ZEHNDER GROUP BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ZEHNDER GROUP BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.645.624

Publication

21/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 12.05.2014 14123-0547-036
29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 21.05.2013 13128-0407-037
15/04/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Jdod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGEIwEGD

- 3 _04- 2013

GRIFFIE~ R ECt-àeee 4<. van

KOOPHANDEL te tviECt-IcLE

Ondernemingsnr : 0832.645.624

Benaming (voluit) : ZEHNDER GROUP BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Stephenson Plaza, Blarenberglaan 3101001 2800 Mechelen

Onderwerpen) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor ARNOUT SCHOTSMANS, geassocieerd notaris te Mechelen op negentien

maart tweeduizend dertien, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze

vennootschap ZEHNDER GROUP BELGIUM, met zetel te 2800 Mechelen Stephenson Plaza, Blarenberglaan

3/C/001.

Ondernemingsnummer 0832.6455.624.

De algemene vergadering heeft als volgt beslist:

Eerste agendapunt: Voorafgaande besluiten

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of

vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze

verslagen te hebben ontvangen, met name :

 het verslag opgesteld door Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door de heer Boons Robert, commissaris, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door de heer Boons Robert, commissaris, aangesteld door de raad van bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven: 5. Conclusie

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging ad. ¬ 500.070, 00 van de naamloze vennootschap Zehnder Group Belgium bestaat uit een deel van de totale schuldvordering in ieningvorm ad. ¬ 1.400.000, 00 toegekend door Zehnder Group AG.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe de methode van waardering leidt tenminste overeenkomt mei het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 16.667 aandelen van de vennootschap Zehnder Group Belgium NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de vennootschap of met andere woorden dat ons verslag geen faimess opinion" inhoudt.

Antwerpen, 11 februari 2013

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

Vertegenwoordigd door

Robert Boons

Vennoot

(getekend)"

het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 633 van het Wetboek van Koophandel, houdende voorstel tot voortzetting van de activiteit en uiteenzetting van de maatregelen die worden overwogen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap, alsook het verslag door genoemd orgaan overeenkomstig artikel 602 van het genoemde wetboek.

Tweede agendapunt: Toepassing van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen

In naam van de raad van bestuur bevestigt de voorzitter dat het bijzondere verslag waarvan sprake in artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking werd gesteld van de aandeelhouders minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap en dat deze vergadering is bijeengekomen binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld.

13 8726*

Vf ius

beha aal Bel

Staa





u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge ' `} Voomoemd verslag stelt voor dat de activiteit wordt voortgezet, en zet uiteen welke maatregelen worden overwogen met het oog op het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, inzonderheid de kapitaalverhoging die op de agenda staat ingeschreven.

De voorzitter herhaalt dat aangezien het netto-actief is gedaald tot beneden één vierde van het kapitaal, deze vergadering kan beslissen over de ontbinding, wanneer de ontbinding wordt goedgekeurd met één vierde van de stemmen; de voorzitter herhaalt dat aangezien het netto-actief is gedaald tot beneden het minimumbedrag gesteld in artikel 439 van het Wetboek van Vennootschappen, iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank kan vorderen.

Op basis van voornoemd verslag beslist de vergadering om, ondanks het verlies van meer dan drie vierde van het kapitaal, de activiteit van de vennootschap voort te zetten, onder de opschortende voorwaarde evenwel dat de op de agenda ingeschreven verrichtingen daadwerkelijk worden verwezenlijkt.

Derde agendapunt: Kapitaalverhoging

L Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met vijfhonderd duizend tien euro (¬ 500.010,00) om het te brengen van driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00) op achthonderd duizend tien euro (¬ 800.010,00) door inbreng van een deel van een totale vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering ten belope van één miljoen vierhonderd duizend euro (¬ 1.400.000,00) die zij heeft lastens deze vennootschap, en dit ten belope van honderd vijfhonderd duizend tien euro (¬ 500.010,00). Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van zestien duizend zeshonderd zevenenzestig (16.667) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

Ii. Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens verklaart de vennootschap naar Zwitsers recht ZEHNDER GROUP AG, voornoemd sub 1), die na voorlezing van het voorafgaande, een deel van haar totale vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering ten belope van één miljoen vierhonderd duizend euro (¬ 1.400.000,00) die zij heeft lastens deze vennootschap, in te brengen, en dit ten bedrage van honderd vijfhonderd duizend tien euro (¬ 500.010,00), nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven,

IL Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomst, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op achthonderd duizend tien euro (¬ 800.010,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zesentwintig duizend zeshonderd zevenenzestig (26.667) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

III. Wijziging van de statuten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderd duizend tien euro (¬ 800.010,00). Het wordt vertegenwoordigd door zesentwintig duizend zeshonderd zevenenzestig (26.667) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/zesentwintig duizend zeshonderd zevenenzestig (1/26.667-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde agendapunt: Ontslag bestuurders

De buitengewone algemene vergadering besluit ontslag te verlenen aan de twee van haar bestuurders, met name:

- de heer ZEHNDER Hans Peter, geboren op veertien oktober negentienhonderd vierenvijftig, van Zwitserse nationaliteit, wonende te 5616 Meistersch wanden (Zwitserland), Reithlerstrasse 19;

- de heer Di belt Max, geboren op vijfentwintig februari negentienhonderd drieënvijftig, van Zwitserse nationaliteit, wonende te 5708 Birrwil (Zwitserland), Wannefeld 16.

Zij bekomen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

Viifde aciendapunt: Benoeming bestuurders

De buitengewone algemene vergadering besluit, naast de huidige bestuurder, te namen als bestuurders voor een duur van zes (6) jaar:

- de heer van HEUVELN Erik Hans, geboren op drieëntwintig mei negentienhonderd negenenzestig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 7775BS Lutten (Nederland), Ahomstraat 11;

- de heer PEYSSON Cyril, geboren op negentien september negentienhonderd vijfenzestig, van Franse nationaliteit, wonende te 75017 Paris (Frankrijk), 19, rue Nollet;

- de heer BRÜGGER Joseph, geboren op twaalf september negentienhonderd zestig, van Zwitserse nationaliteit, wonende te 5702 Niederlenz (Zwitserland), Ackerweg 12;

- de heer STEINMANN Thomas, geboren op tweeëntwintig december negentienhonderd zevenenzeventig, van Zwitserse nationaliteit, wonende te 8049 Zürich (Zwitserland), Kempfhofweg 12.

Zijn vertegenwoordigd door mevrouw Schreyer voornoemd, ingevolge voormelde onderhandse volmachten, en voor zoveel als nodig zich sterkmakend.

Zij aanvaarden hun mandaat onder bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van bestuurder wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Zesde agendapunt: Ontslag en benoeming bijzonder gevolmachtigden

Vervolgens komen hiertussen:

- de heer BERCHTOLD Dominik Andreas, geboren op drieëntwintig juni negentienhonderd drieënzeventig, van Zwitserse nationaliteit, wonende te 6300 Zug (Zwitserland), Bellevueweg 23;

Luik B .. Vervoln

- de heer VAN HEUVELN Erik, geboren op drieëntwintig mei negentienhonderd negenenzestig, van

Nederlandse nationaliteit, wonende te 7775BS Lutten (Nederland), Ahomstraat 11;

- de heer PEYSSON Cryril, geboren op negentien september negentienhonderd vijfenzestig, van Franse

nationaliteit, wonende te 75017 Paris (Frankrijk), 19, rue Nollet;

- de heer BRÜGGER Joseph, geboren op twaalf september negentienhonderd zestig, van Zwitserse

nationaliteit, wonende te 5702 Niederlenz (Zwitserland), Ackerweg 12;

- de heer STEINMANN Thomas, geboren op tweeëntwintig december negentienhonderd zevenenzeventig, van

Zwitserse nationaliteit, wonende te 8049 Zürich (Zwitserland), Kempfhofweg 12.

Allen voornoemd, en hier vertegenwoordigd conform voormelde volmachten en voor zoveel als nodig maakt

mevrouw Schreyer zich sterk.

In hun hoedanigheid van leden van de raad bestuur en besluiten ontslag te verlenen als bijzonder

gevolmachtigden:

- de heer SCHULTE Olaf.

- de heer JACOBS Davy.

en benoemen vervolgens overeenkomstig artikel 27.2 van de statuten tot bijzonder gevolmachtigde, naast de

huidige bijzonder gevolmachtigden: de heer PHILIPPO Dirk.

De bijzonder gevolmachtigden zijn, gezamenlijk optredend met een andere bijzonder gevolmachtigde of een

bestuurder, bevoegd voor:

a) Het openen en afsluiten van bank- en girorekeningen bij de door de raad van bestuur aangewezen bankier;

b) Opnemen of overschrijven van gelden bij de door de raad van bestuur aangewezen bankier;

G) Aangaan van geldleningen ten laste van de vennootschap, waardoor de vennootschap bij een door de raad van bestuur aangewezen bankier binnen de Zehndergroep, debet komt te staan tot een bedrag van niet hoger dan het bedrag hetwelk, na door de raad van bestuur te zijn vastgesteld, aan die bankier is meegedeeld;

d) Personeelszaken (o.a. maar niet gelimiteerd tot de aanwerving en het ontslag van personeel van de vennootschap, salarisverhogingen, pensioenregeling, hospitalisatieregeling;

e) Treffen van groepswijze pensioenregeling en het toekennen van pensioenrechten anders dan ingevolge een groepsgewijze pensloenregeling;

f) Aangaan van overeenkomsten krachtens welke eventuele geschillen zullen worden onderworpen aan arbitrage of aan bindend advies, zomede het aangaan van dadingen;

g) Voeren van gedingen -- zo eisende als verwerende  hetzij ten overstaan van de gewone rechter, hetzij bij wege van arbitrage en het vragen van een bindend advies, voor zover het het nemen van die rechtsmaatregelen betreft welke geen uitstel gedogen of van louter conservatoire aard zijn, en voorts voor zover het nemen van maatregelen tot inning van geldvorderingen betreft;

h) Aangaan, beëindigen en wijzigen van samenwerkings- en poolovereenkomsten;

i) Verkrijgen, bezwaren en vervreemden van rechten van industriële en intellectuele eigendommen, waaronder begrepen het verlengen en verkrijgen van licenties;

j) Aanschaffen van vaste bedrijfsactiva tot een bedrag, per aanschaffing beoordeeld, hetwelk minder dan ¬ 50.000,00 zal belopen;

k) Het vertegenwoordigen van de vennootschap t.o.v. de openbare besturen, daarbij inbegrepen de fiscale besturen en de gerechtelijke instanties. Deze vertegenwoordigingsbevoegdheid geldt evenwel niet voor de fiscale aangifte in de vennootschapsbelasting.

I) De vertegenwoordiging tegenover de Ondernemingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, en eventuele andere Administraties (Nationale Bank van België, Belgisch Staatsblad,...) teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en alle andere administratieve verrichtingen uit te voeren, en alle formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, alle verklaringen te doen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig zou zijn;

m) Het ondertekenen en in ontvangst nemen van aangetekende zendingen, postpakketten en dergelijke meer;

n) Het tekenen van cognossementen, vrachtbrieven en andere transportdocumenten, alsmede douaneformulieren;

o) Verrichten van rechtshandelingen, voor zoverre niet reeds onder een der vorige !etters vallende, waarvan het

belang of de waarde van de vennootschap een bedrag van minder dan ¬ 150.000,00 zal belopen, of waardoor

de vennootschap voor minder dan één jaar wordt verbonden.

Voor ontledend uittreksel

Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-lijst met publicaties

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 04.06.2012 12148-0523-036
22/04/2011
ÿþ"

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

Moa z.o

Ld n 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0832.645.624.

Benaming

(voluic) : "Zehnder Group Belgium Il"

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9200 Dendemonde, Vriesenrot 26

Onderwerp acte : Naamwijziging  Zetelverplaatsing - Statutenwijzigingen

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op één april tweeduizend en elf;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Zehnder Group Belgium II", gevestigd te 9200 Dendermonde, Vriesenrot 26, in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0832.645.624 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Zehnder Group Belgium".

2. Om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2800 Mechelen, Stephenson Plaza, Blarenberglaan 3C/001

3. - om de tweede zin van Artikel 1 : Naam van de statuten aan te passen, als volgt:

"Zij draagt de naam "Zehnder Group Belgium".";

- om de eerste zin van Artikel 2 : Zetel van de statuten aan te passen, als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Stephenson Plaza, Btarenberglaan 3C/001,

in het gerechtelijk arrondissement Mechelen.".

4. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-MINISTERIE", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70 A, met ondernemingsnummer 0474.966.438, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, en zijn gevolmachtigden, teneinde alle formaliteiten te vervullen om de wijziging van de inschrijving van de vennootschap te vorderen in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -- Johan Kiebooms, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen

dd. 1 april 2011, met in bijlage : twee volmachten,

gecoördineerde statuten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

GRIFFI 1;' ("1-r.1-Q n r«

VAN KOOPHANDEL

12. 04. 2011

DENDERMONDE

rime

I 111111 11111 1II III 111111 I1I 11111 IIII I1 I11i

*iiosaa3e"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/03/2011
ÿþMud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IRIt'!"FC nCCi-F~t3a1NK VAN KOOPHANDEL

0 2. 03. 2011

DENDERMONDE

~-Griffle



Luik B



I IIIl I iII DIII 11111 IIDI I1II 1111 Diil lID II

+11039710"

be

a.

BE Sta

Ondernemingsnr : 0832.645.624

Benaming

(voluit) : Zehnder Group Belgium Il

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Vriesenrot 26, 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : Benoeming bijzonder gevolmachtigden

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 7 februari 2011:

" Overeenkomstig artikel 27.2 van de statuten van de vennootschap beslist de Raad van Bestuur met unanimiteit om de volgende personen te benoemen tot bijzonder gevolmachtigden:

-De heer Erik van Heuveln, wonende te Ahornstraat 11, 7775 BS Lutten, Nederland;

-De heer Erwin Crommelynck, Deinsehorsweg 31, 9031 Gent, België;

-De heer Peter Cuveele, Oliestraat 36, 3080 Tervuren, België;

-De heer Davy Jacobs, wonende te Florent De Molstraat 3, 9280 Lebbeke, België;

-De heer Olaf Schulte, wonende te Sjees 9, 8061 LX Hasselt, Nederland

-Mevrouw Nynke Floor-Westerhof, Wiedenland 14, 7711 VH Nieuwleusen, Nederland.

De bovenvermelde bijzonder gevolmachtigden zijn, gezamenlijk optredend met een andere bijzonder gevolmachtigde of een bestuurder, bevoegd voor

a)Het openen en afsluiten van bank en girorekeningen bij de door de raad van bestuur aangewezen bankier;

b)Opnemen of overschrijven van gelden bij de door de raad van bestuur aangewezen bankier;

c)Aangaan van geldleningen ten laste van de vennootschap, waardoor de vennootschap bij een door de raad van bestuur aangewezen bankier binnen de Zehndergroep, debet komt te staan tot een bedrag niet hoger dan het bedrag hetwelk, na door de raad van bestuur te zijn vastgesteld, aan die bankier is meegedeeld;

d)Personeelszaken (o.a. maar niet gelimiteerd tot de aanwerving en het ontslag van personeel van de vennootschap, salarisverhogingen, pensioenregeling, hospitalisatieregeling);

e)Treffen van groepsgewijze pensioenregeling en het toekennen van pensioenrechten anders dan ingevolge een groepsgewijze pensioenregeling;

f)Aangaan van overeenkomsten krachtens welke eventuele geschillen zullen worden onderworpen aan arbitrage of aan bindend advies, zomede het aangaan van dadingen;

g)Voeren van gedingen  zo eisende als verwerende  hetzij ten overstaan van de gewone rechter, hetzij bij wege van arbitrage en het vragen van een bindend advies, voor zover het het nemen van die rechtsmaatregelen betreft welke geen uitstel gedogen of van louter conservatoire aard zijn, en voorts voor zover het het nemen van maatregelen tot inning van geldvorderingen betreft;

h)Aangaan, beëindigen en wijzigen van samenwerkings- en poolovereenkomsten;

i)Verkrijgen, bezwaren en vervreemden van rechten van industriële en intellectuele eigendommen, waaronder begrepen het verlengen en verkrijgen van licenties;

j)Aanschaffen van vaste bedrijfsactiva tot een bedrag, per aanschaffing beoordeeld, hetwelk minder dan 50.000 ¬ zal belopen;

k)Het vertegenwoordigen van de vennootschap t.o.v. de openbare besturen, daarbij inbegrepen de fiscale besturen en de gerechtelijke instanties. Deze vertegenwoordigingsbevoegdheid geldt evenwel niet voor de fiscale aangifte in de vennootschapsbelasting;

I)De vertegenwoordiging tegenover de Ondememingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, en eventuele andere Administraties (Nationale

Bank van België, Belgisch Staatsblad, ) teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen,

doorhalingen en alle andere administratieve verrichtingen uit te voeren en alle formulieren in te vullen, te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

ondertekenen en neer te leggen, alle verklaringen te doen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig zou zijn;

m)Het ondertekenen en in ontvangst nemen van aangetekende zendingen, postpakketten en dergelijke meer;

n)Het tekenen van cognossementen, vrachtbrieven en andere transportdocumenten, alsmede douaneformulieren;

o)Verrichten van rechtshandelingen, voorzoverre niet reeds onder een der vorige letters vallende, waarvan het belang of de waarde van de vennootschap een bedrag van minder dan 150.000 ¬ zal belopen, of waardoor de vennootschap voor minder dan één jaar wordt verbonden.

De bijzonder gevolmachtigden zijn tevens bevoegd om de vennootschap in overeenstemming niet artikel 28.3 van de statuten te vertegenwoordigen binnen de grenzen van hun volmacht.

Erik van Heuveln Olaf Schulte

Bijzonder gevolmachtigde Bijzonder gevolmachtigde

1 Voor-

"behouden aan i-let Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2011
ÿþ »cd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL _

11. 01. 2011

D EN D Sen° N DE



ondememingsnr : Gtis . G2

Benaming

(voluit) : "Zehnder Group Belgium II"

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9200 Dendermonde, Vriesenrot 26

Onderwerp akte : OPRICHTING NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd Notaris te Antwerpen, op negenentwintig december tweeduizend tien, verbeterd bij akte eveneens verleden voor Meester Frederik

" VLAMINCK, op zes januari tweeduizend en elf.

1. De identiteit van de natuurlijke personen of van de rechtspersonen die de oprichtingsakte hebben ondertekend of uit wier naam zij werd ondertekend:

1. De vennootschap naar Zwitsers recht "Zehnder Group AG", gevestigd te CH-5722 Grânichen (Zwitserland), Moortalstrasse I, ingeschreven in het handelsregister onder nummer CH-400.3.005.832-9.

2. De vennootschap naar Nederlands recht "Zehnder Group Nederland B.V.", gevestigd te 8028 PM Zwolle (Nederland), Lingenstraat 2, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Oost Nederland onder nummer 05022293.

2. a) De rechtsvorm van de vennootschap: naamloze vennootschap, afgekort "NV" b) De naam van de vennootschap: "Zehnder Group Belgium

3. Het doel van de vennootschap:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het importeren, exporteren en de verkoop van alle verwarmin' gs-, ventilatie-, airconditioning- en

afkoelingsmaterialen.

De groot- en kleinhandel, de import en export, de distributie en service van verwarmingsapparatuur,

ventilatoren, luchtbehandelingsapparatuur en toebehoren in de meest ruime zin.

De vennootschap mag

* alle hoegenaamde handels nijverheids fmanciâle, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

* op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen en/of tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

* bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland; de vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken;

* deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft;

* zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan niet een belang of deelneming heeft borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken." /

4. De zetel van de vennootschap: 9200 Dendermonde, Vriesenrot 26, in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde

5. De duur van de vennootschap: De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde tijd.

6. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00), verdeeld in

tienduizend (10.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

b) Het gestorte bedrag:

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volgestort.

c) Overdracht van aandelen

De overdracht van aandelen is vrij.

1111111J11111.11!1!1j,111111!101

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

7. De bepalingen betreffende

a) de bestemming van de winst en uitkering van een interimdividend:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van

de raad van bestuur.

Indien de algemene vergadering tot winstuitkering beslist, is elk aandeel op dezelfde wijze

dividendgerechtigd, doch met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder aandeel

moet rekening gehouden worden met :

a) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ("pro rata participationis")

b) de op dat aandeel gedane volstorting ("pro rata liberationis"), en

c) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar ("pro rata temporis").

Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van Vennootschappen kan de algemene vergadering beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren.

b) de wijze van vereffening

onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

8. Het begin en einde van het boekjaar:

één januari - éénendertig december van elk jaar, en voor de eerste maal op éénendertig december

tweeduizend en elf (2011).

9. a) Gewone algemene vergadering:

de tweede vrijdag van de maand mei, om vijftien uur, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en

twaalf (2012).

b) De voorwaarden voor toelating:

Uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van

aandelen of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te -

nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in

_ de oproeping tot de vergadering.

c) Stemrecht :

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 541 van het Wetboek van vennootschappen

* geven alle aandelen recht op één (1) stem wanneer alle aandelen een gelijke waarde hebben, zijnde

eenzelfde bedrag van het kapitaal vertegenwoordigen.

* geven de aandelen, wanneer zij een verschillende waarde in het kapitaal vertegenwoordigen, van

rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij

e.~ respectievelijk vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één (1) stem wordt aangerekend. Gedeelten van stemmen worden verwaarloosd,

behoudens in de gevallen van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de

et vennootschap, mogen de algemene vergaderingen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

et

10. a) Benoeming van bestuurders en commissaris:

Bestuurders : drie (3)

cà Werden tot dit ambt benoemd:

1. De heer ZEHNDER Hans Peter, geboren op 14 oktober 1954, van Zwitserse nationaliteit, wonend te 5616 Meisterschwanden (Zwitserland), Rtithlerstrasse 19.

2. De heer BERCHTOLD Dominik Andreas, geboren op 23 juni 1971, van Zwitserse nationaliteit, wonend te 6300 Zug (Zwitserland), Bellevueweg 23.

3. De heer DÓEBELI Max, geboren op 25 februari 1953, van Zwitserse nationaliteit, wonend te 5708

Birrwil (Zwitserland), Wannefeld 16.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van tweeduizend vijftien

et (2015).

Hun mandaat is onbezoldigd.

Commissaris : één (1)

Werd aangesteld tot commisaris :

De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", met kantoor te 2140 Antwerpen (Borgerhout) Joe

Englishstraat 52, vertegenwoordigd door de heer Robert BOONS, bedrijfsrevisor.

Zijn opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van tweeduizend veertien

(2014).

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

b) Bevoegdheden van de raad:

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwe-

zenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de

algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

De bestuurders handelen steeds als college.

c) Verteeenwoordiging van de vennootschap:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de i vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders.

Voor wat betreft de bevoegdheden verleend aan het directiecomité wordt de vennootschap, bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, geldig in en buiten rechte vertegenwoordigd op de wijze zoals zal worden bepaald door de raad van bestuur.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat :

- hetzij door één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur

- hetzij op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur, dit wanneer het directiecomité werd belast met het dagelijks bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

l 1. Bijzondere volmacht

Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-MINISTERIE", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70 A, met ondernemingsnummer 0474.966.438, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, en zijn gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot

a) inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO);

b) inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik Vlaminck, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte

dd. 29 december 2010, met in bijlage twee volmachten, afschrift

van de verbeterende akte dd. 6 januari 2011, en uittreksel,

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

II 11 lif.p113101

Ondernemingsnr : 0832.645.624

Benaming

(voluit) : ZEHNDER GROUP BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Stephenson Plaza, Blarenberglaan 3)C/001 - 2800 Mechelen (volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder - ontslag en benoemingen bijzonder gevolmachtigden

Uittreksel van de Notulen van de Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 8 mei 2015 :

Ontslag en benoeming bijzonder gevolmachtigden:

Overeenkomstig artikel 27,2 van de statuten van de vennootschap beslist de Raad van Bestuur met unanimiteit en met goedkeuring van de Gewone Algemene Vergadering om de volgende personen te ontslaan uit hun bevoegheid als bijzonder gevolmachtigde;

Erwin Crommelynck  Deinsehorsweg 31  9031 Gent  Geboortedatum: 05/05/1967 Peter Cuveele  Oliestraat 36  3080 Tervuren  Geboortedatum; 31/0311963

Conform artikel 27.2 van de statuten stelt de Raad van Bestuur met goedkeuring van de Gewone Algemene Vergadering volgende personen aan als bijzonder gevolmachtigden;

Juergen Dierickx Bergsken 28  9310 Moorsel  Geboren op 30/03/1969

Annick De Ost Veldschansstraat 16  9200 Dendermonde  Geboren op 22/06/1967

Annabelle Schreyer - Keppestraat 45  9320 Erembodegem -- Geboren op 08/1211976

Verlenging mandaat van bestuurder:

Het mandaat dat vervalt op 8/5/2015, van bestuurder dhr. BERCHTOI-D Dominik Andreas, geboren op 23

juni 1971, van Zwitsere nationaliteit, wonend le 6300 Zug (Zwitserland), Bellevueweg 23, wordt verlengd.. Zijn

opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van tweeduizend negentien (2019).

Het mandaat is onbezoldigd.

Niets meer aan de orde zijnde, wordt de vergadering gesloten.

Getekend, Mechelen 8 mei 2015

Erik Hans Van Heuveln Thomas Steinmann

Bestuurder Bestuurder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatelad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d aPIÈ È

111

17 -07- 20t5

1" ,- 'a v,cèr4

ANTWERPEN, .

Mod Word tt,t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ZEHNDER GROUP BELGIUM

Adresse
STEPHENSON PLAZA, BLARENBERGLAAN 3C, BUS 001 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande