WALDEMAR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WALDEMAR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.802.951

Publication

31/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dP akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

[12,11-`ï,ë.D

11111111,1111.1M1,11,111 111

22 OKT, 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondememingsnr : 0859.802.951

Benaming (voluit) : BVBA Dr. De Schepper A.

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Pertendonckstraat 16

2520 Broechem (Ranst)

Onderwerp akte :Wijziging naam, wijziging doel, wijziging statuten

, Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Koen Scheurweghs te Ranst op zeven oktober

tweeduizend veertien en dragende de volgende melding van registratie: "Geregistreerd op het '

registratiekantoor Antwerpen Ili-AA op tien oktober tweeduizend veertien Register 06 Boek 254 Bald 019 Vak 0007 Ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00) De Ontvanger", der buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA DR. DE SCHEPPER A,", met zetel te 2520 Broechem ' (Ranst), Pertendonckstraat 16.

Blijkt dat de vergadering heeft beslist met eenparigheid van stemmen:

-de naam van de vennootschap te wijzigen in "WALDEMAR" en dienovereenkomstig in artikel 1 van de statuten de woorden "BVBA Dr. De Schepper A. te schrappen en te vervangen door het woord 'WALDEMAR".

-het doel van de vennootschap te wijzigen als volgt:

Wet aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen; verrichtingen met betrekking tot gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen en onroerende zakelijke

rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan.:

"

derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen,

doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, (gratis) ter beschikking stellen (aan de zaakvoerder) en uitbaten van gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen,: de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Zij heeft in het algemeen de volte rechtsbekwaamheid om aile handelingen en verrichtingen te voltrekken die: een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard; zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten date: vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze,: in aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van, afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden. inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze. handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken."

-de tekst van artikel 4 van de statuten te schrappen en te vervangen door een nieuwe tekst waarvan de inhoudi hierboven letterlijk is aangegeven.

- ingevolge voormelde doelswijziging het burgerlijk karakter van de vennootschap af te schaffen.

- de statuten aan te passen aangezien tiet doel werd gewijzigd en de vennootschap geen! "doktersvennootschap" meer is, welke statuten voortaan bij uittreksel zullen luiden ais volgt:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid en zal' handelen onder de naam "VVALDEMAR".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2520 Broechem (Ranst), Pertendonckstraat 16.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen en onroerende zakelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het BeIgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 111

. . . . . . .

rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, (gratis) ter beschikking stellen (aan de zaakvoerder) en uitbaten van gebouwde en niet-gebouwde onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van

" onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband ' staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze . handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

' Het kapitaal wordt vastgesteld op driehonderdvijfennegentigduizend driehonderdentien euro 395.310,00) ; vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, hun , bezoldiging en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid,

; Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

De zaakvoerder(s) kunnen hun machten gedeeltelijk of voor bepaalde handelingen overdragen aan één of meerdere derden.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve ; deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of ais verweerden Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

; Zolang geen commissaris is aangesteld en/of dient aangesteld te worden, zal iedere vennoot individueel de , onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben.

De algemene vergadering komt ieder jaar rechtens bijeen in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats daartoe in de oproeping aangewezen, op de vierde donderdag van de maand mei om twintig uur. Ais deze dag een feestdag is, wordt ze uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot. de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door aile zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing. De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door aile zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagi indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en aile vereiste handtekeningen draagt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

n'ad 11.1

Lift het toegezonden voorstel van schrifielijke beslissing moet blijken oi bedoeld is dat aile agendapunten ais geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen \réer een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vôôr die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en . statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich Jaten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, ' behalve ais aile personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de , vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

" ln geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s),

worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari om te eindigen op eenendertig december,

" De winsten waarover de vennootschap, na rekening gehouden te hebben met de wettelijke voorschriften, vrij kan beschikken, worden verdeeld volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapiteal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Het batig saldo van de vennootschap, na vereffening van alle schulden, zal verdeeld worden onder eue vennoten in evenredigheid van het getal van hun aandelen.

-om de heer Aljosja Friedel Frans De Schepper, geboren te Deume (Antwerpen) op 15 januari 1970, wonende te 2520 Broechem (Ranst), Pertendonckstraat 16 te herbenoemen als zaakvoerder voor onbeperkte duur. Bijzondere volmacht, met recht van in de plaats stelling, wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijKheid "FISCALIS", met zetel te 2850 Boom, Dirkputstraat 382, vertegenwoordigd door de heer Rudy Wauters, met recht van indeplaatststelling, om bij het ondernemingsloket en de kruispuntbank alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor ontledend uittreksel.

Geassocieerd notaris Koen Scheurweghs te Ranst.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

- lijst der wijzigende akten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2014
ÿþmod 11.i

1:53113. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch 5taatsb%ai

Nl?trpleeà ergiens" i de Rée~~i

van Reetade) Ul4ratever,pera. op

Griffie 0 7 ,AAI, ItK

Ii111un~~~idN~i~auauau

*1401 556*

Ondernemingsnr ; 0859,802.951

"

Benaming (voluit) : BVBA Dr. De Schepper A.

i Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in geld, wijziging statuten, herbenoeming zaakvoerder

Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Koen Scheurweghs te Ranst op twaalf december tweeduizend dertien en dragende de volgende melding van registratie: "Geregistreerd drie bladen, een verzending, te ZANDHOVEN, Registratie, de 18/12/2013 Boek 130, blad 30, vak ,13

.Ontvangen: vijftig euro 50,00¬ De E.a. inspecteur (getekend) W,LAUREYS"

Der buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA DR. DE SCHEPPER A.", met zetel te 2520 Broechem (Ranst), Pertendonckstraat 16.

Blijkt dat de vergadering heeft beslist met eenparigheid van stemmen:" '; -de aanduiding van de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

-onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag afkomstig en gelijk aan het netto;; dividend waarover werd beslist in gemelde bijzondere algemene vergadering de dato 29 november 2013, zijnde een verhoging met een bedrag van driehonderd zesenzeventigdi.izend vijfhonderd , zestig euro (¬ 376.560,00), zodat het kapitaal zal verhoogd worden van achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 18.750,00) tot driehonderd vijfennegentigduizend driehonderd en tien

euro, .

-dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

de heer Aljosja Friedel Frans De Schepper, geboren te Deurne (Antwerpen) op 15 januari 1970, wonende te Broechem (Ranst), Pertendonckstraat 16, enige vennoot, verklaart een bedrag afkomstig en gelijk aan het netto-dividend waarover werd beslist in gemelde bijzondere algemene vergadering de dato 29 november 2013, zijnde een bedrag van driehonderd zesenzeventigduizend

; vijfhonderd zestig euro (¬ 376.560,00) in te brengen in de vennootschap. ï

Vervolgens heeft de algemene vergadering vastgesteld dat gezegd bedrag van driehonderd i! zesenzeventigduizend vijfhonderd zestig euro (¬ 376.560,00) werd gedeponeerd bij Bank J.Van

Breda & C° op een bijzondere rekening nummer BE70 6455 0412 7425 op naam van de

vennootschap zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgegeven door voormelde financiële i

instelling op 11 december 2013.

ii

Hierna heeft de vergadering met eenparigheid van stemmen beslist: i

-artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Het geplaatste kapitaal van de li vennootschap bedraagt driehonderd vijfennegentigduizend driehonderd en tien euro (E 395.310,00) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénlzevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen." -tot zaakvoerder te herbenoemen voor een periode van tien jaar te rekenen vanaf 29 juli 2013: de heer Aljosja De Schepper voormeld, die zijn mandaat van zaakvoerder aanvaardt.

Voor ontledend uittreksel.

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Pertendonckstraat 16

2520 Broechem (Ranst)

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Notaris Koen Scheurweghs, geassocieerd notaris te Ranst.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde tekst der statuten

- lijst der wijzigende akten.

mod 11.1

Bittagercbij $rt Betgfs-eh~a-atelad _ rfií0rt20t4 =Anrrexës ttü -Moïïiiéü"r bëtgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. .

.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.05.2013, NGL 29.07.2013 13365-0055-011
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 23.08.2012 12449-0376-011
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 10.06.2011 11161-0224-011
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 10.06.2009 09218-0383-011
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 30.06.2008 08333-0050-011
31/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 24.05.2007, NGL 25.05.2007 07163-0124-013
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.05.2015, NGL 24.06.2015 15211-0056-011
31/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 26.05.2005, NGL 27.05.2005 05177-3793-013

Coordonnées
WALDEMAR

Adresse
PERTENDONCKSTRAAT 16 2520 BROECHEM

Code postal : 2520
Localité : Broechem
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande