CONTENT AT WORK, AFGEKORT : CONTENT@WORK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONTENT AT WORK, AFGEKORT : CONTENT@WORK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.000.656

Publication

03/01/2013
ÿþ Mod Wald 11.1

mai 1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II 11111101M 1191111 III

mus« 2 a (kt:. 70'12

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0823.000.656

CONTENT AT WORK

CONTENT@WORK

Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Mechelsèsteenweg nummer 334 te 1933 Zaventem (Sterrebeek)

VERSLAGEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN - ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 184§5 VAN HET

WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONTENT AT WORK", afgekort "CONTENT@WORK", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1933 Zaventem (Sterrebeek), Mechelsesteenweg 334, ingeschreven In het rechtspersonenregister onder nummer 0823.000.656, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op drieëntwintig november tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op zeven december nadien, boek 44 blad 13 vak 19, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, in uitvoering van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, en van het verslag door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LAMBOTTE & MONSIEUR, met maatschappelijke zetel te 5000 Namur, avenue Reine Astrid 134, vertegenwoordigd door de Heer Pascal Lambotte, Bedrijfsrevisor, de dato 23 november 2012, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat afgesloten per twintig november tweeduizend en twaalf, hetzij minder dan drie maanden tevoren; ieder aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de Bedrijfsrevisor, voornoemd, luiden als volgt

" V BESLUIT

In het kader van de.procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap CONTENT AT WORK BVBA een boekhoudkundige staat afgesloten op 20 november 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 129.009,41 en een netto-actief van 129.009,41 Euro.

Onderhavig verslag is uitsluitend bedoeld om aan de aandeelhouders en aan de vereffenaar een beeld te geven van het netto-actief op een gegeven ogenblik. Rekening houdend met het noodzakelijkerwijze aleatoire karakter van de vooruitzichten van realisatie van de activa in de omstandigheden van vereffening, kan bijgevolg dit verslag enkel aangewend worden in het kader van de vereffening van de vennootschap.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat, onder voorbehoud van het feit dat in de balans geen voorziening geboekt is vccr de kosten die verbonden zijn aan de beëindiging van de werkzaamheden, deze staat de toestand van de vennootschap

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort} :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

,Voorbehouden laan het. Belgisch Staatsblad

s~a

volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd' zullen worden door de vereffenaar.

Namen, 23 november 2012

BURGERLIJKE BVBA LAMBOTTE & MONSIEUR

Bedrijfsrevisoren

(handtekening)

Vertegenwoordigd door

Pascal LAMBOTTE

Vennoot"

TWEEDE BESLISSING

ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

De voornoemde vennoten verklaren dat de vennootschap op de dag van de ontbindingsakte geen passiva heeft, hetgeen ook blijkt uit het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor.

Dientengevolge, gezien de situatie van de rekeningen van de vennootschap en gezien de eenvoud daarvan, beslist de Vergadering geen vereffenaar te benoemen, keurt de rekeningen en de verdeling goed en verleent kwijting aan de zaakvoerders,

De vergadering stelt overeenkomstig het voorgaande vast dat de vcorwaarden van artikel 184/5 van het

Wetboek van vennootschappen zijn nageleefd, namelijk:

1°) het niet aanduiden van een vereffenaar;

2°) de afwezigheid van passiva luidens de staat van activa en passiva en

3°) de aanwezigheid of geldige vertegenwoordiging van alle aandeelhouders of vennoten die besluiten met

eenparigheid van stemmen.

Daaropvolgend beslist de vergadering om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding van de vennootschap vast te stellen.

Teneinde zich aan te passen aan artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, blijven het boek en de sociale documenten van de vennootschap in het bezit van Mevrouw RCCKMANN Stéphanie, gedomicilieerd te 1933 Zaventem (Sterrebeek), Mechelsesteenweg 334, om bewaard te worden te haar woonplaats gedurende minimum vijfjaren,

Mevrouw RÜCKMANN Stéphanie, voornoemd, in haar hoedanigheid van vennoot, verklaart alle actief en passief vermogen van de huidige vennootschap te hare laste te nemen, zelfs indien deze niet voorzien zijn door de huidige sluitingsrekeningen van de vennootschap en die na de ontbinding kunnen verschijnen; zij betaalt vanaf nu alle passief ten laste van de vennootschap dat nog zou kunnen bestaan.

DELEGATIE VAN MACHTEN

De comparant verklaart aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap met macht van indeplaatsstelling: Mevrouw Rdckmann Stéphanie, voornoemd, ten einde over te gaan tot de schrapping van de inschrijving van huidige vennootschap in Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht.

Op de laatste blz. van tik $vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.08.2012, NGL 28.08.2012 12516-0348-011
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.08.2011, NGL 18.08.2011 11409-0447-011

Coordonnées
CONTENT AT WORK, AFGEKORT : CONTENT@WORK

Adresse
MECHELSESTEENWEG 334 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande