WAAGNATIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WAAGNATIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.810.989

Publication

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 12.07.2013 13304-0490-016
31/12/2012
ÿþ Mod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111[111.1181199111111111

Ondernemingsnr : 0404.810.989

Benaming

(voluit) : WAAGNAT1E

(verkort) :

Neerge!egd fier griffie van de iterh>'tank vameophandd ie Antwerpen, op

18 Dfi.C. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2030 ANTWERPEN, Achterkaai 218 Leopolddok

(volledig adres)

Onderwerp akte ; STATUTENWIJZIGING

Uit het verslagschrift, gesloten door geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs op 14 december 2012, blijkt dat er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de NV WAAGNATIE.

Er werden volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

Vernietiging aandelen naar aanleiding van inkoop eigen aandelen

De vergadering zet uiteen dat de vennootschap ingevolge vergadering van de raad van bestuur van 27: september 2010, hiertoe gemachtigd en toegelaten ingevolge de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 15 september 2010, 360 eigen aandelen heeft ingekocht, verkocht door de Heer Jan Rooman, Veldstraat 34, Kruibeke,

De vergadering beslist om de 360 eigen aandelen, te vernietigen en om de aanschaffingswaarde van de aldus vernietigde aandelen toe te rekenen op de onbeschikbare reserve die werd aangelegd overeenkomstig artikel 623 van het Wetboek der vennootschappen en het bedrag van deze on beschikbare reserve ten belope van dit bedrag te verminderen. Deze vernietiging heeft uitwerking op heden.

Kapitaalvermindering

De vergadering besluit tevens éénparig om het geplaatst maatschappelijk kapitaal met 4,428,57 ¬ te verminderen, aanrekenbaar op het werkelijk gestort kapitaal, naar aanleiding van voornoemde inkoop en vernietiging van 360 eigen aandelen, om het van 62.000 ¬ op 57.571,43 ¬ terug te brengen.

Kapitaalverhoging

De vergadering besluit éénparig het kapitaal een te verhogen ten belope van 4.428,57 ¬ om het te brengen van 57.571,43 ¬ op 62.000 ¬ , door incorporatie van beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen.

De bestuurders verklaren en erkennen uitdrukkelijk dat uit de balans per 30 september 2012 blijkt dat de voormelde rubriek nog steeds bestaat en ondertussen niet werd aangetast en op laatst gestelde datum beloopt op 1.612.846,83 E.

De bestuurders verklaren dat sedert laatstgemelde datum tot op heden er geen verrichtingen meer gebeurd zijn die van zulke aard zijn dat zij een aanzienlijke invloed uitoefenen op de ontwikkeling van de financiële positie van de onderneming, zowel in positieve als in negatieve zin,

Besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering en -verhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werden en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 62.000 ¬ , vertegenwoordigd door 4.680 aandelen, alle zonder aanduiding van nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 114.680ste van het geheel geplaatste kapitaal.

TWEEDE BESLUIT

Bevestiging besluit bijzondere algemene vergadering de dato 13 december 2011 omtrent afschaffing van de aandelen aan toonder door omzetting naar aandelen op naam

In het kader van de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder, heeft de bijzondere algemene vergadering, in haar zitting, gehouden op 13 december 2011, besloten aile aandelen aan toonder af te schaffen door vernietiging en deze om te zetten naar aandelen op naam. De notulen van het besluit van de bijzondere algemene vergadering de dato 13 december 2011 werd geregistreerd te Mechelen 1 ° kantoor, op 20 december 2011, 3 bladen, geen verzendingen, boek 6/156, blad 83, vak 07, ontvangen 25¬ .

De vergadering bevestigt, voor zoveel ais nodig, het alsdan genomen besluit van de bijzondere algemene vergadering de dato 13 december 2011 en bevestigt en erkent bij deze:

-dat voor 31 december 2011 alle aandelen aan toonder vernietigd werden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 , -dat voor 31 december 2011 alle aandelen op naam werden gezet en werden ingeschreven in een aandelenregister, welk aandelenregister bij deze wordt voorgelegd en goedgekeurd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge DERDE BESLUIT

Aanpassing statuten

De vergadering besluit éénparig de statuten aan te passen en in overeenstemming te brengen met voornoemd besluit, met de huidige situatie, de thans geldende wetgeving in het algemeen en in het bijzonder met het Wetboek van Vennootschappen, met de wetten van 2 augustus 2002 en 27 december 2004, met de aangepaste wetgeving aangaande ontbinding van vennootschappen en de aangepaste wetgeving aangaande de aard van de aandelen en dit laatste conform de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder, deze opsomming van wetten zonder beperkend te weze, door de statuten volledig te vervangen door navolgende nieuw aan te nemen statuten:

Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming «WAAG NATI

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2030 Antwerpen, Achterkaai 218-Leopolddok.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Alle havenwerken en voornamelijk het laden, lossen, vertollen en verzenden, wegen, meten, vervoeren, stapelen, bewaken en bewerken van alle goederen en koopwaren, huren en verhuren, aan- en verkopen, oprichten van alle getuig, inrichtingen en/of gebouwen, hiervoor noodzakelijk of nuttig en, in het algemeen, aile andere bijzonderheden of verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden.

Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als op commissie, zowel in België als in het buitenland:

- het vervoer van goederen langs de weg, het spoor, te water en in de lucht;

- het optreden als expediteur en douaneagent;

het verhuren van opslagruimten en de behandeling, bewa-'ring, verpakking, conditionering en distributie van goederen;

- het verrichten van onderhoud en herstellingen aan eigen voertuigen;

het verhuren van transportmaterieel;

- en aile aanverwante aktiviteiten.

Zij mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direkt hetzij indirekt verband houden met het maatschappelijk doel der vennootschap.

Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard en optreden als bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen.

Evenals alle inbrengen, afstanden, inschrij-vingen, geldschietingen of financiële tussenkomsten in verband met gezegde verrichtingen.

Daarenboven alle sommen en waarden ontvangen, alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, met hypotheek belasten, ruilen, uitbaten, huren en verhuren, alle concessies, van welke aard ook, verwerven, verpachten, uitbaten of afstaan; alle leningen aangaan bij middel van kredietopeningen of op een andere wijze, met of zonder hypotheekstelling, en eveneens onder de vorm van een uitgifte van obligaties of kasbons, alle leningen toestaan of aangaan, alle panden, inpandgevingen en hypotheken met of zonder beding van dadelijke uitwinning toestaan of aanvaarden; verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende vorderingen; handlichting verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte inschrijvingen, inbeslagnamen, verzet of andere beletsels en de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen; in rechte optreden, onderhandelen, compromissen aangaan, dadingen treffen, goedkeuringen verlenen; het gebruik van de reserve-voorzieningsfondsen regelen, verzaken aan alle verjaringen.

De vennootschap mag mandaten in andere vennoot-schappen uitoefenen. De vennootschap mag tevens borgstellen of aval verlenen.

Bovenstaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap zal haar doel nastreven zo voor eigen rekening als gebeurlijk voor rekening van derden of in participatie.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000 ¬ ),

Het wordt vertegenwoordigd door 4.680 aandelen, zonder nominale waarde, die ieder 1/4.680ste van het kapitaal vertegenwoordigen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur en controle

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule -- vermeld onder artikel 15 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Bijeenkomsten  beraadslaging en besluitvorming

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder, twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd, Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322, al. 2 B.W.) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mee te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur

4'

Voorbehouden aan het 13e1gisch Staatsblad

~ 4 ~

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de 1 algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

" hetzij door 2 bestuurders samen optredend;

-hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van

bestuur. Een gedelegeerd-bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen

wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een

gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon

uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Kosten/uitgaven van de bestuurders

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist,

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden ais gedaan

in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden

gebracht.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden telkens op de laatste zaterdag van de maand mei om zestien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

IStemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

VIERDE BESLUIT

Toekenning bevoegdheden

De vergadering verleent de Raad van Bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te

voeren, en aan geassocieerde notarissen Peter Verhaegen-Jan Eekhaut te Puurs de bevoegdheid om de

coördinatie van statuten op te stellen

VIJFDE EN LAATSTE BESLUIT

Verlening volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Boekhoudkantoor Verschaeren & Mertens bvba,

Accountants-belastingconsulenten, te 2800 Mechelen, Batteisesteenweg 286, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op

de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en/of op de griffie, en/of bij alle administratieve en/of juridische

autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en

andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

BV BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT Geassocieerde Notarissen, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs.

Samen neergelegd met : afschrift verslagschrift buitengewone algemene vergadering; coördinatie statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 28.06.2012 12234-0434-015
11/10/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 03.10.2011 11572-0238-015
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 28.06.2011 11243-0354-015
11/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IlII1IIIIIoa3NIRVIN~N

" iisia"

V( behr aar Bel! Staa

iw

iYeergeo,d l'cr ePiffim NO ,4echtbani Iran Koophodol Antworpen, op

01 FEB. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0404.810.989

Benaming

(voluit) : WAAGNATIE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Achterkaai 218 - Leopolddok te 2030 Antwerpen

Onderwerp akte : benoeming en herbenoeming van bestuurders

In de bijzondere algemene vergadering van 20/12/2010 wordt door de vennoten

met eenparigheid van stemmen benoemd en herbenoemd tot bestuurder vanaf 01/01/2011 :

- Dhr. Fierens Mario - Puitvoetstraat 66 te 9100 St.-Niklaas

Dhr. Verbruggen Roger - Doornstraat 54 te 9140 Temse

- Dhr. Cuyckens Peter - Antwerpsestraat 275 te 2640 Mortsel

- Dhr. Verbruggen Rudiger - Boomsesteenweg 51 te 2610 Wilrijk

Door de Raad van Bestuur wordt in de bijzondere algemene vergadering van 20/12/2010 herbenoemd tot afgevaardigde bestuurder vanaf 01/01/2011 :

- Dhr. Verbruggen Roger - Doornstraat 54 te 9140 Temse

In dezelfde bijzondere algemene vergadering wordt eveneens herbenoemd en benoemd tot commissaris :

- Dhr. De Maayer Jozef - Boerenkrijglaan 6 te 9170 De Klinge - Dhr. Balliauw Jan - Snoeckstraat 18 te 9120 Melsele.

De mandaten zijn onbezoldigd. Deze benoemingen zijn geldig voor zes jaar.

Zij aanvaarden deze opdracht.

Geen verdere punten op de dagorde, zo wordt de vergadering geheven.

Verbruggen Roger

Afgevaardigde bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2010 : AN165891
09/07/2009 : AN165891
01/07/2008 : AN165891
03/07/2007 : AN165891
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 16.06.2015 15186-0141-017
07/07/2005 : AN165891
05/04/2005 : AN165891
23/06/2004 : AN165891
04/12/2003 : AN165891
15/07/2003 : AN165891
09/09/2002 : AN165891
18/07/2001 : AN165891
12/05/1999 : AN165891
26/01/1999 : AN165891
01/01/1997 : AN165891
01/06/1996 : AN165891
24/04/1996 : AN165891
27/07/1994 : AN165891
08/03/1990 : AN165891
16/12/1987 : AN165891
01/01/1986 : AN165891
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 23.06.2016 16214-0360-017

Coordonnées
WAAGNATIE

Adresse
ACHTERKAAI 218, LEOPOLDDOK 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande