DAK- EN ZINKWERKEN VAN HEMELRYCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAK- EN ZINKWERKEN VAN HEMELRYCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.893.484

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 24.06.2014 14200-0458-014
26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 20.06.2013 13197-0397-013
29/12/2011
ÿþmod 11.1

'. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111ICI I~III IIIII I I VI I I N

" 11195797*

3 6 DEC 2011

BR l ~! SSEL)

Griffie

iu

Ondernemingsnr : ® &CO . g93 , l f ei

Benaming (voluit) : DAK- EN ZINKWERKEN VAN HEMELRYCK

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Sint-Servaasstraat 63

1850 Grimbergen

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Marianda MOYSON, notaris te Kapelle-op-den-Bos op vijftien december tweeduizend en elf, dat er door 1) De heer VAN HEMELRYCK Jean, geboren te Grimbergen op vijfentwintig februari negentienhonderd vierenveertig, wonende te 1850 Grimbergen, Sint-Servaasstraat 63; inbreng doende in geld van duizend achthonderd zestig euro (1.860,00 eur), waarvoor hem tien (10) aandelen worden toegekend, elk volstort ten belope van één derde; 2) De heer VAN HEMELRYCK Johan, geboren te Vilvoorde op veertien november negentienhonderd achtenzeventig, wonende te Asse, Mollemseweg 35, inbreng doende in geld van zestienduizend zevenhonderd veertig euro (16.740,00 eur), waarvoor hem negentig aandelen worden toegekend, elk volstort ten belope van één derde, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "DAK- EN ZINKWERKEN VAN HEMELRYCK", met zetel te 1850 Grimbergen, Sint-Servaasstraat 63, waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 eur) bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, en bij de oprichting voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 eur) volstort..

de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "DAK- EN ZINKWERKEN VAN HEMELRYCK". De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA".

ARTIKEL TWEE - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen. ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 1850 Grimbergen, Sint-Servaasstraat 63. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Dakwerken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het waterdicht maken van daken en dakterrassen, de gevelreiniging, chapewerken, het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, het bouwen van koelkamers, kluizen, enz., het schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen, algemene coördinatiewerkzaamheden bouwwerven, de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



hout, kunststof of metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.;

- de vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. - de vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de geldende vennoot-schapswetgeving.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00 eur). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen met fractiewaarde. Elk van

deze aandelen bezit stemrecht.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, en dewelke

ieder individueel kunnen handelen.

ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennoot-schap in en buiten rechte.

D. TOEZICHT.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap bij toepassing van de geldende vennootschapswetgeving niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van aile geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen warden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. De commissaris voert de titel van commissarisrevisor.

E. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar warden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

ARTIKEL VIERENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig

december daaropvolgend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

rnod 11.1

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

ARTIKEL ZEVENENDERTIG - BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de geldende vennootschapswetgeving, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf vijftien december tweeduizend en elf tot éénendertig december

tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op eerste

maandag van de maand juni tweeduizend dertien om twintig uur.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

En terstond komt de algemene vergadering der vennoten bijeen en benoemt met eenparigheid van

stemmen tot niet-statutaire zaakvoerder :

- De heer Jean VAN HEMELRYCK voornoemd, die verklaart dit zaakvoerderschap te aanvaarden.

- De heer Johan VAN HEMELRYCK voornoemd, die verklaart dit zaakvoerderschap te aanvaarden.

VOLMACHT.

De zaakvoerder verleent een volmacht aan Raoul KOEKOEKX, accountant, te Zemst, Martelarenplein 3, met macht tot indeplaatsstelling, ten einde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle administraties, alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 21.06.2016 16207-0121-014

Coordonnées
DAK- EN ZINKWERKEN VAN HEMELRYCK

Adresse
SINT-SERVAASSTRAAT 63 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande