ARCHI V

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHI V
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.575.895

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 02.07.2014 14260-0258-012
19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 13.08.2013 13422-0245-012
07/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11304272*

Neergelegd

05-07-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Archi V

0837575895

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 1700 Dilbeek, De Bergen 13

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op vier juli tweeduizend en elf, voor mij, Dirk VAN DEN HAUTE, Notaris te Sint-Kwintens-Lennik, dat een Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht:

1. De vennootschap bekleedt de vorm van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt : "Archi V".

2. De zetel is gevestigd te 1700 Dilbeek, De Bergen 13

3. De vennootschap werd voor een onbepaalde duur aangegaan vanaf haar oprichting.

4. Oprichter

De heer VANOPDENBOSCH, Christian, geboren te Vilvoorde op tien augustus duizend

negenhonderdvijfenvijftig, van Belgische nationaliteit, met woonplaats te 1700 Dilbeek, De Bergen 13.

5. Het kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 eur).

6. Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven.

7. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

8. Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

9. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, die vennoot moeten zijn.

De meerderheid van de zaakvoerders moet de hoedanigheid hebben van architect en moet ingeschreven zijn op het tableau van de Architecten. Een minderheid van de zaakvoerders mogen personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die als gelijkwaardig met die van architect in België wordt erkend. Wanneer er slechts één zaakvoerder benoemd wordt, moet hij architect zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Uitsluitend architecten zullen de beslissingen nemen en handelingen stellen in verband met alles wat tot de uitoefening van het beroep van architect behoort.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent worden vermeld.

De overeenkomst tussen partijen vermeldt steeds de identiteit van de architect vennoot, belast met de architectenopdracht.

Bij de benaming en op alle stukken die van de vennootschap uitgaan moeten de namen en de titels van alle vennoten vermeld worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van architect.

De personen aan wie een volmacht werd toevertrouwd kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van architect of met het voeren van de titel van architect.

Indien er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen inzake het bestuur van de vennootschap en de uitsluiting van vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

10. Het toezicht van de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen-revisor, doch dit slechts voor zover de wet het vereist.

11. De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

het uitoefenen door de vennoten, voor rekening van de vennootschap, van het beroep van architect evenals van alle met het architectenberoep aanverwante en niet-onverenigbare disciplines. De handelingen van architectuur worden in België steeds voorbehouden aan personen die alhier gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Elke architect-vennoot of  associé is verplicht zijn burgerlijke en beroepsaansprakelijkheid te laten verzekeren.

De vennootschap mag slechts het beheer van onroerende goederen aannemen voor zover deze bedrijvigheid niet wordt uitgeoefend onder de vorm van een agentschap of van een zakenkantoor, en dit in overeenstemming met de deontologische regels betreffende de deelneming van de architect aan een vennootschap van onroerende diensten van éénendertig maart negentienhonderd tweeënnegentig.

De vennootschap is bevoegd op een niet commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goed huisvader.

Dit alles met inachtname van de naleving van de deontologie van het beroep van architect.

12. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur. OVERGANGSBEPALINGEN.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

De heer VANOPDENBOSCH, Christian, geboren te Vilvoorde op tien augustus duizend negenhonderdvijfenvijftig, van Belgische nationaliteit, met woonplaats te 1700 Dilbeek, De Bergen 13.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Indien de algemene vergadering zou beslissen het mandaat te vergoeden, dan kan dit zowel onder de vorm van een geldelijke toelage als via voordelen in natura.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

OVERNEMING VERBINTENISSEN

De verrichtingen die werden gesteld door de oprichters vóór de oprichting en de verrichtingen die sinds de oprichting zullen worden gesteld tot de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en worden aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting en de verbintenissen die eruit voortvloeien worden geacht van het begin af te zijn aangegaan door de vennootschap die bij deze werd opgericht.

VOLMACHTEN

Onder voorbehoud van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, wordt hierbij benoemd als bijzondere volmachtdrager van de vennootschap :

De NV Thesorafisc te Dilbeek, Ninoofsesteenweg 354 of haar aangestelden met hierna volgende machten:

De vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle openbare diensten zoals post, telegraaf, telefoon, ondernemingsregister, BTW, douane alsook tegenover alle mogelijke private ondernemingen zoals verzekeringsmaatschappijen, vervoerondernemingen, banken, beroepsorganisaties om er alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Inzonderheid zal de volmachthouder alle nuttige formaliteiten kunnen verrichten en alle documenten ondertekenen teneinde een inschrijving te bekomen in het ondernemingsregister en voor alle latere wijzigingen en eventuele doorhaling van het ondernemingsregister.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Dirk Van Den Haute

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARCHI V

Adresse
DE BERGEN 13 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande