ZAKENKANTOOR RENTACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR RENTACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.811.426

Publication

17/04/2014
ÿþMod Word11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1

-EUR 02-04- 2014

BELG ,

-04- 2014

-I STAATSF

1 RhENGI:rgretranf id.°1\11)2112111E1-

11111N11,111111f111 MONI

10

BELG1SC



Oruienertingsrtr 0432.811.426

BenarMag

' Zakenkantoor Rentaco

ReMsvrm. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Ze : 2830 Willebroek, Overwinningsstraat 34 ilg aires)

OeKWewwp et STATUTENWIJZIGING-KAPITAALVERHOGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op zesentwintig november tweeduizend dertien. Geregistreerd acht bladen en geen verzendingen, op 3 december 2013, te Mechelen 1 kantoor, boek 5/994, blad 12, vak 17. Ontvangen:' vijftig euro (E 50,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster. Blijk wat vole

a) Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

Eerste agendapunt:

Ingevolge een onderhandse akte de dato vijf februari tweeduizend en één, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato tweeëntwintig februari daarna onder nummer 20010222-72; werd het kapitaal verhoogd naar één miljoen achtduizend vierhonderd zevenennegentig Belgisch frank en terstond omgezet naar vijfentwintigduizend euro; de nominale waarde van de aandelen werd afgeschaft.

Derhalve verzoekt de algemene vergadering ons, notaris, deze wijziging authentiek te doen vaststellen om het artikel 5 van de statuten in overeenstemming te brengen met de werkelijkheid. Bijgevolg zal dit artikel 5 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vijfentwintigduizend Euro en wordt vertegenwoordigd door duizend aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde .

De regularisatie van het artikel 5 van de statuten wordt hierbij uitdrukkelijk bekrachtigd en goedgekeurd. Tweede agendapunt:

De buitengewone algemene vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan het nieuwe wetboek van vennootschappen. Aangezien een groot aantal artikelen dienen gewijzigd te worden, beslist de buitengewone algemene vergadering de statuten integraal te vervangen door de tekst die op het einde van deze akte wordt weergegeven.

De vennoten verklaren vooraf in het bezit gesteld te zijn van deze tekst en keuren deze hierbij uitdrukkelijk goed. De bepalingen van deze tekst zullen voortaan gelden als tekst van de statuten.

Derde agendapunt:

Nadat de algemene vergadering de dato vijftien november tweeduizend dertien heeft vastgesteld dat de jaarrekening per 31 december 2011, zoals goedgekeurd door de jaarvergadering van één mei tweeduizend en twaalf, onder de balanspost "beschikbare reserves" melding maakt van volgende bedrag:

- "beschikbare reserves" twee miljoen honderd en tweeduizend vijfhonderd euro (E 2.102.500,00),

wordt éénparig beslist tot uitkering van een bruto tussentijds dividend van één miljoen zevenhonderdduizend euro (E 1.700.000,00).

Gezegd Dividend zal afgenomen worden ten belope van:

- één miljoen zevenhonderdduizend euro (E 1300.000,00) van de "beschikbare reserves".

Vierde agendapunt:

De onder agendapunt 3 vernoemde algemene vergadering besliste dat gezegde dividenden onmiddellijk, ten belope van 90 % van het betaalbaar gestelde bruto-bedrag van één miljoen zevenhonderdduizend euro (E 1300.000,00), zullen geboekt worden als een vordering van de vennoten op de vennootschap.

" Vijfde agendapinit , ......... ..... ........... .......... ..... ........ ........... ..... ..... ................

de, var, ik F:rrareet hifert "Akket.e hryaelkuw,Ète:ic.i fek:#.euer::::ntercenit..: fleernt.., var: de: peeuce(c3;2%W.:)

beelx,0 dE, ezz:nLla't leenEerJe ta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na kennisname van wat voorafgaat, beslissen de voormelde vennoten, ieder voor zich, dat zij de aldus verkregen vordering, te weten : het uitgekeerde dividend verminderd met de ingehouden roerende voorheffing van 10 % (zijnde 90 % van het uitgekeerde bruto dividend), volledig aanwenden voor de volstorting van een kapitaalinbreng in het kader van artikel 537 van het W.I.B.'92.

Zesde agendapunt:

De vergadering neemt ook kennis van het bijzonder rapport van de zaakvoerder, opgelegd door artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng in natura als de hierna voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

Zevende agendapunt:

Door de zaakvoerder werd de heer Werner Borré, bedrijfsrevisor, te 2800 Mechelen, Brusselsesteenweg 564A, aangesteld met het oog op het opmaken van het door de wet opgelegde verslag dat handelt over de hierna gemelde inbreng in natura en de toegepaste methoden van waardering en welk verslag opgemaakt werd onder de opschortende voorwaarde van betaalbaarstelling door de vennootschap van een dividend en beslissing van de vennoten tot aanwending van zelfde dividend voor een kapitaalverhoging.

Deze bedrijfsrevisor sloot zijn verslag af op 21 november 2013.

Het besluit van dit verslag luidt aIs volgt:

"9 BESLUIT

In uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren werd de kapitaalverhoging met inbreng in natura van ZAKENKANTOOR RENTACO besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onderzocht,

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht,

Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van ZAKENKANTOOR RENTACO BVBA wordt door de vennoten een inbreng in natura verricht van schuldvorderingen dewelke ontstaan zijn uit gedecreteerde tussentijdse dividenden.

De schuldvorderingen worden gewaardeerd aan één miljoen vijfhonderd dertigduizend euro (1.530.000,00 EUR).

Als tegenprestatie voor de inbreng in natura worden tweeduizend zeshonderd zestien (2616) nieuwe aandelen uitgegeven.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat

1) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2) de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3) de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Onderhavig verslag treedt slechts in werking nadat de beslissing werd genomen om het dividend toc te kennen, nadat het nettobedrag van het dividend werd ingeschreven als schuld ten aanzien van de inbrengers en nadat de inbrengers de toezegging hebben gedaan om het kapitaal te verhogen door inbreng van hun schuldvordering van het netto-dividend,

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de algemene vergadering onontbeerlijk achten. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van een kapitaalverhoging door inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Het is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

Te Mechelen, op 21 november 2013

Werner BORRE, bedrijfsrevisor.".

Achtste en Negende agendapunt

a) Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met één miljoen vijfhonderd dertigduizend euro (E L530.000,00) en gebracht van vijfentwintigduizend euro (E 25.000,00) tot op één miljoen vijfhonderd vijfenvijftigduizend euro en (E 1.555.000,00);

bij gelegenheid van deze kapitaalverhoging worden tweeduizend zeshonderd zestien nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en van hetzelfde type als de bestaande aandelen en rechtgevende op deelname in de winst vanaf heden, uitgegeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op deze aandelen zal ingeschreven worden door de heer Neutiens Eddy en door mevrouw Brihet Anne-Marie, beiden voornoemd, en gestort worden door inbreng van de schuldvorderingen die zij hebben ten laste van de vennootschap.

b) Onder voorbehoud van de effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging, wijziging van het artikel 5 van de statuten teneinde dit in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand inzake het beloop en de vorming van het kapitaal;

de nieuwe tekst van dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

"Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vijfhonderd vijfenvijftigduizend euro (E 1.555.000,00) en is vertegenwoordigd door drieduizend zeshonderd zestien aandelen op naam zonder vermelding van waarde.".

c) Effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging

Zijn hier tussengekomen:

- de heer NEUT1ENS Eddy, voornoemd;

- Mevrouw BRIBET Anne-Marie, voornoemd.

Deze comparanten hebben het volgende verklaard:

- zij hebben kennis van de statuten en van alles wat voorafgaat en van de financiële toestand van de

vennootschap;

evenals van de intrinsieke waarde van de aandelen voor de geplande kapitaalverhoging.

Deze kapitaalverhoging gebeurt op basis van een formeel akkoord van de aanwezige vennoten, die met kennis

van zaken de hogergemelde beslissing tot kapitaalverhoging goedkeuren.

Vergoeding van de inbreng in natura

Als vergoeding voor deze inbrengen, waarvan alle comparanten verklaren volledig op de hoogte te zijn,

worden:

duizend driehonderd en acht nieuwe, volledig afbetaalde aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde

verstrekt aan de heer Neutiens Eddy, voornoemd;

duizend driehonderd en acht 'aime, volledig afbetaalde aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde

verstrekt aan mevrouw Brihet Anne-Marie, voornoemd.

Tiende agendapunt

Aan de zaakvoerder wordt alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en

meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen

van de coördinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De statuten voorzien, onder meer, wat volgt:

Artikel 1 : NAAM:

De vennootschap draagt de naam "ZAKENKANTOOR RENTACO" besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Artikel 2 : ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2830 Willebroek, Overwinningsstraat 34

Deze zetel kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder(s) naar gelijk welke andere plaats overgebracht

worden in het Nederlandstalig taalgebied van België of in de agglomeratie Brussel.

De zaakvoerder(s) zorgt (zorgen) voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad,

Artikel 3: DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

a) het uitoefenen van het mandaat, verleend door een financiële instelling, waarbij haar diverse taken werden opgedragen, die zij ten gerieve van het kliënteel van deze laatste dient te volbrengen; in deze activiteit is eveneens begrepen de bemiddeling inzake kredieten en financieringen.

b) bemiddelaar in alle soorten verzekeringen, herverzekeringen en dekkingen inzake alle risico's

De vennootschap mag alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen aIs in samenwerking met derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel bevorderen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig of dienstig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, participatie of op gelijk welke andere wijze.

Artikel 4: DUUR:

De duur van de vennootschap is onbepaald.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone, algemene

vergadering, met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Artikel 5: BELOOP VAN HET KAPITAAL:

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vijfhonderd vijfenvijftigduizend euro

(¬ 1.555.000,00) en is vertegenwoordigd door drieduizend zeshonderd zestien aandelen op naam zonder

vermelding van waarde.

Artikel 6 : INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL:

Op het kapitaal wordt ingeschreven en gestort zoals blijkt uit de akten van oprichting en kapitaalverhoging.

Artikel 13: BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

Indien de zaakvoerder(s) voor onbepaalde duur wordt (worden) aangesteld, zal (zullen) hij (zij) niet geacht

worden voor de duur van de vennootschap aangesteld te zijn geweest, zodat de algemene vergadering hem

(haar) (hen) ten allen tijde kan ontslaan.

Artikel 14: MACHT VAN DE ZAAKVOERDERS:

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan. aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de uitoefening van een welomschreven deel van zijn (hun) bevoegdheid ten

titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn die gezamenlijk handelend de vennootschap verbinden dan dient deze volmacht gezamenlijk

gegeven te worden.

Artikel 15: VERTEGENWOORDIGING:

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal het volgende gelden : iedere zaakvoerder kan alsdan de vennootschap

afzonderlijk vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde

vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer handelend.

Artikel 20 : JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op één mei om zestien uur.

Indien de hierboven bepaalde dag een wettelijke feestdag zou zijn, heeft de vergadering plaats op de

daaropvolgende werkdag.

Artikel 22: BIJEENKOMSTEN:

De algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats in de uitnodiging aangeduid.

De oproepingen tot een algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan elke

vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen v66r de vergadering, met opgave

van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde

stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele

commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24: BOEKJAAR - REKENINGEN:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 25: WINSTVERDELING:

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken, elk

verlies, de algemene kosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik

geboden zijn. Van de zuivere winst wordt minimum vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de

wettelijke reserve, tot wanneer deze reserve tien ten honderd van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het vrijblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit op voorstel van de

zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag

van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die

volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift

van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 26: ONTBINDING - VEREFFENING:

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

Artikel 27: ONTBINDING :

....Wefr,M1WeefrWeAMAY...,

beieuert,k-k , ` 1:mge tee t*e.4iteh etaesUid

Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars en bepaalt zijn (hun) bevoegdheid, bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Ingeval de aandelen niet volstort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan isfzijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

VO OR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Oet.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 26

november 2013, verslag van de zaakvoerder, verslag van de Bedrijfsrevisor en tekst van de gecoördineerde

statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

.....

op d,?. ver., Rorgo NiE?-eii hoodaNgi**W squI de 41..'eft.entE;rer...à.e hEzii var: do pOrroto)n:;:111)

!acee<lee.e.i red;htee.3nc.,n 'en eack4." .,.e %Pan teedaienuroz:edioen

isk.len b:hceltekersin.,...i

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.05.2013, NGL 14.06.2013 13180-0072-016
10/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.05.2012, NGL 07.05.2012 12109-0137-014
18/02/2015
ÿþMod Word 1/.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

O li -02- 2085

T ~ JN " 7~~~:~l~~f

l=:w itBAN#{v

15 2709

Ondernemingsnr : 0432.811.426

Benaming

(voluit) : Zakenkantoor Rentaco

(verkort) :

Voorbehouden

aan het.

Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2830 Willebroek, Overwinningsstraat 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op 18 november 2014, Geregi-

streerd drie bladen en geen verzendingen, op 25 november 2014, te Mechelen le kantoor, register (OBA) 5, boek

324, blad 77, vak 02. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger (get.) M-R Van Vlasselaer.

Blijkt wat volgt:

a) Aile vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslis-' sixngen:

Eerste agendapunt :

De buitengewone algemene vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "NEBA IN-VEST'; de eerste alinea van het artikel 1 van de statuten wordt in deze zin aangepast en zal voortaan luiden als volgt

"De vennootschap draagt de naam : "NEBA INVEST", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.", Tweede agendapunt :

De buitengewone algemene vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2830 Willebroek, Overwinningsstraat 34 naar 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 412; de eerste alinea van het artikel 2 van de statuten wordt in deze zin aangepast en zal voortaan luiden als volgt :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 412.".

Derde agendapunt :

De buitengewone algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap aan te passen; de tekst van het arti-' kel 3 van de statuten wordt hiertoe volledig geschrapt en zal voortaan luiden als volgt

"Het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, bouwen, verbouwen, verkavelen,, promoten en investeren in alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren, exploiteren en onderhouden van onroerende goederen of immobiliënmaat-schappijen, de expertise, het aangaan van leasingscontracten inzake onroerende goederen, het optreden als promotor in alle mogelijke onroerende realisaties zoals bijvoorbeeld projectontwikkeling.

Het geven van managementadviezen op het gebied van de marketing, productie, financieel, administratief en commercieel beheer, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementsstudies en technische studies.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland.

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer; als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, corn-missionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals ander meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag aile mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen."

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vierde agendapunt

De buitengewone algemene vergadering beslist tot bijkomende zaakvoerder te benoemen en dit vanaf heden

De heer N' IUTIENS Eddy Jozef Lodewijk, geboren te Mechelen op zestien mei negentienhonderd vierenvijftig,

rijksregisternummer 54.05.16-119.85, echtgenoot van mevrouw Briket Anne-Marie, wonende te 2830 Wille-

. broek, Mechelsesteenweg 412.

' De duurtijd van het mandaat is onbepaald.

Het mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd zijn.

Inzake de bevoegdheid van de zaakvoerder wordt het volgende bepaald ; de zaakvoerder zal beschikken over alle

bevoegdheden in de statuten voorzien,

De nieuw aangestelde zaakvoerder is hier tussengekomen en verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de beves-

tiging dat niets zich hiertegen verzet.

Vijfde agendapunt :

Aan de zaakvoerders wordt alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en

meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen

van de coördinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 18

november 2014, verslag van de zaakvoerder en de tekst van de gecoördineerde statuten.

voor-b +tra~.rden í aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden , Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.05.2011, NGL 04.05.2011 11102-0021-014
06/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.05.2010, NGL 03.05.2010 10108-0537-014
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.05.2009, NGL 07.05.2009 09137-0315-014
09/09/2008 : ME063837
16/05/2008 : ME063837
07/05/2007 : ME063837
26/05/2005 : ME063837
26/05/2004 : ME063837
23/05/2003 : ME063837
19/05/2001 : ME063837
22/02/2001 : ME063837
01/01/1997 : ME63837
01/01/1993 : ME63837
01/01/1992 : ME63837
26/07/1990 : ME63837
29/09/1989 : ME63837
01/01/1989 : ME63837

Coordonnées
ZAKENKANTOOR RENTACO

Adresse
OVERWINNINGSTRAAT 34 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande