VROOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VROOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.758.556

Publication

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 25.07.2013 13341-0291-016
03/07/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i': creelQgd griffie vaa vccktte:Ct

hophodei te issatrrerme, er~

Griffie ~2 JOUI iD13

Ill

*13101445*

Ondememingsnr : 0897,758,556

Benaming (voluit) : VROOM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Statiestraat 60

2547 Lint

Onderwerp akte :Fusie

;Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens ;;te Wijnegem op 10 juni 2013, ter registratie neergelegd, Ibtijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene, ,=vergadering van de besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid "VROOM", met zetel te 2547 Lint,; i Statiestraat 60, opgericht bij akte verleden voor notaris: ;;Daniel van Bockrijck te Lint op vijf mei tweeduizend en acht,; 3; bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad vans

zestien mei nadien, onder nummer 20080516/0072244,waarbij ;onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd:

Enige besluit: besluit tot fusie.

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de ;fusievoorstellen, waarin voorgesteld wordt de fusie van

overgenomen vennootschap VROOM met overnemende vennootschap !MINTJENS door overgang van gans het vermogen van de :overgenomen vennootschap VROOM op de overnemende vennootschap

MZNTJENS, die houdster is van alle aandelen van de ;overgenomen vennootschap VROOM.

2. De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap Ve.00M besluit tot ontbinding van deze vennootschap, zonder !vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de

;overnemende vennootschap MINTJENS.

3. De algemene vergadering van de overnemende en overgenomen =vennootschappen besluiten tot de fusie door overgang van gans iliet vermogen van de overgenomen vennootschap VROOM op de lovernemende vennootschap MINTJENS, die houdster is van alle

aandelen van de overgenomen vennootschap VROOM, over te gaan. ;4. Bijgevolg gaat gans het vermogen van de overgenomen

vennootschap VROOM, met alle rechten en plichten, over op de

overnemende vennootschap MINTJENS. Kapitaal, reserves,

provisies en schulden gaan op de overnemende vennootschap ;over.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend dertien worden boekhoudkundig geacht te =zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap MINTJENS.

,Na terzake door de instrumenterende notaris te zijn gewezen 09 de rechtsgevolgen verklaren de vergaderingen van beide

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen dat de terugwerkende kracht van de boekhoudkundige verrichtingen overeenstemt met de werkelijkheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

fr-ie oden aan het `Belgisch taateblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/04/2013
ÿþ.s~ Mod Wald 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 1111!11111111131110j11111111

Ondernemingsnr : 0897.758.556

Benaming

(voluit) : VROOM

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

i` e.r?-eld ter griffie van de

Rechtb?,0 vil ;;fia 3 f U1pá twa!pn

op 0e Gdl#9r

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Statiestraat 60 - 2547 Lint

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

A.IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAPPEN

De zaakvoerder van de Vennootschap stelt vast dat:

Mintjens BVBA

Kerkstraat 21, 2970 's Gravenwezel

RPR Antwerpen

Ondernemingsnummer 0439.814.727

Opgericht blijkens akte voor Notaris Floris Hendrickx te Wilrijk op 0210211990, verschenen in de bijlagen van het B.S. van 24/02/1990 onder het nummer 137 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij akte op 27/03/2008 ingevolge kapitaalwijziging, bekendgemaakt in de bijlagen van het B.S. van 1710412008: onder het nummer 08057924.

Mintjens BVBA is houdster geworden van alle aandelen van Vroom BVBA en tengevolge de voorgestelde: fusie onderworpen aan de artikelen 676 en 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap die wordt overgenomen is:

Vroom BVBA

Statiestraat 60, 2547 Lint

RPR Antwerpen

Ondernemingsnummer 0897.758.556

Opgericht blijkens akte voor Notaris Daniel Van Bockrijck te Lint op 05/05/2008, bekendgemaakt in de bijlagen van het B.S. van 16/05/2008 onder het nummer 08072244.

B.VERRICHTING

De zaakvoerders van beide vennootschappen verklaren dat ze aan hun respectievelijke Algemene Vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen waarbij het gehele vermogen  zowel alle rechten en plichten  van Vroom BVBA overgaat naar Mintjens BVBA en dit zoals uitgelegd in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen:

"Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld :

1° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;"

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Er zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven gezien de vennootschap Mintjens BVBA eigenares is van alle aandelen van Vroom BVBA.

` Het maatschappelijke doel van elk van de vennootschappen is als volgt:

Doel vennootschap Mintjens BVBA die overneemt:

i

£' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







"Het kopen, verkopen, verhuren, teasen, monteren en assembleren, herstellen en onderhouden van fietsen, bromfietsen, hometrainers, grasmaaiers, zaagmachines, sportartikelen, onderhoudstoestellen, verwarmingstoestellen, snoepgoederen, fantasiejuwelen, feestartikelen, dag- en weekbladen, kleding, textiel en speelgoedartikelen en alle bijhorigheden en onderdelen die ermede verband houden.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Doel van de vennootschap Vroom BVBA die wordt overgenomen;

"a) De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen- of buitenland:

-het vervaardigen, ontwerpen, herstellen, huren en verhuren en groot- en kleinhandel van fietsen, tandems, driewielers, fietskledij, fietsonderdelen en fietsaccessoires en in de ruimste zin alle artikelen die daar in hoofd- of bijzaak mee te maken hebben,

-het vervaardigen, ontwerpen, herstellen, huren en verhuren en de groot- en kleinhandel van sport- en fitnesstoestellen, sportkledij, sportaccessoires en in de ruimste zin alle artikelen die daar in hoofd- of bijzaak mee te maken hebben;

-alle omkadering met betrekking tot voornoemde artikelen, zoals exemplatief het geven van trainingen, advies, cursussen, demonstraties, begeleiding, enzovoort,

-diverse administratie activiteiten en administratieve hulp en ondersteuning ten behoeve van bedrijven, kantoren, medische en paramedische beroepen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van , derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

b) Het doel van de vennootschap kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 297 van het Wetboek van Vennootschappen."

C.MOTIVERING VAN DE VERRICHTING

Mintjens BVBA heeft alle aandelen van Vroom BVBA verworven. Het opnemen van de bestaande activiteiten van de BVBA Vroom in de vennootschap Mintjens BVBA zal een aanzienlijke vereenvoudiging zijn , inzake organisatie en administratie. Deze vereenvoudiging zal bovendien de werkingskosten verder beperken.

D.OVERIGE PUNTEN

De handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01/01/2013.

Er worden door de overnemende vennootschap geen rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap die bijzondere rechten hebben, noch aan de houders van andere effecten dan aandelen.

Er worden in het kader van de fusie geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen.

Gedaan te 's Gravenwezel op 12/03/2013.

Mintjens Benny

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2013
ÿþMod Word 11.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1m

*13048153*

Ondernemingsnr : 0897.758.556

Benaming

(voluit) : VROOM

(verkort) :

111 Weergafegd ter griffie van de Redt!ank

van Koophandel te Antwerpen, op

15 MAART 2013





Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Statiestraat 60 - 2547 Lint

(volledig adres)

Onderwerp fikte : Ontslag zaakvoerders + benoeming zaakvoerder

Op 27 februari 2012 werd gehouden ten maatschappelijke zetel de bijzondere algemene vergadering der: aandeelhouders van de BVBA VROOM, met zetel te 2547 Lint, Statiestraat 60, ingeschreven in het: Ondernemingsloket onder het nummer 0897.758.556 en in het BTW-register onder het nummer, BE0897.758.556,

Besloten werd:

1.Het ontslag van dhr. Vroom Paul, wonende te 2547 Lint, Statiestraat 60 als zaakvoerder wordt aanvaard: vanaf 28/02/2013 en hem wordt kwijting verleend voor het uitgeoefende mandaat,

2.Het ontslag van mevr, Hallemans Anne-Marie, wonende te 2547 Lint, Statiestraat 60 als zaakvoerder' wordt aanvaard vanaf 28102/2013 en haar wordt kwijting verleend voor het uitgeoefende mandaat.

3.De benoeming van dhr. Mintjens Benny, wonende te 2970 Schilde, Dianalaan 9, als zaakvoerder wordt aanvaard vanaf 27/02/2013. Het mandaat is onbezoldigd.

4.Er wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan:

Dhr. Bauwens Georges, Accountant, Rozenlaan 27, 2970 Schilde, Dhr. Bauwens Bart, Prins Boudewijnlaany 17, 2970 Schilde, en Dhr. Van Lommel Edwin, Rijn 132, 2440 Geel, teneinde:

-Inschrijving te nemen in het ondememingsregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren.

-Namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondememingaloket van de vennootschap.

-Namens de vennootschap aile nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie.

Betreffende voorgaande punten kunnen deze volmachthouders alle formaliteiten vervullen, alle documenten; en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen, Dit mandaat is kosteloos.

Mintjens Benny

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 24.08.2011 11450-0422-014
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.05.2009, NGL 27.07.2009 09481-0146-012

Coordonnées
VROOM

Adresse
STATIESTRAAT 60 2547 LINT

Code postal : 2547
Localité : LINT
Commune : LINT
Province : Anvers
Région : Région flamande