WINES & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WINES & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.481.171

Publication

05/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.08.2014, NGL 29.08.2014 14522-0450-013
11/09/2013
ÿþ mod 11.1





Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- nl 131911 I MII MI

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11



Ondernemingsnr : 0891.4811 71

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffien 2 SEP. 2013

Annexes du Moniteur belge

11/09/2013

Benaming (voluit) :W1NES & C°

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2930 Brasschaat, Rochuslei 19

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPTITAALVERHOGING - BENOEMING BIJKOMEND ZAAKVOERDER - WIJZIGING VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID BESTUURSORGAAN - WIJZIGING EN AANPASSING STATUTEN - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " WINES & C°", gevestigd te 2930 Brasschaat, Rochuslei 19, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op achtentwintig augustus tweeduizend en. dertien, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen:

I.a.De vergadering beslist het huidig maatschappelijk kapitaal te verhogen met DRIEHONDERD DUIZEND: EURO (¬ 300.000,00) door inbreng in geld om het aldus te brengen op VIJFHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 550.000,00) door creatie van twaalfduizend (12.000) nieuwe aandelen, welke van dezelfde aard zijn; ais de bestaande aandelen en genieten van dezelfde rechten en voordelen, alsook deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf achtentwintig augustus tweeduizend en dertien,

Op de kapitaalverhoging zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld, zijnde in het totaal driehcnderd; duizend euro (¬ 300.000,00). Het onderschreven bedrag wordt volledig volstort bij de inschrijving.

b.De heer Jan Van Gaever, geboren te Mortsel op vijf maart negentienhonderd vijfenzeventig, wonende tel 2950 Kapellen, Ruyseveltslei 13. heeft verklaard volledig kennis te hebben van de huidige kapitaalverhoging,; van de termijn gedurende dewelke het voorrecht kan worden uitgeoefend, van de financiële en' boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalverhoging alsook betreffende de financiële gevolgen; voortvloeiend uit de verzaking aan het voorkeurrecht ten voordele van een mede-aandeelhouder of een derde intekenaar, en heeft verklaard individueel en op uitdrukkelijke en formele wijze, te verzaken aan zijn voorkeurrecht en aan de termijn gedurende dewelke dit recht kan worden uitgeoefend overeenkomstig artikel 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen.

c.En vervolgens wordt de kapitaalverhoging ten belope van driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00) volledig onderschreven en volstort door

De Heer VAN GAEVER Frederik Lodewijk Bernard, geboren te Berchem op negentien juni negentienhonderd achtendertig, wonende te 2160 Wommelgem, Van Tichelenlei 49, welke alhier persoonlijk tussengekomen, onderschrijft en volstort ten belope van driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00) en welke in ruil voor zijn onderschrijving twaalfduizend (12.000) aandelen toegekend krijgt, hetgeen hij uitdrukkelijk aanvaardt.

Het in geld onderschreven bedrag werd overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen gestort op rekening bij ING België via haar kantoor te 2540 Hove, Kapelstraat 9 waarvan de verklaring wordt bewaard door ondergetekende notaris conform de wet, zodat de vennootschap vanaf achtentwintig augustus tweeduizend en dertien ook de beschikking heeft over een som van driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00).

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris ervan akte te nemen dat de kapitaalvenccging, aldus definitief verwezenlijkt is door voornoemde storting en dat het kapitaal effectief werd gebracht op vijfhonderd vijftigduizend euro (¬ 550.000,00)

IL De vergadering heeft benoemd als bijkomend zaakvoerder met ingang vanaf achtentwintig augustus tweeduizend en dertien:

De Heer VAN GAEVER Frederik Lodewijk Bernard, geboren te Berchem op negentien juni negentienhonderd achtendertig, wonende te 2160 Wommelgem, Van Tichelenlei 49.

Zijn mandaat is van onbepaalde duur en is onbezoldigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



III. De vergadering besluit de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de zaakvoerder(s) te wijzigen in de zin dat bij elke handeling of transactie waarbij de vennootschap wordt verbonden voor een som of een waarde van hoger dan vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) de zaakvoerders steeds gezamenlijk dienen handelen.

Zij keurt in dit geval volgende tekst goed om aldus ingelast te worden in de statuten:

Principe

ledere zaakvoerder heeft individueel de maatschappelijke handtekening en bezit de uitgebreidste bevoegdheden inzake bestuur en beschikking, zonder ooit de beslissing van de algemene vergadering nodig te hebben.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Uitzondering op dit principe

Indien er meerdere zaakvoerders zijn aangesteld, dienen zij steeds gezamenlijk op te treden in geval van aile transacties en handelingen die een bedrag of een waarde vertegenwoordigen die hoger zijn dan vijftigduizend euro (¬ 50.000, 00).

IV. De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en bepaalde artikelen aan de huidige vennootschapswetgeving als volgt:

Artikel 1.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "WINES & Ca",

Artikel 2 .

De zetel van de venncotschap is gevestigd te 2950 Kapellen, Ruyseveltslei 13.

Elke verandering van zetel in hetzelfde taalgebied kan door de enige zaakvoerder of college van zaakvoerders worden beslist en wordt door zijn/hun zorgen bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf haar oprichting.

Behoudens een gerechtelijke uitspraak kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de wettelijke en statutaire vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 5.

Net geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 550.000,00) en is verdeeld in tweeëntwintigduizend aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van één tot en met tweeëntwintigduizend.

De vennoot of vennoten zijn niet aansprakelijk, noch hoofdelijk verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap,

In dat verband beperkt hun financiële aansprakelijkheid zich tot de algehele volstorting van de onderschreven aandelen.

De aandelen maken het voorwerp uit van een inschrijving in het register der aandelen, welke zal gehouden worden ten zetel van de vennootschap, overeenkomstig de wettelijke voorschriften. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Eigenaars in onverdeeldheid en alle personen die om enige reden in eenzelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door één enkele persoon te laten vertegenwoordigen.

Zolang aan dit voorschrift niet is voldaan, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen, welk schorsingsrecht uitgeoefend wordt door de voorzitter van de vergadering.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van aandelen in vruchtgebruik en bloot-eigendom, wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker,

Ingeval aandelen in pand zijn gegeven, wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaar-pandgever, Artikel 10.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder worden steeds openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een niet-statutair zaakvoerder kan ten aile tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Artikel 11.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

itijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

yoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vaste vertegenwoordiger van de vennootschap is in principe de zaakvoerder, tenzij de al-gemene-vergadering of het bestuursorgaan een andere persoon daartoe aanduidt.

Principe

Iedere zaakvoerder heeft individueel de maatschappelijke handtekening en bezit de uitgebreidste bevoegdheden inzake bestuur en beschikking, zonder ooit de beslissing van de algemene vergadering nodig te hebben.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Uitzondering op dit principe

Indien er meerdere zaakvoerders zijn aangesteld, dienen zij steeds gezamenlijk op te treden in geval van aile transacties en handelingen die een bedrag of een waarde vertegenwoordigen die hoger zijn dan vijftigduizend euro (¬ 50.000,00),

De vaste vertegenwoordiger van de vennootschap is een zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering een andere persoon daartoe aanduidt.

V. De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de huidige naar 2950 Kapellen, Ruyseveltslei 13 vanaf achtentwintig augustus tweeduizend en dertien.

VOOR UITTREKSEL DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd

1 afschrift + coördinatie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 18.07.2013 13315-0005-014
20/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.09.2012, NGL 19.09.2012 12566-0446-014
03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.09.2011, NGL 29.09.2011 11557-0144-014
16/03/2015
ÿþmod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0891.481.171

Benaming (voluit) : WINES & C°

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2950 Kapellen, Ruyseveltslei 13

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING -

" WIJZIGING EN AANPASSING STATUTEN

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " WINES & C°", gevestigd te 2950 Kapellen, Ruyseveltslei 13, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op twee maart tweeduizend en vijftien, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen

' I. a.De vergadering beslist het huidig maatschappelijk kapitaal te verhogen met HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00) door inbreng in geld om het aldus te brengen op ZESHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ , 650.000,00) door creatie van vierduizend (4.000) nieuwe aandelen, welke van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen en genieten van dezelfde rechten en voordelen, alsook deelnemen in de resultaten van de, vennootschap vanaf twee maart tweeduizend en vijftien.

Op de kapitaalverhoging zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld, zijnde in het totaal honderdduizend euro (¬ 100.000,00), Het onderschreven bedrag wordt volledig volstort bij de inschrijving.

b.De heer Jan Van Gaever, geboren te Mortsel op vijf maart negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te! 2950 Kapellen, Ruyseveltslei 13, heeft verklaard volledig kennis te hebben van de huidige kapitaalverhoging, van de termijn gedurende dewelke het voorrecht kan worden uitgeoefend, van de financiële en boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalverhoging alsook betreffende de financiële gevolgen voortvloeiend uit de verzaking aan het voorkeurrecht ten voordele van een mede-aandeelhouder of een derde intekenaar, en heeft verklaard individueel en op uitdrukkelijke en formele wijze, te verzaken aan zijn voorkeurrecht en aan de termijn gedurende dewelke dit recht kan worden uitgeoefend overeenkomstig artikel 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen.

c.En vervolgens wordt de kapitaalverhoging ten belope van honderd duizend euro (¬ 100.000,00) volledig onderschreven en volstort door

De Heer VAN GAEVER Frederik Lodewijk Bernard, geboren te Berchem op negentien juni negentienhonderd achtendertig, wonende te 2160 Wommelgem, Van Tichelenlei 49 en gebruik makend van zijn voorkeurrecht, welke alhier persoonlijk tussengekomen, onderschrijft en volstort ten belope van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) en welke in ruil voor zijn onderschrijving vierduizend (4.000) aandelen toegekend krijgt, hetgeen hij uitdrukkelijk aanvaardt.

Het in geld onderschreven bedrag werd overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen gestort op rekening bij ING België via haar kantoor te 2540 Hove, Kapelstraat 9 waarvan de verklaring wordt bewaard door ondergetekende notaris conform de wet, zodat de vennootschap vanaf twee maart tweeduizend. ' en vijftien ook de beschikking heeft over een som van honderd duizend euro (¬ 100.000,00).

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris ervan akte te nemen dat de kapitaalverhoging aldus definitief verwezenlijkt is door voornoemde storting en dat het kapitaal effectief werd gebracht op zeshonderd vijftigduizend euro (¬ 650.000,00)

ILDe vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen beslissing als volgt:

Artikel 5,

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ZESHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 650.000,00) en is verdeeld in zesentwintigduizend aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van één tot en met zesentwintigduizend.

De vennoot of vennoten zijn niet aansprakelijk, noch hoofdelijk verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

In dat verband beperkt hun financiële aansprakelijkheid zich tot de algehele volstorting van de onderschreven aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e~I,itfaiik van Koophandel

Antwerpen

0 4 1.1ART 2015

afdeling Antwerpen

mon

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De aandelen maken het voorwerp uit van een inschrijving in het register der aandelen, welke zal gehouden worden ten zetel van de vennootschap, overeenkomstig de wettelijke voorschriften. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Eigenaars in onverdeeldheid en aile personen die om enige reden in eenzelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door één enkele persoon te laten vertegenwoordigen.

Zolang aan dit voorschrift niet is voldaan, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen, welk schorsingsrecht uitgeoefend wordt door de voorzitter van de vergadering.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van aandelen in vruchtgebruik en bloot-eigendom, wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Ingeval aandelen in pand zijn gegeven, wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

VOOR UITTREKSEL DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd :

1 afschrift+coordinatie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

7\5--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.07.2010, NGL 19.08.2010 10419-0447-014
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.08.2009, NGL 25.08.2009 09613-0305-013
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 12.07.2016, NGL 22.07.2016 16337-0366-016

Coordonnées
WINES & CO

Adresse
RUYSEVELTSLEI 13 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande