BAVEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAVEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.894.134

Publication

10/02/2014
ÿþ Mod PDF 11.1

in de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111110.1111

GR

Griffie

Ondernemingsnr : JOL! Li. 8 SQ. 43 u

Benaming (voluit): BAVEX

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel :1933 Zaventem (Sterrebeek), Jules Platteborzelaan 17

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, meester Nathalie CLAES, notaris te Scherpenheuvel-Zichem, op 30 januari 2014, akte nog te registreren, blijkt dat een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door: De heer HAUWAERTS Dieter, geboren te Leuven op twaalf september negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 1933 Zaventem (Sterrebeek), Jules Platteborzelaan 17.

1) onder de naam `BAVEX", met zetel te 1933 Zaventem (Sterrebeek), Jules Platteborzelaan 17, en met een onbeperkte duur;

2) waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND VIJHONDERDVIJFTIG EURO (E 18.550,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van TWAALFDUIZENDVIERHONDERD EURO (E 12.400,00)gestort is en vertegenwoordigd is door HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door de heer HAUWAERTS Dieter, voornoemd, die een som gestort heeft van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (E 12.400,00), waarvoor hem alle HONDERD (100) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort.

3) met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien;

4) met de jaarvergadering op de derde vrijdag van de maand juni om veertien (14) uur. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend vijftien.

5) met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoten moeten zijn, die elk

afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot gewone zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld: de heer HAUWAERTS Dieter, wonende te

1933 Zaventem (Sterrebeek), Jules Platteborzelaan 17.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

6) De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, al dan niet geheel en/of gedeeltelijk in onderaanneming, als vertegenwoordiger, commissionair of als tussenpersoon:

Een onafhankelijk studiebureau in bouw en vastgoed en dit in de ruime zin.

- Het opmaken van ontwerpen inzake landschaps- en tuinarchitectuur met inbegrip van de meetstaten, vergunningsaanvragen, aanbestedingsdossiers, werfopvolging en oplevering. Tot landschapsarchitectuur behoren wegenisontwerpen, parken en pleinen, bedrijfsparken, t.t.z. alle mogelijke infrastructuren en open ruimten.

Het opmaken van stedenbouwkundige vergunningsaanvragen, verkavelingsaanvragen en wijzigingen.

Veiligheidscoiirdinatie op tijdelijke en mobiele bouwplaatsen, het opstellen van het veiligheidsdossier met inbegrip van alle bijhorende documenten.

- Het begeleiden van bouwdossiers inzake energie en energiebeheer, meerbepaald het opstellen van een EPB dossier volgens de EPB regelgeving en het uitvoeren van een energie-audit.

Het bijstaan van architecten, aannemers, bouwheren,... op gebied van energiezuinigheid van gebouwen en constructies en het opstellen van bijhorend energiedossier.

- Het verlenen van advies inzake isolatie van gebouwen allerhande.

- Het opstellen van energieprestatiecertificaten voor woningen, publieke gebouwen, niet-residentiële gebouwen binnen het Vlaams Gewest, het Waals Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest met inbegrip van het verlenen van advies terzake.

- Het uitvoeren van diverse omstandige onderzoeken en nauwkeurige expertises van allerhande _gebouwen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen'

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

constructies in opdracht van iedereen die op een onafhankelijk deskundig advies wil beroep doen.

- Het opstellen van plaatsbeschrijvingen bij aanvang en beëindiging van allerhande huurcontracten, eenzijdig of

tegensprekelijk, met inbegrip van alle bijhorende en samenhangende handelingen.

- Het vaststellen van huurschade.

- Het opstellen van plaatsbeschrijvingen bij aanvang en bij beëindiging van werken, al dan niet volgens de voorwaarden opgenomen in de ABR polis, met eventuele bepaling van de schade.

- Het opstellen van plaatsbeschrijvingen in het kader van aan- en verkoop van allerhande roerende en onroerende goederen en het opstellen van de bijhorende vergelijkingsstaat om na te gaan of het goed word geleverd zoals werd overeengekomen bij de verkoop.

- Het uitvoeren van allerhande waardebepalingen van onroerende goederen, gebouwen en constructies,

onderbouwd aan de hand van relevante vergelijkingspunten en het opstellen van de bijhorende verslagen met het

oog op de verkoop, aankoop, inbreng in de vennootschap, nalatenschap, voorlopig bewind,...

- Gerechtelijke en buitengerechtelijke expertises van onroerende goederen.

- Alle activiteiten met betrekking tot vastgoedstylist.

- Het uitvoeren van de wettelijke keuringen van privé rioleringen zoals omschreven in het Algemeen

Waterverkoopreglement.

- Verplichte keuring van de binneninstallatie van waterleidingen bij nieuwbouw, renovatie en wijzigingen.

- Keuring voor de indienststelling en periodieke controle van elektrische installaties op laagspanning.

- Keuring van stookolietanks voor ingebruikname en tijdens het gebruik.

- Het uitvoeren van onderzoeken, luchtdichtheidstesten (Blowerdoor), thermografische scans, bouwfysische

testen op luchtvochtigheid en warmteverliezen in gebouwen.

- Projectleiding en management van huizen, appartementen, utiliteitsbouw, infrastructuur- en wegeniswerken.

- Bouwpromotor voor bouwprojecten zoals huizenbouw, meergezinswoningen, appartementen en kantoren.

- De algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf, het verlenen van bouwkundige adviezen, het

toezicht op de bouwwerkzaamheden.

- Het inrichten en houden van voordrachten, bijeenkomsten, cursussen, seminaries met betrekking tot vastgoed,

bouw en aanverwante materies.

- Het bouwen, verbouwen, renoveren, restaureren, inrichten van woningen, appartementen, handelspanden, utiliteitsgebouwen.

- Het beheer van gebouwen, met inbegrip van syndicus van gebouwen,

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen.

- Het aankopen en verkopen, leveren en plaatsen van bouwmaterialen en installaties.

- Het aankopen en verkopen van allerhande materiaal en benodigdheden die nodig of nuttig zijn met het oog op de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle roerend en onroerend goed verhandelingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

- De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen, De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

Deze opsomming van doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een inschrijving/attest/vergunning nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste inschrijving/attest/vergunning ter beschikking zal zijn, of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan, hetzij met personeel, hetzij door onderaanneming.

7) De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (E 18.550,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE69 0688 9909 8178 bij Belfius Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 28 januari tweeduizend veertien afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

8) Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Voor-behoudep aan het ')11eagisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

9) Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

10) De vennootschap wordt ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals inzake

de statutenwijziging.

Wordt de vennootschap ontbonden dan zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s),

tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstelt.

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld worden in verhouding met hun aandelen.

11) De vennootschap is overgegaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld voor de ondertekening van de oprichtingsakte, en dit sinds 1 januari 2014.

12)VOLMACHT

Door voornoemde zaakvoerder wordt hierbij volmacht gegeven aan de bvba Outcome, Leuvensesteenweg 248D, 1800 Vilvoorde, vertegenwoordigd door Ilse Getteman, te 1150 Brussel, Kamelialaan 10, of Patrick De Smet, te 1982 Zemst, Populierendreef 5, met macht tot indeplaatsstelling, om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de B.T.W,-Administratie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondernemingsloket in de zin van de wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Nathalie CLAES.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Voor.,

behoudep

aan het

Bepisch Staatsblad

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 13.07.2015 15292-0221-012
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 20.07.2016 16331-0565-012

Coordonnées
BAVEX

Adresse
JULES PLATTEBORZELAAN 17 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande