DE LAUBRY TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE LAUBRY TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.302.218

Publication

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 28.08.2014, NGL 08.09.2014 14584-0354-010
02/10/2013
ÿþ Mod word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

a

Vr behr aai Bel Staa ~





*13149394





BRUSSEL

Griffieli 3 SEP. 2013

Ondernemingsnr : 0449.302.218

Benaming

(voluit) : "JACQUES HAELTERMAN ET CIE"

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1740 Temat, Industrielaan, 16-20

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - OMVORMING -IÇAPITAALVERHOGING - DOELSWIJZIGING - NAAMSWIJZIGING - AANPASSING VAN DE STATUTEN CONFORM DE GENOMEN BESLUITEN EN AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN - VOLMACHTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Koen De Puydt, notaris met standplaats te Asse, in datum van zestien september tweeduizend dertien, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de gewone cemmandataire vennootschap'HAELTERMAN .1ACQUES ET CIE, met maatschappe%ke zetel te 1020 Brussel, Laneaustraat 119, ingeschreven in het rechtspersonenreglster 0449.302.218.

Opgericht ingevolge onderhandse akte opgemaakt op 20 augustus 1992, waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 februari 1993, onder nummer 117.

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en een laatste maal ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 15 november 2006, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 december nadien, onder nummer 0189423.

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met algemeenheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT : KENNISNAME VERSLAGEN.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder van 23 augustus 2013 dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Rosier & Co', met zetel te 1300 Limai, Violettenlaan 1, vertegenwoordigd door de heer Rosier Stéphane, bedrijfsrevisor, van 27 augustus 2013, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden, samengevat, afgesloten per 30 juni 2013, hetzij minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot; erkent kennis te hebben geno-tmen van deze beide verslagen en van de staat van actief en passief en deze, uitdrukkelijk en definitief goed te keuren.

De besluiten van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, luiden als volgt :

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2013 die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van 2.976,90 euro is 15.623,10 euro kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een BVBA. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerder, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.

Opgesteld te Limai, op 27 augustus 2013

Voor Rosier & Co

Stéphane Rosier

Bedrijfsrevisor"'

De verslagen opgesteld door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor en de gezegde staat van activa en passiva blijven aan onderhavige akte gehecht.

TWEEDE BESLUIT : OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vèrgadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel worden gewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0449.302218 waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven is in het register der rechtspersonen,

De omzetting geschiedt op basis een staat van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2013.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen,

In de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt volgende persoon aangesteld als zaakvoerder, de jongheer HAELTERMAN Damien, ongehuwd, wonend te 1730 Asse, Heedstraat, 57, die aanvaardt.

DERDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist haar kapitaal te verhogen met zestienduizend honderd éénentwintig euro zes eurocent (16.121,060, om het kapitaal aldus te brengen van tweeduizend vierhonderd achtenzeventig euro vierennegentig eurocent (2.478,94¬ ) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ), valstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00¬ ) door inbreng in geld vanwege de bestaande aandeelhouders, in functie van ieders aandelenbezit.

Deze kapitaalverhoging gaat niet gepaard gaande met de creatie van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLUIT ; INBRENG EN VOLSTORTING.

Na lezing van al hetgeen voorafgaat, verklaren de huidige aandeelhouders volledig kennis te hebben van de juridische en de financiële toestand van de vennootschap, en verklaren zij de hiernavolgende inbreng te doen:

- de Heer HAELTERMAN Michel, verklaart in te brengen een bedrag in speciën van zevenendertig euro éénentwintig eurocent (37,21¬ )

- de jongeheer HAELTERMAN Damien, verklaart in te brengen een bedrag in speciën van drieduizend zeshonderd drieëntachtig euro vijfentachtig eurocent (3.683,85¬ )

Als bewijs van deze inbreng overhandigen de inbrengers aan ondergetekende notaris een bankattest uitgaande van de naamloze vennootschap "ING" van 13 september 2013, waaruit blijkt dat op een bijzondere rekening met nummer J.363.124.5553-16 op naam van de vennootschap, voormelde bedragen werden gestort, zodanig dat in totaal een bijkomend bedrag van drieduizend zevenhonderd éénentwintig euro zes eurocent (3.721,06¬ ) ter beschikking werd gesteld van de vennootschap,

VIJFDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering en ondergetekende notaris stellen vast dat de kapitaalverhoging voile-1dig werd onderschreven en afbetaald is en dat het kapitaal werd gebracht op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00¬ ), volstort ten belope van één/derde, zijnde ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel één/honderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigend.

ZESDE BESLUIT: KENNISNAME STUKKEN EN VERSLAGEN DOELSWIJZIGING

Overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder enerzijds een verslag opgemaakt waarin deze uiteenzet waarom de voorgenomen doelwijziging van belang is voor de vennootschap en anderzijds een staat van activa en passiva van de vennootschap laten opstellen, welke werd afgesloten per 30 juni 2013.

Voormeld verslag opgemaakt op 23 augustus 2013, evenals gezegde staat van activa en passiva worden aan onderhavige akte gehecht.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van gezegd verslag en staat van activa en passiva en van het nazicht ervan. Na kennisname stelt de vergadering vast dat dit verslag en deze staat geen aanleiding geven tot het maken van enige opmerking.

ZEVENDE BESLUIT: DOELWIJZIGING.

De vergadering beslist na kennisname van voorgaand verslag en staat van activa en passiva, om de huidige doelomschrijving in artikel drie te vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: het fokken, het uitbaten van een land- en tuinbouwbedrijf, het uitbaten van maneges, het in pension nemen van dieren, de bewaking van dieren, het dekken, de uitbating van een opvanghuis met diergeneeskundige verzorging, de deelname aan wedstrijden van dieren, optochten, jumping en dergelijke, zowel in België als in het buitenland, de leasing, de verkoop, de aankoop, de uitwisseling in algemene zin, de inning van commissielonen, de organisatie voor rekening van derden of voor eigen rekening van elke manifestatie met een commercieel, cultureel, promotioneel of publicitair doel.

Elke verzekeringsactiviteit in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met het maatschappelijk doel alsook alle financiële en commerciële activiteiten, hierin begrepen het afsluiten van franchisingcontracten, het huren van roerende en onroerende goederen, het aangaan van huurcontracten zelfs voor langer dan negen jaar, het verwerven, verkopen, inbrengen, en verkrijgen van alle roerende en onroerende goederen.

De uitbating van een privaat of openbaar landbouwbedrijf, zowel in het algemeen als voor wat betreft alle bijzonderheden welke hiervan de oorzaak of het gevolg kunnen zijn, zowel in België als in het buitenland, alsmede alle aanverwante exploitaties welke rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband kunnen staan,

x. ~ hierin begrepen de aankoop van voedingsmiddelen, waren, en landbouwmaterieel, de aan- en verkoop van vee, dieren, en planten van gelijk welke aard, en de ruiling van dit alles.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen, alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de verkaveling, de onroerende leasing, het aangaan van erfpacht- en opstalcontracten en, in het algemeen, alle prestaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

Het bouwen, herbouwen en uitrusten alsmede de ganse binnenhuisinrichting en decoratie van alle mogelijke private en openbare gebouwen en constructies in alle materialen.

Alle verrichtingen van bouwpromotor en immobiliënkantoor.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen.

Dit alles in de meest ruime zin en zonder dat voormelde opsomming als limitatief moet worden aanzien.

De vennootschap zal ook alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen kunnen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doei." ACHTSTE BESLUIT: NAAMSWIJZIGING EN ZETELVERPLAATSING

De algemene vergadering verklaart de benaming van de vennootschap vanaf heden te wijzigen als volgt: "DE LAUBRY TRADING" en de zetel te verplaatsen naar 1730 Asse, Heedstraat 57.

De zetel wordt wel degelijk verplaatst naar 1730 Asse, Heedstraat 57 en niet naar 1740 Temat, Industrielaan 16/20 zoals in de bijlage aan deze akte verkeerdelijk vermeld.

NEGENDE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN.

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en teneinde de statuten aan te passen aan hogervermelde beslissingen, beslist de vergadering om de nieuwe statuten als volgt vast te stellen, hierna weergegeven bij uittreksel:

BENAMING

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij neemt als naam "DE LAUBRY TRADING".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de initialen 'BVBA".

ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 1730 Asse, Heedstraat 57.

De zetel van de vennootschap kan overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaams of Brussels Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

De vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerders administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen, bewaar- en werkplaatsen, in België of in het buitenland oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel: het fokken, het uitbaten van een land- en tuinbouwbedrijf, het uitbaten van maneges, het in pension nemen van dieren, de bewaking van dieren, het dekken, de uitbating van een opvanghuis met diergeneeskundige verzorging, de deelname aan wedstrijden van dieren, optochten, jumping en dergelijke, zowel in België als in het buitenland, de leasing, de verkoop, de aankoop, de uitwisseling in algemene zin, de inning van commissielonen, de organisatie voor rekening van derden of voor eigen rekening van elke manifestatie met een commercieel, cultureel, promotioneel of publicitair doel.

Elke verzekeringsactiviteit in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met het maatschappelijk doel alsook alle financiële en commerciële activiteiten, hierin begrepen het afsluiten van franchisingcontracten, het huren van roerende en onroerende goederen, het aangaan van huurcontracten zelfs voor langer dan negen jaar, het verwerven, verkopen, inbrengen, en verkrijgen van alle roerende en onroerende goederen.

De uitbating van een privaat of openbaar landbouwbedrijf, zowel in het algemeen ais voor wat betreft alle bijzonderheden welke hiervan de oorzaak of het gevolg kunnen zijn, zowel in België als in het buitenland, alsmede alle aanverwante exploitaties welke rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband kunnen staan, hierin begrepen de aankoop van voedingsmiddelen, waren, en landbouwmaterieel, de aan- en verkoop van vee, dieren, en planten van gelijk welke aard, en de ruiling van dit alles.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen, alle studiën en operaties met betrekking tot aile onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de verkaveling, de onroerende leasing, het aangaan van erfpacht- en opstalcontracten en, in het algemeen, alle prestaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

Het bouwen, herbouwen en uitrusten alsmede de ganse binnenhuisinrichting en decoratie van alle mogelijke private en openbare gebouwen en constructies in alle materialen.

Alle verrichtingen van bouwpromotor en immobiliënkantoor.

Z P

..

y L º%,Het herwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen,

' Dit alles in de meest ruime zin en zonder dat voormelde opsomming als limitatief moet worden aanzien.

De vennootschap zal ook alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen kunnen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel."

Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel aanduidend.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering.

Zij wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van onmvermogen van een vennoot.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigend.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Zij zijn bevoegd alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden,

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, bestuurt deze alleen, Indien er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,

Ingeval een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de vennootschap, is deze gehouden de voorschriften van het Wetboek van Venncotschappenen dienaangaande na te leven,

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder en indien er meerdere zaakvoerders zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap in alle omstandigheden alle daden van bestuur en beschikking te stellen binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Alle akten die de vennootschap verbinden en noch door het wetboek van vennootschappen, noch door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, zullen geldig ondertekend worden door de zaakvoerder.

De zaakvoerder mag welbepaalde bevoegdheden delegeren onder zijn verantwoordelijkheid aan zulke personen die hij zal aanduiden met geschreven mandaat.

De zaakvoerders mogen, aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van hun bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat zij bepalen en voor een duurtijd die zij vaststellen, JAARVERGADERING

De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden op de vierde donderdag van de maand augustus om elf uur.

Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag. BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één april van ieder jaar en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

RESERVE - VEREFFENING

Jaarlijks wordt van de nettowinst, vermeld in de jaarrekening, een bedrag van ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overblijvend saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die oppermachtig en bij gewone meerderheid van stemmen over de bestemming ervan zal beslissen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

ln geval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden en het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerders, handelend als vereffenaars en, bij hun ontstentenis, door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien in het Wetbcek van vennootschappen, TIENDE BESLUIT : VOLMACHTEN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

t.

t De vergadering besluit volmacht te geven aan haar zaakvoerder, of een van haar aangestelden, voor de

uitvoering van de genomen besluiten en om alle wijzigingen kenbaar te maken aan alle private en

overheidsinstanties zoals ondermeer de Kruispuntbank voor Ondernemingen en BTW.

Met het oog op dit alles zal hen de meest ruime bevoegdheden hebben, en zullen zij alle stukken kunnen

tekenen en verklaringen kunnen afleggen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte "buitengewone algemene vergadering" dd.16.09.2013; - bedrijfsrevisorenverslag;

- bijzonder verslag van de zaakvoerders;

-titelblad "Aanneming nieuwe Stafuten".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden '" áan het 13elgisch Staatsblad

29/05/2013
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13080672*

BRUS ËL

G ri

?ffie 7 MEI 2013

Benaming : Jacques Haelterman

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : lhduzit'iat$3A 4640,170 7"eturdt

Ondernemingsnr : 014 .302.21$

Voorwerp akte : Benoeming

Uittreksel van de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 08.09.209 3

"Aangezien het overlijden van Dhr Hippolyte (Jacques) Haelterman op datum van 29 december 2012, benoemt de vergadering Dhr Damien Haelterman ais nieuwe zaakvoerder en dit vanaf heden."

Damien Haelterman

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 27.08.2015, NGL 02.09.2015 15571-0081-010
20/02/1993 : BL566476

Coordonnées
DE LAUBRY TRADING

Adresse
HEEDSTRAAT 57 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande