ALFA SQUARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALFA SQUARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.421.991

Publication

17/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto_ : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

eAUSSEL

*1906294

Ondernemingsnr : 0836.421.991

Benaming

(voluit) : ALFA SQUARE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1700 Dilbeek, Marie-Louiselaan, 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : VEREFFENING

Uit een akte opgemaakt door Notaris Pierre Sterckmans te Tubize op 20 februari 2014 "geregistreerd te Tubize op 24 februari 2014 drie bladen zonder verzending boek 157 bladz. 47 vak 10 ontvangen vijftig euros de Ontvanger T. Houart, blijk dat:

Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Alfa Square", met zetel te 1700 Dilbeek, Marie-Louiselaan, 15, RPR Brussel 0836.421.991.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Pierre STERCKMANS te Tubeke op 19 mei 2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 mei 2011, onder nummer 11303368.

Waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd,

Eerste beslissing

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag de dato 24 januari 2014 van de zaakvoerders dat het voorstel tot in vereffeningstelling van de vennootschap toelicht, en van het verslag de dato 10 februari 2014 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M. De Bremme & Co, bedrijfsrevisoren", met zetel te Dilbeek, Weidestraaat, 52, vertegenwoordigd door De Heer Marc DE BREMME, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerders, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 december 2013, hetzij minder dan drie maanden oud; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van beide verslagen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

" 9, Besluiten

ln het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht hebben de Zaakvoerders van de BVBA ALFA SQUARE een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2013 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 2.781,61 euro en een netto-passief van 15.199,92 euro,

De controle werd uitgevoerd onder de vomi van een beperkt nazicht,

Op grond van de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de vereffening met succes zullen gerealiseerd worden.

Opgemaakt te Dilbeek, op 10 februari 2014 "

De verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, tezelfdertijd als een uitgifte van deze akte.

Tweede beslissing

De algemene vergadering beslist tot de ontbinding van deze vennootschap en stelt deze in vereffening, di alles vanaf heden.

Derde beslissing

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerders.

V beh aa Be Star i





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Griffie

`A.Yl a"~.

~~

e Vo p bëhouden aan het Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

f&

De vergadering verleent ontlasting aan de zaakvoerders, betreffende de uitoefening van hun mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder het voorbéhoud evenwel van hetgeen later zou kunnen blijken te hunnen laste te zijn.

Vierde beslissing

De vergadering verklaart dat er op heden geen passiva zijn, zoals eveneens blijkt uit de hierboven vermelde staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat (behalve: rekening courant BTW die werd betaald op 27 januari 2014 via rekening 6E92 0016 4189 2223 en rekening courant van de zaakvoerders/vennoten (VETSUYPERS -- MARNER1S).

Bijgevolg beslissen alle vennoten, voornoemd, het volledig vermogen van de vennootschap over te nemen in verhouding tot hun respectievelijke aandelen in de vennootschap. Zij worden zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de vennootschap, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

Bijgevolg beslist de vergadering geen vereffenaar aan te stellen, spreekt deze onmiddellijk de sluiting van de vereffening uit en stelt deze vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Alfa Square" definitief heeft op-gehouden te bestaan.

Alle boeken, documenten, boekhoudkundige stukken en andere bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard gedurende de wettelijke termijn te Dilbeek, Marie-Louiselaan, 15.

Iedere vennoot verleent hierbij volmacht aan de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M. De Bremme & Co, bedrijfsrevisoren", teneinde alle formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te vervullen bij het rechtspersonenregister en/of de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de BTW-administratie; te dien einde, zal de voornoemde lasthebber alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen afleggen, indeplaatsstellen en, in het algemeen, al het nodige doen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.08.2013 13506-0525-010
24/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303368*

Neergelegd

20-05-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Alfa Square

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1700 Dilbeek, Marie-Louiselaan 15

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Pierre STERCKMANS, te Tubize, op 19 mai 20111, dat :

ZIJN VERSCHENEN

1° De Heer VETSUYPERS Patrick Stéphane, geboren te Anderlecht op achtentwintig juni duizend negenhonderdzevenenzestig, met woonplaats te 1700 Dilbeek, Berchemstraat 182.

2° Mevrouw MARNERIS Marjorie Helen Sophie Barbara Bérénice, geboren te Paulis (Belgisch Kongo) op negen juli duizend negenhonderdzevenenvijftig, met woonplaats te 1853 Grimbergen, Grimbergsesteenweg 172 bus 4.

Comparanten verzoeken de ondergetekende notaris akte te verlenen dat zij onder elkaar vanaf heden een handelsvennootschap hebben opgericht en de statuten op te stellen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd «Alfa Square», gevestigd te Marie-Louiselaan 15, 1700 Dilbeek, met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertengenwoordigt het honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Voorafgaandelijk aan het verlijden van de oprichtingsakte, hebben comparanten, in hun hoedanigheid van oprichters, het financieel plan van de vennootschap neergelegd onder de rang der minuten van ondergetekende notaris.

Hierna onveranderd de  COMPARANTEN genoemd.

De identiteit van deze comparanten is aangetoond met identiteitskaart.

OPRICHTING

0836421991

Comparanten verklaren dat op de honderd (100)) aandelen onmiddelijk in geld werd

ingetekend voor de prijs van zesentachtig honderd euro (186 ¬ ) per stuk, als volgt:

- door De Heer VETSUYPERS Patrick, voornoemd: vijftig (50) aandelen, hetzij voor

negenduizend driehonderd euro (9.300 ¬ );

- door Mevrouw MARNERIS Marjorie, voornoemd: vijftig (50) aandelen, hetzij

voor negenduizend driehonderd euro (9.300 ¬ ).

Hetzij in totaal: honderd (100) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van een derde (1/3) door storting in speciën et dat de bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ), is gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de bank BNP PARIBAS FORTIS.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ).

STATUTEN

TITEL I. VORM  NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam «Alfa Square».

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Marie-Louiselaan 15, 1700 Dilbeek.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in Belgïe of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Uitbating van hotels, motels, pensions, verschaffen van logies met of zonder ontbijt al dan niet in combinatie met hel verschaffen van maaltijden en dranken;

- Uitbating van restaurant, tearoom, café, taverne, loungebar;

- Organiseren van feesten en allerhande feestelijjkheden. Verzorgen van feestmaaltijden en rouwmaaltijden; alle activiteiten in verband met horeca en traiteurdiensten;

- Organiseren en inrichten van allerhande activiteiten en uitbating van nodige accomodaties onder andere seminaries, vergaderingen, cursussen, opleidingen, demonstraties, zonder dat deze opsomming beperkend is, en coördinatie tegenover eigen en niet verbonden bedrijven en ondernemingen.

- diensten in verband met lichamelijk welzijn zoals verstrekt in en uitbating van sauna s, stoombaden, thalassotherapie, Turkse baden, solarium, massagesalon, enz.;

- Verstrekken van schoonheidszorgen, gezichts- en lichaamsverzorging, manicure, pedicure, huidverzorging, epilatie en make-up, enz.;

- Directe verkoop via televisie, radio of per telefoon, overige zakelijke dienstverlening;

- Alle verrichtingen zijnde aan-en verkoop, in- en uitvoer, groet- en kleinhandel imitatiesieraden, gadgets, enz. ;

- de activiteiten van een holdingvennootschap, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

van welke aard ook, van Belgische en buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, het bevorderen van de op te richten vennootschappen door inbreng, participatie of investering, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op, het vlak van administratieve en financiën verkoop, produktie en algemeen bestuur, het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandolen in de meest ruime betekenis;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goedoren en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, do huur- en verhuur, de huil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maalschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant in met het hare, of van aard in de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming in niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, hel statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe ken de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks cf onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten date te vergemakkelijken.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL II : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 6. Stortingsplicht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer het kapitaal niet volledig is volgestort, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) zelfstandig beslissen over de opvragingen van stortingen door de vennoten, op voorwaarde van gelijke behandeling van deze vennoten.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) de vennoten toelaten hun aandelen vervroegd te volstorten; in dat geval bepaalt hijbepalen zij de eventuele voorwaarden waaronder deze vervroegde betalingen worden toegelaten. Deze worden beschouwd als voorgeschoten gelden.

Elk ingevorderde betaling wordt aangerekend op het geheel van de aandelen waarvan de vennoot titularis is.

De vennoot die na een aanmaning van één maand, betekend bij aangetekende brief, achterstaat met zijn stortingen, zal een interest berekend op de wettelijke interest, verhoogd met twee ten honderd per jaar, moeten betalen ten bate van de vennootschap te rekenen vanaf de dag der eisbaarheid der stortingen.

De zaakvoerders kunnen bovendien, nadat een tweede aangetekend schrijven gedurende een maand onbeantwoord is gebleven, de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot uitspreken en zijn aandelen doen verkopen aan een andere vennoot of desgevallend aan een derde die werd goedgekeurd overeenkomstig deze statuten, tegen een prijs die wordt bepaald door een in gemeen overleg aangewezen deskundige of, bij gebrek aan overeenstemming, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die uitspraak doet zoals in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij., waarbij alle procedure- en expertisekosten voor de helft ten laste van de overdrager en voor de helft ten laste van de overnemers zijn, evenredig aan het door ieder aantal verworven aandelen indien er meerdere overnemers zijn.

De netto opbrengst van deze verkoop wordt aangerekend op hetgeen verschuldigd is door de in gebreke gebleven vennoot; hij zal in voorkomend geval instaan voor het verschil of genieten van het overschot.

De overdracht van de aandelen zal worden opgetekend in het register der aandeelhouders door de in gebreke gebleven vennoot, of bij diens ontstentenis, door de zaakvoerders binnen acht dagen na de aanmaning die hem aangetekend werd toegestuurd.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt geschorst zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn geschied.

In geval van een enige vennoot-zaakvoerder, bepaalt deze laatste vrij, naargelang de behoeften van de vennootschap en op door hem bepaalde tijdstippen, de later door hem uit te voeren stortingen op de in speciën onderschreven en niet geheel volgestorte aandelen.

Artikel 7. Kapitaalverhoging in geld  Recht van voorkeur

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

Zij kunnen hun recht van voorkeur uitoefenen gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de intekening.

De opening van de intekening met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat recht kan worden uitgeoefend, worden bepaald door de algemene vergadering en worden ter kennis gebracht van de vennoten bij aangetekend schrijven. Wordt dit recht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen eerst aangeboden aan de andere vennoten, die hun recht van voorkeur volledig hebben uitgeoefend, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Er wordt op dezelfde wijze te werk gegaan tot de kapitaalverhoging volledig is geplaatst of tot geen enkele aandeelhouder nog van deze mogelijkheid gebruik maakt.

Op de aandelen waaarop niet werd ingeschreven zoals hierboven bepaald, kan worden ingeschreven door personen waaraan volgens artikel ... van deze statuten de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

aandelen vrij mogen overgedragen worden of derden met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL III. TITELS

Artikel 8. Register van aandelen

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register bettrefende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

Artikel 9. Ondeelbaarheid van de effecten

De effecten zijn ondeelbaar.

De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk effect, wat de uitoefening van de

aan de vennoten toegekende rechten betreft.

Indien het effect toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het

recht de uitoefening van de aan het effect verbonden rechten te schorsen totdat een enkele

persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, dan worden de eraan

verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

TITEL IV. BESTUUR  CONTROLE

Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 11. Bevoegdheden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 12. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 13. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand juni, om 19 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 15. Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16. Zittingen  Notulen

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 17. Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute (of: relatieve) meerderheid van stemmen (of: van de uitgebrachte stemmen).

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

TITEL VI. BOEKJAAR  WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 18. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 19. Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

TITEL VII. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 20. Ontbinding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Artikel 21. Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of merdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Artikel 22. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

TITEL VIII. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 23. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze statuten, kiest elke in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of obligatiehouder, woonplaats op de maatschappelijke zetel waar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan als hij geen andere woonplaats heeft gekozen in België voor alle betrekkingen met de vennootschap.

Artikel 24. Gerechtelijke bevoegdheid

Voor elk betwisting omtrent de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt.

Artikel 25. Gemeen recht

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan niet geldig zou zijn afgeweken, worden geacht te zijn ingeschreven in huidige akte, en clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van het wetboek worden geacht niet te zijn geschreven.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel

van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2012..

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand juni

van het jaar 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

De Heer VETSUYPERS, Patrick, voornoemd; Mevrouw MARNERIS, Marjorie, voornoemd. Hun mandaat is onbezoldigd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria,

beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvlooien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 januari 2011 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Permanent vertegenwoordiger

Indien de vennootschap een mandaat zal waarnemen als zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar, benoemen de zaakvoeders tot permanent vertegenwoordiger: Mevrouw MARNERIS, Marjorie voornoemd

6. Volmachten

De Heer Jos DE KNIJF, wonende te Wemmel, Markt, 34-35, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

6. Kosten en verklaringen van de partijen

De comparanten verklaren te weten dat het bedrag van alle kosten, vergoedingen en lasten, die ten laste vallen van de vennootschap uit hoofde van haar oprichting, duizend euro (1.000 ¬ ) bedraagt.

De comparanten machtigen de instrumenterende notaris deze som vooraf te nemen op het ogenblik van het vrijgeven van de bij de bank gedeponeerde gelden.

Zij erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, in uitvoering van haar maatschappelijk doel, kan verplicht zijn de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen te bekomen of bepaalde voorwaarden te vervullen, gelet op in werking zijnde reglementeringen inzake de toegang tot het beroep,

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL Pierre STERCKMANS, Notaris te Tubize

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALFA SQUARE

Adresse
MARIE-LOUISELAAN 15 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande