DE BOEVER TECHNISCHE INSTALLATIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BOEVER TECHNISCHE INSTALLATIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.991.719

Publication

10/04/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 9 1;;`1:::'â 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0448.991.719

Benaming

(voluit) : DEBECKER ROGER

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groenstraat 47B te 3221 Holsbeek (Nieuwrode)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Michaël Boes te 3010 Kessel-Lo (Leuven), geregistreerd, blijkt dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "DEBECKER ROGER" met maatschappelijke zetel te 3221 Holsbeek (Nieuwrode),: Groenstraat 476, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven en BTW-plichtig onder nummer BE 448.991.719, opgericht bij akte verleden voor notaris Paul Bosmans te Leuven op 22 december 1992, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 13 januari 1993 onder nummer 594, waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd.

De vergadering heeft met de vereiste meerderheid beslist:

1, (bevestiging) ontslag gewone zaakvoerder DEBECKER Roger

De vergadering besluit om, voor zover als nodig, het ontslag van de heer DEBECKER Roger als gewone: zaakvoerder, gedaan op de bijzondere algemene vergadering van 19 november 2012, te bevestigen.

2. doelswijziging (verslag zaakvoerder en staat van activa en passiva)

De vergadering besluit, na kennisname van het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva ex artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, om volgende tekst toe te voegen aan het doel: "- het verhuren van goederen" en "In België en in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks alle verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. De vennootschap mag met name en onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengst, de verhuring, de verkoop en de wederverkoop; zij mag de onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedmakelaar mogen uitmaken.

Het beheer van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door beheersdaden Meer in het bijzonder worden hiermee bedoeld, zonder dat deze opsomming beperkend is: de aan- en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en de verdeling, het huren en verhuren van aile onroerende, gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet-gemeubelde goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle; daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst."

3. naamswijziging

De vergadering bosluit om de naam van de vennootschap te wijzigen naar "DE BOEVER TECHNISCHE

INSTALLATI ES",

4. aanname geheel nieuwe statuten

De vergadering besluit om geheel nieuwe statuten aan te nemen ter vervanging van de huidige, als volgt:

"I. Naam - Duur - Zetel - Doel.

ARTIKEL 1. Naam  Rechtsvorm

De vennootschap is opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de.

naam "DE BOEVER TECHNISCHE INSTALLATIES".

Deze benaming zal altijd voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid" of door "BVBA".

ARTIKEL 2. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone

algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging,

ARTIKEL 3. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3221 Holsbeek (Nieuwrode)L Groenstraat 47B.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

1111

" isosei

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elke verandering van zetel in hetzelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook in België of in het buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

ARTIKEL 4. Doel

De vennootschap heeft als doel:

- het leveren, plaatsen, installeren, onderhouden en herstellen van centrale verwarmingsinstallaties voor eigen rekening of die van derden, mogelijks bij onderaanneming;

het leveren, plaatsen, onderhouden en herstellen van industriële elektriciteitsinstallaties voor eigen rekening of voor rekening van derden,

- het voeren van klein- en groothandel in elektriciteits-, sanitaire- en centraleverwarmingsmaterialen, dito onderdelen en toebehoren;

het schouwvegen en de installatie van buizenconstructies;

het plaatsen van air-conditioning, ventilatie, koeling, afzuiginstallaties en aanverwanten; het verhuren van goederen.

De vennootschap mag alle materieel in verband met de hierboven vermelde bedrijvigheden aan- en verkopen, huren en verhuren, in concessie geven en nemen, alsook alle roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

In België en in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks alle verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

De vennootschap mag met name en onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengst, de verhuring, de verkoop en de wederverkoop; zij mag de onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedmakelaar mogen uitmaken.

Het beheer van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door beheersdaden. Meer in het bijzonder worden hiermee bedoeld, zonder dat deze opsomming beperkend Is: de aan- en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en de verdeling, het huren en verhuren van aile onroerende, gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet-gemeubelde goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst.

De vennootschap mag functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag deelnemen, participeren, of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel der vennootschap.

Bedoelde opsomming Is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

IL Kapitaal - Aandelen,

ARTIKEL 5. Maatschappelijk kapitaal  aandelen  register - ondeelbaarheid

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR), en is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, doch waarbij elk aandeel een gelijke fractiewaarde vertegenwoordigt. Register:

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de inschrijving in het aandelenregister, Van die inschrijving moeten certificaten worden afgegeven aan de houders van de effecten; deze certificaten worden door de zaakvoerders getekend.

Het register van aandelen vermeldt:

1° nauwkeurige gegevens betreffende elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De inschrijving van een aandeelhouder vermeldt zijn volledig adres;

2° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerders en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

3° Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik dan worden de blote eigenaars en de vruchtgebruikers afzonderlijk ingeschreven met vermelding van hun respectieve rechten op het aandeel. Behoort een aandeel in onverdeeldheid toe aan meerdere personen, dan wordt aangegeven welke persoon tegenover de vennootschap de aan dit aandeel verbonden rechten uitoefent.

4° Indien de uitoefening van de rechten verbonden aan een aandeel geschorst is of indien het aandeel rechtens van onwaarde of vernietigd is, dan wordt dit met opgave van de datum en de oorzaak van de schorsing of nietigheid aangetekend in het register. Evenzo wordt van zodra de vennootschap kennis krijgt van overeenkomsten of feiten die de vrije overdracht van een aandeel beperken, zoals in geval van een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

inpandgeving of verlening van een optie tot aankoop of inbeslagname, deze beperking aangetekend in het register.

Het register van aandelen wordt gehouden in de zetel van de vennootschap. De zaakvoerders kunnen beslissen tot splitsing van het register, waarvan het ene deel zal bewaard worden op de zetel en het andere deel eiders. Van elk deel wordt een kopie bewaard op de plaats waar het andere deel berust.

Elke aandeelhouder en belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan het bestuursorgaan dat de modaliteiten van deze raadpleging zal verduidelijken.

Ondeelbaarheid:

a: Aile aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

b.Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel, dan kunnen de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet gedaan is, zijn de eraan verbanden lidmaatschapsrechten geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden over deze aanwijzing, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

c. Indien de blote eigendom en het vruchtgebruik aan verschillende personen toebehoort, zal de vruchtgebruiker het lidmaatschap uitoefenen, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen en met uitzondering van het stemrecht ingeval van fusie, splitsing, ontbinding, kapitaalverhoging en kapitaalvermindering, het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, alsook in die gevallen waarin de statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen zijn die hiervan afwijken, waarbij desgevallend punt b. hiervoor van toepassing zal zijn.

d, De rechten verbonden aan de aandelen die in pand zijn gegeven, worden door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

e. Alle oproepingen, betekeningen en andere kennisgevingen door de vennootschap aan de verschillende rechthebbenden op één aandeel geschieden geldig en uitsluitend aan de persoon (personen) aan wie de lidmaatschapsrechten toekomen overeenkomstig dit artikel.

ARTIKEL 6. Kapitaalverhoging

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Ingeval van agio op nieuwe aandelen, moet dat volledig worden gestort bij de inschrijvingen.

ARTIKEL 7. Voorkeurrecht

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving.

De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door diegene aan wie bestaande aandelen vrij kunnen overgedragen worden of door personen die daarvoor de instemming krijgen van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten.

ARTIKEL 8, Kapitaalvermindering

Tot vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor een wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden.

In de oproeping tot de algemene vergadering wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze, vermeld.

Wanneer de vermindering van het kapitaal geschiedt door een terugbetaling aan de vennoten of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van hun verplichting tot volstorting van hun inbreng, dan mag deze terugbetaling slechts gebeuren of is deze vrijstelling slechts mogelijk twee maanden nadat het besluit van de buitengewone algemene vergadering is bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, of later, indien de schuldeisers die een vordering hebben ten laste van de vennootschap die op de dag van de bekendmaking nog niet eisbaar was en voor die datum ontstaan is, hun rechten hebben doen gelden, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

In dat geval is de vrijstelling slechts mogelijk of kan de uitkering pas gebeuren zodra deze schuldeisers voldoening hebben gekregen of zodra hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

De kapitaalvermindering mag niet tot gevolg hebben dat het geplaatste kapitaal wordt teruggebracht tot beneden het in het Wetboek van Vennootschappen vastgestelde minimumbedrag. Zodanige vermindering kan wel geschieden tot aanzuivering van geleden verliezen en onder de opschortende voorwaarde van een daaropvolgende verhoging van het kapitaal tot het minimum bedrag.

ARTIKEL 9. Overdracht van aandelen

Geen aandeel mag, op straf van nietigheid, onder de levenden, onder bezwarende titel of om niet, worden overgedragen dan met instemming van aile medevennoten.

" De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij aangetekende brief, waarin hij de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht,

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open,

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing,

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen.

De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open,

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maand na de dag waarop de waarde definitief zal zijn vastgesteld.

ARTIKEL 10. Overlijden van een vennoot

l3ij overlijden van een vennoot, natuurlijke persoon, kan geen enkele van zijn aandelen overgaan op zijn erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, dan met instemming van alle medevennoten.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 9 van de statuten is bepaald, Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

ARTIKEL 11. Inkoop van eigen aandelen

De vennootschap kan haar eigen aandelen slechts verkrijgen mits een voorafgaandelijke goedkeuring van de algemene vergadering; het besluit daartoe is alleen dan aangenomen wanneer het de instemming verkrijgt van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de verwerving wordt voorgesteld.

De algemene vergadering bepaalt het maximum aantal te verkrijgen aandelen, de geldigheidsduur van de toestemming, die vijf jaar niet te boven mag gaan, alsmede de minimum- en maximumwaarde van de vergoeding.

Voor de overige modaliteiten van de inkoop van eigen aandelen wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 12. Ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de ontzetting, het failliet of het kennelijk onvermogen van een vennoot en geen enkele van hun vertegenwoordigers, erfgenamen of rechthebbenden, al zijn ze minderjarig of onbekwaam, zullen ooit de verzegeling of de inventaris van de goederen der vennootschap kunnen eisen. Voor de uitoefening van hun rechten zullen zij zich dienen te houden aan de maatschappelijke inventarissen, balansen, bescheiden en aan de beslissingen van de algemene vergadering. In elk geval zijn de aandelen onverdeelbaar en zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen van een overleden vennoot geschorst worden tot op het ogenblik dat één enkel persoon zal aangewezen zijn als eigenaar ten aanzien van de vennootschap, onverminderd de rechten van afkoop, zoals in artikelen 9 en 10 hierboven voorzien.

III. Bestuur - Vertegenwoordiging - Controle.

ARTIKEL 13. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

r Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden. Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

- De statutaire zaakvoerder Kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of

x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meerdere zaakvoerders zijn benoemd, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ARTIKEL 14. Vertegenwoordiging

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

ARTIKEL 15. Tegenstrijdige belangen

Zo een lid van het college van zaakvoerders of de enige zaakvoerder recht- of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, dient gehandeld te worden zoals voorgeschreven door artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 16. Controle

De controle op de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen.

Voor zoveel de vennootschap aan de criteria vermeld in de artikels 15 en 141 van het Wetboek van Vennootschappen beantwoordt, wordt het toezicht op de vennootschap uitgeoefend door de vennoten. Ieder vennoot heeft de rechten van onderzoek en controle op alle verrichtingen van de vennootschap. Zij kunnen op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, van alle geschriften van de vennootschap en kunnen zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Indien de vennootschap aan de criteria hierboven bepaald niet beantwoordt, wordt de controle op de financiële toestand en op de jaarrekening van de vennootschap, alsook op de regelmatigheid vanuit oogpunt van de statuten van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden door de algemene vergadering der vennoten benoemd overeenkomstig de beschikkingen van artikel 130 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

1V. Algemene vergaderingen.

ARTIKEL 17. Jaarvergadering en oproeping

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni om achttien uur (18u00); indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door de zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meer dan één is benoemd, ook indien het niet gaat om het vaststellen van de balans.

Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing,

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping,

Oproeping:

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen 'individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Deze oproepingen worden vijftien dagen voor de vergadering gedaan aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, of wanneer meerdere personen gerechtigd zijn in een aandeel, bijvoorbeeld indien het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, dan worden de oproepingen gedaan aan de overeenkomstig artikel 5 aangewezen perso(o)n(en),

Zij vermelden de datum, uur en plaats van de vergadering, de agenda met de te behandelen onderwerpen,

in voorkomend geval de formaliteiten die volgens de statuten of de wet moeten worden vervuld om aan de vergadering deel te nemen, de identiteit en de hoedanigheid van de personen van wie de oproeping uitgaat Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd ais hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

ARTIKEL 18. Vertegenwoordiging

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber, al dan niet vennoot.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom, is de vertegenwoordiging door de vruchtgebruiker alleen toegelaten, uitgezonderd evenwel de vertegenwoordiging die betrekking heeft op de vereffening of de ontbinding van de vennootschap, in welk geval alleen de blote eigenaar het recht van vertegenwoordiging bezit.

ARTIKEL 19. Stemming

Elk aandeel geeft recht op één stem.

In de jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behalve bij stemmingen in verband met statutenwijzigingen, waar het stemrecht aan de blote eigenaar zal toebehoren.

Stemming per brief

In de mate dat de zaakvoerder(s) de mogelijkheid heeft/hebben voorzien in de oproeping, is het de vennoten toegestaan per brief te stemmen door middel van een formulier waarvan de inhoud en de vermeldingen door de zaakvoerder(s) zijn bepaald en die door deze laatste(n) ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Er wordt geen rekening gehouden met formulieren die niet ten laatste drie werkdagen voor de vastgestelde datum van de algemene vergadering op het door de zaakvoerder(s) aangeduide adres zijn toegekomen. De gebeurlijk opgelegde toelatingsformaliteiten moeten zijn vervuld.

V. Inventaris - Jaarrekening - Reserve - Winstverdeling.

ARTIKEL 20. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december

van het erop volgende jaar.

Op liet einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een

inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, dit alles overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen. De zaakvoerders leggen binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening door

de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de

Nationale Bank van België.

ARTIKEL 21. Winstverdeling

Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen,

vertegenwoordigt de nettowinst.

Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

VI. Ontbinding - Vereffening.

ARTIKEL 22. Alle aandelen verenigd in één hand

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege

of gerechtelijk wordt ontbonden.

De vennootschap wordt alsdan geacht een eenpersoonsvennootschap te zijn.

Indien het een rechtspersoon betreft en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is

opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle

verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe

vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

ARTIKEL 23. Verliezen

Wanneer het netto-aktief gedaald is tot beneden het bedrag vermeld in artikel 333 van het Wetboek van

Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank

vorderen.

ARTIKEL 24. Vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie

zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de

algemene vergadering anders besluit,

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring

voor te leggen.

, ~~ . " b



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De voorziene gerechtelijke procedure in verband met benoeming en homologatie van de vereffenaars zal dienen gerespecteerd te worden.

ARTIKEL 25. Nettosaldo

Het nettosaldo van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

VIL Diverse bepalingen,

ARTIKEL 26. Woonstkeuze

Aile zaakvoerders, vennoten, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan, betreffende aangelegenheden welke de vennootschap wanbelangen.

ARTIKEL 27. Wetboek van Vennootschappen

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Arbitrageolausule: Elk geschil dat zou kunnen ontstaan tussen de vennoten, vereffenaars, erfgenamen of rechthebbenden van de vennoten, zaakvoerders, commissarissen, voor wat betreft de toepassing of verklaring van onderhavige statuten, zal verplichtend onderworpen worden aan hetzij één scheidsrechter, aan te duiden door beide partijen in het geschil betrokken, hetzij door meerdere scheidsrechters, elk in het geschil betrokken partij er alsdan één aanstellend, en de derde aangesteld zijnde door de beide aldus reeds aangestelde scheidsrechters, of, bij meningsverschil hieromtrent, door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van de plaats der zetel van de vennootschap, op aanvraag van de meest gerede partij.

De aldus aangestelde scheidsrechter(s) zal als bemiddelaar mogen optreden en ontslagen zijn van alle vormen van rechtspleging. Zijn (hun) beslissing zal geveld worden in laatste aanleg en partijen zien voor alsdan reeds af van welk verhaal of beroep ook. Deze arbitrage geschiedt verder in uitvoering en navolgens de regels van deel VI van het Gerechtelijk Wetboek,"

5. Machtiging

De vergadering besluit om de zaakvoerder, zijnde de heer DE BOEVER Kristof voornoemd, en de heer Marc Strauven, accountant bij Primaccount te 3010 Kessel-Lo, Eénmeilaan 21, met alle machten te gelasten om de besluiten van huidige buitengewone algemene vergadering ten uitvoer te brengen en alle nodige of nuttige wijzigingen of inschrijvingen van de vennootschap bij alle noodzakelijke of nuttige diensten, zoals overheidsdiensten, belastingsdiensten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get) De Notaris,

SAMEN HIERMEE NEERGELEGD: expeditie, historiek en coördinatie







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge







.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 20.08.2012 12428-0039-014
02/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelega ter grafie der

Rechtbank van Koops nd0~~1 te Leuven, de

2

DE Gr RI.F IERiffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*iaussl2"

Ondernemingsnr : 0448.991.719

Benaming

(voluit) : DEBECKER ROGER

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GROENSTRAAT 47 B - 3221 NIEUWRODE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

De bijzondere algemene vergadering van 5 juni 2012 heeft beslist dat de Heer DEBECKER Roger wordt ontslagen als zaakvoerder met ingang vanaf 5 juni 2012. Zijn vervanging wordt niet voorzien, de Heer DE BOEVER Kristof zal als enige zaakvoerder fungeren in de toekomst.

(get.) DE BOEVER Kristof

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 12.07.2011 11295-0497-014
11/10/2010 : LE083485
18/06/2010 : LE083485
31/12/2009 : LE083485
20/07/2009 : LE083485
02/07/2008 : LE083485
30/06/2006 : LE083485
18/07/2005 : LE083485
28/06/2004 : LE083485
31/07/2003 : LE083485
14/08/2002 : LE083485
10/08/1999 : LE083485
19/08/1995 : LE83485
18/03/1993 : LE83485
13/01/1993 : LE83485
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 21.06.2016 16206-0533-014

Coordonnées
DE BOEVER TECHNISCHE INSTALLATIES

Adresse
GROENSTRAAT 47B 3221 NIEUWRODE

Code postal : 3221
Localité : Nieuwrode
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande