CAFE DE SLOEBER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAFE DE SLOEBER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.895.335

Publication

20/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ttiAR. 2413

Griffi eliifi`''SSEL

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : CAFE DE SLOEBER

(verkort) :

: BVBA

Zetel : Voskapelstraat, 30 te 1933 Sterrebeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Bruno MARIENS, te Kortenberg verleden op 07/03/2013 (nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie) blijkt dat een BVBA werd opgericht onder de naam "CAFE DE SLOEBER" en waarvan de zetel gevestigd wordt te Zaventem (1933 Sterrebeek) Voskapelstraat, 30 door de heer VAN ESPEN Geert Jozef Ghislain, geboren te Leuven op dertig juli negentienhonderd zeventig, thans ongehuwd , wonende te Zaventem (1933 Sterrebeek) Voskapelstraat, 30;

De oprichtende partij verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD; EURO (¬ 18.600) volledig geplaatst is.Het is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van, nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100-ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volstort, ten belope van het wettelijk vereiste minimale bedrag, namelijk ten belope van twaalf duizend vierhonderd Euro (¬ 12.400).Door inbreng in geld worden navolgend aantal aandelen geplaatst. -op de honderd (100) aandelen werd in geld ingeschreven door de heer Van Espen voornoemd, hetzij voor een som van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,¬ ), volstort ten belope van twee derde, hetzij ten belope van twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400); Het niet volstort gedeelte van zijn inbreng bedraagt bijgevolg zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200).De oprichtende partij verklaart dat ieder aandeel voor minstens één/vijfde volstort is.Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC-bank onder rekeningnummer, BE81-7340-3648-3224 geopend op naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CAFE DE SLOEBER"-in-oprichting.Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (12.400¬ ), overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, zoals blijkt uit voormeld bankattest.

STATUTEN

Artikel 1. - Naam De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid draagt de benaming "CAFE DE SLOEBER".Artikel 2, - Duur De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Artikel 3. - ZetelDe maatschappelijke zetel is gevestigd te Zaventem (1933 Sterrebeek) Voskapelstraat, 30. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen de grenzen van het Nederlands, taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

Artikel 4. - DoelDe vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen', rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan', wettelijke bepalingen of reglementeringen: de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het; inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en. export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen;Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen;

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van, derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen, handelszaak;De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen;De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken;

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600).Het is verdeeld in honderd, (100) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, maar die elk één/honderdste (1/l00ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

o saz Y15 5,

_5

Voor-

fi.behauden

I aan het Belgisch Staatsblad

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot of zelfs van een zaakvoerder zullen, om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de bescheiden of documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn vastgesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten.Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk bepaalde minimum, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.Salaris: De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder wordt jaarlijks door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid, vastgesteld.ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur (18 u.); indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.Elk aandeel geeft recht op één stem behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde wijziging van statuten slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en volgens een door de wet bepaalde meerderheid van stemmen.Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikel 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

ill. TIJDELIJKE BEPALINGEN -- BENOEMINGENHet eerste boekjaar gaat in zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid krijgt, door neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertiig december tweeduizend veertien.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.Als zaakvoerder, voor onbepaalde duur wordt aangesteld:De heer VAN ESPEN Geert, voormeld, die hier verklaart dit mandaat te aanvaarden;Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering;De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebbers aan het boekhoudkantoor FIDULEX BVBA, gevestigd te 1930 Zaventem, Handelsstraat 25-27, haar vertegenwoordiger(s) en/of personeelsleden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de nieuwe vennootschap bij onder meer de diensten van het KBO en de BTW, kortom om aile administratieve formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting uit te voeren.Voor ontledend uittreksel,

Bruno MARIENS, geassocieerd notaris te Kortenberg

Gelijktijdig neergelegd : uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.09.2015, NGL 30.09.2015 15640-0423-013

Coordonnées
CAFE DE SLOEBER

Adresse
VOSKAPELSTRAAT 30 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande