CELEG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CELEG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.791.621

Publication

03/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

01-04-2015

Griffie

*15305763*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627791621

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

CELEG

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Anne Verhaeghe te Meise op 27 maart 2015 (neergelegd ter registratie) blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door :

1. De heer REYSERHOVE Bart Danny Maarten, geboren te Ekeren op 28 maart 1978 en zijn echtgenote

2. Mevrouw VAN den EYNDE Els Maria, geboren te Asse op 27 februari 1976, samen wonende te 1785 Merchtem, Terlinden 167.

Met de volgende statuten :

Artikel 1. Naam.

De vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft als naam  CELEG .

Artikel 2. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1785 Merchtem, Terlinden 167. Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- IT consulting & advies; computeradviesbureau; het verlenen van advies over soorten computers en telefoonapparaten (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software) : analyseren van behoeften en problemen van gebruiker; ontwikkeling van software; realisatie van software, programma s en gebruiksklare systemen : analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie; projectleiding; training in verband met de ontwikkeling en het gebruik van software; industriele integratie van procestechnologie in een productieomgeving; procesautomatisering; activiteiten van webdesigner en beheer van websites; activiteiten van systeemintegrators; uitgeverij van software en programmatuur; advies in verband met programmatuur en/of informaticaprogramma s en levering van programmatuur; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma s; het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant; databanken; invoeren van datagegevens; volledige verwerking van datagegevens; creatie en onderhoud van databanken; de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriele catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiele gegevens,...); de opslag van gegevens door middel van computerrecord in een bepaald formaat; het ter beschikking stellen van een databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep gebruikers; ontwikkeling en verkoop van multimediatoepassingen;

- onderhouds-, herstellings- en transformatie- en afbraakwerken met betrekking tot alle

Onderwerp akte :

Terlinden 167 1785 Merchtem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

bovenvermelde activiteiten, in het bijzonder van computers en randapparatuur, elektronische, elektrische, optische en andere apparatuur; en alle overige activiteiten in verband met de hardware, software en toepassingen van computers;

- het ontwikkelen en aanbieden van diensten en producten, zowel administratief als commercieel, voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen (prive en overheid) in het kader van kwaliteitsmanagement, beleid, processing en verbetertechnieken als op vlak van IT en communicatie inclusief het ontwikkelen van software en besturingssystemen, websites en intranet sites;

- managementactiviteiten van en voor holdings en andere ondernemingen; het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere; het op lange termijn aanhouden van aandelen afkomstig van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren;

- uitwerking en coordinatie van IT-projecten, algemene projectontwikkeling;

- Beheren van een eigen roerend en onroerend vermogen. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten;

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij kan ook participeren in of samenwerken met andere vennootschappen of Alle industriele, commerciele, financiele verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging van een uitgifte van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Artikel 5. Kapitaal.

Bij de oprichting van de vennootschap werd het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven in geldspeciën en volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Artikel 11. Bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroepbaar.

Artikel 12. Bevoegdheid.

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of als verweerder.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze.

Artikel 14. Algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 18 uur. Indien deze dag een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in tweeduizend zeventien.

Artikel 17. Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf één april tweeduizend vijftien en zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend zestien.

Artikel 19. Winstverdeling.

Het resultaat wordt als volgt verdeeld :

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve ; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van

bepaalt.

Artikel 22. Vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffenings­kosten of consignatie die voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

deze regelingen werd gedaan, wordt het nettoaktief, onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits

deze laatsten allen in dezelfde mate volgestort zijn.

Overname van verbintenissen.

Alle verschijners verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat

de vennootschap alle verbintenissen homologeert en overneemt die door hen voor rekening en ten

name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk daarna hebben de vennoten verklaard zich te verenigen in bijzondere algemene

vergadering en met eenparigheid van stemmen volgende besluiten aangenomen:

1. het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één (1) en tot die opdracht wordt benoemd: de heer Reyserhove Bart, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen het aanvaarden ervan verzet.

2. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

3. Controle. De oprichters verklaren geen commissaris aan te stellen aangezien uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens dewelke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bij besluit van de zaakvoerder wordt een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan boekhoudkantoor Schepens & Decoster te 1785 Merchtem, Krekelendries 8, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Anne Verhaeghe, notaris

Tegelijk neergelegd : uitgifte, bankattest

Coordonnées
CELEG

Adresse
TERLINDEN 167 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande