ADVOCAAT VERBEKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT VERBEKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.889.715

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.08.2013 13490-0153-010
01/02/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- ild va:, ;c~rpyr~~ÿ

behouden *iaozesss" ~,r 1 9 JAN. 2012

aan het Griffie

Belgisch

Staatsblad



Ondernemingsar : c) $x~ z.,5 4s

Benaming (voluit) : ADVOCAAT VERBEKE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap ander de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spaarstraat 93

3010 Leuven (Kessel-Lo)

Onderwerp akte : BVBA: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris isabelle MOSTAERT te Leuven op negenentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerd, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten r, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam «ADVOCAAT VERBEKE », met: zetel te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Spaarstraat 93, en met een onbeperkte duur door de heer VERBEKE Sam, wonende te 3000 Leuven, Andreas Vesaliusstraat 54 bus 201 (volgens identiteitskaart te 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg 9/0002).

i Waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig in geld= geplaatst is, ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) gestort is en,, vertegenwoordigd is door HONDERD ZESENTACHTIG (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van:; nominale waarde, waarop werd ingeschreven door de heer VERBEKE Sam, voornoemd, die een som stortte: van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00), waarvoor hem alle aandelen worden toegekend,;; gedeeltelijk volstort.

Met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van hetzelfde;: kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

i! Met de jaarvergadering op de laatste vrijdag van de maand juni om zeventien uur, de eerste jaarvergadering!; heeft plaats in tweeduizend dertien.

Met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, tevens vennoten, in de statuten benoemd, die elk;: afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot statutaire zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld de heer Sam VERBEKE, voornoemd.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van 12.400 euro voorafgaandelijk aan de oprichting:; overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer:, 363-0988961-86 bij de ING Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 27 december 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van het beroep van advocaat, middels haar vennoten, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en:! boeken, het optreden als bestuurder en vereffenaar en het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten. Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap kan daartoe elke overeenkomst van samenwerking of deelneming afsluiten die verenigbaar is:j ti met het beroep van advocaat.

De vennootschap kan, rechtstreeks of onrechtstreeks, autonoom of in samenwerking met anderen, in België of; in het buitenland, alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar;; maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken, voor:: zover die deelneming verenigbaar is met de regels van de Orde van Advocaten bij de Balie te Leuven en deze:! van de Orde van Vlaamse Balies (OVB). De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die nodig en dienstig zijn;: :! voor de verwezenlijking van deze doelstellingen.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele regels en richtlijnen eerbiedigen opgelegd worden door de Raad van de Orde van Advocaten bij de Balie te Leuven, alsook deze van de Orde;. van Vlaamse Balies.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. Indien meerdere personen eigenaar van een!: aandeel zijn, worden de lidmaatschapsrechten die eraan verbonden zijn geschorst tot één van hen aangewezen om deze rechten tegenover de vennootschap uit te oefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De mede-eigenaars, pandschuldenaars en pandschuldeisers zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te doen vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen.

In geval van vruchtgebruik wordt de blote eigenaar van een aandeel door de vruchtgebruiker vertegenwoordigd, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager.

Zolang de vennootschap haar eigen aandelen houdt, blijven alle daaraan verbonden rechten geschorst. Deze aandelen worden niet meegeteld voor de berekening van het quorum of van de meerderheid in een algemene vergadering; de uitkeerbare winst wordt onverkort uitgedeeld aan de aandelen waarvan de rechten niet zijn geschorst.

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten.

Indien een aandeel aan verscheidene personen toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk aangeduid wordt als eigenaar van het aandeel ten overstaan van de vennootschap.

Indien een aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, zal de blote eigenaar door de vruchtgebruiker vertegenwoordigd worden. Als vennoot kunnen enkel advocaten in aanmerking komen. De vennoten mogen nooit belangen behartigen die met elkaar tegenstrijdig zijn.

De vennoten zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap; zij zijn slechts gehouden tot hun inbreng.

Doch voor hun beroepsfouten, zijn de vennoten die belast zijn met een dossier hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap tegenover de cliënt.

De beroepsaansprakelijkheid zowel van de vennootschap als van de vennoten dient verzekerd te worden bij een ernstige verzekeringsmaatschappij.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die tevens vennoot moeten zijn.

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze zaakvoerders elk afzonderlijk optredend.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om zeventien uur. Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Behoudens in de gevallen door de wet of de statuten voorzien, worden alle beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen, waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen welk ook het aantal vertegenwoordigde aandelen weze. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Indien er slechts één vennoot is, is het voorgaande niet van toepassing.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van één echtgenoot, gehuwd onder een gemeenschapsstelsel, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen ingeschreven zijn, ongeacht of deze aandelen behoren tot zijn persoonlijk vermogen, dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenoot.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Bij betwisting van iemands bevoegdheid om aan de vergadering deel te nemen of omtrent iemands stemkracht wordt over alle punten van de agenda tweemaal gestemd, met inachtneming eerst van het ene en dan van het andere standpunt.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van dat jaar.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste voorafgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in artikel driehonderd twintig van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van ontbinding, zijn de zaakvoerders in functie van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen, onder voorbehoud van bevestiging van benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

In geval van ontbinding van de vennootschap, het uittreden of de uitsluiting van één of meerdere vennoten, zal de verdeling der dossiers uitsluitend geregeld worden naar de wens van de cliënt. In geval de samenwerkende vennoten een beroep zouden doen op één of meer vereffenaars, zullen deze door de stafhouder aangeduid worden.

De schrapping of weglating van een vennoot van het tableau of van de lijst van stagairs, schorst onmiddellijk de uitoefening van de rechten als vennoot met de verplichting tot overdracht van de aandelen aan de overige vennoot of vennoten. Het overlijden, het definitieve verbod tot beroepsuitoefening, de schorsing, de wettelijke onbekwaamheid, het kennelijke onvermogen, de uitsluiting of de uittreding van een vennoot hebben niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bijtiet BëlgiscTiStaatsblad = 0IiO272012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden-aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Het eerste boekjaar zai worden afgesloten op éénendertig december

e uize de.__waalf___..._...._.__.e.,

ecember tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend dertien.

De heer Sam Verbeke, voornoemd, wordt als statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap.

Door vernoemde zaakvoerder wordt hierbij volmacht gegeven aan DRT & PARTNERS te 3200 Aarsshot, Grote Markt 28, met macht tot indeplaatsstelling, om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de B.T.W.-Administratie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondernemingsloket in de zin van de wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op neerlegging ter griffie

DE NOTARIS, Isabelle MOSTAERT

Tegelijk hiermede neergelegd :

Uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan h>:t Belgisch Staatsblad

Annexes dülVTóniteur bêle

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16517-0536-010

Coordonnées
ADVOCAAT VERBEKE

Adresse
SPAARSTRAAT 93 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande