ZOFASE BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZOFASE BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.398.227

Publication

22/10/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Ii I OKu. ?013

Griffie

i <1316 138 YI

Ondernemingsnr : 0891.398.227

Benaming (voluit) : Zofase Beheer

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; De Neufstraat 26

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte :Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - Algemene vergadering van de overgenomen vennootschap

Tekst Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Michaël Michoel, geassocieerd notaris te Antwerpen (Deurne), op 30 september 2013, geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen,

zevende kantoor der registratie op 3 OKT 2013. Boek 176 blad 83 vak 16. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De Ontvanger, (getekend) I. MICHIELSEN:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZOFASE BEHEER", waarvan de zetel gevestigd is te B-2100 Antwerpen (Deurne), De Neufstraat 26, met ondernemingsnummer BTW BE 0891.398.227 RPR Antwerpen, besloten heeft:

; 1. Overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en

modaliteiten, tot goedkeuring van de fusie door overneming als gevolg van ontbinding zonder vereffening van de huidige vennootschap "ZOFASE BEHEER", (overgenomen vennootschap), bij wijze van overgang onder algemene titel van haar gehele vermogen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T EN G SYSTEMS", waarvan de zetel gevestigd is te B-2100 Antwerpen (Deurne), De Neufstraat 26, met ondernemingsnummer BTW BE 0466.057.482 RPR Antwerpen (overnemende vennootschap). ,

De vergadering besluit, bijgevolg, de ontbinding zonder vereffening van de vennootschap.

Deze overgang wordt verwezenlijkt op basis van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 decemberq 2012. Alle handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap sedert (en met inbegrip van) 1 januari 2013, zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Conform artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, zal door de overnemende vennootschap geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, gezien deze laatste de enige vennoot is van de overgenomen; vennootschap.

Het register van de aandelen op naam van de overgenomen vennootschap zal door de zorgen en onder dec; verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap vernietigd worden door de vermelding op elke bladzijde van het register van volgend opschrift "register vernietigd ingevolge besluit van!, de buitengewone algemene vergadering op datum van 30 september 2013 naar aanleiding van de fusie door opslorping van de vennootschap door de bvba "T G SYSTEMS".

Het doel van de overnemende vennootschap zal moeten gewijzigd worden, ten einde de activiteiten van de;. overgenomen vennootschap erin op te nemen.

Onroerende rechten - Handelszaak

De vergadering verklaart en verzoekt de notaris te notuleren dat er zich in het overgedragen actief van de:; vennootschap geen onroerende goederen bevinden, en dat zij geen eigendomsrechten op onroerende,; goederen, noch zakelijke rechten, noch enige zakelijke zekerheden bezit waarop enig Decreet of Ordonnantie betreffende de bodemsanering van toepassing Zij verklaart tevens dat de handelszaak van de overgenomen vennootschap onbelast en vrij is van enige;; inschrijvingen, randvermeldingen en overschrijvingen.

2. dat voorgaand besluit genomen is onder de opschortende voorwaarde van een overeensternrnend;l

bes Luit totfus.9.dpor_debuitenge_v/or e_algemene.vergadering.van.de,oy,erremende venpQotsç.hap,  ,. _w...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

. e: ,

De bij deze bedongen opschortende voorwaarde zal geacht verwezenlijkt te zijn door het enkel feit van de stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van bedoelde fusie en de vaststelling door deze laatste van haar effectieve en definitieve verwezenlijking,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Michaël Michael

Geassocieerd notaris te Antwerpen (Deurne)

Tegelijk hiermee neergelegd: een afschrift van het proces-verbaal

mod 11.1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

17/07/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

1-41t_i3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0891.398.227

Benaming

(voluit) : ZOFASE BEHEER

(verkort) :

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

08 JUL 2013

Griffie

im i tiliAiuu~iniuiin

<131 0663*



Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : De Neufstraat 26 te 2100 Deurne (Antwerpen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen hebben op 13 juni 2013 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld in overeenstemming met artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het bestuursorgaan van hierna vermelde vennootschappen heeft het initiatief genomen een fusie tot stand; te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

 De ovememende vennootschap: T EN G SYSTEMS BVBA, met maatschappelijke zetel te B-2100 Deurne (Antwerpen), De Neufstraat, 26 , ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0466.057.482.

 De overgenomen vennootschap: ZOFASE BEHEER BVBA, met maatschappelijke zetel te B-2100 Deurre (Antwerpen), De Neufstraat, 26 , ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0891.398.227

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

1.Wettelijke vermeldingen

1.1 .Identificatie van de betrokken vennootschappen (artikel 693, 1'W, Venn.)

1.1.1 .Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting:

T EN G SYSTEMS BVBA werd opgericht op 6 mei 1999 bij akte verleden voor notaris Eric Michoel kantoorhoudend te B-2100 Deurne (Antwerpen), Cogelsplein, 21. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 mei 1999 onder het nummer 990521  143, hierna genoemd "de ovememende vennootschap".

Statutenwijziging:

De statuten van de vennootschap werden tot op heden niet gewijzigd

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-2100 Deume (Antwerpen), De Neufstraat, 26.

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 186.

aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, Het kapitaal werd tot op heden volgestort tot,

18.600,00 EUR,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Doek

De vennootschap heeft tot doel:

 Het ontwerpen en ontwikkelen, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, het onderhoud, het installeren

en commercialiseren van originele of bestaande soft- en hardware in de meest ruime zin;

 De commercialisatie van taalleermethodes en taalontwikkeling in de meest ruime zin;

 Het verlenen van opleiding en bijstand in verband met informatisering, en in het algemeen alle

verrichtingen die verband houden met informatica;

 De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, huur en verhuur, vervoer en opslaan, bouwen en ombouwen, vervaardigen en uitrusten, assembleren en monteren, herstellen en onderhouden van computers, printers en toebehoren in het algemeen;

 Alle handelingen en verrichtingen betreffende informatica-, data- en communicatieproducten;

 Het verlenen van alle diensten inzake telecommunicatie en telematica in de meest ruime zin van het woord;

 Het aanbieden van alle producten die verband houden met telecommunicatie en telematica;

 Het uitbaten van een uitgeverij;

 De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van boeken, tijdschriften en publicaties, papier en schrijfwaren.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële , industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke andere wijze, deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door:

 De heer Serge Pennartz, zaakvoerder.

Rechtspersonenregister:

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het

ondernemingsnummer 0466.057.482.

Aandeelhouders:

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

 De heer Serge Pennartz: houder van 186 aandelen

1.1.2.Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting:

ZOFASE BEHEER BVBA werd opgericht op 9 augustus 2007 bij akte verleden voor notaris Eric Michoel, kantoor houdende te B-2100 Deurne (Antwerpen), Cogelspfein, 21. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 augustus 2007.

Statutenwijziging:

De statuten van de vennootschap werden tot op heden niet gewijzigd.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-2100 Deurne (Antwerpen), De Neufstraat, 26.

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 30.000,00 EUR. Het is verdeeld in 300 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden volgestort tot 30.000,00 EUR.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1.Zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, in België als in het buitenland de uitbating van

een onderneming in onroerende goederen.

Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van eigen onroerend goed vermogen.

Het aankopen, verkopen, in leasing geven, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ruilen, huren verhuren,

beheren en verwezenlijken van onroerende goederen in de meest ruime zin van het woord.

t Y V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen, het doen bouwen, verbouwen en renoveren van onroerende goederen en constructies, en verder alle behandelingen van en verrichtingen in verband met onroerende goederen.

Het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken, het werken met aannemers en onderaannemers. De vennootschap zal alle roerende goederen, materialen en inrichtingen daartoe mogen aankopen, huren, verhuren, verkopen of ruilen.

De handel in onroerende goederen.

AE het voorgaande in de ruimste zin, doch met uitsluiting van de handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

Het beheren van beleggingen en vermogens zowel in de onroerende als in de roerende sector. De aankoop, verkoop, afstand, ruil en beheer onder elke vorm van roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, evenwel met uitsluiting van vermogensbeheer en beleggingsadvies bedoeld in de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig op het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, en met uitsluiting van de financiële activiteiten waarvoor een wettelijke vergunningsplicht geldt.

2.De uitoefening van aile managementactiviteiten, in de ruimste zin van het woord, met name het waarnemen en uitvoeren van allerhande mandaten, bestuurs- en beheersopdrachten, al dan niet bezoldigd.

3.Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven, ondernemingen, verenigingen en organisaties van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management en bedrijfsorganisatie.

Deze dienstverlening omvat ondermeer advies, bijstandverlening en praktische hulp inzake algemeen beheer en beleid (namelijk "general management") en beheersadviezen met betrekking tot marketing, de verkoop, public relations, de productie, de administratie, de bedrijfsorganisatie, het personeel, het management, het economaat, de informatie van om het even welk advies, controle- en bestuursopdrachten.

4.Het ontwerpen en ontwikkelen, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, het onderhoud, het installeren en commercialiseren van originele of bestaande soft- en hardware.

5.De commercialisatie van taalleermethodes en taalontwikkeling.

6.1-let verlenen van opleiding en bijstand in verband met informatisering, en in het algemeen aile verrichtingen die verband houden met informatica.

7.De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, huur en verhuur, vervoer en opslaan, bouwen en ombouwen, vervaardigen en uitrusten, assembleren en monteren, herstellen en onderhouden van computers, printers en toebehoren in het algemeen.

8.Alle handelingen en verrichtingen betreffende informatica-, data- en communicatieproducten.

9.Het verlenen van alle diensten en het aanbieden van alle producten die verband houden met telecommunicatie en telematica.

10.Het uitbaten van een uitgeverij.

11.De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van boeken, tijdschriften en publicaties, papier en schrijfwaren. 12.Het verwerven, selecteren, uitzenden, detacheren van personeel op gebied van automatisering en / of meerdere bedrijfstakken.

13.Agenturen en commissiehandel.

14.Aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, groot- en kleinhandel van aile roerende goederen.

15.Onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe producten allerhande.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Zij mag onder iedere vorm, zelfs samensmelting of het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en / of nog op te richten industriële, commerciële, financiële, immobilaire of andere ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken, deelnemen of participaties nemen.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door:

 Serge Pennartz, zaakvoerder.

Rechtspersonenregister:

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het

ondernemingsnummer 0891.398.227.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aandeelhouders:

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

 T en G Systems BVBA: houder van 300 aandelen

1.2.Juridisch kader

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het BTW Wetboek.

1.3.Ruilverhouding (artikel 693, 2° W. Venn.)

1.3.1.Algemeen

De zaakvoerder is van mening dat een waardering van beide vennootschappen op basis van het eigen vermogen op datum van de jaarrekening per 31 december 2012 als meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

Het kapitaal van de overnemende vennootschap wordt op heden vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, Het maatschappelijk kapitaal van de overnemende vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR.

Het maatschappelijk kapitaal van de overgenomen vennootschap bedraagt 30.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 300 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De waarde van de betrokken vennootschappen wordt vastgesteld op datum van 31 december 2012, zijnde:

 Voor T en G Systems BVBA: 19.570,23 EUR

 Voor Zofase Beheer BVBA: 11.335,19 EUR

1.3.2.Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding is ais volgt:

 Voor T en G Systems BVBA:

Waarde op 31 december 2012 19.570,23 EUR

Aantal aandelen 186

Waarde per aandeel 105,2163 EUR

 Voor Zofase Beheer BVBA

Waarde op 31 december 2012 11.335,19 EUR

Aantal aandelen 300

Waarde per aandeel 37,7840 EUR

Op basis van bovenstaande ruilverhouding kan het aantal uit te reiken aandelen als volgt worden berekend: waarde per aandeel T en G Systems BVBA aantal aandelen Zofase Beheer BVBA

waarde per aandeel Zofase Beheer BVBA aantal nieuw uit te geven aandelen

Dit geeft:

105,2163 EUR 186

37,7840 EUR 67

Voor 186 aandelen T en G Systems BVBA verkrijgt men dus 67 aandelen Zofase Beheer BVBA. Er wordt geen opleg in geld betaald.

ln het kader van de geplande fusie door overneming dient in het bijzonder vermeld te worden dat op dit moment de aandelen van Zofase Beheer voor 100 % in het bezit zijn van Ten G Systems BVBA.

Op basis hiervan zal er een geruisloze fusie plaatsvinden en zullen er geen aandelen worden uitgegeven.

1.3.3.Kapitaalverh oging

Aangezien het een geruistoze fusie betreft, blijft het kapitaal na de fusie gelijk aan 18.600,00 EUR.

1

a

S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.4.Wijze van uitreiking (Artikel 693, 3° W. Venn.)

Niet van toepassing.

1,5.Ratum van deelname in de winst (artikel 693, 4° W. Venn.)

Niet van toepassing

1.6.Boekhoudkundige datum (artikel 693, 5° W. Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

1.7.Bijzondere rechten (artikel 693, 6° W. Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.8,Bijzondere bezoldiging (artikel 693, 7° W. Venn.)

Er werd aan Fiduciaire VERDYCK & PARTNERS BVBA, externe accountant, kantoorhoudende te B-2018 Antwerpen, Lange Achteromstraat, 37 bus 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0428.988.339 en vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Luc Verdyck, gevraagd de verslagen op te stellen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht is in onderling overleg vastgesteld op 1.500,00 EUR. 1.9.13ijzondere voordelen (artikel 693, 8° W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

1.10.Overdracht onroerend goed

Aangezien er geen onroerende goederen aanwezig zijn in de overgenomen vennootschap, dienen er inzake onroerende goederen geen bijkomende formaliteiten te geschieden.

1.11.Vereisten om aandeelhouder 1 vennoot te kunnen worden (artikel 698, §1 W. Venn.)

De houders van de aandelen van de overgenomen vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om

vennoot te kunnen worden van de overnemende vennootschap.

2.Bijkomende vermeldingen

2.1.Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

2.1.1.Algemene beschrijving

De staat van actief en passief van de overgenomen vennootschap is op 31 december 2012 de volgende:

ACTIVA

II.Immateriële vaste activa 44.714,83 EUR

III.Materiële vaste activa

C. Meubilair en rollend materieel 226,47 EUR

VII.Vorderingen op ten hoogste een jaar

A. Handelsvorderingen 68.045,48 EUR

IX.Liquide middelen 7.905,44 EUR

TOTAAL DER ACTIVA 120.892,22 EUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

PASSIVA 30.000,00 EUR

I. Kapitaal 2.275,00 EUR 23.775,02 EUR

A. Geplaatst kapitaal

IV. Reserves

A. Wettelijke reserve

D. Beschikbare reserves



Vlll.Schulden op ten hoogste een jaar 26.050,02 EUR

C. Handelsschulden

E. Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten

F. Overige schulden

4.938,25 EUR

3.382,79 EUR 48.224,16 EUR

X.Overlopende rekeningen 56.545,20 EUR 8.297,00 EUR

TOTAAL DER PASSIVA 120.892,22 EUR

2.1.2.Onroerende goederen

De overgenomen vennootschap heeft geen onroerende goederen in haar bezit.

2.2.Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende vennootschap volgende uit de fusie voortvloeiende wijzigingen aangebracht worden:

a.Het huidig maatschappelijk doel zal worden uitgebreid met de volgende tekst:

 Het verwerven, selecteren, uitzenden, detacheren van personeel op gebied van automatisering en/of

meerdere bedrijfstakken,

 Agenturen en commissiehandel.

 Aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle roerende goederen.

 Onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe producten allerhande.

 Zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, in België als in het buitenland de uitbating van

een onderneming in onroerende goederen,

 Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van eigen onroerend goed vermogen.

 Het aankopen, verkopen, in leasing geven, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ruilen, huren verhuren, beheren en verwezenlijken van onroerende goederen in de meest ruime zin van het woord.

 Het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen, het doen bouwen, verbouwen en renoveren van onroerende goederen en constructies, en verder alle behandelingen van en verrichtingen in verband met onroerende goederen.

 Het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken, het werken met aannemers en onderaannemers, De vennootschap zal aile roerende goederen, materialen en inrichtingen daartoe mogen aankopen, huren, verhuren, verkopen of ruilen.

 De handel in onroerende goederen.

--Al het voorgaande in de ruimste zin, doch met uitsluiting van de handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

 Het beheren van beleggingen en vermogens zowel in de onroerende als in de roerende sector.

 De aankoop, verkoop, afstand, ruil en beheer onder elke vorm van roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, evenwel met uitsluiting van vermogensbeheer en beleggingsadvies bedoeld in de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig op het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, en met uitsluiting van de financiële activiteiten waarvoor een wettelijke vergunningsplicht geldt.

 De uitoefening van alle managementactiviteiten, in de ruimste zin van het woord, met name het waarnemen en uitvoeren van allerhande mandaten, bestuurs- en beheersopdrachten, al dan niet bezoldigd.

 Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven, ondernemingen, verenigingen en organisaties van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management en bedrijfsorganisatie.

 Deze dienstverlening omvat ondermeer advies, bijstandverlening en praktische hulp inzake algemeen beheer en beleid (namelijk "general management") en beheersadviezen met betrekking tot marketing, de

verkoop, public relations, de productie, de administratie, de bedrijfsorganisatie, het personeel, het management, het economaat, de informatie van om het even welk advies, controle- en bestuursopdrachten.

b.Er zal voorgesteld worden de naam van de overnemende vennootschap te wijzigen in "Controlplus Services".

c.De statuten worden volledig aangepast aan de huidige vennootschapswetgeving. 2.3.Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten door de overnemende en de overgenomen vennootschap, elk voor een gelijk deel, ten laste worden genomen.

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de bij de fusie betrokken vennootschappen, elk voor een gelijk deel.

2.4.Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris. 2.5.Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de zaakvoerders alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 14 augustus 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 14 juni 2013 te B-2100 Deurne (Antwerpen), in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd en bekendgemaakt te worden bij uittreksel ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Antwerpen overeenkomstig de artikelen 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan SCA Antwerpen BVBA met maatschappelijke zetel te B-2140 Borgerhout (Antwerpen), Plantin & Moretuslei, 331 bus 14 met de bevoegdheid tot subrogatie, om deze neerlegging te verrichten.

Bij beslissing van de bijzonder algemene vergadering van aandeelhouders van 14 juni 2013 werd mevrouw Ingrid Van De Velde, wonende te 2920 Kalmthout, Kempenlaan 7 aangeduid als "lasthebber ad hoc" teneinde het nodige te doen voor de uitvoering van de beslissingen m.b.t. de geplande fusie. Het fusievoorstel zal bijgevolg door mevrouw Ingrid Van De Velde in naam en voor rekening van de vennootschap kunnen ondertekend worden.

Ingrid Van De Velde

Lasthebber ad-hoc

Vodr-k behouden

i. aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 26.06.2013 13222-0508-011
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 27.07.2012 12354-0120-012
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.05.2011, NGL 19.07.2011 11313-0146-012
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2010, NGL 31.08.2010 10506-0515-012
08/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 31.08.2009 09734-0239-010

Coordonnées
ZOFASE BEHEER

Adresse
DE NEUFSTRAAT 26 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande