VIALUC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIALUC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.729.520

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 14.07.2014 14306-0170-013
09/08/2012
ÿþfood 11.1



Luik' 8; , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I uiii iiu 1111 luili Neergelegd ter griffie van de Rechtbánk van Koophandel te Antwerpen, op

*12139600* Griffie 31 jUL 2Q12

III





Ondememingsnr: g `" ?S~

J

Benaming (voluit) :VIALUC

Zetel : Gustaaf Peetersstraat, 59

2520 RANST

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor mij, Meester Aloïs VAN den BOSSCHE, notaris te Vorselaar, op;

dertig juli tweeduizend en twaalf,

DAT:

1. De heer BUYS Luc Jean Cyriel, geboren te Antwerpen op 23 mei 1970, rijksregisternummer: 70.05.23-451.73, en zijn echtgenote

i3 2. mevrouw VAN DORSLAER Els Clementine Francine, geboren te Vilvoorde op 16 oktober 1981, rijksregisternummer: 81.10.16-228.93,

samen wonende te 2520 Ranst, Gustaaf Peetersstraat 59 en gehuwd onder het wettelijk huwelijksvermogensstelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris op 27 oktober 2009.

1) een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam; "VIALUC",

2) met zetel te 2520 Ranst, Gustaaf Peetersstraat 59 en met zelfde adres als exploitatiezetel.

3) de vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor] rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Het optreden als tussenpersoon bij de handel in keukenmeubels en modulaire meubels voor inbouwkeukens, elektrische toestellen en allerhande toestellen die daarmee direct of indirect verband; houden (zowel industriële als huishoudelijke), met al de bijhorende studie, fabricatie, plaatsing, afwerking en onderhoud.

De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, in- en uitvoer van keukenmeubels en modulaire; meubels voor inbouwkeukens, elektrische toestellen en allerhande toestellen die daarmee direct oft i, indirect verband houden (zowel industriële als huishoudelijke), met al de bijhorende studie fabricatie, plaatsing, afwerking en onderhoud.

- Het inrichten van keukens, met inbegrip van alle activiteiten die rechtstreeks ofi onrechtstreeks verbonden zijn aan schrijn- en timmerwerken. De montage van buiten en; binnenschrijnwerken van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten. De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds in hout ofi kunststof; verwarming, sanitair, loodgieterij en algemene bouwonderneming, schilder- en; metselwerken.

Het verrichten van allerhande diensten op het vlak van muziek en entertainment. In het bijzonder:

het geven van allerhande live en playback optredens, concerten, festivals, soundmix en muzikale, intermezzo' s in ruime zin, in deelneming met anderen of alleen,

het opnemen van muziek en liedjes (zowel klank- als video-opnames), het creëren, componeren, ontwerpen en uitvoeren van muziekwerken, zoals onder meer het bedenken; van nieuwe liedjes en _ICS_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



de studie, het uitgeven van, de verwerking, de verspreiding, de verkoop en de terbeschikkingstelling van muziekwerken op allerhande dragers.

- Het ontwikkelen, aan- en/of verkopen, in licentie nemen of geven van auteursrechten, concepten, octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

De aan- en verkoop van grondstoffen en materialen en van uitrustingsgoederen in verband met voorgaande activiteiten.

Het optreden als tussenpersoon bij alle voormelde activiteiten.

Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende

goederen en eigen roerende installaties.

Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te

behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen,

uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen,

maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden bij alle commerciële activiteiten.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan tot de verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen verwerven, en dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingsakkoorden afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben.

4) Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één honderdste (1/100ste) ieder.

Inbreng in geld

1. Buys Luc Jean Curiel, voornoemd sub 1, onderschrijft het kapitaal ten belope van negenduizend vierhonderdzesentachtig euro (E 9.486,00), waarvoor hem 51 aandelen worden toegekend.

2. Van Dorslaer Els Clementine Francine, voornoemd sub 2, onderschrijft het kapitaal ten belope van

negenduizend honderdveertien euro (E 9.114,00), waarvoor haar 49 aandelen worden toegekend,

De comparanten verklaren dat het kapitaal van de vennootschap volledig onderschreven is en

volstort is ten bedrage van tienduizend euro (E 10.000,00).

Ieder aandeel is volstort ten belope van meer dan één/ derde.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

M

mod 11.1

5) De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf 30 juli 2012. De artikelen 39,5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

6) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoten.

Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer Luc Buys die verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

7) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2013.

8) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om 10 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 6 juni 2014.

9) Machten:

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, aan als bijzondere gevolmachtigden, aan wie de macht verleend wordt om via een erkend ondernemingsloket alle formaliteiten inzake inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Accountancy", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, alsmede al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

A. VAN den BOSSCHE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 08.07.2015 15285-0389-013

Coordonnées
VIALUC

Adresse
GUSTAAF PEETERSSTRAAT 59 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande