AVIAPARTNER BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AVIAPARTNER BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.529.392

Publication

21/05/2014
ÿþMod Word 11.1

I 2 . MEI 2014

ter griffe van de Nederlandstalige

echtbank van keeNindel Brussel

1

141 3999*

1

111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na Heerlegging ter griffe v beelcia

gdtontvai'lgen Op

Ondernemingsnr : 0404.529.392

Benaming

(voluit) : Aviapartner Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Nationale Luchthaven van Brussel - 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen 1 Benoemingen 1 Wijzigingen vaste vertegenwoordiger

Besluiten volgens de notulen van de schiftelijke besluitvorming van de aandeelhouders d.d. 18 februari 2014:

(i) De aandeelhouders nemen kennis van en aanvaarden het ontslag van Kabinski BVBA, met maatschappelijke zetel te Riddershofstedelaan 43, 1180 Ukkel, Ondernemingsnummer 0876.472.006, als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf de de datum van de huidige besluiten.

(ii) De aandeelhouders besluiten De Leeuw Management & Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te Oostvaartdijk 38, 1850 Grimbergen, Ondernemingsnummer 0849.289.735, als bestuurder van de Vennootschap te benoemen, die voor de uitoefening van dit mandaat vast vertegenwoordigd wordt door de heer Jan De Leeuw, met woonplaats te Oostvaartdijk 38, 1850 Grimbergen, met ingang vanaf de datum van de huidige besluiten tof de jaarlijkse algemene vergadering die zal worden gehouden in 2020.

Het bestuurdersmandaat is in beginsel onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anderszins beslist,

(iii )De aandeelhouders besluiten Lys Conseil SPRL, met maatschappelijk zetel te Avenue du Maréchal, 1180 Uccle, Ondernemingsnummer 0473.618.039, als bestuurder van de Vennootschap te benoemen, die voor de uitoefening van dit mandaat vast vertegenwoordig wordt door de heer Laurent Levaux, met woonplaats te Avenue du Maréchal, 1180 Uccle, vanaf de datum van de huidige besluiten tot de jaarlijkse algemene vergadering die zal gehouden worden in in 2020.

Het bestuurdersmandaat is in beginsel onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anderszins beslist.

(iv) De aandeelhouders besluiten bijzondere volmacht te geven aan Liesbet Nysen, Legal Counsel Avîapartner, alsook aan iedere company lawyer van Aviapartner, ten dien einde woonplaats kiezende te Nationale Luchthaven Van Brussel, 1930 Zaventem, individueel handelend en met de mogelijkheid tot subdelegatie, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nuttige en ncdige instructies te geven om de voorafgaande besluiten te implementeren, met inbegrip van doch niet uitsluitend alle neerleggings- en publicatievereisten.

Besluiten volgens de notulen van de raad van bestuur d.d. 18 februari 2014:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(i) De raad van bestuur neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van de heer Karel Bekaert als gedelegeerd bestuurder in de Vennootschap met ingang vanaf 15 oktober 2013. De raad van bestuur duidt geen nieuw gedelegeerd bestuurder aan.

(ii) De raad van bestuur besluit Karel Bekaert te vervangen door Jan De Leeuw, Oostvaartdijk 38, 1850. Grimbergen, als vaste vertegenwoordiger van de Vennootschap betreffende het mandaat dat de Vennootschap uitoefent als gedelegeerd bestuurder van Aviapartner Liège, naamloze vennootschap, Aéroport de Liège Bierset, 4460 Grâce-Hollogne, 0449.093.171 RPR Liège en dit met ingang vanaf 15 oktober 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

(iii) De raad van bestuur geeft bijzondere volmacht aan Liesbet Nysen, Legal Counsel Aviapartner, alsook aan iedere company lawyer van Aviapartner, ten dien einde woonplaats kiezende te Nationale Luchthaven Van Brussel, 1930 Zaventem, individueel handelend en met de mogelijkheid tot subdelegatie, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nuttige en nodige instructies te geven om de voorafgaande besluiten te implementeren, met inbegrip van doch niet uitsluitend aile neerleggings- en publicatievereisten.

Liesbet Nysen Legal Counsel Gevolmachtigde

Op de laatste blz van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

1,

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/06/2014 : BL355188
27/10/2014
ÿþil

ModWoxl11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

*14195922*

-toergelegeert-v-angn op

16 OKT. 2014

riffie van de Neitekudstalige

rechtbunk van koopliagli2iel Btubsd

ter c

Ondernemingsnr 0404.529.392

Benaming

(voluit) Aviapartner Belgium

tverkorl)

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel Nationale Luchthaven van Brussel - 1930 Zaventern

(volledig adres)

Onderwert3 akte: Ontslagen / Benoemingen

Besluiten volgens de notulen van de raad van bestuur d.d. 9 september 2014:

Na beraadslaging nam de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten:

(i) De raad van bestuur besluit De Leeuw Management & Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te Oostvaartdijk 38, 1850 Grimbergen, Ondernemingsnummer 0849.289.735, te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, die voor de uitoefening van dit mandaat vast vertegenwoordigd wordt door de heer Jan De Leeuw, met woonplaats te Oostvaarkfijk 38, 1850 Grimbergen, met ingang vanaf de datum van de huidige besluiten tot de jaarlijkse algemene vergadering die zal worden gehouden ln 2020. Dit mandaat is onbezoldigd.

(ii) De raad van bestuur geeft bijzondere volmacht aan Liesbet Nysen, Legal Counsel Aviapartner, alsook aan iedere company lawyerilegal counsel van Aviapartner, ten dien einde woonplaats kiezende te Nationale Luchthaven Van Brussel, 1930 Zaventem, individueel handelend en met de mogelijkheid tot subdelegatie, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nuttige en nodige instructies te geven om de voorafgaande besluiten te implementeren, met inbegrip van doch niet uitsluitend aile neerleggings- en publicatievereisten.

Besluiten volgens de notulen van de schiftelijke besrultvorming van de aandeelhouders d.d. 25 september' 2014:

(i) De aandeelhouders nemen kennis van en aanvaarden het ontslag van de heer Karel Bekaert als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 21 september 2014.

(ii) De aandeelhouders besluiten bijzondere volmacht te geven aan Lars Helsen, Legal Counsel Aviapartner, alsook aan iedere company lawyer van Aviapartner, ten dien einde woonplaats kiezende te Nationale Luchthaven Van Brussel, 1930 Zaventem, individueel handelend en met de mogelijkheid tot subdelegatie, om aile documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om aile nuttige en nodige instructies te geven om de voorafgaande besluiten te implementeren, met inbegrip van doch niet uitsluitend aile neerleggings- en publicatievereisten.

Lars Helsen

Legal Counsel

Gevolmachtigde

Op de iatste blz van Luik 8 vermelden Recto Naam en haedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso blaam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/10/2014
ÿþMod Werd 111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbladbpnktvngri

enedteemaken kopie

na neerlegging ter griffie varreteaeleg1/4,i

Voor behout aan h( Belgis Staatsb

*14196931*

17

OKT. 2014

ter grifFie van de Nèderl

va and' stalige

reciitbank n koQraf. endei eru?_,sel

Ondernemingsnr : 0404.629.392

Benaming

(votuit) Aviapartner Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Nationale Luchthaven van Brussel -,1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Voorstel tot partiële splitsing in overeenstemming met artikel 728 juncto 677 Wetboek van vennootschappen tussen enerzijds Aviapartner Belgium NV (Partieel te Splitsen Vennootschap) en anderzijds Aviapartner Cargo NV (Verkrijgende Vennootschap)

Voorafgaande uiteenzettingen

Aviapartner Belgium NV, enerzijds en Aviapartner Cargo NV, anderzijds, hebben de intentie om een partiële splitsing door te voeren, waarbij de cargo activiteiten (zowel de rechten als de verplichtingen) van Aviapartner Belgium NV zullen afgesplitst worden en ingebracht worden in Aviapartner Cargo NV in overeenstemming met

artikel 677 Wetboek van Vennootschappen (hierna Venn.").

Op 17 oktober 2014 werd, in overeenstemming met artikel 728 W. Venn., door de raden van bestuur van Aviapartner Belgium NV en Aviapartner Cargo NV, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot partiële splitsing opgesteld.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat. in hun macht ligt om een partiële splitsing tot stand te brengen tegen de hierna vernielde voorwaarden en leggen bij deze het voorstel tot partiële splitsing vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

Door onderhavige partiële splitsing, zullen de "cargo-activiteiten" van Aviapartner Belgium NV, (hierna tevens het "Af te Splitsen Gedeelte" of de "Cargo Activiteiten"), bestaande uit het hierna nader beschreven deel van de activa en passiva, van de vennootschap Aviapartner Belgium NV (hierna tevens genoemd de "Partieel te Splitsen Vennootschap"), overgaan op Aviapartner Cargo NV (hierna tevens genoemd de "Verkrijgende Vennootschap").

De Cargo Activiteiten/het Af te Splitsen Gedeelte bestaat uit volgende afdelingen:

-laden en uitladen van cargo en post

-transport van cargo en post

-overige activiteiten

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de partiële splitsing deelneemt, minstens zes weken v66r de algemene vergadering die zich over de partiële splitsing moet uitspreken, het voorstel tot partiële splitsing ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van Brussel neer te leggen en bekend te maken bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (artikel 728 W. Venn.).

A. Identificatie van de betrokken vennootschappen

De aan de voorgestelde partiële splitsing deelnemende vennootschappen zijn:

De Partieel te Splitsen Vennootschap

Op de laatste hlz van Lulk B vermelden Reçto Naam en hoedanighercl van de rnstromenterende notaris heizij van de peiso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordlgen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Naamloze Vennootschap Aviapartner Belgium, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Luchthaven Brussel Nationaal.

Oe vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0404.529.392.

Deze vennootschap heeft in overeenstemming met artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

'Oe vennootschap heeft tot doel;

-de levering van alle diensten en goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met bijstand aan vliegtuigen, bemanningen, passagiers en vracht, luchthavenbeheer en vervoer in het algemeen;

-het vervullen van' aile formaliteiten en het voeren van MI activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het luchthavenverkeer en het luchtvervoer;

-de vertegenwoordiging en accommodatie van luchtvaartondernemingen in de meest brede zin alsook van diensten zowel private als publieke in verband met de luchtvaart;

-de bestudering, de raadgeving, de ontwikkeling en de uitbating inzake luchthavenbeheer en luchtvervoer.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap stelt zich tot doel, zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen, waarin zij participeert, stimuleren, te plannen en te coördineren. De vennootschap kan kredieten en leningen aangaan of toestaan, zich borg of garant stellen en zekerheden toestaan, zelfs hypothecair."

De Verkrijgende Vennootschap

De Naamloze Vennootschap Aviapartner Cargo, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Luchthaven Brussel Nationaal.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0563.910.290. Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving;

"De vennootschap heeft tot doel:

-de levering van alle diensten en goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met bijstand aan vrachtvliegtuigen, bemanningen, vracht, luchthavenbeheer en vervoer in het algemeen;

-het vervullen van alle formaliteiten en het voeren van alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het vrachtdiensten op de luchthaven en vervoer van luchtvracht;

-de vertegenwoordiging en accommodatie van luchtvaartondernemingen hi de meest brede zin alsook van diensten zowel private als publieke in verband met de luchtvaart;

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doeL

De vennootschap stelt zich tot doel, zowel in België ais in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande of nog op te richten maatschappijen, Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen, waarin zij participeert, stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan kredieten en leningen aangaan of toestaan, zich borg of garant stellen en zekerheden toestaan, zelfs hypothecair."

B. Beschrijving van de inbreng - Ruilverhouding - Aantal uit te geven aandelen

(i) Beschrijving van de inbreng

Het voorwerp van de inbreng betreft de Cargo Activiteiten van de Partieel te Splitsen Vennootschap te Luchthaven Nationaal, 1930 Zaventem meer bepaald bestaande uit de volgende activiteiten:

-transport, opslag en behandeling van cargo en post, vervoer cargo en post / laden en uitladen van cargo en post, voor rekening van luchtvaartmaatschappijen en andere derden zoals expediteurs, afzenders, (vervoers)commissionairs, bestemmelingen etc. alsook de hieraan verbonden activiteiten zoals onder meer het opstellen, uitgeven van douanedocumenten alsook enige ander douaneactiviteit en bevelligings- activiteiten;

-nationaal en internationaal (weg)transport en/of organisatie van verzending van cargo en post zowel in eigen naam als in naam en voor rekening van derden al dan niet onder dekking van een luchtvrachtbrief of ander vervoersdocument;

-de exploitatie van de magazijnen en kantoren gelegen te 1931 Brucargo (inclusief de terbeschikkingstelling van kantoren/magazijnen aan derden);

-het verlenen en beheren van "off line network handlingn diensten doorheen Europa vanuit het zogenaamde !`cargo service center;

-elke andere dienst met betrekking tot cargo en post voor rekening van êen derde;

De Cargo Activiteiten omvat het geheel van de bestanddelen zowel actief als passief samengebracht en aangewend om de betreffende activiteiten te drijven en het cliënteel aan te trekken en te behouden met inbegrip vert

-aile immateriële vaste activa, materiële vaste activa, de cash, de vorderingen en schulden, de voorzieningen, het cliënteel, de onderhoudscontracten, de douane-, transport-, milieu-, exploitatie- en andere vergunningen, licenties en machtigingen, de contractuele rechten en verbintenissen, etc. allen dienende voor de uitbating van de Cargo Activiteiten;

-de bestaande terbeschikkingsteflingscontracten met derden betreffende het gebruik van een gedeelte van de lokalen en/of magazijnen gelegen in de Gebouwen 703, 703 a, b en c en 709;

-aile software en andere (commerciële) overeenkomsten inzake de Cargo Activiteiten;

-het personeel werkzaam binnen de Cargo divisie van de Partieel te Splitsen Vennootschap; .

-de concessie overeenkomsten betreffende de gebouwen ,703, 703 a, b en c en 709, inclusief de onroerende goederen, gelegen te:

-Afdeling 23051 STEENOKKERZEEL 2 AFD/MELSBROEK/, sectie A, nummer 0086/001(000 (BRUCARGO GEBOUW 703)

-Afdeling 23051 STEENOKKERZEEL 2 AFD/MELSBROEK/, sectie A, nummer 0086/001-1000 (BRUCARGO GEBOUW 703)

e

-Afdeling 23047 MACHELEN 1 AFD/MACHELEN/, sectie C, nummer 0427/02E000 (BRUCARGO

GEBOUW 703)

-Afdeling 23047 MACHELEN 1 AFD/MACHELEN/, sectie C, nummer 0427/02D000 (BRUCARGO

GEBOUW 703)

e -Afdeling 23047 MACHELEN 1 AFD/MACHELEN/, sectie C, nummer 0326/02K000 (BRUCARGO GEBOUW 709)

: el -het gedeelte Cargo Activiteit betreffende overeenkomsten die zowel betrekking hebben op de Cargo Activiteit als de ander business unit(s);

4!/ De volgende activiteiten en gerelateerde activa en passiva bestanddelen en overeenkomsten zijn echter uitdrukkelijk uitgesloten van het Af te Splitsen Gedeelte, en blijven dus bij de Partieel te Splitsen Vennootschap:

-de minieme cargo-activiteiten van Aviapartner Belgium NV op de luchthaven van Antwerpen; -de deelnemingen die Aviapartner Belgium NV heeft in andere vennootschappen;

-het vervoer van de bemanning van (vracht)vliegtuigen, de bijstand aan de bemanning, de zogenaamde

" water & toiletservices, schoonmaak van vliegtuigen alsook de catering activiteiten;

-het gedeelte andere business units betreffende overeenkomsten die zowel betrekking hebben op de Cargo

et Activiteit ais de andere business unit(s);

-r9 -de latente verplichtingen en aansprakelijkheden die voortvloeien uit het vceren van de activiteiten binnen

et de Cargo Activiteiten, namelijk deze die niet zijn uitgedrukt of geprovisioneerd in de staat van activa en passive

et

per 31 augustus 2014 middernacht, zullen bij de Partieel te Splitsen Vennootschap blijven en aldus geen

voorwerp uitmaken van de inbreng van de Cargo Activiteiten.

" (ii) Ruilverhouding

17'e

P: Aangezien beide vennootschappen betrokken bij deze partiële splitsing verbonden ondernemingen zijn welke behoren tot de Aviapartner-groep, met voor beide vennootschappen (op het ogenblik van de realisatie van de partiële splitsing) dezelfde meerderheidsaandeelhouder, zijnde Aviapartner Holding NV, wordt door de bestuursorganen van beide vennootschappen voorgesteld om de ruilverhouding te bepalen op basis van de boekhoudkundige eigenvermogenswaarde van het Af te Splitsen Gedeelte en van de Verkrijgende

Vennootschap, zoals blijkt uit de tussentijdse cijfers per 31 augustus 2014,

et

P: De ruilverhouding wordt als volgt berekend:

poekhoudkundige EV Af te Splitsen Gedeelte] jaantal aandelen Verkrijgende Vennootschap]

[Boekhoudkundige EV Verkrijgende Vennootschap] [aantal aandelen Partieel te Splitsen Vennootschap]

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De ruilverhouding is dus als volgt:

4.582.725 100

62.000 116.000

# 0,06372

Voor elk aandeel in de Partieel te Splitsen Vennootschap, zullen de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap dus 0,06372 aandelen van de Verkrijgende Vennootschap krijgen. Rekening houdend met de specifieke aard en kenmerken van een partiële splitsing, zullen de aandeelhouders van Aviapartner Belgium NV hun aandelen in Aviapartner Belgium,NV behouden en zullen ze nieuwe aandelen in Aviapartner Cargo NV ontvangen.

(iii) Aantal uit te geven aandelen

Op basis van bovenstaande ruilverhouding zullen er 7.392 (zeven duizend driehonderd tweeënegentig) nieuwe aandelen in Aviapartner Cargo NV worden uitgereikt aan Aviapartner Holding NV.

Er wordt geen opleg ln geld betaald.

C. Wijze waarop de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap worden uitgereikt

Naar aanleiding van de partiële splitsing zullen nieuwe aandelen op naam uitgereikt worden.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de partiële splitsing door de buitengewone algemene vergadering van de Partieel te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap, zal het bestuursorgaan van deze laatste het aandelenregister aanpassen met vermelding van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat aan elk van hen werd uitgereikt.

li Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen in de Verkrijgende Vennootschap nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf de datum van uitgifte.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

E. Datum vanaf welke de handelingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap met betrekking tot het Af te Splitsen Gedeelte boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap

Vanaf 1 december 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de Partieel te Splitsen Vennootschap, met betrekking tot het Af te Splitsen Gedeelte, geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap vanuit boekhoudkundig oogpunt en op het vlak der directe belastingen.

F. Rechten die de Verkrijgende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Partieel te Splitsen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

G. Opdracht en bezoldiging commissaris

De commissaris van beide vennootschappen, PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door de heer Filip Lozie, is gevraagd een verslag over het voorstel tot partiële splitsing op te stellen overeenkomstig artikel 731 W. Venn,

De bezoldiging van de commissaris voor deze opdracht is vastgesteld op EUR 8.000.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

H. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen

Aan de bestuurders van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Bodemsanering

Krachtens artikel 2,18° van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (hierna Bodemdecreet) wordt de, splitsing als .een overdracht van grond beschouwd en dienen de formaliteiten terzake te worden nageleefd.

Overeenkomstig artikel 2,19° b van het Bodemdecreet wordt het splitsingsvoorstel waarbij de rechtspersoon of de rechtspersonen waarvan het vermogen zal overgaan eigenaar is van grond gekwalificeerd als een overeenkomst betreffende de overdracht van grond,

Uit Artikel 101 van voormeld decreet volgt dat de inhoud van de bodemattesten dienen te worden opgenomen in het splitsingsvoorstel.

Tevens wordt gewezen op Artikel 102 en Artikel 103 van het Bodemdecreet waarin wordt opgenomen dat risicogronden bovendien slechts kunnen worden overgedragen ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek wordt uitgevoerd en melding wordt gedaan van de overdracht, waarbij op straffe van onontvankelijkheid bij de melding een verslag van het oriënterend bodembnderzoek wordt gevoegd.

Aan voormelde voorwaarden werd voldaan. Uit de bodemattesten met betrekking tot de risicogronden (met name Sectie C nummer 0427/00D000 en Sectie C nummer 0427/002E000) volgt dat op deze gronden geen verdere maatregelen moeten worden uitgevoerd volgens het Bodemdecreet en dat er geen beschrijvend bodemonderzoek moet worden uitgevoerd.

Infra volgt de inhoud van de bodemattesten met betrekking tot de af te splitsen en in te brengen onroerende goederen:

Wat betreft het kadastrale perceel 0086/00K000

Het bodemattest A:20140352886 - R: 20140336344 - D:23792, afgeleverd door de OVAM op 6 augustus 2014 bepaalt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwalitiet. Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten".

Wat betreft het kadastrale perceel 0326/00K000

Het bodemattest A:20140352585 - R: 20140336327 - D:16476, afgeleverd door de OVAM op 6 augustus

2014 bepaalt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwalitiet.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten".

Wat betreft het kadastrale perceel 0086/00E1000

Het bodemattest A:20140352884 - R: 20140336344 - D: 923081, afgeleverd door de OVAM op 6 augustus

2014 bepaalt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwalitiet.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten".

Wat betreft het kadastrale perceel 0427/000000

Het bodemattest nt. A: 20140352871 - R: 20140336344- D: 923047, afgeleverd door de OVAM bepaalt:

"Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Gemengd overwegend historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 12.05.2014, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Gemengd oveergewegend historische verontreiniging

DATUM: 16.06.2004

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Aviapartner Belgium NV Brucargo Gebouw 703 Zaventem.

(04/128/A.36)

AUTEUR: Maya Bodemonderzoek NV

DATUM: 12.05.2014

'TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Rapport Oriënterend bodemonderzoek: Brucargo Zuid - gebouwen 703 en 704, Luchthaven Brussel

Nationaal te 1930 Zaventem

AUTEUR: Esher BVBA

'Dit attest vervangt alLe vorige bodemattesten."

Wat betreft het kadastrate perceel 0427/02E000

Het bodemattest nr. A: 20140352878 - R: 20140336344 - D: 23792, afgeleverd door de OVAM bepaalt;

"Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Gemengd overwegend historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond,

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 12.05.2014, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Extra informatie

DATUM: 16.06.2004

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL Oriënterend Bodemonderzoek Aviapartner Belgium NV Brucargo Gebouw 703 Zaventem.

(04/128/A.36)

AUTEUR: Maya Bodemonderzoek NV

DATUM: 12.05.2014

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Rapport Oriënterend bodémonderzoek: Brucargo Zuid - gebouwen 703 en 704, Luchthaven Brussel

Nationaal te 1930 Zaventem

AUTEUR: Esher BVBA

Dit attest vervangt aile vorige bodemattesten."

J. Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze partiële splitsing zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 211 § 1 van het Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek en de artikelen 117 §2 en 120 van het Wetboek Registratierechten juncto het KB van 18 juli 1972 betreffende de uitvoering der artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten.

K. Bijzondere Volmacht

De raden van bestuur van Aviapartner Belgium NV en Aviapartner Cargo NV hebben bijzondere volmacht gegevens aan de heer Maurits Beerepoot, de heer Lars Flelsen en mevrouw Liesbet Nysen, alsook aan iedere company lawyer/legal counsel van Aviapartner, ten dien einde woonplaats kiezende te Nationale Luchthaven Van Brussel, 1930 Zaventem, individueel handelend en met de mogelijkheid tot subdelegatie, tot ondertekening van het voorstel van partiële splitsing en alle overige documenten die in het kader van de partiële splitsing nog vereist zullen zijn; om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om aile nuttige en nodige instructies te geven om de voorafgaande besluiten te implementeren dan wel uitwerking te geven, met inbegrip van doch niet uitsluitend aile neerleggings- en publicatievereisten.

Teneinde de voorgenomen partiële splitsing conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de bestuursorganen van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan

;

' Voorbehouden aan liet Belgi6ch Staatsblad

de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.









De streefdatum voor de goedkeuring van het splitsingvoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 1 december 2014_ Indien het voorstel niet wordt goedgekeurde-worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan deoperatie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

Het bovenstaand splitsingsvoorstel zal door de bestuursorganen worden neergelegd op dé griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel op 17 oktober 2014 (streefdatum),

Opgemaakt te Zaventem, in VIER exemplaren op 17 oktober 2014. Elk bestuursorgaan erkent twee getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in elk vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap,

Namens Aviapartner Belgium NV en Aviapartner Cargo NV







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Lars Helsen

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk neergelegd: ondertekend voorstel tot partiële splitsing













........

Op de iaatste blz van Link B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de oeisoi:reen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/01/2015 : BL355188
11/06/2013 : BL355188
30/01/2015 : BL355188
03/09/2012 : BL355188
23/07/2012 : BL355188
14/06/2012 : BL355188
20/01/2012 : BL355188
21/06/2011 : BL355188
14/06/2011 : BL355188
08/03/2011 : BL355188
16/09/2010 : BL355188
11/06/2010 : BL355188
07/09/2009 : BL355188
23/06/2009 : BL355188
11/06/2009 : BL355188
08/06/2009 : BL355188
08/06/2009 : BL355188
08/06/2009 : BL355188
08/06/2009 : BL355188
08/06/2009 : BL355188
29/05/2009 : BL355188
10/04/2009 : BL355188
24/06/2008 : BL355188
06/02/2008 : BL355188
25/06/2007 : BL355188
18/06/2007 : BL355188
12/01/2007 : BL355188
12/01/2007 : BL355188
25/04/2006 : BL355188
24/02/2006 : BL355188
23/01/2006 : BL355188
14/10/2005 : BL355188
10/10/2005 : BL355188
30/06/2005 : BL355188
09/06/2005 : BL355188
28/07/2004 : BL355188
10/06/2004 : BL355188
20/06/2003 : BL355188
01/09/2015 : BL355188
09/07/2002 : BL355188
21/08/2001 : BL355188
27/09/2000 : BL355188
19/06/1999 : BL355188
24/06/1995 : BL355188
21/10/1994 : BL355188
15/10/1994 : BL355188
01/01/1993 : BL355188
28/06/1989 : BL355188
10/11/1988 : BL355188
01/01/1988 : BL355188
01/01/1986 : BL355188
20/11/1985 : BL355188
15/09/2016 : BL355188
05/12/2016 : BL355188

Coordonnées
AVIAPARTNER BELGIUM

Adresse
LUCHTHAVEN BRUSSEL NATIONAL 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande