BJ PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BJ PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.207.228

Publication

30/06/2014
ÿþI UUII UI II I III II

*14125981*

Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 II

UI

N

I 1) leG9it





Ondernemingsnr : 0478207228

Benaming

(voluit) BJ Projects

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Leopoldstraat 32/6 te 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke- en exploitatiezetel

Uit het verslag van de zaakvoerder dd 10/06/2014 blijkt dat per 10/06/2014 de maatschappelijke en exploitatiezetel van de vennootschap verplaatst wordt naar 1982 Elewijt, Waversebaan 97.

Opgemaakt te Elewijt dd 10/06/2014

Bart Jeanquart

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B-vermeld'en : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 23.07.2013 13339-0170-012
15/05/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergeies,;-d ter gege teet

FleceiknIc van KoophandsS

te Leuven, de 0 3 MEI 2012 DE Q~~fig-Pit

INV~IIWIM~INGIVNMI~II~M

*12089776*

Voc

beho, aan Belg

Staat*

Ondernemingsnr : 0478207228

Benaming

(voluit) : Argyll Services

(verkort) :

Fiechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 3000 Leuven, oude Rondelaan 94

(volledig adres)

Onderwerp akte : omzetting van een vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Tom Wilsens te Leuven, op dertig maart tweeduizend en twaalf dat op de buitengewone algemene vergadering de van de vennootschap onder firma door de algemene vergadering de volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen EERSTE BESLUIT:

De algemene vergadering bevestigt kennis te hebben gekregen van het verslag van de zaakvoerder omtrent de omzetting, met bijgaande staat van actief en pas-sief per 31 december 2011.

De vergadering beslist in overeenstemming met artikel 774 en volgende van het vennootschappenwetboek, de vennootschap onder firma om te zetten in een be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennoot-schap vastgesteld op 31 december 2011.

De verbintenissen door de vennootschap aangegaan, zullen vanaf 1 januari 2012 voor rekening komen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-heil.

De naam, zetel, de duur en het maatschappelijk doel blijven onveranderd. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op 18.600 EUR) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot hun rechten in het netto-vermogen van de oorspronkelijke vennootschap.

TWEEDE BESLUIT;

De algemene vergadering bevestigt kennis te hebben gekregen van het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °F. Clukkers Be-drijfsrevisor" met zetel te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 N8, ondernemings-nummer 0439.312.109, bedrijfsrevisor, van de door de vennoten vastgestelde staat van actief en passief, afgesloten volgens de toestand per 31 december 2011.

Diens besluiten luiden als volgt:

"Ondergetekende, Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend ven-noot van de Bvba "F. Clukkers Bedrijfsrevisor" met kantoor in de Brusselsestraat 292 N8 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van artikel 774 en volgende van het wetboek van vennootschappen, een beperkt nazicht te hebben uitgevoerd van de staat van activa en passiva, per 31 december 2011, van de V.O.F. "Argyll Services" in overeenstemming met de algemeen aanvaarde controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Rekening houdende met het voorgaande is mijn besluitverklaring als volgt:

1. Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht om na te gaan of er enige over-waardering van het nettoactief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva, per 31 december 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad.

3. Het netto-actief is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal."

DERDE BESLUIT:

De vergadering beslist om de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen in "BJ Projects".

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2800

Mechelen, Leopoldstraat 32 bus 6.

VIJFDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering besluit - rekening houdend met de reeds genomen beslissingen - de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid als volgt vast te stellen:

STATUTEN

Tite] I. Vorm -- Naam - Zetel - Doel -- Duur

Artikel 1

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt : "13J Projects". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt wor-den.

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Leopoldstraat 32 bus 6.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelf-de taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad, ledere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naara

- algemene bouwonderneming, het optrekken van gebouwen, het leggen van ka-bels en diverse leidingen, rioleringswerken, het bouwen van stellingen alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels, slopingswerken van gebouwen, het plaatsen van afsluitingen, het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van muren en vloeren, warmte- en geluidsisolering, plafoneerwerken, cementeer-werken, alle pleisterwerken, het plaatsen van chapes en gipswerken, plaatsen van centrale verwarming, plaatsen van ventilatie, plaatsen van verwarming met warme lucht en luchtconditionering, sanitaire inrichtingen, plaatsen en herstellen van gasverwarming, lood- en zinkwerk, timmer- en schrijnwerk, vervaardigen en plaatsen van houten rolluiken, plaatsen van ijzerwerk, het plaatsen van metalen luiken en metalen schrijnwerk, plaatsen van plastiekwerken, plaatsen van scheidingswanden en valse zolderingen, het leggen van parketvloeren en alle houten bedekkingen van muren en vloeren, het plaatsen van ruiten, glas en spiegelglas, onderhoud en herstellen van alle soorten branders, het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden, lokalen, meubels en allerhande voorwerpen, schoorsteenvegen, het plaatsen van chapes en geringe metsel- en betonwerken, kleine herstellings- en veranderingswerken, oprichten van omheiningen, kleine onderhoudswerkzaamheden;

- architecten- en tekenbureel;

- de aankoop en verkoop van alle materiaal dienstig voor de uitoefening van het-geen bovenvermeld;

- de aankoop, verkoop en beheer van onroerende goederen.

Deze opsomming is louter exemplatief

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. "

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af. De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de

" algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Titel Il. Kapitaal - Aandelen - Overdraagbaarheid van de Aandelen

Artikel 5

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, elk met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapi-taal. Het kapitaal is volledig geplaatst.

Artikel 6

De rechten van iedere vennoot blijken uit deze akte, uit de akten houdende wijzi-ging daarvan, en uit het register van vennoten dat gehouden wordt in de zetel van de ven-pootschap overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen. De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de ven-nootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register van venno-ten. Aan de vennoten zullen, wanneer zij daarom verzoeken, getuigschriften, ondertekend door de zaakvoerder(s), afgeleverd worden, die melding maken van de naam, voornaam, woonplaats van de vennoot, en van het aantal hem toebehorende aandelen. Deze getuigschriften mogen niet opgemaakt worden aan order noch aan toonder.

Artikel 7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen zijn ondeelbaar; indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toe-behoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eige-naar van het aan-deel aangewezen is.

Artikel 8

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel ver-bonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalvar-hoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Artikel 9

Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet overgedragen worden onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden, behalve met de instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan

1.aan een vennoot;

2.aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater;

3.aan bloedverwanten in rechte opgaande of neerdalende lijn.

De regels inzake overdracht onder de levenden zijn van toepassing bij de over-dracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 10

Wordt de belanghebbenden geen toelating verleend tot overdracht onder de levenden, dan kunnen zij overeenkomstig artikel 251 van het Wetboek van Vennootschappen opkomen tegen deze weigering. De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen waarvan zij de afkoop mogen vragen overeenkom-'stig artikel 252 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 11

De erfgenamen en rechthebbenden van een overleden vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de ven-inootschap noch inventaris doen opmaken. Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergade ring.

Titel I I I. Bestuur - Controle

Artikel 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde perso-nen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Artikel 13

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoer-ders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

Artikel 14

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of on-recht-istreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

Artikel 15

Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het cohlege van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan worden voor reke-ning van de vennootschap door een lasthebber ad hoc. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel tegenover de vennootschap als tegenover derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig verkregen zou hebben.

Artikel 16

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zaakvoerders of van de werkende vennoten is (on)bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 17

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de wet en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtin-gen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel, en niette-igenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebe-evoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Titel 1V. De algemene vergadering

Artikel 18

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over aile zaken die de ven-inootschap aanbelangen en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders val-len, Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdhe-den uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdra-gen. De beslis-isingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 19

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de 3de woensdag van de maand mei om achttien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn, Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aan-getekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de com-imissarissen en de zaakvoerders, Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten werden verleden.

Artikel 20

De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stem-men, de voorzitter en de secretaris. De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoer-der(s) en door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften voor derden worden onder-itekend door de zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn.

Artikel 21

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem. Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schrif-telijk uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot verte-genwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Artikel 22

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uit-gebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de al-gemene ver-igadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten. Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere meerderheid die de wet hiertoe voorziet in acht genomen worden.

Titel V. Inventaris - Jaarrekening - Winstverdeling

Artikel 23

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. De jaarrekening moet biurnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voor-gelegd aan de algemene vergadering.

Artikel 24

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de sa-menstelling van het wettelijk reservefonds, Deze voorafname is niet meer ver-plicht wan-neer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelij-+ke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevol-ge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit ho-ger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Titel VI. Ontbinding

Artikel 25

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoe-iding vast te stellen.

Titel VII. Diverse Bepalingen

Veor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 26

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, ver--effenaar, die zijn

woonplaats in het buitenland heeft, geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hem

alle kennisgevingen en dagvaardingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 27

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek

van Vennootschappen,

VIJFDE BESLUIT.

De algemene vergadering verleent ontslag en kwijting aan de heer Bart Jeanquart, voormeld, als

zaakvoerder voor het gevoerde beleid en benoemt de heer Bart Jeanquaert als gewone zaakvoerder van de

besloten vennootschap met be-perkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur.

ZESDE BESLUIT.

De algemene vergadering geeft opdracht aan de zaakvoerder om over te gaan tot de coördinatie der

statuten aan de hand van de genomen beslissingen.

B. Daar niets meer op de agenda voorkomt, wordt de vergadering gesloten.

Voor eensluidens uittreksel

Notaris Tom Wilsens,

Tevens mee neergelegd: verslag van de zaakvoerder, bedrijfsrevisor en uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/03/2012
ÿþMaa 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111,11,11§11111111

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophand

ce Leuven, de 1 9 IUT 2012

DE GRf ff jfR,

Ondernemingsnr . 0478207228

Benaming

{voluit) : Argyll Services

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Oude Rondelaan 94-3000 Leuven

Onderwerp akte : Ontslag en Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders dd 26/5/2008 blijkt dat

1. vanaf 26/5/2008 Pinnacle European Services BVBA ontslagen wordt als zaakvoerder en dat de heer Bart Jeanquart, Oude Rondelaan 94 te 3000 Leuven benoemd wordt tot zaakvoerder.

2. Het kapitaal na kapitaalsverhoging bestaat uit 18,600 euro verdeeld over 186 aandelen allemaal op naam van Jeanquart Bart, voornoemd

Opgemaakt te Leuven op 10 juni 2008

Jeanquart Bart

Zaakvoerder

d `

' N

N

Ó '

N

ri)

Op de laatste blz van i.uïk S vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

14/04/2008 : BLA122090
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 20.07.2015 15325-0385-011
02/09/2002 : BLA122090
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.05.2016, NGL 30.08.2016 16527-0032-011

Coordonnées
BJ PROJECTS

Adresse
ENGELSPLEIN 35, BUS 0101 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande