BISTRO TRIBUNAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BISTRO TRIBUNAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.796.027

Publication

25/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- alle activiteiten van catering en verhuur van roerende goederen voor catering en allerlei manifestaties;

-organiseren en verzorgen , van bruiloften, banketten, cocktails-, lunches, recepties enz.; -organiseren van kookcursussen en aanverwante activiteiten;

- verkoop aan de toog of via telefonie, fax, internet van eetwaren en dranken;

- groot- en kleinhandel in wijn en speciale voedingswaren;

- Het vermogen, gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden te beheren, in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, het aankopen op lijfrente, het-opschikken, het uitrusten, het renoveren, het valoriseren, het bouwen, het huren en het verhuren van onroerende goederen, al dan met gemeubeld.

Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn haar activiteiten toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen, met inbegrip van de handelsfondsen in pand geven en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook door inbreng, samensmelting, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden of er bestuurs- en andere mandaten uit te oefenen.

- met volgende statutaire bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van winst en vereffeningsoverschot :

 Artikel 17 - Bestemming van de winst  Reserve  Tussentijds dividend

Het saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend. De algemene vergadering kan op elk ogenblik beslissen tot de uitkering van winst over het laatst afgesloten boekjaar, ongeacht of de jaarrekening over dat boekjaar werd goedgekeurd. Indien de jaarrekening nog niet werd goedgekeurd mag de algemene vergadering zich baseren op een tussentijdse staat van activa en passiva op datum van afsluiting van het laatste boekjaar.

Artikel 20 - Wijze van vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

- met volgende bepaling aangaande de uitoefening van het stemrecht:

 Artikel 14 - Uitoefening van stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, komt het stemrecht steeds toe aan de vruchtgebruiker, onverminderd de toepassing van artikel zes van onderhavige statuten.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber, al dan niet vennoot, mits een geschreven volmacht.

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 19.08.2016 16436-0294-014

Coordonnées
BISTRO TRIBUNAL

Adresse
VAARTSTRAAT 9 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande