DANN MARTENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DANN MARTENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.790.839

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 30.04.2014 14104-0306-011
21/01/2014
ÿþ Motl woM i i.i

0. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~ KCe:em:3-4 tu

11111MMUlli lléchtba" rtk van Korap 1` ~~JÁN. 2014 1-t!:~~1~'~ :~a á"

Griffie

Ondernemingsnr : 0475.790.839

Benaming

(voluit) : DANN MARTENS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kesseldallaan 6 bus 0104 - 3010 Leuven/Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING: VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 18/12/2013, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 2311212013, boek 1384 blad 2 vak 16, dat een buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid DANN MARTENS, met zetel te Leuven/Kessel-Lo, Kesseldallaan 6 bus 0104, die met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1.Ontslag voorlezing, met het oog op de fusie van de vennootschap, van het fusievoorstel opgesteld de dato één juni tweeduizend dertien door de zaakvoerder, en neergelegd bij uittreksel ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Leuven op tien oktober tweeduizend dertien (bekendgemaakt in de bijlagen BS van eenentwintig oktober nadien, onder nr. 13159590). De vergadering bevestigt dat de enige vennoot van de vennootschap  alsook alle aandeelhouders van de ovememende naamloze vennootschap Tomoton- hebben verzaakt aan de opmaak van volgende verslagen bij de thans geplande fusie door opslorping, te weten: het omstandig verslag van het bestuursorgaan (art. 694 W,Venn.) én het revisoraal controleverslag (art. 695 W.Venn.). Vervolgens keurt de vergadering het fusievoorstel goed.

2.Fusie

De vergadering beslist tot de fusie van de vennootschap met de naamloze vennootschap Tomoton, ovememende vennootschap, met zetel te 1030 Brussel, Square Eugène Plasky 92-94 bus 1, door overgang in deze vennootschap van de algemeenheid van haar ganse actief en passief vermogen, volgens de voorwaarden en modaliteiten van het fusievoorstel, volgens toestand afgesloten op één april tweeduizend dertien.

Alle aandelen van de BVBA Dann Martens zijn reeds voor honderd procent (100%) in handen van de ovememende vennootschap, de NV Tomoton; dit houdt in: -dat alle aandelen van de overgenomen vennootschap zullen verdwijnen, -dat er geen ruilverhouding moet worden vastgesteld tussen de oude en de nieuwe aandelen, en -dat er geen kapitaalverhoging zal gebeuren bij de naamloze vennootschap Tomoton,

De vergadering besluit dus tot ontbinding van de BVBA Dann Martens, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de NV Tomoton,

De vergadering erkent dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de vennootschap, tussen de financiële toestand van de vennootschap per eenendertig maart tweeduizend dertien, waarvan sprake in het fusievoorstel, en de datum van huidige vergadering, Aile verrichtingen die vanaf één april tweeduizend dertien werden gesteld worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, en de vanaf die datum verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap worden geboekt.

De vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang te algemenen titel, overeenkomstig het fusievoorstel, van het gehele vermogen van de vennootschap naar de overnemende vennootschap vast te stellen (op basis van de toestand op eenendertig maart tweeduizend dertien).

3.Kwijting voor de zaakvoerder. De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste balans die zal opgemaakt worden na de fusie, kwijting zal inhouden voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap voor zijn bestuur tot en met de verwezenlijking van de fusie,

4.Opschortende voorwaarde; De vergadering beslist dat de besluiten genomen betreffende de bovenstaande punten onderworpen zijn aan de opschortende voorwaarde van de goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van voormelde fusie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

5.Machtiging: De vergadering verleent aan het bestuur van de overnemende vennootschap de meest uitgebreide macht tot uitvoering van al hetgeen voorafgaat, ondermeer tot het verrichten van de formaliteiten van openbaarmaking en tot vernietiging van haar aandelen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering met aanwezigheidslijst.

NOTARIS HUGO KUIJPERS



4-' Voorbehouden aan het z Belgisch Staatsblad







I i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen "

Verso : Naam en handtekening

21/10/2013
ÿþ- =o

Yi

Mod PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ter 'grfiite ciel

rec^:,Danit van KaoplZa~o~ E~~C~, 2013 1 er.ive~ s CP f.-

~rl OPiFFiER

Griffie

Onciernemingsnr : 0475.790.839

Benaming (voluit) : DANN MARTENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kesseldallaan 6 bus 104, 3010 Kessel-Lo (Leuven), België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Neerlegging van een fusievoorstel door overneming

Tekst

Uittreksel uit het fusievoorstel zoals neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel:

1. Vooringenomen verrichting

De zaakvoerder van Dann Martens BVBA en de raad van bestuur van Tomoton NV hebben op 1 juni 2013 beslist onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen,

en met als overnemende vennootschap: Tomoton NV, met maatschappelijke zetel te 1030 Brussel, Square Eugène Plasky 92-94 bus 1, ingeschreven in het RPR te Brussel onder het nummer 0463.895.372;

en met als over te nemen vennootschap: Dann Martens BVBA, met maatschappelijke zetel te 3010 Kessel-Lo, Kesseldallaan 6(104, ingeschreven in het RPR te Leuven onder het nummer 0475.790.839.

De zaakvoerder van Dann Martens BVBA en de raad van bestuur van Tomoton NV hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen.

2. Wettelijke vermeldingen

2.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Maatschappelijke benaming: Tomoton

Vennootschapsvorm: NV

Op de laatste htz, van Lu'¬ k B véririêldéb hoedanigheid vin dè irisirüriiérifêfê c nóta`ris, hetzij vin da pereo(8in(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Versa : Naam en handtekening.

B jlagen bij_ het Belgisch Staatsblad - 21!10/2013_-_Aº%w exes_du.Moniteur_belge

e

r11~S, P, - vervolg Mod FDF 11.1

Oprichting: De vennootschap werdopgerichtonderde vormvaneennaamloze vennootschap bijakte verleden voornotaris Hugo Kuijpers te Leuven-Heverlee op 7augustus 9998en gepubliceerd in de bilagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 augustus 1998.

Statutenwijziging: Ervondeen statutenwijzigingplaatsbijakte verleden voornotaris Hugo Kuifpers te Leuven-Heverlee op 3 september 1999 en gepubliceerd in de bilagen bijhet Belgîsch Staatsblad van 28 september 1999. Ervondeen statutenwijziging plaats biakte verleden voornotaris

Hugo Kuijpers te Leuven-Heverlee op 29 maart2001 en gepubliceerd ln de bilagen bij het Belgisch Staatsblad van 24april 2001.

Ervondeen statutenwijziging plaatsbiakte verleden voornotarisHugo Kuipers te Leuven-Heverlee op 19 maart 2004 en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 apri12004.

Maatschappelijkezetel: Square Eugène Alasky92-94 bus 1, 1030 Brussel

Kapitaal: Hetkapitaalbedraagt65.000,00euro en wordt vertegenwoordigd doorti.732 aandelen.

Maatschappelikdoel:De vennootschap heefttotdoel, en in dit in de meest ruime ziin: Net aanbieden van zowel consulfing als selective outsourcing

diensten voorzowel software alshardware inde toepassingssfeervan netwerke n, automatisering, media en communicatie;

Hetvoorzien in onderzoek naaren ontwikkeling van zowel software als hardware in de toepassingssfeervan netwerken, automatisering, media en communicatie;

Net drijven van handel, zowel groot-als kleinhandel, metinbegrip van importeren en exporteren overheel de wereld, van zowel industriële als consumptiegoederen, metinbegrip van maarnietbeperkttot:

bouwmaterialen, werktuigen, industrlëlemachines, voertuigenoverland, zee oflucht, meubelen, kunstvoorwerpen, consumenten-elektronica, huishoudartikelen, cosmetica, voedingsmiddelenalsook alle onderdelen of basisstoffen om deze producten te realiseren, met hef oog op automatisering van dezé handelspraktijken op basis van inzichtenverworvendoordee!name daarin;

Het verkopen bij wijze van zowel groot-als kleinhandel van (digitale) media en mediaproductiemiddelen, met inbegrip maarnietbeperkttot:computerhardware ensoftware, muziekinstrumenten, audiomateriaal, video-en filmmateriaal en aile huidige en toekomstige media-dragers (onderandere CD-audio, CD-rom, CD-video, DVD, Mini-Disc, MA3 CD, ...).

De vennootschap kanzowel vooreigen rekening als voorrekening van derden binnen de perken van de wet ailefnanciële, commerciële, industriële daden en, verrichtingenstellen metroerendofonroerendkarakter, die rechtstreeks ofonrechtstreeks, geheel ofgedeeltelijk, verbandhouden methaarmaatschappefrjkdoen, de ontwikkeling ervankunnen teweegbrengenofde verwezenlijkingervankunnen vergemakkelijken.

Zijza! zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten maatschappijen, ondememingenofverenigingen, waaivanhetdoei geheel ofgedeeltelijkidentiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend metdit van deze vennootschap, evenals het bestuurvan andere vennootschappen waarnemen. Z jmaghaaronroerendegoedereninhypotheekstellen enalhaarandere goederen, met inbegrip van het ftandelsfonds, in pand stellen en magverlenen vooralle leningen, kredietopeningen en alle andere

verbintenissen, zowel voor haarzelf als vooralle derden op voorwaarde datzij erzelf belang bi! heeft.

Aandeelhouders: De heerDannyMartensen mevrouw inge Martenszijnde aandeelhouders. DannyMartens bezit 6.132,00 aandelen en !nge Martens bezit 600 aandelen.

De vennootschapwordtbestuurd doen. De BVBADann Martens, met maatschappelijkezetel te 3010 Kessel-Lo, Kesseldallaan 6/104, ingeschreveninhetRPRteLeuvenonderhetnummer0475.790.839, die de heer DannyMartensalsvaste vertegenwoordfgerheeftaangedufd aangestelddoorde algemene vergaderingvan 2 apri12010, gepubliceerd in hetBelgisch Staatsblad d.d. 22 oktober2010;

Mevrouw ing°Martens, wonende te 2960Brecht, Kapelweg25aangestelddoordealgemene vergaderingvan 2 apri12010, gepubliceerd in hetBelgisch Staatsblad van 13 oktober2010.

Boekjaar: Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Algemene vergadering: Op de eerste vrijdag van de maand april om 18.00 uur.

De vennootschap wordt hierna "TOMOTON NV" of "de overnemende vennootschap" genoemd,

Op de laatste ttiz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)nlen)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Voor' behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21110[2.013 - Anaexes duMloniteur_belge

Lue: 1? - vervolg

Identificatie van de over te nemen vennootschap

Maatschappelijke benaming: Dann Martens

Vennootschapsvorm: BVBA

Mal POF 11.1

Voor"

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting: De vennootschap werdopgerichtonderde vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voornotaris Hugo Kuijpers te Leuven-Heverlee op 26september2001 en gepubliceerd in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van l8oktober2001.

Statutenwijziging: Er vond een statutenwijziging plaats hij akte verleden voornotaris Hugo Kuijpers te Leuven-Heverlee op 29 maart 2011 en gepubliceerd in de bijlagen bijhef Belgisch Staatsblad van 7 april 2011.

Maatschappelijke zetel: Kesseldahaan 6/104, 3010Kessel Lo.

Kapitaal:Hetkapitaalbedraagt18.600,00euroen wardtvertegenwoardigddoor186aandelen.

Maatschappelijk doel: Hetverlenen van diensteninzake organisatie; informatisering en humanresources;

Het ontwikkelen, begeleiden, realiseren en opvolgen van projecten;

Hetontwikkelen, implementeren, beheren, onderhouden, aankopen, verkopen en distribueren vansoftware

en hardware;

Hetaankopen, verkopen en distribueren van licenties, octrooien en auteursrechten;

Het inrichten, het (uit)geven en het distribueren van cursussen en het lesgeven in hetalgemeen; Hel

verlenen vanadministratieveondersteuning; Het uitbaten van eenrestaurant, taverne, hotel, feestzaal, het

leveren van traiteurdiensten en het verlenen van pension en logement;

Het optreden als kok;

Hetorganiseren van eengrootkeukenmetinbegripvanaankopen, werkplanning, personeelsbeheer,

enzovoort;

Het creëren van nieuwe gerechten, hefbijstand verfenen bij de samenstelling van menu's en dergelijke;

Hetproduceren, aan-en verkopenvanhorecabenodigdhedenenkeukeengerei;

Hetorganiseren van cursussen, conferentie en seminaries;

Hetcreërenen uitgeven van werken via eenderwelke media (boek, CD, DVD,...) inzake voorvermelde

activiteiten.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeksbetrekking hebben op het le veren van diensten onder

de vorm vanbeheer(management), bestuuren advies, in de meest ruimebetekenisaan vennootschappen

en alle andere ondernemingen en organisaties, waaronderzijn begrepen:

Het uitwerken, sturen en opvolgen van verkooptargets; hetleiden vaneen verkoopsteam; hetonderhouden

van contacten metdecliëntieel;; het positioneren van de cliënt-ondememingopdemarkt.

Hetorganiseren van de werkuitvoering; het uitwerkenenopvolgenvan werkwijzen en methodieken methet

oog op het verbeteren vande kwaliteit, de klantgerfchtheiden het rendement.

Hel bepalen van de financiële strategie; helbe heer van de thesaurie, het bewaken van de betalingspositie, de liquiditeiten en de investeringen; hetonderhouden van de contacten met de bank.

Netvoeren van personeetsbeleid in de brede zin van het «dard (het a entre kken van geschikt personeel, het uitwerken van een beloningsbeleid, hetmotiveren eneventueelsanctioneren vanmedewerkers);het uitbouwen van de organisatie en de functiesnaargelangde behoefte.

Ondememingin onroerende goederen, watandermeeromvat: de verwerving, de vervreemding, hetbeheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huuren verhuur, het in leasinggeven afnemen, de 'ruiling, het verlenen en anWangen van opstalrecht, erfpachten vruchtgebruik, hetdoen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en hetmakelen in onroerende goederen, evenals alle ander: onroerende (ver) handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten diezijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Ondememing in materiële en immateriële roerende goederen, watondermeeromvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, dehuuren verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver) handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Ondernemingingeldbeleggingen, wat ondermeeromvat: de verwerving, devervreemding, de ruiling, het

beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere

financiële instrumenten, evenals aile andere vom,envanbelegging van vermogens, metuitsluifingvan de

Op de laatste blz. van t.nik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden re vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

i" . - vervolg

activiteiten die onderworpen zijn aan eenbïtzonderereglementering.

Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijnonderworpenaaneen bijzondere reglementering. "

Participatieonderneming, watondermeeromvaYhetdeelnemenindeoprichting, de ontwikkeling, de omvormingen de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële en alle andere; de verwerving van eenderwelke titels of rechten doormiddel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandelingofopiedereandere wijze.

Het verlenen aan de ondememingen en organisaties waarin zijdeelneemt, alsook in alleandere ondernemingen en organisaties, als dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel ofadministratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, toestaan van kredieten of in hypotheekgeven vanonroerendegoederenenfofin pandgeven van roerende goederen; het uitoefenenvan bestuursmandaten; hetverlenen van consultancyen engineering bijstand.

De vennootschap kanten voordele van derden allewaarborgen toestaan, aile merende goederen verpanden en aile onroerende goederen met hypotheekbezwaren. Tussenpersoon indehandel, alsmakelearin goederen, alszelfstandighandelsvertegenwoordiger, alscommissionairofanderszins; hetzelf produceren en bande! drijvenzonderenige beperking. Hetverlenen van onderricht en opleiding, het voeren van onderzoek, hetpromoveren van kunst, hetinrichtenvanseminaries en tentoonstellingen, de verwerving, de vervreemding, hefbeheer, de valorisatie, de huuren verhuur, hetin leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en hetmakelen in kunstobjecten. Zij kan optreden alszaakvoerder, bestuurderofvereffenaarin andere vennootschappen.

De vennootschapkanaile verrichtingendoen vanindustriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, dieverbandhoudenmetde verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haardoel.

Bestuurenvertegenwoordiging: Devennootschapwordtbestuurddoor: De heer Danny Martens, wonende te

Seestrasse 1538802KilchbergZHSwitzerland, aangestelddoordebijzonderealgemenevergaderingvan

26 september 2001, gepubliceerd inhetBelgisch Staatsbladvan 18oktober2001.

Aandeelhouders: De NV Tomoton is de enige aandeelhouder en bezit 186 aandelen,

Boekjaar: Het boekjaar loopt van 1 oktobertol 30 september.

Algemene vergadering: Op de eerste vrijdag van de maand maart om 18.00 uur.

De vennootschap wordt hierna "DANN MARTENS BVBA", "de over te nemen vennootschap" genoemd.

2.3. Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (artikel 719, 2° W. Venn.)

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de NV Tomoton, wordt vastgesteld op 1 april 2013.

Alle verrichtingen sinds 1 april 2013 door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

2.4. Bijzondere rechten (artikel 693, 3° W. Venn.)

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

Mod PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur b.elge.

c 11+

2.5. Bijzondere voordelen ( artikel 693, 4° W. Venn.)

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van het bestuursorgaan en de

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de psrsc(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

- vervolg

zaakvoerder van de te fuseren vennootschappen.

3. Bijkomendevermeldingen

3.1. Verbintenissen

Mod POF 11.1

A Voorbehouden

man het

Belglsch Staatsblad



Bijlagen bit het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes d .ManiLeuxbelge_

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

3.2. Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal door de zorgen van de zaakvoerders, uiterlijk zes weken voor de Algemene Vergadering die over de fusie moet besluiten, ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel en te Leuven worden neergelegd.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 1 juni 2013 te Leuven, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel en van Leuven

Danny Martens

Zaakvoerder

Op de laatsteblz. van 1-nik 13 vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 29.04.2013 13102-0207-012
02/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 24.04.2012 12096-0323-012
19/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernen-tingsnr : 0475.790.839

Benaming

(voluit) : DANN MARTENS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Kesseldallaan 6 bus 0104, 3010 Kessel-Lo

Onderwerp akte : Statutenwijziging: Doel

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 29 maart 2011, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 4 april nadien, boek 1361 blad 14 vak 12, dat een buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DANN MARTENS, niet zetel te 3010 Kessel-Lo, Kesseldallaan 6 bus 0104, die met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1) De vergadering bevestigde dat sinds één oktober tweeduizend en zeven de maatschappelijk zetel van de vennootschap gevestigd is te 3010 Kessel-Lo, Kesseldallaan 6 bus 0104 (beslissing van de zaakvoerder de dato vijfentwintig september tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig september tweeduizend en acht, onder nummer 20080929-0155224). Overeenkomstige aanpassing van artikel 3 der statuten.

2) De vergadering besliste het doel van de vennootschap te wijzigen. Dienvolgens werd artikel 4 der statuten vervangen door: "De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden: -het verlenen van diensten inzake organisatie, informatisering en human resources; -het ontwikkelen, begeleiden, realiseren en opvolgen van projecten; -het ontwikkelen, implementeren, beheren, onderhouden, aankopen, verkopen en distribueren van software en hardware; -het aankopen, verkopen en distribueren van licenties, octrooien en auteursrechten; -het inrichten, het (uit)geven en het distribueren van cursussen en het lesgeven in het algemeen; -het verlenen van administratieve ondersteuning; -het uitbaten van een restaurant, taverne, hotel, feestzaal, het leveren van traiteurdiensten en het verlenen van pension en logement; -het optreden als kok; -het organiseren van een grootkeuken met inbegrip van aankopen, werkplanning, personeelsbeheer, enzovoort; -het creëren van nieuwe gerechten, het bijstand verlenen bij de samenstelling van menu's en dergelijke; -het produceren, aan- en verkopen van horecabenodigdheden en keukengerei; -het organiseren van cursussen, conferenties en seminaries; -het creëren en uitgeven van werken via eender welke media (boek, CD, DVD, ...) inzake voorvermelde activiteiten.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties, waaronder zijn begrepen: a. Het uitwerken, sturen en opvolgen van de verkoopstrategie; het bepalen van verkooptargets; het leiden van het verkoopsteam, het onderhouden van contacten met de cliënteel; het positioneren van de cliënt onderneming op de markt. b. Het organiseren van de werkuitvoering; het uitwerken en opvolgen van werkwijzen en methodieken met het oog op het verbeteren van de kwaliteit, de klantgerichtheid en het rendement. c. Het bepalen van de financiële strategie; het beheer van de thesaurie, het bewaken van de betalingspositie, de liquiditeiten en de investeringen; het onderhouden van de contacten met de bank. d. Het voeren van personeelsbeleid in de brede zin van het woord (het aantrekken van geschikt personeel, het uitwerken van een beloningsbeleid, het motiveren en eventueel sanctioneren van medewerkers); het uitbouwen van de organisatie en de functies naar gelang de behoefte.

Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in materiële en immateriële roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere: roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen:

aan een bijzondere reglementering.

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oin(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

11111!iin111Mt191,1)111IIIIII

NeetgS+egd ter griffle der Rechtbank van Koophal i

men, de 0 7 APR. , 2011 DE GeiereQ

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Participatieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, toestaan van kredieten, of in hypotheek geven van onroerende goederen en/of in pand geven van roerende goederen; het uitoefenen van bestuursmandaten; het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

De vennootschap kan ten voordele van derden alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger, als commissionair of anderszins; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking. Het verlenen van onderricht en opleiding, het voeren van onderzoek, het promoveren van kunst, het inrichten van seminaries en tentoonstellingen, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in kunstobjecten. Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Het doel zoals hiervoor bepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen. De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt. Indien de uitoefening van bepaalde activiteiten onderworpen zou zijn aan voorafgaande vereisten inzake het vestigingsrecht, zal de vennootschap de uitoefening van die activiteiten uitstellen tot de verwezenlijking van deze vereisten."

3) De vergadering besliste de statuten aan te passen aan de huidige vennootschapswetgeving. Dienvolgens werden de artikelen 17 en 18 der statuten gewijzigd te weten onder meer de inhoud van de artikel 17 werd vervangen door volgende tekst: "In geval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, en bij gebrek aan dusdanige benoeming, geschiedt deze vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik. De vereffenaar(s) zal(zullen) pas in functie treden nadat zijn(hun) benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd. Te dien einde beschikt ; (beschikken) de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van voormeld wetboek. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt(leggen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

4) Tenslotte droeg de algemene vergadering aan de zaakvoerder de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten. Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACTA CONSULT, met zetel te 1030 Schaarbeek, Eugène Plaskysquare 92-94, bus 1, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten en alle (belasting-) administraties, waaronder de btw, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering met aanwezigheidslijst en gecoördineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 29.03.2011 11066-0186-012
05/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 29.04.2010 10105-0088-012
04/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 31.03.2009, NGL 30.04.2009 09124-0394-012
06/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 30.03.2008, NGL 30.04.2008 08126-0207-012
30/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 30.03.2007, NGL 27.04.2007 07127-0045-013
02/10/2006 : LE107563
04/05/2006 : LE107563
13/04/2005 : LE107563
20/04/2004 : LE107563
03/04/2003 : LE107563
18/10/2001 : LEA020983

Coordonnées
DANN MARTENS

Adresse
KESSELDALLAAN 6, BUS 104 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande