ADVOCAAT BART HEUNINCKX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT BART HEUNINCKX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.435.323

Publication

03/06/2014
ÿþ/c- ~

1,

MM Won] 11.1

9 10454

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegdldntvarl~i~rl

P

2 2 MEI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van Póiandel Brussel

Ondernemingsar Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte 0473.435.323

ADVOCAAT BART HEUNINCKX

Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Brusselsesteenweg 289, 1730 Asse

Fusievoorstel Advocaat Bart Heuninckx BV BVBA - Asepticom NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

BV BVBA ADVOCAAT BART HEUNiNCKX

Brusselsesteenweg 289

B-1730 Asse

Ondernemingsnummer :0473,435.323

BTW-nummer : BE 0473.435.323

FUSIEVOORSTEL

Ondergetekende :

-Dhr Bart Heuninckx, wonende te 1730 Asse, Brusselsesteenweg 289

Zaakvoerder van de BV BVBA ADVOCAAT BART HEUNINCKX, met zetel te 1730 Asse Brusselsesteenweg; 289, stelt hierbij het voorstel tot fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de NV ASEPTICOM, met zetel te 1730 Asse, Brusselsesteenweg 289, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de BV BVBA ADVOCAAT BART HEUNINCKX, met zetel te 1730 Asse, Brusselsesteenweg 289, tegen uitreiking van één aandeel.

Om te voldoen aan Artikel 693 Wetboek van Vennootschappen stelt het de zaakvoerder het fusievoorstel op in volgende zin

1.Rechtsvorrn, naam , doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

1.1 De NV ASEPTICOM met zetel te B-1730 Asse  Brusselsesteenweg 289 heeft ais doel :

'Zo in binnen- als in buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als bij wijze van

deelneming

-Groot- en kleinhandel in pharmaceutische producten en voedingsstoffen.

-Groot- en kleinhandel in chemische producten.

-Groot- en kleinhandel in medische apparatuur.

-Organisatie van seminaries in het binnen- en buitenland op wetenschappelijke en diverse vlakken.

-Ontwikkelen van apparaten voor het zoeken van asseptie, dit om de noso-comiale infectie in ziekenhuizen

en andere inrichtingen te bestrijden en te vermijden.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of

onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag op welke wijze ook, belangen nemen, zowel in België als in het buitenland, in alle zaken,

ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel

nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar ondernemingen te begunstigen, haar grondstoffen

te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en ermee samensmelten.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

Op de laatste blz. van Lui __.B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

v - A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruimte betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar bestuursorgaan of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Dit alles in de breedst mogelijke zin van het woord en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

Zij mag aandelen nemen bij wijze van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming, met een gelijkwaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel aanduidend."

Hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap"

1.2De BV BVBA ADVOCAAT BART HEUNINCKX met zetel te B-1730 Asse -- Brusselsesteenweg 289 heeft als doel

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken en het optreden ais bestuurder en vereffenaar.

De vennootschap mag, autonoom en in samenwerking met anderen, rechtstreeks en onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden, alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat of tot de ontwikkeling ervan kunnen bijdragen. De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn ; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in het Wetboek van Vennootschappen gesteld zijn."

Hierna ook genoemd "de ovememende vennootschap"

2.De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleg:

1 (één) volstort nieuw aandeel van de BV BVBA ADVOCAAT BART HEUNINCKX wordt uitgereikt aan de aandeelhouder van de NV ASEPTICOM, hetzij 1 (één) aandeel van de BV BVBA ADVOCAAT BART HEUNINCKX tegen 626 ( zeshonderd zesentwintig) aandelen van de NV ASEPTICOM, zonder opleggingsgeld.

3.De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt :

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, ni. de BV BVBA ADVOCAAT BART HEUNINCKX,

De nieuwe uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in een aandelenregister dat zal gehouden worden overeenkomstig Artikel 463, al 1 van het Wetboek van vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

,

A

4.0e datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst :

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 01/10/2013, zijnde de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zoals hierna bepaald.

S.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de BV BVBA ADVOCAAT BART HEUNINCKX, wordt vastgesteld op 01/10/2013, wetende dat de over te nemen vennootschap, de NV ASPPTICOM, haar laatste jaarrekening heeft afgesloten op 30 september 2013.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

6.Diverse bepalingen

6.1 Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

6.2De bezoldiging toegekend aan de Bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van de in artikels 694, 695, 696, 708 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag bedraagt E 750,00.

6.3Erworden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de raad van bestuur van de te fuseren vennootschappen.

7.Slotverklaring

7.1Dit fusievoorstel zal door de zorgen van de zaakvoerder de heer Bart Heuninckx, uiterlijk zes weken voor de Algemene Vergadering die over de fusie moet besluiten, ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel worden neergelegd.

7.2De akte fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel de rechten als verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende vennootschap zal verleden worden voor notaris Vanhencxthoven te Flerentals.

Opgesteld te Asse, 05 mei 2014.

Bart Heuninckx

De zaakvoerder

Hierbij neergelegd : fusievoorstel

Voe

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

 c r--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 16.08.2014, NGL 10.09.2014 14582-0565-009
23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 16.08.2013, NGL 14.10.2013 13632-0418-008
15/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 16.08.2012, NGL 08.10.2012 12607-0020-008
08/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 16.08.2011, NGL 02.11.2011 11597-0347-008
13/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

r~!ei_ ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

surs

Ondernerningsnr : 0473,435.323.

Benaming

(voluit) : Advocaat Bart Heuninckx

(verkort) :

Rechtsvorm : E3urgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1730 Asse, Brusselsesteenweg 289

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negentien februari twee duizend vijftien, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Advocaat Bart Heuninckx, gevestigd te 1730 Asse, Brusselsesteenweg 289, opgericht onder de benaming Krediet-Online bij akte verleden voor notaris Andre Derkinderen met standplaats te Halle (Buizingen) op zevenentwintig november tweeduizend, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien december daarna onder het nummer 20001215-60 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd waaronder de omvorming in een burgerlijke vennootschap, de wijziging van naam in huidige benaming en een herformulering van statuten bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negen mei tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien juni daarna onder het nummer 08090119, beslist heeft hetgeen volgt ; EERSTE BESLUIT. VERSLAGEN EN VOORAFGAANDE VERKLARINGEN.

1. Vermits de enige vennoot erkent een exemplaar of afschrift van de op de agenda aangekondigde verslagen ontvangen te hebben en ervan kennis te hebben genomen, ontslaat hij zichzelf van het voorlezen van deze verslagen waarin voorgesteld wordt dat onderhavige vennootschap Advocaat Bart Heuninckx de naamloze vennootschap Asepticom overneemt door fusie.

2. Voor zoveel ais nodig verklaart de enige vennoot overeenkomstig artikel 697, §2 van het Wetboek van Vennootschappen, bij deze uitdrukkelijk te (willen) verzaken aan het recht van kennisname met betrekking tot de verslagen waarvan sprake in de agenda.

3. De voorzitter verklaart in naam van het bestuursorgaan van onderhavige vennootschap dat er zich geen enkele belangrijke wijziging heeft voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van onderhavige overnemende vennootschap sinds de datum van het opmaken van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen,

Bovendien verklaart voornoemde voorzitter dat het bestuursorgaan van onderhavige vennootschap door het bestuursorgaan van de over te nemen of overgenomen vennootschap niet op de hoogte werd gebracht van belangrijke wijzigingen die zich hebben voorgedaan in het actief en passief van het vermogen van de over te nemen of overgenomen vennootschap sinds zelfde datum.

TWEEDE BESLUIT. FUSIE DOOR OVERNEMING.

De algemene vergadering keurt het fusievoorstel goed en besluit tot fusie over te gaan door overneming van gans het vermogen van de naamloze vennootschap ASEPTICOM met maatschappelijke zetel te 1730 Asse, Brusselsesteenweg 289 en met ondememingsnummer (BTW BE) 0864.794.689 RPR Brussel zodat de opschortende voorwaarde waaronder de algemene vergadering van de over te nemen of overgenomen vennootschap tot fusie door overneming heeft besloten, als vervuld moet worden beschouwd.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van voormelde over te nemen of overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel en met alle rechten en plichten over op onderhavige overnemende vennootschap.

Deze overgang is gebaseerd op een staat van actief en passief afgesloten op dertig september tweeduizend dertien.

Alle handelingen verricht en alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één oktober tweeduizend dertien worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht en vervuld voor rekening van onderhavige overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT. KAP1TAALVERHOGING  STATUTENWIJZ1G1NG(EN).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

0 3 ViAARi 2015

ter griffie vea,MNederlandstulige rechtbank van I:oa~l~an~~;i

neergelegd/ontvangen op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ter vergelding van de overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap en onder zelfde voorbehoud als hiervoor vermeld, wordt het kapitaal van onderhavige ovememende vennootschap verhoogd met tweehonderdentwaalfduizend zeshonderd euro (¬ 212.600,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro tot tweehonderd eenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 231.200,00) door creatie of uitgifte van één (1) nieuw aandeel van onderhavige overnemende vennootschap, zonder opleg in geld.

- De algemene vergadering beslist dat deze overdracht zal worden vergoed zoals voormeld door toekenning aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap Asepticom van één (1) nieuw aandeel (zonder nominale waarde, volledig volgestort) van onderhavige overnemende vennootschap Advocaat Bart Heuninckx. - Dit nieuw aandeel zal van dezelfde aard zijn met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap behalve dat ze slechts in de resultaten en winsten van de vennootschap zullen delen vanaf één oktober tweeduizend dertien.

- Dit nieuwe aandeel zal worden toebedeeld aan de (enige) aandeelhouder van de overgenomen vennootschap Asepticom a rato van één (1) nieuw aandeel van de overnemende vennootschap Advocaat Bart Heuninckx voor zeshonderd zesentwintig (626) aandelen van de overgenomen vennootschap Asepticom.

- De rechtshandelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening vanaf de overnemende vennootschap vanaf één oktober tweeduizend dertien.

Er zullen in de overnemende vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten zijn waaraan bijzondere rechten worden toegekend.

- Deze beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben vanaf het ogenblik van het nemen door de algemene vergadering van de vennoten of aandeelhouders van zowel de overgenomen vennootschap als de overnemende vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de algeheelheid van activa en passiva in het vermogen van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap.

En in voorkomend geval, na goedkeuring door de algemene vergadering van onderhavige overnemende vennootschap van de statutenwijzigingen die uit de fusie voortvloeien overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen.

STATUTENWIJZIGING(EN).

De algemene vergadering beslist om het desbetreffend artikel 5, paragraten 1 en 2 over kapitaal en aandelen, als volgt te wijzigen:

"Artikel vijf, KAPITAAL  AANDELEN

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd eenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 231.200,00) en werd volledig volgestort.

Het is verdeeld in duizend achthonderd eenenzestig (1.861) gelijke aandelen op naam zonder nominale waarde,

(...)"

VIERDE BESLUIT. MACHTIGING ZAAKVOERDER.

De algemene vergadering verleent alle machten en bevoegdheden aan de zaakvoerder van onderhavige, overnemende vennootschap voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e)' agendapunt(en) en om de voorgaande besluiten uit te voeren overeenkomstig artikel 703 van het Wetboek van Vennootschappen, en meer bepaald

- om de formaliteiten van openbaarmaking van de fusie te verrichten met betrekking tot de overgenomen vennootschap;

- om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen;

- om het nodige te doen om de aantekening van de nieuw uitgegeven aandelen van onderhavige overnemende vennootschap te verrichten in het aandelenregister van diezelfde overnemende vennootschap op naam van de aandeelhouder(s) van de overgenomen naamloze vennootschap, als volgt: daar de aandelen van de overnemende vennootschap op naam luiden zal uiterlijk binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de zaakvoerder van de onderhavige overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aanbrengen als een gevolg van de fusie met de overgenomen vennootschap;

- de identiteit van de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap;

-het aantal bijkomende aandelen van de overnemende vennootschap dat aan hem toekomt krachtens het fusiebesluit;

-de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving zal door de zaakvoerder namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap worden ondertekend.

Stemming, Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

LAATSTE BESLISSING, BIJZONDERE VOLMACHT.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophanden

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de zaakvoerder met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als handelsonderneming, en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of

administratieve) federale ot regionale (overheids)diensten tot uitvoering van voorgaande fusie door overneming en van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte fusie door overneming, algemene vergadering van de ovememende vennootschap, statutenwijziging(en) - historiek met coördinatie der statuten - fusieverslag - controleverslag van de externe accountant.

Op de laatste blz. van Luid_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

v

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 17.05.2010, NGL 11.10.2010 10580-0211-008
15/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 16.05.2009, NGL 08.10.2009 09806-0182-008
19/06/2008 : BL646117
31/01/2008 : BL646117
02/01/2007 : BL646117
14/12/2005 : BL646117
14/01/2005 : BL646117
22/12/2003 : BL646117
13/01/2003 : BL646117
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 17.08.2015, NGL 07.10.2015 15642-0083-013

Coordonnées
ADVOCAAT BART HEUNINCKX

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 289 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande