DANCE4CHILDREN, AFGEKORT : D4C

Association sans but lucratif


Dénomination : DANCE4CHILDREN, AFGEKORT : D4C
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 535.656.368

Publication

14/06/2013
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 1. De naam

Zetel : Dahliastraat 4

1601 Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek (Vlaams-Brabant))

België

Onderwerp akte : Oprichting

Statuten Dance4Children V.Z.W.

Tussen ondergetekenden, zijnde natuurlijke personen:

Wordt overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de Wet van 21 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, onder de volgende voorwaarden en omstandigheden, waarvan de statuten als volgt luiden:

Hoofdstuk 1 - Naam, adres, doel, duur

Alice Thonon

Wonende te avenue de Haveskercke 109, 1190 Bruxelles

Geboren op 26 april 1985 te Uccle

Belg

Lerares

Laurie Bruno

Wonende te rue de la longue haie 14, 1050 Bruxelles

Geboren op 15 januari 1979 te Nivelles

Italiaans

Werkneemster

Louise Darasse

Wonende te rue de Spa 41, 1000 Bruxelles

Geboren op 5 juni 1989 te Uccle

Belg

Zonder beroep

Coralie De Maesschalck

Wonende te Dahliastraat 4, 1601 Ruisbroek

Geboren op 24 maart 1982 te Etterbeek

Belg

Werkneemster

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Dance4Children

*13303399*

(afgekort) :

Rechtsvorm: : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

0535656368

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Griffie

Neergelegd

12-06-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De vereniging wordt "Dance4Children vzw" genoemd, afgekort "D4C vzw".

Art. 2. Adres

De zetel van de vereniging is gevestigd te Dahliatraat 4, 1601 Ruisbroek, gerechtelijk arrondissement van Brussel. De zetel kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

Art. 3. Doel

De vereniging heeft tot doel om kansarme, ziek, geïsoleerde, in nood kinderen te helpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Art. 4. Duur

De vereniging wordt voor onbepaalde duur opgericht en kan op elk moment ontbonden worden.

Art. 5. Werkende leden en toegetreden leden

De leden van de vereniging kunnen op de zetel van de vereniging alle stukken inzien (ledenregister, verslagen, boekhoudkundige stukken).

Art. 6. Werkende leden: procedure en inhoudelijke voorwaarden De oprichters zijn de eerste werkende leden van de vereniging.

De vereniging kan alle handelingen stellen die rechtsreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen wat wettelijk si toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijd volledig zullen worden bestemd voor haar doel, shows, excursies, animaties, opleidingen, bewustmaking activiteiten, promotie-activiteiten, trainingen en vergaderingen. De vereniging zal betrachten fondsen te verwerven ter ondersteuning van haar project via organisatie van evenementen, verkoop van goederen/producten, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit alles zowel in binnen- als in buitenland.

De algemene vergadering beslist autonoom en met een absolute meerderheid of een kandidaat-werkend lid als werkend lid tot de V.Z.W. wordt toegelaten. De algemene vergadering dient deze beslissing niet te motiveren. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk. De kandidaten worden per brief of per e-mail geïnformeerd.

Geen enkel lid, werkend of toegetreden, kan enige aanspraak maken op de bezittingen van de vzw op grond van de hoedanigheid van het lidmaatschap. Die uitsluiting van rechten op de bezittingen geldt altijd: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging ervan, bij ontbinding van de vzw.

In de V.Z.W. zijn er werkende leden en toegetreden leden. Er zijn minimum drie werkende leden. Er is geen maximumaantal bepaald.

Een kandidaat-werkend lid van de V.Z.W. dient hiervoor schriftelijke en gemotiveerd aanvraag in bij de raad van bestuur. Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per e-mail.

Hoofdstuk II - De leden

Art. 7. Werkende leden: einde

Elk werkend lid kan op elk moment ontslag nemen uit de V.Z.W. Het ontslag gebeurt schriftelijk en wordt overgemaakt aan de raad van bestuur. Het werkend lid dat ontslag neemt moet geen opzegtermijn in acht nemen.

Een werkend lid wordt geacht ontslag te nemen in volgende omstandigheden:

- Wanneer het werkend lid niet meer voldoet aan de inhoudelijke voorwaarden om werkend lid te worden in

de V.Z.W.

- Wanneer een werkend lid twee maal opeenvolgend niet aanwezig is geweest op de algemene vergadering.

- Wanneer een werkend lid zijn of haar bijdragen niet betaald heeft binnen de maand na aanmaning per

aangetekend schrijven.

- Wanneer een werkend in een bepaalde hoedanigheid lid was van de algemene vergadering en hij of zij deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

hoedanigheid verliest.

- Wanneer een werkend lid veroordeeld wordt tot criminele of correctionele straffen.

De raad van bestuur kan een werkend lid schorsen in afwachting van de algemene vergadering waarin beslist wordt over de uitsluiting.

Stappen plan voor de uitsluiting van een lid:

- De Raad van Bestuur zet het voorstel tot uitsluiting van het betrokken lid op het agenda van de Algemene

Vergadering.

- Alle leden worden behoorlijk opgeroepen voor de Algemene Vergadering zoals voorzien in de statuten.

- Om het betrokken lid uit te sluiten is een meerderheid van 2/3 van de aanwezige of vertegenwoordigde

stemmen vereist.

- Heeft de Algemene Vergadering beslist tot uitsluiting van het lid, dan wordt dit door de Raad van Bestuur

vermeld op de ledenlijst die word bijgehouden op zetel van de vereniging.

De stemming over de uitsluiting van een werkend lid is geheim.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 7. Werkende leden: ledenregister

Art. 9. Andere soorten leden

Een lid dat ontslag neemt, wordt uitgesloten of geschorst, alsook de erfgenamen of rechthebbenden van een overleden werkend lid, hebben geen recht op het maatschappelijk fonds. Ze kunnen evenmin de betaalde bijdragen terugvorderen. Ze mogen geen opgave, verantwoording van de rekeningen, noch het leggen van de zegels of een inventaris vragen.

De werkende leden hebben de verplichting om een adreswijziging door te geven aan de raad van bestuur. Het origineel van het ledenregister wordt bijgehouden ter zetel van de V.Z.W.

De werkende leden hebben het recht om de inzage in het ledenregister te vragen, indien er geen commissaris werd aangesteld in de V.Z.W. Zij richten hiervoor schriftelijk een aanvraag aan de raad van bestuur.

Elk toegetreden lid kan op elk moment ontslag nemen uit de V.Z.W. Het ontslag gebeurt schriftelijk en wordt overgemaakt aan het dagelijks bestuur. Een toegetreden lid wordt geacht ontslag te nemen in volgende omstandigheden:

- Wanneer het toegetreden lid niet meer voldoet aan de inhoudelijke voorwaarden om toegetreden lid te worden in de V.Z.W.

- Wanneer een toegetreden lid zijn of haar bijdragen niet betaald heeft binnen de maand na aanmaning per aangetekend schrijven.

De raad van bestuur van de V.Z.W. is verplicht een ledenregister bij te houden. Telkens wanneer er wijzigingen optreden in het ledenbestand van de werkende leden van de V.Z.W., moeten deze wijzigingen binnen de acht dagen na kennisgeving ervan aan de raad van bestuur in het ledenregister worden doorgevoerd.

De VZW moet, bij mondeling of schriftelijk verzoek, aan de overheden, de administraties en de diensten, met inbegrip van de parketten, de griffies en de leden van de hoven, de rechtbanken en alle rechtscolleges en de daartoe wettelijk gemachtigde ambtenaren, onverwijld toegang verlenen tot het register van de leden en deze instanties bovendien de afschriften of uittreksels uit dit register verstrekken welke zij nodig achten.

Om een toegetreden lid te worden moeten mensen een bijdrage betalen (art. 10) en de statuten respecteren.

Een toegetreden lid kan op elk moment worden uitgesloten door de dagelijks bestuur.

Het lidmaatschap van een werkend lid eindigt van rechtswege bij het overlijden van dat werkend lid.

De andere soorten leden zijn de ereleden. Erelid is de natuurlijke persoon die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de verwezenlijking van de doelstellingen van de vereniging. Ereleden worden door de Raad van Bestuur benoemd.

De niet-werkende leden bezitten uitsluitend de rechten en plichten die hen uitdrukkelijk door de statuten of het eventueel op te stellen huishoudelijk reglement worden toegekend. Zij hebben geen stemrecht in de algemene vergadering.

Hoofdstuk III - Bijdrage Art. 10. Bijdrage

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Werkende leden worden niet vastgesteld op een eenmalige som of op een bijdrage.

De bijdrage van de toegetreden leden wordt vastgesteld op maximum ¬ 240 per jaar. De algemene vergadering bepaalt jaarlijks de juiste hoogte van dit bedrag en deelt dit mee aan alle toegetreden leden. De werkende leden kunnen de bepalingen omtrent de bijdragen van de toegetreden leden wijzigen zonder instemming van de toegetreden leden.

Hoofdstuk IV  De Algemene Vergadering

Art. 11. Samenstelling

De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkende leden en wordt voorgezeten door Coralie De Maesschalck, tenzij een andere beheerder aan het begin van de vergadering benoemd is.

De toegetreden leden kunnen uitnodigen worden maar ze hebben geen stemrecht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 12. Bevoegdheden

Art. 13. Samenkomst  Jaarlijkse Algemene Vergadering

Art. 14. Aanwezigheidsquorum & meerderheden

De algemene vergadering moet éénmaal per jaar worden samengeroepen door de raad van bestuur, binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar.

De raad van bestuur is verplicht een algemene vergadering samen te roepen wanneer minimum 1/5 van de werkende leden het vraagt. De werkende leden moeten dit schriftelijk vragen aan de raad van bestuur. Elk voorstel, ondertekend door 1/20 van de werkende leden, moet op de agenda worden geplaatst.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over alle punten indien er een aanwezigheidsquorum van 50% van de werkende leden is bereikt.

De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn:

- de goedkeuring van de statuten;

- de goedkeuring van een wijziging van de statuten;

- de benoeming en afzetting van bestuurders;

- de benoeming en afzetting van commissarissen & het vastleggen van een eventuele bezoldiging;

- kwijting verlenen aan bestuurders en commissarissen;

- goedkeuring van de begroting en de rekeningen;

- de ontbinding van de V.Z.W.;

- de benoeming van de vereffenaars, wanneer de V.Z.W. ontbonden zal worden;

- de uitsluiting van een werkende lid;

- de omzetting van een V.Z.W. in een vennootschap met sociaal oogmerk;

- het opstellen en goedkeuren van een huishoudelijk reglement (art. 32.).

De algemene vergadering bepaalt jaarlijks de juiste hoogte van de bijdrage van de toegetreden leden (art. 10.).

De oproeping gebeurt per e-mail, minimum 20 dagen voor het tijdstip van de algemene vergadering.

De oproeping wordt ondertekend door het orgaan van vertegenwoordiging.

De oproeping bevat de datum, uur en plaats van de algemene vergadering, evenals de agenda.

De agenda wordt opgesteld door de raad van bestuur.

Bij een wijziging van de statuten, een wijziging van het doel, bij uitsluiting van werkende leden of de ontbinding van de vereniging, wordt het aanwezigheidsquorum toegepast, voorzien in de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten op de agenda.

Art. 15. Vertegenwoordiging

Elk werkend lid heeft één stem.

Elk werkend lid kan zich enkel laten vertegenwoordigen door een ander werkend lid met een schriftelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

volmacht. Elk werkend lid kan slechts één ander werkend lid vertegenwoordigen.

Elk werkende lid moet zijn bijdrage betaald hebben om op de algemene vergadering te stemmen.

De beslissingen binnen de algemene vergadering over alle punten worden genomen bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, tenzij anders bepaald door de wet of door deze statuten.

Art. 16. Wijziging van de statuten of ontbinding van de vereniging

Bij een wijziging van de statuten, een wijziging van het doel van de vereniging, uitsluiting van werkende leden of de ontbinding van de vereniging, worden de bijzondere meerderheden toegepast, voorzien in de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor de berekening van de gewone en bijzondere meerderheden, hierboven vermeld, worden de onthoudingen en ongeldige stemmen eveneens in rekening genomen.

Art. 17. Notulen

De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in de notulen.

De originele notulen van de algemene vergaderingen samengebracht in het notulenboek.

Hoofdstuk V - De raad van bestuur

Art. 18. Benoeming and aantal bestuurders  Duur van het mandaat

De raad van bestuur bestaat uit minimum twee bestuurders. Het aantal bestuurders moet steeds kleiner zijn dan het aantal werkende leden. Er is wel maximum bestuurders bepaald. Dit maximum bedraagt 3 bestuurders.

Art. 19. Ontslag

Elke bestuurder kan op elk moment ontslag nemen uit de V.Z.W.

Het ontslag gebeurt schriftelijk en wordt overgemaakt aan de raad van bestuur.

De bestuurder die ontslag neemt moet geen opzegtermijn in acht nemen.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur. Het mandaat van een bestuurder eindigt van rechtswege bij het overlijden van de bestuurder of ontslag. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. In geval van vacature van een mandaat kan een bestuurder voorlopig benoemd worden door de Algemene Vergadering. Hij eindigt in dit geval de termijn van de bestuurder die hij vervangt.

Om als bestuurder te worden benoemd moet men aan volgende voorwaarden voldoen: - werkende lid zijn.

De algemene vergadering benoemt de bestuurders.

De benoeming gebeurt bij absolute meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Er is geen aanwezigheidsquorum vereist.

De stemming over de benoeming van bestuurders is openbaar.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door Coralie De Maesschalck.

Derden en/of toegetreden leden hebben inzage in de notulen van de algemene vergadering als zij de reden rechtvaardigen en als het door de raad van bestuur aanvaard wordt.

Een bestuurder kan op elk moment afgezet worden door de algemene vergadering met een gewone meerderheid.

Art. 20. Samenkomst

De raad van bestuur moet worden samengeroepen wanneer het belang van de V.Z.W. dit vereist.

De raad van bestuur wordt samengeroepen door minimum twee bestuurders.

De oproeping gebeurt per e-mail, minimum 20 dagen voor het tijdstip van de samenkomst van de raad van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

bestuur. De oproeping bevat de datum, uur en plaats van de samenkomst van de raad van bestuur, evenals de agenda. De agenda wordt opgesteld door de voorzitter.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door Coralie De Maesschalck, tenzij een andere bestuurder aan het begin van de vergadering benoemd is.

Art. 21. Aanwezigheidsquorum & stemming

Om geldig te kunnen beraadslagen over alle punten moet minstens 2/3 van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De beslissingen binnen de raad van bestuur over alle punten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij staking van stemmen beslist de voorzitter.

Elke bestuurder heeft één stem.

Art. 22. Bevoegdheden

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden niet delegeren.

Bestuurders zijn herkiesbaar.

Art. 23. Het dagelijks bestuur

De taken in verband met het dagelijks bestuur kunnen worden overgedragen aan een dagelijks bestuur, bestaande uit een dagelijks bestuurder.

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide macht voor het beheer en het bestuur van de vereniging. De raad van bestuur bestuurt de V.Z.W. en vertegenwoordigt de V.Z.W. in en buiten rechte en heeft alle bevoegdheden die niet tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. De bestuurders oefenen hun bevoegdheden als college uit.

Het kan met name, zonder dat deze opsomming beperkend is, en onverminderd alle andere machten die uit de wet of de statuten voortvloeien, alle akten en overeenkomsten opmaken en verlijden, alle roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, ruilen, daarover een compromis aangaan of een dading treffen, hypotheken nemen, leningen aangaan, huurovereenkomsten van enigerlei duur sluiten, legaten, subsidies, schenkingen en overdrachten aannemen, afzien van rechten, bevoegdheden verlenen aan door het comité gekozen lasthebbers, al dan niet vennoten; de vereniging voor het gerecht vertegenwoordigen, als eisende of verwerende partij.

Het kan tevens het personeel van de vereniging benoemen en afzetten, gelden en waarden innen en ontvangen, in bewaring gegeven bedragen en waarden opvragen, rekeningen openen bij banken en het postchequeambt, op de rekeningen allerhande verrichtingen uitvoeren, met name het terugnemen van gelden per check, stortings- of overschrijvingsorder, of met elk ander betalingsmandaat; bankkluizen huren, door de vereniging verschuldigde bedragen betalen; in de post, de douane of de spoorwegen brieven, telegrammen, pakjes, ingeschreven zendingen, al dan niet verzekerd opvragen, alsmede postwissels, en allerhande postassignaties of -kwijtschriften.

De dagelijks bestuurder word benoemd voor onbepaalde duur.

De dagelijks bestuurders worden benoemd door de raad van bestuur. Dagelijks bestuurders zijn herkiesbaar.

Indien de termijn van het mandaat van bestuurder van de dagelijks bestuur verstreken is, eindigt zijn mandaat van dagelijks bestuur van rechtswege.

Het dagelijks bestuur kan de dagdagelijkse handelingen, de handelingen van minder belang en de dringende handelingen binnen een V.Z.W. stellen. Binnen deze bevoegdheid kan het dagelijks bestuur de V.Z.W. in en buiten rechte vertegenwoordigen.

Elke dagelijks bestuurder kan op elk moment ontslag nemen. Er dient wel rekening gehouden te worden met de verplichtingen die volgen uit contracten met de V.Z.W. Het ontslag gebeurt schriftelijk en wordt overgemaakt aan de raad van bestuur. De dagelijks bestuurder die ontslag neemt moet geen opzegtermijn in acht nemen.

Een dagelijks bestuurder kan op elk moment afgezet worden door de raad van bestuur met een gewone meerderheid.

Art. 24. Vertegenwoordiging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Meerhandtekeningclausule

De V.Z.W. wordt vertegenwoordigd in rechte of ten overstaan van derden door de gezamenlijke handtekening van 1 bestuurder.

Bij handelingen waarvan de waarde de 2.000 euro niet overschrijdt, is de gezamenlijke handtekening van 1 bestuurder noodzakelijk.

Orgaan van vertegenwoordiging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 25. Mandaat en verantwoordelijkheid

Art. 26. Bekendmaking

Titre VI  Diverse bepalingen

Art. 27. Huishoudelijk Reglement

Een Huishoudelijke Reglement mag aan de algemene vergadering door de raad van bestuur voorstellen worden.

De leden van de raad van bestuur, de dagelijks bestuurder en de leden van het orgaan van vertegenwoordiging hebben uit hoofde van hun functie geen enkele persoonlijke aansprakelijkheid en zijn slechts verantwoordelijk voor de uitvoering van hun mandaat, dat zij kosteloos uitvoeren.

Elk lid van het orgaan van vertegenwoordiging kan op elk moment ontslag nemen. Er dient wel rekening gehouden te worden met de verplichtingen die volgen uit contracten met de V.Z.W. Het ontslag gebeurt schriftelijk en wordt overgemaakt aan de raad van bestuur. Het lid van het orgaan van vertegenwoordiging dat ontslag neemt moet geen opzegtermijn in acht nemen.

Een lid van het orgaan van vertegenwoordiging kan op elk moment afgezet worden door de raad van bestuur met een gewone meerderheid.

De akten betreffende de benoeming of de ambtsbeëindiging van de bestuurders, van de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen en van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen worden neergelegd ter griffie van de rechtbank, binnen een maand, voor bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

De V.Z.W. wordt vertegenwoordigd in rechte of ten overstaan van derden het orgaan van vertegenwoordiging.

Benoeming van de leden van het orgaan van vertegenwoordiging

De leden van het orgaan van vertegenwoordiging worden benoemd door de raad van Bestuur.

De benoeming gebeurt bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Duur mandaat van de leden van het orgaan van vertegenwoordiging

De leden van het orgaan van vertegenwoordiging worden benoemd voor onbepaalde Duur.

Leden van het orgaan van vertegenwoordiging zijn herkiesbaar.

De leden van het orgaan van vertegenwoordiging oefenen hun bevoegdheden alleen uit.

Einde mandaat van de leden van het orgaan van vertegenwoordiging

Indien de termijn van het mandaat van bestuurder van het lid van het orgaan van vertegenwoordiging verstreken is, eindigt zijn mandaat van lid van het orgaan van vertegenwoordiging van rechtswege.

Dit Huishoudelijk Reglement kan aangepast worden bij een gewone meerderheid van de aanwezige en/of vertegenwoordigde leden, bijeengeroepen voor een Algemene Vergadering op voorstel van de Raad van Bestuur

Art. 28. Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Bij wijze van uitzondering, begint het eerste boekjaar op 1 juni 2013 en eindigt op 31 december 2013.

Art. 29. Rekening en begroting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De rekening van het voorbije boekjaar en de begroting van het volgende worden jaarlijks en ten laatste 6 maanden na de afsluiting van het boekjaar ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering.

Art. 30. Commissaris

De algemene vergadering mag een commissaris benoemen belast met het nazicht van de rekeningen van de vereniging en met het voorleggen van het jaarverslag aan de algemene vergadering. Hij wordt voor drie jaar benoemd en is herverkiesbaar.

Art. 31. Ontbinding van de vereniging

In geval van ontbinding van de vereniging benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt zijn of haar bevoegdheden en de bestemming van de netto-activa van het vermogen.

Deze toekenning moet ten voordele van een V.Z.W. of een foundation met een gelijksoortig doel.

Art. 32. Slot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor alle gevallen die niet voorzien worden door de statuten, zijn de beschikkingen van de V.Z.W.  wetgeving, waaronder de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

Deze beslissingen en de naam, het beroep en adres van de vereffenaars worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad gepubliceerd.

die dit mandaat aanvaarden.

die dit mandaat aanvaardt.

De Raad van Bestuur van de dag benoemde als bestuurders:

De Raad van Bestuur van de dag benoemde als dagelijks bestuurder:

De Raad van Bestuur van de dag benoemde als orgaan van vertegenwoordiging:

Laurie Bruno

Wonende te rue de la longue haie 14, 1050 Bruxelles

Geboren op 15 januari 1979 te Nivelles

Italiaans

Werkneemster

Coralie De Maesschalck

Wonende te Dahliastraat 4, 1601 Ruisbroek

Geboren op 24 maart 1982 te Etterbeek

Belg

Werkneemster

Coralie De Maesschalck

Wonende te Dahliastraat 4, 1601 Ruisbroek

Geboren op 24 maart 1982 te Etterbeek

Belg

Werkneemster

Coralie De Maesschalck

Wonende te Dahliastraat 4, 1601 Ruisbroek

Geboren op 24 maart 1982 te Etterbeek

Belg

Werkneemster

die dit mandaat aanvaardt.

Te Ruisbroek, op 1 juni 2013.

Coordonnées
DANCE4CHILDREN, AFGEKORT : D4C

Adresse
DAHLIASTRAAT 4 1601 RUISBROEK(BT)

Code postal : 1601
Localité : Ruisbroek
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande