A.S.I.DO

Divers


Dénomination : A.S.I.DO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 837.666.561

Publication

19/07/2011
ÿþr^--~ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

llI IIIIIIIIIIIIIIVIIIIIIIB

Vc

beh

aar Bali Staal

Onderrernlrgsnr : 33 I4: 561

Bimnamin

~

r,plu,tl .

A.S.I.DO

~ JUL na

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Azaleastraat 6 1800 VILVOORDE

Onderwerp akte : oprichtingsakte

Ten jare 2011 Op 30 mei

ZIJN VERSCHENEN

De Heer MINTONA BATWABA LAKURY

Azaleastraat 6

1800 VILVOORDE

Die in deze akte verschijnt als oprichter, werkend vennoot of ook genoemd gecommanditeerde

De Mevrouw BUKA TSHIMBA

Azaleastraat 6

1800 VILVOORDE

Die in deze akte verschijnt als stille vennote of ook commanditaire vennote genoemd

OPRICHTING

Er vormt zich een burgerlijke vennootschap die de vorm aanneemt van een gewone commanditaire

vennootschap, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd wordt te B1600 VILVOORDE Azaleastraat 6, met

een kapitaal van 250 ¬ (tweehonderdvijftig) vertegenwoordigd door 10 (dix) deelbewijzen niet een nominale

waarde van 25 (vijfentwintig) ¬ elk.

De verschijners verklaren en erkennen dal alle deelbewijzen onderschreven werden in ¬ -eenheden en

volledig volstort werden ten bedrage van 250 ¬ (tweehonderdvijftig). De gelden die voortvloeien uit deze

intekening werden neergelegd op de bankrekening 671-5815579-15 geopend bij het agentschap Vilvoorde van

EUROPABANK geopend op naam van de vennootschap. Het bewijs van deze intekening blijft gehecht aan

een origineel van deze akte.

Bijgevolg beschikt de vennootschap door deze intekening over een bedrag van 250 (tweehonderdvijftig) ¬

Voor een GCV gelden de regels niet inzake de inbreng door de vennoten van niet-monetaire goederen.

STATUTEN

01 BENAMING

De burgerlijke vennootschap neemt de naam van

A.S.I.DO. Alle akten, facturen, aankondigingen, publicaties, brieven, nota's en andere documenten van de

vennootschap moeten verplichtend verwijzen naar "Gewone commanditaire vennootschap" of "G.C.V." gevolgd

door de benaming en de vermelding van het ondernemingsnummer.

02 MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De Maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 1800 VILVOORDE Azaleastraat 6. Deze maatschappelijke zetel kan gevestigd worden op iedere plaats van het Belgisch Koninkrijk en in het buitenland met hetzelfde taalregime door een eenvoudige beslissing van de zaakvoerder en door middel van een bekendmaking in de bijvoegsels van het Belgisch Staatsblad.

03 MAATSCHAPPELIJK DOEL

Het maatschappelijk doel van de vennootschap bestaat erin om alle verrichtingen en alle handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de uitoefening van het beroep van verpleegkundige en alle gezondsheidszorgen in de breedst mogelijk betekenis van het woord en voor zover de beroepservaring of beroepsbekwaamheid eventueel aanwezig is en dat er geen verbod bestaat van een of andere orde of instituut en dit zowel in het Belgisch Koninkrijk als in het buitenland. Dit houdt eveneens in al de diensten in verband met de organisatie van het vervoer van zieken en van ouden van dagen, de organisatie van een ouderentehuis zegge verplaatsbaar, de uitbating van een ouderentehuis, de revalidering en de zorgen van deze personen en anderen, de organisatie van diensten van een kliniek, van de kinesitherapie en de organisatie van de apotheek, de laboratoria, de bloedafnames en alle andere diensten die de medische en paramedische diagnostiek kunnen vergemakkelijken, vervolledigen of verduidelijken. De organisatie van alle bijkomende niet

Op de laatste blz. van Luik 3 vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)nien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge " huishoudelijke zorgen, van familiale zorgen zonder enige uitzondering. De organisatie van evenementen in de gezondsheidszorgen met de bedoeling sociale contacten van de ouden van dagen te bevorderen zonder enige uitzondering noch beperking.

De vennootschap zal alle roerende, onroerende, finantiële en over het algemeen alle handelingen mogen stellen van welke aard dan ook in de breedst mogelijk betekenis maar voor zover deze aktiviteiten een burgerlijk karakter blijven behouden en bijgevolg buiten het toepassingsgebied blijven van de BTW. Bovendien zal de vennootschap belangen kunnen nemen in iedere vennootschap, iedere onderneming zelfs niet georganiseerd onder vennootschapsvorm of iedere verrichting met een gelijkaardig of gelijkwaardig doel, een belendend doel of aanvullend doel voor zover de verwezenlijking van het vennootschapsdoel hierdoor bevoordeeld wordt of vergemakkelijkt.

04 LEVENSDUUR

De levensduur van de vennootschap is van onbeperkte aard vanaf de dag van de ondertekening van de

oprichtingsakte.

05 MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt bepaald op 250 (tweehonderdvijftig) ¬ en volstort in zijn totaliteit door

neerlegging op de bankrekening

671-5815579-15 bij de EUROPABANK te Vilvoorde

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 10 (tien) deelbewijzen van 25 (vijfentwintig)¬ elk

en bijgevolg aldus elk een tiende van het kapitaal vertegenwoordigende.

Op het kapitaal wordt ingetekend door de volgende personen :

De Heer MINTONA BATVVABA Lakury hierbovengenoemd die intekent in op 7 deelbewijzen

De Mevrouw BUKA TSHIMBA voorgenoemd die intekent in op 6 deelbewijzen

06 ZAAKVOERDERSCHAP

Het zaakvoerderschap wordt uitgeoefend door de Heer MINTONA BATWABA Lakury, die accepteert, onder voorbehoud van alle machtsdelegaties en met uitsluiting van de gecommanditeerde vennote of de stille vennote.

07 Balansen en verdeling der resultaten

Elk jaar op de 31ste december, zal de zaakvoerder een inventaris organiseren met de bedoeling op het aktief en het passief van de vennootschap te bepalen, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen toepasselijk op de rekeningen van de ondernemingen.

De verdeelbare winsten zuilen pro rata aan de ondertekende deelbewijzen verdeeld worden, maar de werkelijke verdeling ervan zal niet gebeuren. Er zal een beschikbare reserve worden aangelegd die moet dienen om het basiskapitaal van 6200 ¬ van een BVBA te vormen OF als een investeringsreserve indien deze verdeelbare winsten ook effectief op een spaarrekening werden belegd.

08 OVERLIJDEN

Onder voorbehoud van de toepassing van de beschikkingen geviseerd door het artikel 208 van het Wetboek van Vennootschappen, zef het overlijden van een der vennoten geen aanleiding kunnen zijn tot voortijdige invereffeningstelling van de vennootschap, maar zal door middel van een bijzondere algemene vergadering van de overgebleven vennoten tot de vervanging van de overleden vennoot kunnen beslist worden onder algemeenheid van alle overgebleven vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen zelfs geen zegels kunnen leggen of kunnen procederen voor een gerechtelijke inventaris bij onbekwaamheid of verhindering voor welke reden dan ook van een der werkende vennoten noch de gang van de vennootschap kunnen beletten of hinderen. Zij zullen het recht hebben om de waarde van de deelbewijzen die hun toekomen in de vennootschap op grond van de laatste afgesloten balans op 31 december van het jaar voorafgaand aan het overlijden, of het onbekwaam worden of verhinderd zijn op te vragen zonder daarbij echter de finantiële toestand van de vennootschap daardoor in het gedrang te mogen brengen.

09 OVERDRACHT VAN DEELBEWIJZEN

Geen enkele vennoot zal een deel of al zijn deelbewijzen kunnen overlaten of zijn rechten overdragen zonder de toestemming van alle andere vennoten en middels het eerbiedigen van de beschikkingen vervat in het artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek

10 ONTBINDING EN VEREFFENING

Buiten de mogelijkheid van gerechtelijke ontbinding, zal de ontbinding et de vereffening van de vennootschap ook nog kunnen gebeuren op vraag van een van de vennoten waarover in een bijzondere algemene vergadering zal beslist worden. De benoeming van een vereffenaar zal onderworpen worden aan de homologatie van de Rechtbank van Eerste Aanleg die bevoegd is voor de gemeente Dilbeek en in overeenstemming met het wetboek inzake de vennootschappen van 2 juni 2006.

11 BEMIDDELING

Iedere betwisting met betrekking tot de interpretatie of de uitvoering van de huidige oprichtingsakte zal gedelibereerd worden door een scheidsrechter aangeduid in gemeen overleg tussen de vennoten. Bij twee vennoten geldt de stem van de zaakvoerder als beslissinggevend.

De scheidsrechter zal als laatste aanleg en in minnelijke schikking binnen de 2 (twee) maanden volgend op de datum waarop de scheidsrechter de twistende partijen door een aangetekende brief in gebreke heeft gesteld om hem hun schriftelijke besluiten mede te delen.

Zijn scheidsrechterlijk beding zal op dwingende wijze bepalen op welke wijze de kosten van het scheidsrechterlijk beding zullen betaald moeten worden.

12 TOEPASSING VAN HET GEMEEN RECHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Al wat niet gepreciseerd werd in de huidige statuten zal bepaald worden in overeenstemming of naar gelijkluidendheid met de beginselen vastgelegd door het Wetboek Vennootschappen, die worden vermoed integraal deel uit te maken van deze standregelen.

13 ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

De gewone algemene vergadering van de vennoten zal plaats grijpen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die door de zaakvoerder middels een mondelinge of schriftelijke mededeling werd medegedeeld, de aangetekende brief niet noodzakelijk zijnde in dit specifieke geval.

De gewone algemene vergadering heeft steeds plaats op 30 (dertig) JUNI van ieder jaar volgend op de afsluiting per 31 december van ieder jaar en steeds te 1800 uur.

De gewone algemene vergadering zal beraadslagen volgens de beschikkingen voorzien door het Wetboek Vennootschappen.

De algemene vergadering van vennoten zal na deugdelijk te zijn opgeroepen door de zaakvoerder bijeenkomen iedere keer dat de belangen van de vennootschap zulks noodzakelijk maken.

14 BEPALING VAN BOEKHOUDKUNDIGE PERIODE

De boekhoudkundige periode begint op de lste januari om te eindigen op de 31ste december van ieder kalenderjaar.

De beschikkingen betreffende de inventaris en de rekeningen zullen worden gevolgd in overeenstemming met de bepalingen die vastliggen in het Wetboek van Jaarrekeningen en boekhouding en in het Wetboek Vennootschappen.

15 KEUZE VAN WOONST

Voor de uitvoering van de huidige standregelen, wordt iedere vennoot of mandataris die niet gedomicilieerd is in het Belgisch Koninkrijk, geacht woonst te kiezen op de maatschappelijke zetel waar alle mededelingen, alle sommaties, alle dagvaardingen, alle vonnisuitvoeringen, betekend worden en geldig kunnen gedaan worden.

SLOTBEPALINGEN EN/OF OVERGANGSMAATREGELEN

A Beide vennoten verklaren dat de kosten tot de vorming van de vennootschap en de publicatie ervan in het Belgisch Staatsblad op ongeveer 1500 ¬ komen waarvan zij de betaallast dragen.

B De eerste boekhoudkundige periode

Uitzonderlijk zal de eerste boekhoudkundige periode lopen vanaf de dag van de ondertekening van de akte tot de 30ste juni 2011 en de tweede boekhoudkundige periode zal lopen van de 1ste juli 2011 tot de 31ste december 2011.

C De eerste algemene vergadering

De eerste algemene vergadering zal plaatsgrijpen op 31 december 2011. De tweede algemene

vergadering zal plaatsgrijpen op 30 juni 2012.

Alle andere algemene vergaderingen zullen dan vanaf 30 juni 2012 ieder volgend jaar op dezelfde dag plaatsgrijpen met afsluiting van het boekjaar op 31 december. Dus algemene vergadering op 30 juni 2013 voor afsluiting op 31 december 2012 enz...

D Verwittiging

De verschijners erkennen dat hun bijzondere aandacht werd gevestigd op de toepassing van de artikels 63ter, 133bis en 35,6 nieuw van het Wetboek Vennootschappen en op de K.B. van 24 oktober 1934, met betrekking respectievelijk tot de persoonlijke aansprakelijkheid die werkende vennoten en zaakvoerders kunnen oplopen ingeval van emstige en gekaracteriseerde fraude. De opstelling van een finantieel plan is niet verplicht gesteld in de gewone commanditaire vennootschap evenmin als de bijzondere regels inzake inbreng door de vennoten.

E DE ZAAKVOERDERS

De standregelen aldus geëindigd zijnde, verklaren de verschijners zich thans te vergaderen in een buitengewone algemene vergadering en beslissen tot het benoemen van een zaakvoerder zijnde de Heer MINTONA BATWABA Lakury, die accepteert.

F ERKENNING VERRICHTINGEN

De erkenning van aile verhandelingen en verrichtingen uitgevoerd voor rekening van de vennootschap zelfs indien die zouden uitgedrukt geweest zijn op bankrekeningen gesteld op de persoonlijke naam van een der vennoten of alle aankoopfacturen aldus gesteld en alle facturaties doorgevoerd ten name van alle mutualiteiten of andere debiteuren : de vennootschap erkent vanuit een fiscaal, boekhoudkundig en sociaal standpunt alle verrichtingen uitgevoerd zowel bij de binnenkomende als de uitgaande verrichtingen gesteld door de verschijners sedert de 1 juli 2009, dag waarop de aktiviteiten geacht worden gesteld te zijn geweest voor en door de vennootschap.

G SPECIAAL MANDAAT

De zaakvoerder geeft een speciale volmacht met macht van indeplaatsstelling, met het oog op de neerlegging van de publicaties in het Staatsblad, het verrichten van een eventuele inschrijving of verwijzing in de Kruispuntbank van ondernemingen, de beantwoording van de vragen om inlichtingen van de AOIF en de BTW administratie, het aansluiten van de vennootschap bij een sociaal secretariaat en bij een sociale verzekeringskas en zonder enige beperking in bevoegdheid en tijd benoemt aldus de heer Ivo Defossé of iedere andere persoon of organisatie door deze laatste aangeduid.

WAARVAN AKTE

Opgesteld en verleden te VILVOORDE op 30 mei 2011 op de maatschappelijke zetel

Na integrale en becommentarieerde lezing, hebben de verschijners gezamenlijk ondertekend.

a

Voc;'-`

behouden

aars net

Bagscti

Staatsblad

--7 r

~ 7

De Heer MINTONA BATWABA Lakury ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenter_arde notar:.s, hatïil van da perso(olníenl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
A.S.I.DO

Adresse
AZALEASTRAAT( 6 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande