BUSINESS CENTER BRUSSELS WEST, AFGEKORT : BCBW

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BUSINESS CENTER BRUSSELS WEST, AFGEKORT : BCBW
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 544.738.736

Publication

24/04/2014
ÿþ41i

Mod MC 11.1

IL In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ler elle der Rechtbank van Koophandel Leuven, de li APR. 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

hl

NUIJI91181111

V heh aa Bel Staz 111111

II

Ondernemingsnr : 0544.738.736

Benaming

(voluit) : Business Center Brussels West

(verkort): BCBW

Rechtsvorm; Naamloze vennootschap

Zetel: Interleuvenlaan 27b, 3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Volmacht

De raad van bestuur, in zitting bijeen d.d. 21 maart beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht te verlenen aan de heer Filip Geeraerts wonend te Vilvoorde, Twee Leeuwenweg 22 A5.4, Management Advisor via Definam NV voor:

1)Het ondertekenen van bestelbonnen van CBRE B.V., Project Management, Gustav Mahlerlaan 405 te 1082 MK Amsterdam, goedkeuren en ondertekenen van de Administratieve Procedure voor de inrichting van de vierde verdieping van het bedrijfspand te Nieuwe Gentsesteenweg 21, B-1702 Groot-Bijgaarden in naam en

" voor rekening van BCBW NV en in het algemeen alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn met betrekking tot de uitvoering van de overeenkomst

" 2)Het ondertekenen van bestelbonnen van Admos B.V.B.A, Brusselsesteenweg 22, B-1310 Terhulpen, goedkeuren van de samenwerkingsovereenkomst voor de inrichting van de gelijksvioer, eerste verdieping en tweede verdieping van het bedrijfspand te Nieuwe Gentsesteenweg 21, B-1702 Groot-Bijgaarden in naam en voor rekening van BCBW NV, en in het algemeen aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn met betrekking tot de uitvoering van de overeenkomst.

?)Het ondertekenen van bestelbonnen van BNP Panbas Real Estate Belgium, Boulevard Louis Schmidtlaan 2 B3, B-1040 Brussel, in het kader van de overeenkomst vastgcedbeheer getekend op 27 maart 2014: goedkeuren van opdrachten in naam en voor rekening van BCBW NV en in het algemeen alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn met betrekking tot de uitvoering van de overeenkomst.

4)1-let ondertekenen van bestelbonnen van leveranciers van IT en telecom infrastructuur in naam en voor rekening van BCBW NV.

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen dat als administratieve procedure de handelingen door Filip Geeraerts in de hierboven vernoemde punten binnen de zeven dagen per e-mail gerapporteerd dienen te worden aan de Gedelegeerd Bestuurder Olivia Vandenbrande.

Deze volmacht is geldig zolang ze niet herroepen wordt door de raad van bestuur.

Dirk Debraekeleer*

Bestuurder

*als vaste vertegenwoordiger van de BVBA Braan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening,

19/02/2014
ÿþMoa Word 11.1

I. ~f~~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~.

iw i I



*14045979*

Neergelegd tar griflie der

'r:eetbank van ICoophar;rs" =

b3 Lait=an, de 1 O FEB, 2014

9

Griffie

Ondememingsnr : 0544.738.736

Benaming

(voluit) : Business Center Brussels West

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : lnterleuvenlaan 27b, 3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanwijzing gedelegeerd bestuurder

De raad van bestuur, in zitting bijeen d.d. 27 januari 2014, besluit met eenparigheid van stemmen tot aanwijzing van Definam N.V. als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap. Definam N.V. zal voor de uitoefening van het mandaat vertegenwoordigd worden door haar vaste vertegenwoordiger, Olivia' Vandenbrande, wonend te 1861 Meise, Patatestraat 27.

Het mandaat gaat in vanaf heden en duurt zolang Definam N.V. bestuurder van de vennootschap is. Het mandaat is niet bezoldigd.

De Raad van Bestuur bevestigt haar samenstelling als volgt:

Definam NV, Gedelegeerd Bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevr. Olivia

Vandenbrande

Dynabiz BVBA, Bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevr. Dominique

Straetmans

Braan BVBA, Bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Dhr. Dirk Debraekeleer

Olivia Vandenbrande*

Gedelegeerd Bestuurder

*als vaste vertegenwoordiger van de N.V. Definam

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/02/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3001 Interleuvenlaan 27B

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd Notaris te Antwerpen, op drieëntwintig januari tweeduizend veertien.

1. De identiteit van de natuurlijke personen of van de rechtspersonen die de oprichtingsakte hebben ondertekend of uit wier naam zij werd ondertekend:

1.De naamloze vennootschap "DEFINAM" gevestigd te 3360 Opvelp (Bierbeek), Weg tussen Weiden 14, RPR Leuven met ondememingsnummer 0471.749.996, BTW-plichtige,

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dynabiz" gevestigd te 1080 Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), Marcel Grünerstraat 13 bus 7, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0475.543.884, BTW-plichtige,

3.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Braan" gevestigd te 1731 Relegem (Asse), Reekstraat 65, RPR Brussel met ondememingsnummer 0508.915.151, BTW-plichtige.

2. a) De rechtsvorm van de vennootschap: naamloze vennootschap, afgekort "NV"

b) De naam van de vennootschap: "Business Center Brussels West", afgekort "BCBW"; de volledige naam en de afgekorte naam mogen gezamenlijk of elk afzonderlijk worden gebruikt.

3, Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden :

- de uitbating van een diensten- of bedrijvencentrum in de zin van de aanschrijving nr. AOIF 39/2005

- het stellen van alle welkdanige verrichtingen, en/of het verlenen van alle diensten die, in het algemeen genomen, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op, verband houden met, dienstig of nuttig zijn voor de uitbating van een diensten- en bedrijvencentrum, met inbegrip van de organisatie van gemeenschappelijke ondersteunende diensten ten behoeve van de gebruikers van zulk diensten- of bedrijvencentrum.

De vennootschap mag

* alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen:

* alle hoegenaamde handels -, nijverheids -, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, die van aard zijn dit te begunstigen, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking ervan;

* op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

* bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken.

* deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft. Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

* zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.









Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111muwhIW1~uuolii

r3 gd ter griffie der van Koophandei

Lu' en, de 2 7 JAN, 2014 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr Benaming "Business Center Brussels West"

(voluit) : "BCBW"

(verkort) :



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. De zetel van de vennootschap:3001 Heverlee, Interleuvenlaan 27b, in het gerechtelijk arrondissement Leuven; een exploitatiezetel van de vennootschap is gevestigd te 1702 Groot-Bijgaarden, Nieuwe Gentsesteenweg 21, in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

5. De duur van de vennootschap: De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde tijd.

6. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen zeshonderd vijfendertig duizend euro

(¬ .1.635.000,00). Het is verdeeld in honderd drieënzestig duizend vijfhonderd (163.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

b) Het gestorte bedrag:

Het kapitaal werd bij de oprichting gedeeltelijk volgestort ten bedrage van één miljoen euro (¬ .1.000.000,00).

c) Gestorte bedrag

Elk van de voornoemde aandeelhouders heeft elk aandeel in geld gedeeltelijk volgestort tot beloop van afgerond zes euro twaalf cent (¬ .6,12) en is op elk aandeel nog een bedrag van afgerond drie euro achtentachtig cent (¬ .3,88) verschuldigd, zijnde een totaal bedrag van zeshonderd vijfendertig duizend euro (¬ .635.000,00).

d) Overdracht van aandelen

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

7. De bepalingen betreffende

a) de bestemming van de winst en uitkering van een interimdividend:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de

raad van bestuur.

Indien de algemene vergadering tot winstuitkering beslist, is elk aandeel op dezelfde wijze

dividendgerechtigd, doch met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder aandeel moet

rekening gehouden worden met :

a) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ("pro rata participationis")

b) de op dat aandeel gedane volstorting ("pro rata liberationis"), en

c) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar ("pro rata temporis").

Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van Vennootschappen kan de algemene vergadering beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren.

b) de wijze van vereffening

onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

8. Het begin en einde van het boekjaar:

één januari - éénendertig december van elk jaar, en voor de eerste maal tot éénendertig december

tweeduizend vijftien (31 december 2015),

9. a) Gewone algemene vergadering:

de vierde (48 ) donderdag van de maand juni om zestien (16:00) uur, en voor de eerste maal in het jaar

tweeduizend zestien (2016).

b) De voorwaarden voor toelating:

Uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van aandelen of

hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een

gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de

oproeping tot de vergadering.

c) Stemrecht :

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 541 van het Wetboek van vennootschappen

* geven alle aandelen recht op één (1) stem wanneer alle aandelen een gelijke waarde hebben, zijnde

eenzelfde bedrag van het kapitaal vertegenwoordigen.

* geven de aandelen, wanneer zij een verschillende waarde in het kapitaal vertegenwoordigen, van

rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij

respectievelijk vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag

vertegenwoordigt, voor één (1) stem wordt aangerekend. Gedeelten van stemmen worden verwaarloosd,

behoudens in de gevallen van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de

vennootschap, mogen de algemene vergaderingen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Stemming op afstand per brief

Elke aandeelhouder heeft het recht om vôôr de algemene vergadering op afstand te stemmen per brief, dit

door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier.

Dit formulier dient de volgende vermeldingen te bevatten:

- de aanduiding van de naam en van de volledige en nauwkeurige identiteit van de aandeelhouder,

inbegrepen zijn woonplaats of zetel;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de vorm van de gehouden aandelen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen van besluit;

- het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen, alsmede zijn stemwijze (voor of tegen) of zijn onthouding aangaande de punten van de agenda; de aandeelhouder mag zijn stemwijze of zijn onthouding daarbij verduidelijken en motiveren.

Om geldig te zijn dient dergelijke stemming te geschieden bij middel van voormeld formulier dat bij een ter post aangetekende brief tegen ontvangstmelding ten minste vijf (5) kalenderdagen vóór de datum van de vergadering aan de zetel van de vennootschap wordt verzonden (de poststempel geldt als bewijs).

De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding door de aandeelhouder zijn vermeld zijn nietig. Indien, tijdens de vergadering, een voorstel tot besluit wordt gewijzigd waarover al is gestemd, wordt die stemming nietig geacht.

Het voormeld formulier dat naar de vennootschap wordt verstuurd voor een bepaalde vergadering, geldt voor de opeenvolgende vergaderingen die met dezelfde agenda worden bijeengeroepen.

De stemming op afstand per brief door een aandeelhouder die zijn aandelen heeft overgedragen op de datum van de algemene vergadering, wordt nietig geacht.

Een aandeelhouder die per brief op afstand heeft gestemd, mag geen andere wijze van deelname aan de vergadering meer kiezen voor het aantal aldus uitgebrachte stemmen.

10. a) Benoeming van bestuurders en commissaris:

Bestuurders :drie (3)

Werden tot dit ambt benoemd:

1. De naamloze vennootschap "DEF1NAM" gevestigd te 3360 Opvelp (Bierbeek), Weg tussen Weiden 14, RPR Leuven met ondememingsnummer 0471.749.996, BTW-plichtige, die overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitvoering van deze opdracht als vaste vertegenwoordiger heeft aangewezen : Mevrouw VANDENBRANDE Olivia, wonend te 1861 Meise (Wolvertem), Patatestraat 27, rijksregister nummer 66.12.06-444.70

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dynabiz" gevestigd te 1080 Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), Marcel Grünerstraat 13 bus 7, RPR Brussel met ondememingsnummer 0475.543.884, BTW-plichtige, die overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitvoering van deze opdracht als vaste vertegenwoordiger heeft aangewezen : Mevrouw STRAETMANS Dominique, Justine, Juliana, wonend te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Marcel Grünerstraat 13/0007, rijksregister nummer 66.04.27420.87

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Braan" gevestigd te 1731 Relegem (Asse), Reekstraat 65, RPR Brussel met ondememingsnummer 0508.915.151, BTW-plichtige, die overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen voor de uitvoering van deze opdracht als vaste vertegenwoordiger heeft aangewezen ; De heer DEBRAEKELEER, Dirk, Roger, Louis, Emérence wonend te 1731 Relegem (Asse), Reekstraat 65, rijksregister nummer 58.08.13-179.26

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van tweeduizend negentien (2019),

De opdracht van de bestuurders is thans niet bezoldigd en dit tot het ogenblik dat de algemene vergadering gebeurlijk anders zou besluiten

Commissaris ; de comparanten verklaren thans geen commissaris te benoemen.

b) Bevoegdheden van de raad:

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de

algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

De bestuurders handelen steeds ais college,

c) Vertegenwoordiging van de vennootschap:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders of één (1) gedelegeerd bestuurder alleen handelend

Voor wat betreft de bevoegdheden verleend aan het directiecomité wordt de vennootschap, bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, geldig in en buiten rechte vertegenwoordigd op de wijze zoals zal worden bepaald door de raad van bestuur.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat

- hetzij door één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur

- hetzij op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur, dit wanneer het directiecomité werd belast met het dagelijks bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

11. Bijzondere volmacht

i '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor zover als nodig, werd bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan Mevrouw VANDENBRANDE Olivia, wonend te 1861 Meise (Wolvertem), Patatestraat 27, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot

a) inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO)"

b) inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. - ,

- Frederik Vlaminck, Geassocieerd Notaris, - \

%

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 23 januari 2014, met in bijlage : drie volmachten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Coordonnées
BUSINESS CENTER BRUSSELS WEST, AFGEKORT : BC…

Adresse
INTERLEUVENLAAN 27B 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande