BELL MICROPRODUCTS SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELL MICROPRODUCTS SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.360.902

Publication

23/05/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.10.2010, GGK 30.03.2012, NGL 10.05.2012 12116-0565-048
13/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.10.2010, GGK 31.12.2011, NGL 06.02.2012 12028-0442-040
21/02/2011
ÿþ Mad 2.0

Lut e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*iioajess"

111



aie%

9 Fgrilell

Ondernemingsnr: 0461360902

Benaming

(voluit) : Bell Microproducts Solutions

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1831 Diegem, Kouterveldstraat, 20

Onderwerp akte : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenendertig januari tweeduizend en elf, door Meester Peter: VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bell Microproducts Solutions", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op tien december tweeduizend en tien door de bestuursorganen van de overgenomen vennootschap en van de overnemende vennootschap, en dat werd

" neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel op zestien december tweeduizend en tien,

" bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig december tweeduizend en tien onder nummers 0187549 en 0187548.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de commanditaire vennootschap op aandelen "AVNET EUROPE", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Kouterveldstraat, 20, hierna 'de overnemende vennootschap', de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bell Microproducts Solutions", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Kouterveldstraat, 20, hierna 'de overgenomen vennootschap', bij wijze van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één november tweeduizend en tien geacht boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan Inge Stiers en aan elke advocaat van Allen & Overy LLP die te dien einde woonstkeuze doen te Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268A, 1150 Brussel, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank der Ondernemingen te schrappen en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de genomen beslissingen.

VOLMACHT.

Was vertegenwoordigd de hierna vermelde vennoot:

- de commanditaire vennootschap op aandelen "AVNET EUROPE", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer: 0464.298.616, vertegenwoordigd door Juffrouw Inge Christina Maria NEVEN, wonende te 3800 Sint-Truiden, Lenaerisstraat, 10, ingevolge een onderhandse volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

. Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/01/2011
ÿþ Mai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



eRu_)

1 s JAN 2011

Griffie

xiioisui

Ondernam ingsnr : 0461360902

Benaming

(voluit) : Bell Microproducts Solutions

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijf november tweeduizend en tien, door Meester Denis: Deckers, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met de vorm van: een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan,; 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende registratiemelding draagt :

"Geregistreerd drie bladen zonder renvooien op het 1ste Registratiekantoor van Vorst op 15 november 2010 boek 66 blad 95 vak 18. Ontvangen vijfentwintig euro (25 ¬ ). Voor de ontvanger (getekend) Van Melkebeke.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Bell Mieroproducts Solutions", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Wijziging van het doel van de vennootschap door vervanging van de tekst van artikel 3 van de statuten door volgende tekst :

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, de verkoop, op de markt brengen en verdeling van hardware en software alsook van elektronische en electro mechanische onderdelen, personal, computers ("PC") en met PC verbonden produkten en in het algemeen alle materialen of benodigdheden voor: computers en het verschaffen van bijkomende diensten zoals, onder andere, het afleveren van vergunningen,; programmeren en onderhoud van haar produkten.

De vennootschap mag, middels een delegatie van bijzondere bevoegdheden, agenten en commissionairs: aanduiden om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden binnen de perken van de hen: toegekende bevoegdheden.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven," huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of: financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met; inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als; investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van dei statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen.".

2/ Bijzondere volmacht werd verleend aan Inge Stiers en aan elke advocaat van Allen & Overy LLP die te; dien einde wocnstkeuze doen te Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268A, 1150 Brussel, evenals aan haar: bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de: formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de: Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de: Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOLMACHT

Was vertegenwoordigd de hierna vermelde vennoot:

De commanditaire vennootschap op aandelen "AVNET EUROPE, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer: 0464.298.616,

vertegenwoordigd door Juffrouw Inge Christina Maria NEVEN, wonende te 3800 Sint-Truiden,

Lenaertsstraat, 10,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor

behouc aan hi Belgis

Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch SYBatsblad

ingevolge één onderhandse volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, d

gecoördineerde tekst van statuten).





Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 08.07.2010 10284-0595-036
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 29.07.2009 09515-0141-035
27/08/2008 : ME090887
07/09/2007 : ME090887
15/01/2007 : ME090887
07/10/2005 : ME090887
25/08/2005 : ME090887
07/07/2005 : ME090887
22/07/2004 : ME090887
22/07/2004 : ME090887
23/06/2004 : ME090887
01/04/2004 : ME090887
31/12/2003 : ME090887
23/06/2003 : ME090887
19/02/2003 : MEA015495
24/12/2002 : MEA015495
17/07/2002 : BL616772
10/11/2000 : BL616772
13/01/2000 : BL616772
21/07/1998 : BL616772
12/09/1997 : BL616772

Coordonnées
BELL MICROPRODUCTS SOLUTIONS

Adresse
KOUTERVELDSTRAAT 20 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande