WBORTHODONTICS@BE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WBORTHODONTICS@BE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.826.432

Publication

07/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 IIIIIIIIIIII

" 14037270+

Ondernemingsnr : ~~~ .

Benaming (voluit) : WBOrthodontics@be (verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten

j; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Christiaan Pallemansstraat 32

(volledig adres) 2950 Kapellen

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van; Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Erik Celis, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 27 januari 2014, dat:

1. Rechtsvorm - naam: burgerlijke vennootschap met handelsvorm die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "WBOrthodontics@be".

2. Zetel; Kapellen, Christiaan Pallemansstraat 32.

3. Oprichters:

1/ De heer BUYTAERT Wim Amédée Helène, geboren te Beveren op 9 maart 1961, wonende te 9150!

Kruibeke (Bazel-Waas), Eikenlaan 33;

2/ Mevrouw VAN dE PERCK Marianne Françoise Sybille, geboren te Kapellen op 17 september 1960,;

wonende te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Pater Nuyenslaan 4.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 12.400,00 euro.

sub 3.1/ 6.200,00 euro;

sub 32/ 6.200,00 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boek aar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een; twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van; ; een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht hij de verdeling van het overschot nal vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen! terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertecienwoordiginct: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer BUYTAERT Wim, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

i; 14. Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de tandheelkunde in het algemeen en meer in het bijzonder de orthodontie door licentiaten tandheelkunde in naam en voor rekening van de vennootschap. Deze activiteiten kunnen door de vennootschap uitgeoefend worden, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in andermans naam en voor andermans rekening door op te treden als tussenpersoon of in welke hoedanigheid ook.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



tete klB1



11

nnexes du Moniteur belge

07/02/2014

Belgisch Staatsblad

liasiptie ter griffie van di haie su Koophandel te /*tMrme, If

2 9 JAN. 2014

IIII

Griffie



mod 11.1

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen; zij is eveneens gerechtigd alle financiële, roerende of onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkwaardige of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar grondstoffen en materialen te verschaffen of kwaliteit van de haar gepresteerde diensten te verbeteren of te vergemakkelijken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag onroerende goederen en zakelijke rechten verwerven. Zij mag haar onroerende goederen en rechten in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene veroaderinq: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de vijftiende van de maand juni om eenentwintig uur (21u); indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Mevrouw VAN dE PERCK Marianne, voornoemd, werd vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door De heer BUYTAERT Wim, voornoemd.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Bank J. Van Breda & Cn.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd; afschrift akte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening





34_

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 31.08.2015 15573-0421-011
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 23.08.2016 16483-0351-011

Coordonnées
WBORTHODONTICS@BE

Adresse
CHRISTIAAN PALLEMANSSTRAAT 32 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande