WILLMACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILLMACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.268.149

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 30.06.2014 14256-0356-010
20/01/2014
ÿþ *Mn

mod 11.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~hk

ffebrgelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen,_op

Griffie J

i 111111

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0893.268.149

Benaming (voluit) : WILLMACO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schoolstraat 20

2910 Essen

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op dertien? december 2013, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie -voor de diensten van de rechtbank van koophandel te Antwerpen", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten; van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WILLMACO" met zetel te 2910 Essen,: Schoolstraat 20 en gekend onder het ondernemingsnummer 0893.268.149, het volgende besloten+ heeft:

* KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Op 7 december 2013 besliste de vennootschap tot uitkering van dividenden aan haar vennoten ten belope van tweehonderdvijftienduizend euro (E 215.000,00) in toepassing van artikel 537, 1° lid; W.I.B.92. Deze dividenduitkering betroffen aldus op 31 maart 2013 van dit jaar bestaande belaste reserves. De alleen vennoot gaf op dat ogenblik kennis van haar intentie om onmiddellijk na deze, dividenduitkering over te gaan tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap door inbreng van de verworven dividenden.

In uitvoering van het voorgaande beslist de alleen-vennoot thans om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een inbreng in natura van honderddrieënnegentigduizend vijfhonderd euro (E 193.500,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (818.600,00) op tweehondere en twaalfduizend honderd euro (E 212.100,00), door het creëren van duizend negenhonderd vijfendertig (1.935) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande, genietende van dezelfde; rechten en voordelen, en die in het resultaat van de vennootschap zullen delen met ingang van heden. De alleen-vennoot beslist de aandelen uit te geven zonder nominale waarde.

De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen zal geheel bestemd worden voor de rekening "Kapitaal".

De alleen-vennoot beslist dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt wordt door inbreng van voormelde dividenden en dat aan haar duizend negenhonderd vijfendertig (1.935) nieuwe aandelen, die volstort zijn, worden toegekend, in tegenprestatie van de inbreng.

VERGOEDING

In vergelding voor de hiervoor omschreven inbreng worden de duizend negenhonderd vijfendertig (1.935) gecreëerde aandelen in totaliteit verstrekt aan de inbrenger, zijnde aan mevrouw Willemsen, Liesbeth, voornoemd, zodat door deze inbreng en toekenning deze aandelen volledig zijn afbetaald.

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Omtrent de hiervoor omschreven inbrengen in natura heeft de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor te Schoten, een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan het besluit luidt als volgt:

"... BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid WILLMACO door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren,

A. onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen,

B. onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de

kapitaalverhoging,

dat :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van

waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het

aantal en de nominale waarde of indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 1.935 aandelen van de vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid WILLMACO, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 12 november 2013

BV ovv BVBA GUYPARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor:

BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder haar bijzonder verslag overhandigd waarin zij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

* AANPASSING VAN DE STATUTEN

Iet artikel 5 van de huidige statuten zal aangepast worden en luiden zoals volgt:

"Artikel 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd en twaalfduizend honderd euro (E 212.100, 00).

Het is verdeeld in tweeduizend honderd eenentwintig (2.121) aandelen., elk met een fractiewaarde van één/tweeduizend honderd eenentwintigste (1!2.121 ste) van het kapitaal."

* BIJZONDERE VOLMACHT

De zaakvoerder stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADMICAL" te 2950 Kapellen, Hoevensebaan 283, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

*

Coördinatie van de statuten

* Verslag van revisor

* Verslag van bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 05.07.2013 13293-0283-010
16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 13.07.2012 12287-0487-012
08/08/2011
ÿþ

LL` z~ e_; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iiiaaoai*

V beh aa Bel Stat

iileeTgategs9 tar griffie ven de rkdithe V.1I1 Ctaophendel te Antwerpen,

27 JU112a11

Griffie

J,d)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0893.268.149

Benaming : MIU -MAC°

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schoolstraat 20

2910 Essen

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERMANDER geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 25 juli 2011, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie voor de diensten van de rechtbank van koophandel", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WILLMACO" met zetel te 2910 Essen, Schoolstraat 20, gekend: onder het ondernemingsnummer 0893.268.149, besloten heeft :

DOELWIJZIGING

In de huidige tekst van artikel 3 "Certis Groep bvba" te vervangen door "Boden & Partners bvba" en "Verzekeringskantoor Luc Willemsen bvba" te vervangen door "Luc Willemsen bvba" zodat artikel 3 in de toekomst aldus letterlijk zal luiden als volgt:

"Artikel 3 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het management van Boden & Partners bvba en Luc Willemsen bvba, en in het algemeen alles wat' enig verband met dit beheer houdt.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC; Verzekeringen meegedeeld.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter; beperking.

De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle; commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle hoegenaamde handelingen; mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie. ervan begunstigen. Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse of. buitenlandse onderneming.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten; toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere` Algemene Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van de voorschriften van artikel 287 W. venn"

* AANPASSING ARTIKEL 25

In de huidige tekst van artikel 25 "Certis Groep bvba" te vervangen door "Boden & Partners bvba" en, "Verzekeringskantoor Luc Willemsen bvba" te vervangen door "Luc Willemsen bvba" zodat artikel 25 in; de toekomst aldus letterlijk zal luiden als volgt:

"Artikel 25: VERPLICHTINGEN VAN DE ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders van de vennootschap nemen aile verplichtingen inzake exclusieve samenwerking' op zich die voorzien zijn in de samenwerkingsovereenkomst tussen KBC Verzekeringen en Boden & Partners bvba en Luc Willemsen bvba.

De zaakvoerder(s) bezit(ten) samen steeds minstens vijfenzeventig procent (75%) van de aandelen. Elke voordracht van benoeming tot zaakvoerder wordt vooraf goedgekeurd door KBC Verzekeringen."

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

*AANPASSING ARTIKEL 39

In de huidige tekst van artikel 39 "Certis Groep bvba" te vervangen door "Boden & Partners bvba" en "Verzekeringskantoor Luc Willemsen bvba" te vervangen door "Luc Willemsen bvba" zodat artikel 39 in de toekomst aldus letterlijk zal luiden als volgt:

'Artikel 39:

De vennootschap verbindt er zich toe alle bepalingen van de bij KBC Verzekeringen onderschreven' samenwerkingsovereenkomst door Boden & Partners bvba & Luc Willemsen bvba te respecteren, evenals zijn eventuele bijlagen en ondergeschikte overeenkomsten."

* WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING

de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen. De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om 17.00 uur.

De derde alinea van artikel 27 van de statuten zal worden aangepast en voortaan luiden als volgt : "De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de derde vrijdag van de maand juni; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, steeds om 17.00 uur."

* BIJZONDERE VOLMACHT

De zaakvoerder stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber de besloten vennootschap met beperkte', aansprakelijkheid "ADMICAL" met zetel te 2950 Kapellen, Hoevensebaan 283, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

* Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hekzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

A .N . `b,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4;

28/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.06.2011, NGL 27.06.2011 11196-0552-014
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.06.2010, NGL 07.07.2010 10272-0029-014
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.06.2009, NGL 08.07.2009 09368-0035-015

Coordonnées
WILLMACO

Adresse
SCHOOLSTRAAT ESSEN 20 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande