CAPPELLE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CAPPELLE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 433.536.253

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.05.2014, NGL 22.05.2014 14130-0223-025
09/01/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

iy__ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koóphande.

te Leuven, de 3 0 DEC ?n13

DE GRIFFIER,

Griffie

r,.

Ondernemingsnr : 0433.536.253

Benaming (voluit) : CAPPELLE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kapellekensweg 9

3391 Tielt-Winge (Meensel-Kiezegem)

Onderwerp akte :NV: statutenwijziging

Het jaar tweeduizend dertien op zeventien december.

In het kantoor van Meester Bernard INDEKEU, notaris met standplaats te Zoutleeuw, is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "CAPPELLE", met maatschappelijke zetel te 3391 Meensel-Kiezegem, Kapellekensweg 5,:

RPR Leuven BTW BE 0433.536.253. ;

;A A

Vaststelling dat de vergadering geldig van beraadslagen

Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden;

voorgelegd.

Deze uiteenzetting door de voorzitter wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat;

ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen,

Besluiten

Na beraadslaging gaat de vergadering over tot de agenda en neemt de volgende beslissingen`

Besluiten

Eerste beslissing  Omzetting van het kapitaal in euro

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal om te zetten in euro.

Het kapitaal van de vennootschap zal bijgevolg honderd achtennegentig duizend driehonderd veertien euro,

tweeëntachtig eurocent (¬ 198.314,82) bedragen, vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen op naam,;

zonder nominale waarde, die ieder één/achthonderdste (1/80051e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

l: Tweede beslissing  Uitbreiding doel

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de Raad van Bestuur over de geplande; doelwijziging.

Bij dit verslag is een staat van activa en passiva de dato 31 oktober 2013 gevoegd, overeenkomstig artikel 559! van de vennootschappenwet.

De vergadering keurt dit verslag goed.

il De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met de volgende activiteiten:

il "- De exploitatie van fruitplantages, landbouwgewassen en tuinbouwaanplantingen, zowel in open lucht als;

onder kap en serres.

- Het oogsten, eerste behandeling en commercialisering van de gewassen voor primaire markten, zoals!

wassen, sorteren, desinfecteren, verpakken.

- Handel in groenten en fruit."

Artikel 3 van de statuten wordt dienovereenkomstig aangepast.

Derde beslissing  Kennisname dividenduitkering

;; De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 17 december! 2013 om 09.00 uur waarbij besloten werd tot de uitkering van een tussentijds dividend, door onttrekking aan! de beschikbare reserves, voor een bruto-bedrag van twee miljoen honderd negenennegentig duizend! driehonderd vierennegentig euro drieënvijftig eurocent (¬ 2.199.394,53) te verminderen met het bedrag van de, roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van: lnkomstenbelastingen, zijnde tweehonderd negentien duizend negenhonderd negenendertig euro;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.i

Voor-

behr den aanliet Belgisch

Staatsblad

vijfenveertig eurocent (¬ 219.939,45), in totaal één miljoen negenhonderd negenenzeventig duizend' vierhonderd vijfenvijftig euro acht eurocent (¬ 1.979.455,08) netto-dividend.

Dit netto-dividend van één miljoen negenhonderd negenenzeventig duizend vierhonderd vijfenvijftig euro acht eurocent (¬ 1.979.455,08) wordt toegekend en betaalbaar gesteld aan de voormelde aandeelhouders als volgt: - Aan de heer CAPPELLE Geert, voornoemd, een bedrag van één miljoen zevenhonderd éénentachtig duizend vijfhonderd en negen euro zevenenvijftig eurocent (¬ 1.781.509,57);

- Aan mevrouw VERRECK Karine, voornoemd, een bedrag van honderd zevenennegentig duizend negenhonderd vijfenveertig euro eenenvijftig eurocent (¬ 197.945,51).

Overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomtenbelastingen hebben de vennoten verklaard het volledig bedrag van dit netto-dividend te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, zoals hierna bepaald.

Vierde beslissing  Kapitaalverhoging door inbreng in geld

a) Beslissing

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van één miljoen negenhonderd negenenzeventig duizend vierhonderd vijfenvijftig euro acht eurocent (¬ 1.979.455,08), zijnde negentig procent van voormeld tussentijds bruto-dividend, om het te brengen van honderd achtennegentig duizend driehonderd veertien euro tweeëntachtig eurocent (¬ 198.314,82) op twee miljoen honderd zevenenzeventig duizend zevenhonderd negenenzestig euro negentig eurocent (¬ 2.177.769,90).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door een inbreng in geld, en dat zij niet zal gepaard gaan met de uitgifte van nieuwe aandelen.

b) Te nemen beslissing met betrekking tot het voorkeurrecht zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze kapitaalverhoging zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

c) Inschrijving op de kapitaalverhoging en volledige volstorting.

1. Vervolgens hebben alle vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de naamloze vennootschap « CAPPELLE » en verklaard het bedrag van één miljoen negenhonderd negenenzeventig duizend vierhonderd vijfenvijftig euro acht eurocent (¬ 1.979.455,08), zijnde negentig procent van voormeld tussentijds bruto-dividend, in te brengen in de vennootschap.

Dit bedrag van één miljoen negenhonderd negenenzeventig duizend vierhonderd vijfenvijftig euro acht eurocent (¬ 1.979.455,08) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent, De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van één miljoen negenhonderd negenenzeventig duizend vierhonderd vijfenvijftig euro acht eurocent (¬ 1.979.455,08).

3. De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van één miljoen negenhonderd negenenzeventig duizend vierhonderd vijfenvijftig euro acht eurocent (¬ 1.979.455,08) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 001-7143962-85 bij de BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 13 december 2013, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

d) Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenliikt,

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van één miljoen negenhonderd negenenzeventig duizend vierhonderd vijfenvijftig euro acht eurocent (¬ 1.979.455,08) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd

gebracht op twee miljoen honderd zevenenzeventig duizend zevenhonderd negenenzestig euro negentig eurocent (¬ 2.177.769,90), vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen op naam zonder nominale waarde,

Vijfde beslissing  Wijziging van artikel vijf van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen:

"Artikel 5 Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen honderd zevenenzeventig duizend zevenhonderd

negenenzestig euro negentig eurocent (¬ 2.177,769,90).

Het wordt vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder

één/achthonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Zesde beslissing  Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zevende besIissing -- Machtiging aan de Raad van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VVor-( behp eden aanet Belgisch Staatsblad

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de Raad van Bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het uitgekeerde dividend, waarvan hiervoor sprake.

Stemming

Deze besluiten werden eenparig goedgekeurd.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

MEESTER BERNARD INDEKEU, NOTARIS TE ZOUTLEEUW

Tegelijk hiermee neergelegd

een expeditie van de akte de dato 17 december 2013

verslag Raad van Bestuur

- staat van actief en passief afgesloten per 30 september 2013

- de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naara en handtekening

04/06/2013 : LE071411
30/04/2013 : LE071411
27/06/2012 : LE071411
09/05/2011 : LE071411
21/06/2010 : LE071411
03/06/2009 : LE071411
22/04/2008 : LE071411
30/04/2007 : LE071411
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.05.2015, NGL 02.06.2015 15145-0398-014
26/04/2006 : LE071411
28/04/2005 : LE071411
28/04/2004 : LE071411
10/05/2003 : LE071411
11/10/2002 : LE071411
20/07/2001 : LE071411
19/07/2000 : LE071411

Coordonnées
CAPPELLE

Adresse
KAPELLEKENSWEG 9 3391 MEENSEL-KIEZEGEM

Code postal : 3391
Localité : Meensel-Kiezegem
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande