DISTRIBUTIE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ, AFGEKORT : D.I.M.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DISTRIBUTIE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ, AFGEKORT : D.I.M.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.279.467

Publication

30/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

nAergialegcliontvangen op

20

MEI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank NeRktophanciel Brusse

V( IL tIL

beht

aai

Bel;

Staa





Ondernemingsnr : 0415.279.467

Benaming

(voluit): DISTRIBUTIE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ (verkort):

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Albert Vaucarnpsiaan 42, 1654 Beersel (Huizingen)

(volledig adres)

Onderwerp akte: INTEGRALE STATUTENWIJZIGING

Uit een akte, verleden voor ons, meester Willem Muyshondt, geassocieerd notaris te Halle, op 23 april 2014, voor registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de algemene vergadering van de naamloze vennootschap 'D1STRIBUT1E INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ' volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing: integrale statutenwijziging  wijziging jaarvergadering  aanpassing naar aandelen zonder nominale waarde

De algemene vergadering heeft beslist om haar statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"HOOFDSTUK I. NAAM ZETEL DOEL DUUR.

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming

"DISTRIBUTIE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ", in het kort "D.I.M."

Artikel 2. ZETEL,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1654 Beersel (Huizingen), Albert Vaucampslaan 42.

Artikel 3. DOEL

De maatschappij heeft tot doel het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door

uitgiften of andere middelen voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aile soorten marktwaarden, aandelen, deelbewijzen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen of ondernemingen bestaande of op te richten, vooral in ondernemingen die tot doel hebben de distributie, bereiding, conditionering, verpakking van alle artikelen, in de meest ruime zin die gewoonlijk genoemd worden: "Koloniale waren", verse producten, zoals fruit, groenten, gevogelte, vers vlees, bereide vleeswaren, melkerijproducten en alle voedingswaren; evenals in alle ondernemingen die tot doel hebben de uitbating van aile transportmiddelen, de productie, de fabricage en inwerkingstelling van aile grondstoffen en alle constructiematerialen, de aankoop, de constructie en de verkoop van alle soorten gebouwen, evenals in alle ondernemingen die tot doel hebben de uitbating van aile transportmiddelen, de productie en het gebruik van chemische producten, het aannemen en uitvoeren van aile openbare of privé werken, de productie en het gebruik van aile grondstoffen en alle constructiemateriaal, de aankoop, de constructie en de verkoop van alle soorten gebouwen.

Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerlei concessies, brevetten en licenties.

Het creëren, beheren en uitbaten voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle ondernemingen die betrokken zijn bij het onderzoek, de productie en het gebruik van de energie, bij het vervoer, bij de chemische industrie en bij de industrie van de grondstoffen bij constructiematerialen; het uitbaten van aile soorten complementaire industrieën bij een van de hierboven opgesomde activiteiten of van industrieën die een betere rentabiliteit van de installaties die hiervoor bestemd zijn kunnen verschaffen.

Het aannemen en uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden van openbare of privé werken. In algemene regel:

-ten titel of in participatie  het voeren van allerhande verhandelingen en verrichtingen op roerend, onroerend, hypothecair, commercieel, industrieel en financieel plan met betrekking tot hierboven genoemde toepassingsvelden. En er zich voor te interesseren onder vorm van steun, inschrijving op emissies, verwerving, participatie en fusie.

Het scheppen en beheren, In het kader van zijn sociale taak van maatschappijen , en syndicaten, het uitgeven van titels, aandelen, deelbewijzen en obligaties.

Zijn activiteit kan zich uitstrekken in België en in het buitenland.

HOOFDSTUK lh KAPITAAL AANDELEN OBLIGATIES

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen negenhonderd en achtduizend zevenhonderd tachtig euro veertien cent (1.908.780,14 euro), vertegenwoordigd door één miljoen vijfhonderd veertigduizend (1.540.000) aandelen zonder nominale waarde die elk één miljoen vijfhonderdveertigduizenste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Dit kapitaal is volledig geplaatst.

HOOFDSTUK IIL BESTUUR EN CONTROLE,

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 15 van deze statuten  waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar,

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet In de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur benoemt een voorzitter onder de leden die voorgedragen zijn door de grootste aandeelhouder.

Bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door een plaatsvervanger aangeduid door de voorzitter. Bij ontstentenis van voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren onder de bestuurders.

Artikel 16, BESTUURSBEVOEGDHEID  TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dagelijks bestuur specifieke volmacht

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, hetzij andere personen, al dan niet aandeelhouders. De raad van bestuur, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van ngedelegeerd-bestuurder. Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hijIzij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder.Voor rechtshandelingen van dagelijks bestuur die de som van vijftigduizend euro overstijgen is de handtekening van twee bestuurders noodzakelijk. De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

" k.j

.44r.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN.

Artikel 20, JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op dinsdag voor de laatste zaterdag van september om twaalf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

HOOFDSTUK V. BOEKJAAR JAARREKENINGEN DIVIDENDEN WINSTVERDELING.

Artikel 35. BOEKJAAR JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertlg maart van het daaropvolgend jaar.

Artikel 36. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

Artikel 41. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming

door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

OVERGANGSBEPALINGEN

Betreffende de wijziging van de algemene vergadering.

De eerstvolgende algemene vergadering zal plaatsvinden op de dinsdag voor de laatste zaterdag van

september om 12 uur, zijnde 23 september 2014.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Muyshondt Willem.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, met aangehechte volmachten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/11/2013
ÿþ Mal 2.i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

0 7NOV 2013

Griffie

1911111 X11111111

*13173592*

i-

V iio

beh

aa

Bef

Stat





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0415.279.467

Benaming

(volut) : DISTRIBUTIE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : A Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurders,benoeming gedelegeerd bestuurders en benoeming gevolmachtigde

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op

28 september 2013.

De vergadadering stelt vast dat Franciscus Colruyt zijn ontslag heeft gegeven als bestuurder. Voor de benoeming van de nieuwe bestuurders passen wij art. 11 van de statuten toe. De vergadering keurt met eenparigheid van stemmen de benoeming van Maria Colruyt goed. Der vergadering keurt met eenparigheid van stemmen de benoeming van Dham nv, met als vast vertegenwoordiger Jozef Colruyt, goed, De verkozen kandidaten zijn benoemd voor een looptijd van 4 jaar die zal vervallen na de Algemene Vergadering in 2017 en; die zal oordelen over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 maart 2017.

Helga De Coster

Gevolmachtigde

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 22 oktober 2013

De NV Dham, met als vast vertegenwoordiger Jozef Colruyt, wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder

met ingang van 1/10/2011 Dit mandaat als gedelegeerd bestuurder zal vervallen na de gewone algemene

vergadering van aandeelhouders in 2017.

De vergadering beslist te benoemen ais speciaal gevolmachtigde, mevrouw Helga De Coster, wonende te

1910 Kampenhout, Heideweg 20 voor de uitvoering van de wettelijke verplichtingen bij het Belgisch Staatsblad

en het KBO aangaande genomen beslissingen.

Helga De Coster

Gevolmachtigde

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 28.09.2013, NGL 24.10.2013 13638-0398-033
10/12/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0415.279.467

Benaming

(voluit) : DISTRIBUTIE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : A Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen

Onderwerp akte : herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 29 september 2012.

Bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid wordt herbenoemd als commissaris van de vennootschap de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "De Deken, Scheffer, Van Reusel & C°.Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Maarten Lindemans, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2 en de heer Aimé Scheffer, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, aan als vast vertegenwoordigers voor de uitoefening van voormeld mandaat, Dit mandaat geldt voor een duur van 3 jaar, hetzij tot aan de jaarvergadering te houden in 2015.

Jef Colruyt Piet Colruyt

bestuurder bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

a M!:KIil+:* In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be a B St A

V







Mette

Griffie

312

29NOV. 2

05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 29.09.2012, NGL 29.10.2012 12622-0536-033
09/11/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111IMIU,ehun~NMM

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0415.279.467

Benaming

(voluit) : DISTRIBUTIE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : A Vaucampslaan 42, 1654 Huizingen

Onderwerp akte : benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 24 september 2011.

De vergadering stelt vast dat de mandaten als bestuurder van de heren Jef Colruyt, Piet Colruyt, Wim Colruyt en Frans Colruyt een einde nemen na afloop van deze Algemene Vergadering.

De vergadering keurt met eenparigheid van stemmen de benoeming ais bestuurder goed van de heren Jef Colruyt, Frans Colruyt, Wim Colruyt en Piet Colruyt goed. De verkozen kandidaten zijn benoemd voor een termijn van 6 jaar die zal vervallen na de Algemene Vergadering in 2017 en die zal oordelen over de goedkeuring van de jaarrekennig van het boekjaar afgesloten op 31 maart 2017.

Helga De Coster, gevolmachtigde

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 7 oktober 2011 op de maatschappelijke

zetel.

Na beraadslaging nemen de bestuurders unaniem de volgende beslissingen :

De vergadering beslist te benoemen als speciaal gevolmachtigden:

Mevrouw Softe Gabriëls, wonende te 9340 Lede, Bellaertstraat 1, voor

-het indienen bij volmacht van de aangiften vennootschapsbelasting;

-het indienen bij volmacht van de aangiften roerende voorheffing.

Mevrouw Helga De Coster, wonende te 1910 Kampenhout, Heideweg 20 voor

-het uitvoeren van de wettelijke verplichtingen bij het Belgisch Staatsblad en het KBO aangaande genomen

beslissingen;

-het indienen van de aangiften bedrijfsvoorheffing.

Helga De Coster, gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 24.09.2011, NGL 26.10.2011 11587-0484-034
03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 25.09.2010, NGL 25.10.2010 10588-0259-031
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 26.09.2009, NGL 22.10.2009 09823-0321-029
05/05/2009 : BL391825
30/10/2008 : BL391825
22/10/2007 : BL391825
04/06/2015
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



2ig

;.~,', ,(1),Gr'i#fid

11111111 1I 1111ii~~xii

*150786

I I

I 1

Ondernemingsnr : 0415.279.467

Benaming

(voluit) : DISTRIBUTIE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ (verkort) : D.I.M.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1654 Beersel, A. Vaucampslaan 42

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstellen

Neerlegging van een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen waarbij NV H.I.M. ingevolge fusie wordt overgenomen door NV D.I.M., waarbij eerstgenoemde vennootschap wordt ontbonden.

De inhoud van voormeld splitsingsvoorstel wordt hierna bij uittreksel weergegeven. 1, IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1. De over te nemen vennootschap: de naamloze vennootschap HALSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ (afgekort "H.I.M."), met maatschappelijke zetel te 1654 Beersel, A. Vaucampslaan 42, met ondernemingsnummer 0415.157.129.

Het doel van de vennootschap luidt:

"De maatschappij heeft tot doel het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen voor eigen rekening of voor rekening van derden, van alle soorten marktwaarden, aandelen, deelbewijzen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen of ondernemingen bestaande of op te richten, vooral in ondernemingen die tot doel hebben de distributie, bereiding, conditionering, verpakking van alle artikelen, in de meest ruime zin die gewoonlijk genoemd worden: "Koloniale waren", verse producten, zoals fruit, groenten, gevogelte, vers vlees, bereide vleeswaren, melkerijproducten en alle voedingswaren; evenals in alle ondernemingen die tot doel hebben de uitbating van alle transportmiddelen, de productie, de fabricage en inwerkingstelling van alle grondstoffen en alle constructiematerialen, de aankoop, de constructie en de verkoop van alle soorten gebouwen, evenals in alle ondernemingen die tot doel hebben de uitbating van alle transportmiddelen, de productie en het gebruik van chemische producten, het aannemen en uitvoeren van alle openbare of privé werken, de productie en het gebruik van aile grondstoffen en alle constructiemateriaal, de aankoop, de constructie en de verkoop van alle soorten gebouwen.

Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerlei concessies, brevetten en licenties.

Het creëren, beheren en uitbaten voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle ondernemingen die betrokken zijn bij het onderzoek, de productie en het gebruik van de energie, bij het vervoer, bij de chemische industrie en bij de industrie van de grondstoffen bij constructiematerialen; het uitbaten van alle soorten complementaire industrieën bij een van de hierboven opgesomde activiteiten of van industrieën die een betere rentabiliteit van de installaties die hiervoor bestemd zijn kunnen verschaffen.

Het aannemen en uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden van openbare of privé werken. In algemene regel:

- ten titel of in participatie - het voeren van allerhande verhandelingen en verrichtingen op roerend, onroerend hypothecair, commercieel, industrieel en financieel plan met betrekking tot de hierboven genoemde toepassingsvelden. En er zich voor te interesseren onder vorm van steun, inschrijving op emissies, verwerving, participatie en fusie.

Het scheppen en beheren, in het kader van zijn sociale taak, van maatschappijen en syndicaten, het uitgeven van titels, aandelen, deelbewijzen en obligaties.

Zijn activiteit kan zich uitstrekken in België en in het buitenland."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

1.2. De overnemende vennootschap: de naamloze vennootschap DISTRIBUTIE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ (afgekort "D.I.M."), met maatschappelijke zetel te 1654 Beersel, A. Vaucampslaan 42, met ondememingsnummer 0415.279.467,

Het doel van de vennootschap luidt:

"De maatschappij heeft tot doe! het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aile soorten marktwaarden, aandelen, deelbewijzen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen of ondernemingen bestaande of op te richten, vooral in ondernemingen die tot doel hebben de distributie, bereiding, conditionering, verpakking van aile artikelen, in de meest ruime zin die gewoonlijk genoemd worden: "Koloniale waren", verse producten, zoals fruit, groenten, gevogelte, vers vlees, bereide vleeswaren, melkerijproducten en alle voedingswaren; evenals in alle ondernemingen die tot doe! hebben de uitbating van alle transportmiddelen, de productie, de fabricage en inwerkingstelling van aile grondstoffen en aile constructiematerialen, de aankoop, de constructie en de verkoop van alle soorten gebouwen, evenals in alle ondernemingen die tot doel hebben de uitbating van alle transportmiddelen, de productie en het gebruik van chemische producten, het aannemen en uitvoeren van aile openbare of privé werken, de productie en het gebruik van alle grondstoffen en alle constructiemateriaal, de aankoop, de constructie en de verkoop van alle soorten gebouwen.

Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerlei concessies, brevetten en licenties.

Het creëren, beheren en uitbaten voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle ondernemingen die betrokken zijn bij het onderzoek, de productie en het gebruik van de energie, bij het vervoer, bij de chemische industrie en bij de industrie van de grondstoffen bij constructiematerialen; het uitbaten van aile soorten complementaire industrieën bij een van de hierboven opgesomde activiteiten of van industrieën die een betere rentabiliteit van de installaties die hiervoor bestemd zijn kunnen verschaffen.

Het aannemen en uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden van openbare of privé werken. In algemene regel;

- ten titel of in participatie - het voeren van allerhande verhandelingen en verrichtingen op roerend, onroerend hypothecair, commercieel, industrieel en financieel plan met betrekking tot de hierboven genoemde toepassingsvelden. En er zich voor te interesseren onder vorm van steun, inschrijving op emissies, verwerving, participatie en fusie.

Het scheppen en beheren, in het kader van zijn sociale taak, van maatschappijen en syndicaten, het uitgeven van titels, aandelen, deelbewijzen en obligaties.

Zijn activiteit kan zich uitstrekken in België en in het buitenland."

2. RUILVERHOUDING - VERDELING ONDER VENNOTEN

De waardering voor het bepalen van de ruilverhouding c.q. van het aantal uit te geven aandelen in de overnemende vennootschap werd bepaald op basis van de netto actief waarde van de betrokken vennootschappen per 31 maart 2014 (volgens de laatst goedgekeurde jaarrekeningen), gecorrigeerd op basis van de fair value van de financiële vaste activa per 1 april 2015. De waardering voor de aandelen NV H.I.M. werd bovendien aangepast in functie van de fusie door overneming van NV HIM DRIE door NV H.I.M., die zal plaatsvinden voorafgaand aan onderhavige fusie.

Aantal nieuw uit te geven aandelen door NV D.I.M. ter vergoeding van de inbreng naar aanleiding van de fusie (afgerond tot de lagere eenheid): 1.134.309 nieuwe aandelen. De voormelde nieuwe aandelen NV D.I.M. zullen toekomen aan NV KORYS.

Er zal aan de vennoten van de betrokken vennootschappen ter gelegenheid van de geplande fusie geen opleg in geld uitbetaald worden, noch enige andere financiële vergoeding.

3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN WORDEN UITGEREIKT

De nieuw uit te geven aandelen NV D.I.M. als vergoeding voor de inbreng van alle activa en passiva van de over te nemen vennootschap zullen van dezelfde aard zijn en zullen, vanaf de uitgifte, dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen NV D.I.M.

De toekenning van de ter gelegenheid van de fusie door NV D.I.M. nieuw uit te geven aandelen op naam geschieden door inschrijving in het register van de aandelen op naam, dit binnen de 15 dagen na de publicatie van de fusiebesluiten in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Daartoe zal één van de bestuurders van NV D.I.M. bij beslissing van de buitengewone algemene vergaderingen van de respectieve vennootschappen die de fusie zullen goedkeuren volmacht krijgen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Binnen de 15 dagen na de publicatie van de fusiebesluiten in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal het register van aandelen van de over te nemen vennootschap vernietigd worden door het aanbrengen van de melding "vernietigde op elke bladzijde van het register of door iedere andere melding die duidelijk de vernietiging

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

te kennen geeft. Teneinde tot deze vernietiging te kunnen overgaan, zal één van de bestuurders van NV H.I.M. bij beslissing van de buitengewone algemene vergaderingen van de respectieve vennootschappen die de fusie zullen goedkeuren volmacht krijgen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling. Het aldus vernietigde register van aandelen van NV M.I.M. zal in de archieven van NV D.I.M. bewaard blijven.

Alle kosten verbonden aan de uitgifte van de nieuwe aandelen zullen worden gedragen door NV D.I.M.

4. DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De ter gelegenheid van de fusie door NV D.I.M. nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en verplichtingen hebben als de bestaande aandelen van NV D.I.M. en zullen recht geven te delen in de winst van deze vennootschap en dividendgerechtigd zijn vanaf de datum dat de fusie is goedgekeurd door de buitengewone algemene vergaderingen van alle bij de fusie betrokken vennootschappen.

Er wordt verder geen bijzondere regeling getroffen betreffende dit recht.

5. BOEKHOUDKUNDIGE RETROACTIVITEIT

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 april 2015.

6. TOEKENNING VAN RECHTEN AAN VENNOTEN MET BIJZONDERE RECHTEN EN ANDERE MAATREGELEN

Er zijn binnen de over te nemen vennootschap geen vennoten die kapitaalaandelen bezitten waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. Bijgevolg dienen er binnen NV D.I.M. wat dit betreft geen bijzondere maatregelen te worden genomen.

Er zijn binnen de over te nemen vennootschap evenmin houders van andere effecten dan kapitaalaandelen, evenmin effecten met bevoorrechte rechten, Bijgevolg zal door NV D.I.M. evenmin zulke aandelen of andere effecten uitgegeven worden naar aanleiding van de fusie en dienen er desbetreffend ook geen bijzondere maatregelen te worden getroffen.

7. BIJZONDERE BEZOLDIGING COMMISSARIS

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig artikel 695, §1, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen, unaniem te verzaken aan de bijzondere verslaggeving, zoals bedoeld in artikel 695, §1 van het Wetboek van Vennootschappen,

In de agenda van de buitengewone algemene vergaderingen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is toepassing te maken van artikel 695, §1, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Dienvolgens dient aan de commissaris van de bij de fusie betrokken vennootschappen geen bezoldiging te worden toegekend voor deze specifieke opdracht.

in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen zal de commissaris evenwel een verslag dienen op te maken met betrekking tot de naar aanleiding van de fusie verrichte inbreng in natura in NV D.I.M.

8. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURDERS

Aan de leden van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

9. VOLMACHT VOOR NEERLEGGING EN BEKENDMAKING

Elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen geeft volmacht aan Wim Vandenberghe, advocaat, kantoor houdende te 9000 Gent, aan de Vrijheidslaan 27, bevoegd om elke partij afzonderlijk te vertegenwoordigen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op de neerlegging en bekendmaking van het voorstel en alle andere noodzakelijke documenten ter griffie van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel.

,,,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Neerlegging van een voorstel in het kader van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgemaakt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen waarbij NV D.I.M. ingevolge geruisloze fusie wordt overgenomen door NV KORYS, waarbij eerstgenoemde vennootschap wordt ontbonden.

De inhoud van voormeld splitsingsvoorstel wordt hierna bij uittreksel weergegeven. 1, IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1. De over te nemen vennootschap: de naamloze vennootschap DISTRIBUTIE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ (afgekort "D.I.M."), met maatschappelijke zetel te 1654 Beersel, A. Vaucampslaan 42, met ondernemingsnummer 0415.279.467.

Het doel van de vennootschap luidt:

"De maatschappij heeft tot doel het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen voor eigen rekening of voor rekening van derden, van alle soorten marktwaarden, aandelen, deelbewijzen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen of ondernemingen bestaande of op te richten, vooral in ondernemingen die tot doel hebben de distributie, bereiding, conditionering, verpakking van alle artikelen, in de meest ruime zin die gewoonlijk genoemd worden: "Koloniale waren", verse producten, zoals fruit, groenten, gevogelte, vers vlees, bereide vleeswaren, melkerijproducten en alle voedingswaren; evenals in alle ondernemingen die tot doel hebben de uitbating van alle transportmiddelen, de productie, de fabricage en inwerkingstelling van alle grondstoffen en alle constructiematerialen, de aankoop, de constructie en de verkoop van alle soorten gebouwen, evenals in alle ondernemingen die tot doel hebben de uitbating van alle transportmiddelen, de productie en het gebruik van chemische producten, het aannemen en uitvoeren van alle openbare of privé werken, de productie en het gebruik van alle grondstoffen en alle constructiemateriaal, de aankoop, de constructie en de verkoop van alle soorten gebouwen.

Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerlei concessies, brevetten en licenties.

Het creëren, beheren en uitbaten voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle ondernemingen die betrokken zijn bij het onderzoek, de productie en het gebruik van de energie, bij het vervoer, bij de chemische industrie en bij de industrie van de grondstoffen bij constructiematerialen; het uitbaten van alle soorten complementaire industrieën bij een van de hierboven opgesomde activiteiten of van industrieën die een betere rentabiliteit van de Installaties die hiervoor bestemd zijn kunnen verschaffen.

Het aannemen en uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden van openbare of privé werken. In algemene regel:

- ten titel of in participatie - het voeren van allerhande verhandelingen en verrichtingen op roerend, onroerend hypothecair, commercieel, industrieel en financieel plan met betrekking tot de hierboven genoemde toepassingsvelden. En er zich voor te interesseren onder vorm van steun, inschrijving op emissies, verwerving, participatie en fusie.

Het scheppen en beheren, in het kader van zijn sociale taak, van maatschappijen en syndicaten, het uitgeven van titels, aandelen, deelbewijzen en obligaties.

Zijn activiteit kan zich uitstrekken in België en in het buitenland."

1.2. De overnemende vennootschap: de naamloze vennootschap KORYS, met maatschappelijke zetel te 1654 Beersel, A. Vaucampslaan 42, met ondememingsnummer 0844,198.918.

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1.het kopen, verkopen, huren, verhuren, al dan niet onder het BTW-stelsel, en ruilen van onroerende goederen en rechten, in de ruimste zin van het woord, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing, zowel ais leasinggever als leasingnemer,

2.het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

3.het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

'ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

4.het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

5.het investeren in studies, opleiding, scholing en publicatie van de resultaten ervan, alsook het verkopen, verhuren of ter beschikking stellen van dit studiewerk aan derden, al dan niet tegen vergoeding;

6.het toekennen van studiebeurzen, toelaten of andere financiële ondersteuning aan stichtingen, rechtspersonen, verenigingen of personen die studiewerk of onderzoek verrichten.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs."

2. BOEKHOUDKUNDIGE RETROACTIVITEIT

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 april 2015.

3. TOEKENNING VAN RECHTEN AAN VENNOTEN MET BIJZONDERE RECHTEN EN ANDERE MAATREGELEN

Er zijn binnen de over te nemen vennootschap geen vennoten die kapitaalaandelen bezitten waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. Bijgevolg dienen er binnen NV KORYS wat dit betreft geen bijzondere maatregelen te worden genomen.

Er zijn binnen de over te nemen vennootschap evenmin houders van andere effecten dan kapitaalaandelen, evenmin effecten met bevoorrechte rechten. Bijgevolg zal door NV KORYS evenmin zulke aandelen of andere effecten uitgegeven worden naar aanleiding van de geruisloze fusie en dienen er desbetreffend ook geen bijzondere maatregelen te worden getroffen.

4. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURDERS

Aan de leden van de bestuursorganen van de bij de geruisloze fusie betrokken vennootschappen zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

5. VOLMACHT VOOR NEERLEGGING EN BEKENDMAKING

Elk van de bij de geruisloze fusie betrokken vennootschappen geeft volmacht aan Wim Vandenberghe, advocaat, kantoor houdende te 9000 Gent, aan de Vrijheidslaan 27, bevoegd om elke partij afzonderlijk te vertegenwoordigen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op de neerlegging en bekendmaking van het voorstel en alle andere noodzakelijke documenten ter griffie van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel,

Wim Vandenberghe

Gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd: 2 splitsingsvoorstellen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2006 : BL391825
16/10/2006 : BL391825
08/11/2005 : BL391825
10/10/2005 : BL391825
11/10/2004 : BL391825
15/10/2003 : BL391825
09/10/2003 : BL391825
17/10/2002 : BL391825
05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.09.2015, NGL 30.10.2015 15662-0073-031
24/01/2002 : BL391825
10/07/2001 : BL391825
13/07/2000 : BL391825
17/06/2000 : BL391825
07/07/1999 : BL391825
11/07/1998 : BL391825
27/10/1994 : BL391825
29/06/1994 : BL391825
29/06/1994 : BL391825
09/01/1988 : BL391825
01/01/1988 : BL391825
01/01/1986 : BL391825

Coordonnées
DISTRIBUTIE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ, AFGEKO…

Adresse
A. VAUCAMPSLAAN 42 1654 HUIZINGEN

Code postal : 1654
Localité : Huizingen
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande