ACCELERATOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCELERATOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.408.895

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.06.2014, NGL 27.06.2014 14235-0356-013
09/01/2014
ÿþ MM Wafd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

~i~~~'`

.ue@~.

,~

~ 0 DEC 1013

Griffie

Ondernemingsnr - 0807.408.895

Benaming

(voluit) : ACCELERATOR

(verkort) .

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1674 Bellingen Nieuwe Baan 50A

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - UITVOERINGSMACHTEN

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Melissa Vyvey, te Halle, op 23 december 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCELERATOR met maatschappelijke zetel te 1674 Bellingen Nieuwe Baan 50A, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer BTW BE (0)807.408.895/RPR Brussel, de volgende beslissingen heeft genomen:

TITEL A.

Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

1. Voorafgaande verslagen.

- de algemene vergadering ontslaat de Voorzitter van zijn taak om lezing te geven van het verslag dat; conform artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen werd opgemaakt door de bedrijfsrevisor die hiertoe werd aangesteld door de zaak-voerder, hetzij: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FINVISION Bedrijfsrevisoren met maatschappelijke zetel te 8530 Harelbeke Evolis 102, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer BTW BE (0)849.882.722/RPR Kortrijk.

Het besluit van het de bedrijfsrevisor luidt als volgt

"8,Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Accelerator BVBA, bestaat uit een schuldvordering van de heer Koen Schrever op de vennootschap ontstaan door de betaalbaarstelling van een netto dividend voor een bedrag van 160.400E op 23 december 2013.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

a) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weer-houden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.604 aandelen van de vennootschap Accelerator BVBA zonder vermel-ding van nominale waarde.

Wij willen er ten slote aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de recht-matigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Halle op 20/12/2013

Finvision Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Sam Verfaillie

Bedrijfsrevisor-vennoot"

- de Voorzitter wordt eveneens door de algemene vergadering ontslagen van zijn taak om lezing te geven van het bijzonder verslag dat conform artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen werd opgemaakt door de zaakvoerder van de vennoot-schap en waarin zowel het belang van de inbreng als van de vooropgestelde kapitaalverhoging worden uiteengezet en dat niet afwijkt van de conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste bÉz van Luik 6 vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ri 2. Beslissingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Bij bijzondere algemene vergadering de dato 17 december 2013 werd besloten om over te gaan tot een uitkering van dividend aan de (enige) vennoot. Het betreft een uitkering van dividend die overeenkomt met de vermindering van de belastbare reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van onderhavige vennootschap, hetzij een uitkering van dividend met het oog op de toepassing van de fiscale gunstmaatregel waarvan sprake in artikel 537 WIB 1992. Voor de uitkering van het dividend werden inzonderheid de beschikbare reserves van de vennootschap op datum van 31 december 2011, zoals deze blijken uit de jaarrekening van de vennootschap afgesloten op 31 december 2011 en goedgekeurd door de gewone algemene vergadering die in juni 2012 is samengekomen, in rekening genomen.

Uit de jaarrekening van 31 december 2011 blijkt dat de be-schikbare reserves 179.148,00 euro bedroegen. Er werd terzake besloten om een bruto-dividend van 178222,22 euro uit te keren aan de vennoot. Na inhouding van de roerende voorhef ftng, blijft een netto-dividend over van 160.400,00 euro dat kan worden uitgekeerd aan de vennoot. De vennoot heeft be-sloten om dit netto-dividend opnieuw in te brengen in de vennootschap.

Tot op heden werd dit netto-dividend niet uitbetaald aan de vennoot. Het netto-duidend werd dan ook binnen de onderhavige vennootschap geboekt als een schuld ten aanzien van de ven-noot.

De vennoot bezit bijgevolg een schuldvordering op de onderhavige vennootschap ten belope van de waarde van het niet-uitgekeerde netto-dividend, hetzij: 160.400,00 euro.

2.1 Goedkeuring van de inbreng.

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van honderdzestigduizend vierhonderd euro (¬ 160.400,00) om het te brengen van 18.600,00 euro op 179.000,00 euro, bij wege van inbreng in natura door Mijnheer Koen SCHREVER, van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering op de onderhavige vennootschap, met een waarde van 160,400,00 euro.

Het betreft inzonderheid de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die de inbrenger bezit op de onderhavige vennootschap, dewelke voortvloeit uit het bedrag aan niet-uitbetaalde dividenden, hetzij voor een waarde van 160.400,00 euro, die de onderhavige vennootschap verschuldigd is aan de inbrenger.

De algemene vergadering beslist om de conventionele waarde van de inbreng vast te stellen op de nominale waarde van de onder sub 2.1) vermelde schuldvordering, hetzij een waarde van 160.400,00 euro.

2.3 De algemene vergadering beslist om deze kapitaalverhoging te vergoeden via de creatie van 1604 nieuwe (volgestorte) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, identiek aan de bestaande aandelen en genietende van dezelfde rechten en voordelen, met participatie in de resultaten van het lopende boekjaar te rekenen vanaf hun uitgifte.

3. Verwezenlijking van de inbreng en toekenning van de nieuwe aandelen.

Is hier tussengekomen :

Mijnheer Koen SCHREVER, dewelke verklaart, na te hebben erkend kennis te hebben van zowel de financiële situatie als van de statuten van de onderhavige vennootschap, over te gaan tot de inbreng in natura in de onderhavige vennootschap van :

- de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die hij bezit tegen de onderhavige vennootschap ten belope 160.400,00, hetzij het bedrag aan niet-uitbetaalde dividenden die de onderhavige vennootschap verschuldigd is aan de inbrenger.

Terzake waarborgt Mijnheer Koen SCHREVER het volgende:

- dat hij de enige eigenaar is van de ingebrachte en hiervoor beschreven schuldvordering en dat hij alle rechten bezit om er vrij over te kunnen beschikken, zonder enige beperking;

- dat de ingebrachte schuldvordering vrij en zuiver van gelijk welk pandrecht, inschrijving, inpandgeving of beletsel is die van aard zou zijn haar verhandelbaarheid aan te tasten;

- dat alle elementen die afgeleverd werden teneinde de voornoemde schuldvordering te waarderen, oprecht en exact zijn.

Vergoeding:

Ter vergoeding van de inbreng van de voormelde schuldvordering worden aan Mijnheer Koen SCHREVER 1604 nieuwe aandelen toegekend, zonder toekenning van nominale waarde, identiek aan en genietende van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, niet deelneming in de winst van het lopende boekjaar vanaf heden.

4. Vaststelling van de werkelijke verwezenlijking van de ka-pitaalverhoging.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de notaris authentiek te willen vaststellen dat ingevolge de

hiervoor vermelde beslissingen en de hiervoor vermelde tussenkomst het maatschappelijk kapitaal van de

onderhavige vennootschap werkelijk op 179.000,00 euro is gebracht en werkelijk wordt vertegenwoordigd door

1790 aandelen.

TITEL B.

Statutenwijziging.

De algemene vergadering beslist om de statuten te wijzigen als volgt:

- artikel 5: gelet op de aanvaarding van de onder titel A vermelde voorstellen, vervanging van de tekst van

dit artikel door de volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van 179.000,00

euro, vertegenwoordigd door 1790 maatschappelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde,

waaraan dezelfde rechten en voordelen verbonden zijn, en waarvan elk een identiek onderdeel van het kapitaal

vormt en die genummerd zijn van 1 tot 1790."

TITEL C.

Uitvoeringsmachten.

Voor eensluidend verklaard analytisch uittreksel.

notaris Melissa Vyvey (getekend)

. _ behouden

aan het Belgisch Staatsbtaçt

ü 1Vlóniteur belge

Worden tegelijkertijd neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering waarvan de verslagen waarvan sprake hiervoor deel uitmaken, de gecoördineerde statuten van de vennootschap en nog eens afzonderlijk het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder.

(3p de laatste biz. vare LuiK B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de persotoin(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanren van derden te verregen. oordigan

Verso Naam en handte .ening

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 19.06.2013 13196-0295-011
16/07/2012
ÿþb

fLi aS à In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

0 5 JUIL. 2012

eRUSSEL,

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

iliqmifige11,11,11111/

Benaming : Accelerator

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aanspraakelijkheid

Zetel : Nieuwe Baan 50/A, 1674 Bellingen

Ondernemingsnr : 0807408895

Voorwerp akte : Ontslag

Op 11 juni 2012 zijn op de zetel van de vennootschap de aandeelhouders in Algemene Vergadering bijeengekomen.

De Algemene Vergadering neemt akte van het ontslag als zaakvoerder van Mevrouw Uylenbroeck Patricia, wonende te 1674 Bellingen, Nieuwe Baan 50A, te rekenen vanaf 30 juni 2012.

Waarvan proces-verbaal,

De zaakvoerder,

Schrever Koen

Bijlagen bij fiëtTRélgiscTi Staatsblad -16/ó7128i/ - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.06.2011, NGL 11.07.2011 11295-0358-010
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 01.07.2010 10261-0377-009
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 28.06.2016 16244-0567-013

Coordonnées
ACCELERATOR

Adresse
NIEUWE BAAN 50A 1674 BELLINGEN

Code postal : 1674
Localité : Bellingen
Commune : PEPINGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande