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE NIEUWE

VENNOOTSCHAPSWETGEVING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de inlassing van volledig nieuwe statuten rekening houdend met de genomen beslissingen en actualisering, hernummering en hernieuwing van de tekst, schrapping van het overbodige en aanpassing van de statuten aan de verschillende wijzigingen en codificatie van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen en aan het huidig wetboek van vennootschappen, zonder inhoudelijk te raken aan de wezenlijke bepalingen van de bestaande statuten. De op voormelde wijze aangepaste statuten luiden hier weergegeven bij uittreksel als volgt:

1. Vennoot:

Mevrouw KNAEPEN Chantal Irma Juliette, radioloog , geboren te Herk-de-Stad op 5

november 1964, rijksregistemummer 641105-318-80, echtgenote van de heer

VANBECKEVOORT Dirk Emiel Irma, wonende te 3080 Tervuren, Treuveld 4. Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 41.1

Fernand De Boosere-De Streel te Herk-de Stad op 31 augustus 1990, ongewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

2. NAAM - RECHTSVORM: De vennootschap is opgericht onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "DOKTERSPRAKTIJK KNAEPEN CHANTAL". Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het ondememingsnummer.

3. DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

4. ZETEL-

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3080 TERVUREN (VOSSEM), Treuveld 4. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s). 5.DOEL  De vennootschap heeft als doel:

1)De uitoefening door de geneesheer-vennoot van zijn volledige medische activiteit als genesheer-radioloog in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer, en onder de eigen onbeperkte beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer.

De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding pro rata van de prestaties die voor rekening van de vennootschap geleverd werden. 2)Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

3)Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

4) De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en machines.

5) De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn disciplines bij te blijven.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende patrimoniumverrichtingen uitvoeren, mits inachtname van de regels van de medische deontologie, en op om het even welke wijze deelnemen aan aile verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

6.KAPITAAL: Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd negenentwintig duizend euro (¬ 129.000,00) , verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1f750ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

7.BESTUUR - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht.

Het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren vennoten en de vennootschap.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beaudeq aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

bshoudeq

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 60 van de vennootschapswet na te leven.

is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

8. WINSTVERDELING: Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de over gedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1110e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

9. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - Het boekjaar begint op één januarï en eindigt op eenendertig

december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerders) aan de algemene vergadering voorgelegd,

Ten minste één maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissarissen warden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

11. JAARVERGADERING - De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 5 mei om 20.00 uur. Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

ELFDE BESLUIT MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN .

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

In bijlage: 1) uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.05.2013, NGL 18.07.2013 13336-0531-008
01/07/2011 : LET000762
30/06/2010 : LET000762
01/07/2009 : LET000762
21/05/2008 : LET000762
11/06/2007 : LET000762
27/07/2006 : LET000762
15/07/2005 : LET000762
01/06/2004 : LET000762
17/06/2003 : LET000762
16/06/2001 : LET000762
17/06/2000 : LET000762
17/03/1998 : LET762

Coordonnées
DOKTERSPRAKTIJK KNAEPEN CHANTAL

Adresse
TREUVELD 4 3080 VOSSEM

Code postal : 3080
Localité : Vossem
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande