VIABUILD RIOOLRENOVATIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VIABUILD RIOOLRENOVATIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.114.950

Publication

18/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekendie_maken kopie na neerlegging ter griffie van cl

elltERGELEGD

111111t!11111101111

Ondernemingsnr :0438.114.950

09 -07- 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL



ANTWERPEN, nid, MECHELEN

....reeàfflowslowwefflfflrnowr*/~ormfflueleerefflIell.,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) Viabuild Rioolrenovati

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Schaliënhoevedreef 20 bus F

2800 MECHELEN

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "Viabuild" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCESVERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig juni tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Viabuild Rioolrenovatie", waarvan de zetei gevestigd is te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20 bus F, hierna "de Vennootschap" of "de Overgenomen vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft

10 Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 7 maart 2013 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "Viabuild Rioolrenovatie", waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20 bus F, "de Overgenomen Vennootschap" en de naamloze vennootschap "Viabuild", Overnemende Vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20 bus F, "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen, met uitzondering van de datum van boekhoudkundige retroactiviteit

20 Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "Viabuild" de Overgenomen Vennootschap "Viabuild Rioolrenovatie" bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van 1 juli 2014.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Luc LEDEGEN, voornoemd, woonstkeuze doend ten kantore van de naamloze vennootschap "Viabuild" te 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20 bus F, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten,

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N ~ ~u

t 9 -12- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

mar.

istumpl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0438.114.950

Benaming

(voluit) Viabuild Rioolrenovatie

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schaliënhoevedreef 20F, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS A EN B

Tegelijk neegelegd:

- Notulen van de raad van bestuur van 16 december 2013

1.De raad van bestuur neemt kennis van en aanvaardt, voor zoveel als nodig, het ontslag ingediend door de nv Vermec, vast vertegenwoordigd door de heer Michel Verhaeren, als bestuurder A per 31 december 2013

2.De raad van bestuur neemt kennis van en aanvaardt, voor zoveel als nodig, het ontslag ingediend door de heer Johannes Van Vliet als de bestuurder B, per 31 december 2013. De raad van bestuur beslist om het opengevallen mandaat voorlopig niet in te vullen.

3.Na beraadslaging beslissen de bestuurders met eenparigheid van stemmen om de bvba Carma, Korenbloemstraat 12, 9820 Merelbeke, KBO 0818.826.389, vertegenwoordigd door dhr. Carl Van den Eynde, zaakvoerder, te coöpteren als bestuurder A met ingang van 1 januari 2014. Het mandaat van de bestuurder is onbezoldigd.Voor de vervulling van het mandaat zal dhr, dhr. Carl Van den Eynde, wonende te Korenbloemstraat 12, 9820 Merelbeke, aangesteld worden ais vaste vertegenwoordiger. De bvba Carma zal het mandaat van de NV Vermec vervoleindigen. Aan de eerstvolgende algemene vergadering zal de bekrachtiging van de benoeming van de bvba Carma gevraagd worden.

Gedaan te Mechelen, 18/12/2013

Ondergetekende

bvba Main Road

vaste vertegenwoordiger,

Marc Lauwers

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 02.07.2013 13267-0118-038
25/03/2013
ÿþMod Word 11.1

, ;j'--~-- -" ---'eli

;f :t ~.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

;130A75351

N E ERG EI...EGD

..-.----- .-~-~-~-_

Ili -03- 2.013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEWgitaCHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0438.114.950

Benaming

(voluit) Viabuild Rioolrenovatie

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schaliënhoevedreef 20F, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen inzake de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen Viabuild Rioolrenovatie NV en Viabuild NV.

De raden van bestuur van de hierna vermelde vennootschappen hebben op 7 maart 2013 in gezamenlijk overleg en overeenkomstig artikelen 676,1° en 719 van het Wetboek van Vennootschappen, het voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt.

1.Voorgenomen verrichting

De NV Viabuild bezit de totaliteit van de aandelen van de NV Viabuild Rioolrenovatie. De raden van bestuur van beide vennootschappen stellen bijgevolg voor een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren overeenkomstig artikel 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, volgens hetwelk het geheel van het actief en passief vermogen van de over te nemen vennootschap, Viabuild Rioolrenovatie NV overgaan op de overnemende vennootschap, Viabuild NV.

Aangezien de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap, zal de overdracht van het gehele patrimonium van de over te nemen vennootschap geen aanleiding geven tot uitgifte van nieuwe aandelen.

2Rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de fuserende vennootschappen (artikel 719, 1° W. Venn.) 2.1. De overnemende vennootschap

Naam: Viabuild

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 2800 Mechelen; Schaliënhoevedreef 20F

Ondernemingsnurnmer: 0400,710.265 (RPR Meohelen)

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- Alle bouw- en metselwerken, alle hout- en timmer-, zink-, en plafonneringswerken, afbraakwerken, algemene ondernemingen en onderhoud van waterbouwkundige werken, wegenbouwkundige werken, grondwerken, het ruimen van waterlopen, gewone rioleringswerken, bitumineuze verhardingen en bestrijkingen, aan- en verkoop en of fabricatie van alle bouwmaterialen zonder enige uitzondering.

- Alle werken, hetzij in rechtstreekse aanneming, hetzij in onderaanneming en dit voor alle openbare en private instellingen,

- Onderneming voor het goederenverkeer over de weg, voor het verhuren van autovoertuigen en voor verhuisactiviteiten.

- Het sluiten en uitvoeren, zowel in België als in het buitenland, van opdrachten in verband met de bouwkunde,

- Het verwerven van patrimonium van roerende en onroerende goederen, het beheren en uitbreiden ervan in de ruimste zin,

- Zij zal alle of een deel van haar onroerende of roerende goederen mogen vervreemden met het oog op wederbelegging in onroerende of roerende, vaste of materieel vaste activa, en mogen overgaan tot het verwerven, vervreemden, beheren, uitbouwen en verbouwen van welkdanige onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Zij mag promotie maken en makelen in onroerende en roerende goederen en handelen voor eigen rekening, als commissaris, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Zij kan belangen nemen in iedere onderneming met een gelijkaardig, overeenkomstig of verwant doel, functies waarnemen van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen.

- Zij kan zowel in binnen- als buitenland alle handels-, nijverheids, financiële, onroerende en roerende verrichtingen, uitvoeren, of rechtstreeks dan wel onrechtstreeks aan deelnemen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Voormelde opsomming is slechts voorbeeldgevend en geenszins beperkend en dient uitgelegd te worden in de breedste geest en zin.

Zij wordt hierna genoemd "Viabuild" of "de overnemende vennootschap",

2.2De over te nemen vennootschap

Naam: Viabuild Rioolrenovatie

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 2800 Mechelen; Schaliënhoevedreef 20F

Ondernemingsnummer: 0438,114.950 (RPR Mechelen)

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft ten doel, voor eigen rekening of bij wijze van deelneming, in België of in het

buitenland, alle industriële, handels, financiële, roerende of onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden met;

1 de exploitatie en de commercialisatie van een relining systeem, voor de herstelling van buizen en

leidingen allerhande door middel van inbreng van een strip in kunststof onder spiraalvormige beweging:

2. het ontwerpen, aannemen, uitvoeren, doen uitvoeren, exploiteren en herstellen van bouwwerken, grondwerken, rioleringswerken, leidingwerken, waterbouwkundige werken en alle andere aannemingswerken en alles wat daarmee direct of indirect verband houdt:

3. het fabriceren, importeren, verhandelen en exploiteren van toestellen, werktuigen, machines, materialen en grondstoffen, nodig of dienstig voor de hierboven genoemde activiteiten, en

4. in het algemeen, alle handelingen stellen die tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel bijdragen

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verplichtingen doen.

Zij kan zich bij wijze van inbreng, overdracht,samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze interesseren in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen die een gelijkwaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij wordt hierna genoemd "Viabuild Rioolrenovatie" of "de over te nemen vennootschap".

3.Wenselijkheid van de fusie

De vooropgestelde verrichting maakt deel uit van een globale reorganisatie binnen onze groep. Onze groep is door de tijd autonoom en door acquisities gegroeid. De groep bestaat uit tai van werkvennootschappen. Deze situatie geeft aanleiding tot een ondoorzichtige structuur en een inefficiënt beheer van de operationele activiteiten.

Vandaar dat een herschikking aangewezen is, De vooropgestelde reorganisatie heeft tot doel de groepsstructuur te laten aansluiten bij de operationele noden. Ze zal leiden tot een vereenvoudiging en rationalisatie van de groepsstructuur door het samenvoegen van complementaire activiteiten, waarbij overtollige vennootschappen worden opgedoekt en schaalvoordelen kunnen worden verwezenlijkt. De administratieve organisatie zal efficiënter en transparanter worden.

De vooropgestelde globale reorganisatie, waar de fusie door opslorping van Viabuild Rioolrenovatie nv deel van uitmaakt, is aldus ingegeven door rechtmatige financiële en economische overwegingen en wordt aldus belastingneutraal doorgevoerd.

4.De datum vanaf dewelke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. (artikel 719, 2° W. Venn.)

De handelingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

5.De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgesteld maatregelen. (artikel 719, 3° W. Venn.)

Er zijn geen bijzondere rechten verbonden aan de aandelen van de over te nemen vennootschap en er werden geen andere effecten dan aandelen uitgegeven in de over te nemen vennootschap.

6..leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W. Venn.)

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

7.Onroerend goed

De over te nemen vennootschap bezit geen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

r

w

S.Statutenwijziging

De statuten van Viabuild NV zullen waar nodig gewijzigd worden om ze aan te passen aan de doorgevoerde

met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

Teneinde de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de desbetreffende statuten.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt, door de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, namens elk van deze vennootschappen neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

Opgemaakt te Mechelen , op 7 maart 2013

Elk bestuursorgaan erkent drie door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is voor de notaris, één om te worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en één om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

Namens VIABUILD Rioolrenovatie NV

Main Road BVBA, vast vertegenwoordigd door Marc Lauwers

Tegelijk hiermee neergelegd : fusievoorstel

i r Voorbehouden aan het "Belgisch Stáatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2013
ÿþOndernemingsnr : 0438114950

Benaming (voluit) : RioTec

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Goormansdijk 9

2480 Dessel

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achttien december tweeduizend en twaalf, door Meester; Denis Deckers, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met; handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,, . Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap; "RioTec", waarvan de zetel gevestigd is te 2480 Dessel, Goormansdijk 9,volgende beslissingen genomen heeft:

1l Wijziging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap in "Viabuild Rioolrenovatie", en dal: vanaf één januari tweeduizend dertien en vervanging van artikel 1 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "Viabuild; Rioolrenovatie".

2/ Verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar 2800 Mechelen, Schaliënhoevedreef 20F, en dit; per één januari tweeduizend dertien en vervanging van eerste alinea van artikel 2 van de statuten door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Schalii?nhoevedreef 20F.".

3/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; Brenda De Caluwe, met zetel te Drie Eikenstraat 475, 2650 t=degem, vertegenwoordigd door Mevrouw Brenda' De Caluwe, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,', teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting, over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de; gecoordineerde tekst van statuten).

Uitgereikt ven. registratie in toepassing van artikel 173, I` bis van het Wetboek registratierechten.

Denis Deckers

Geassocieerd Notaris

ma 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

r r i" , I,. L, + t.

KOOF'HANt..>EL TURNHOUT

De griffier

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2012
ÿþmod 11.1

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Industrieweg 15 bus º%

2340 BEERSE

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twintig juni tweeduizend en twaalf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ETERSOL", waarvan de zetel gevestigd is te 2340 Beerse, Industrieweg 15 bus 1,

volgende beslissingen genomen heeft

1° Kennisname en bevestiging van de zetelverplaatsing naar 2340 Beerse, Industrieweg 15 bus 1. Beslissing dat de taal van de vennootschap het Nederlands zal zijn. Bijgevolg zal een Nederlandse tekst van de statuten aangenomen worden.

Verplaatsing van de zetel naar 2480 Dessel, Goormansdijk 9.

2° Wijziging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap in "RioTec".

3° Beslissing om de jaarlijkse algemene vergadering vanaf twintig juni tweeduizend en twaalf te houden op de derde zaterdag van de maand juni om zestien uur.

4° Wijziging van de vertegenwoordiging van de vennootschap. Vanaf twintig juni tweeduizend en twaalf zal zij vertegenwoordigd worden door twee bestuurders samen optredend, waaronder minstens één klasse A bestuurder.

5° Aanneming van een nieuwe tekst van de statuten ten einde deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen. In deze nieuwe tekst wordt overgegaan tot het invoeren van klasse A bestuurders en van klasse B bestuurders. Een uittreksel van de nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "RioTec". ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2480 Dessel, Goormansdijk 9.

DOEL.

De vennootschap heeft ten doel, voor eigen rekening of bij wijze van deelneming, in België of in het buitenland, alle industriële, handels, financiële, roerende of onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met;

1 de exploitatie en de commercialisatie van een relining systeem, voor de herstelling van buizen en leidingen allerhande door middel van inbreng van een strip in kunststof onder spiraalvormige beweging:

2. het ontwerpen, aannemen, uitvoeren, doen uitvoeren, exploiteren en herstellen van bouwwerken, grondwerken, rioleringswerken, leidingwerken, waterbouwkundige werken en alle andere aannemingswerken en alles wat daarmee direct of indirect verband houdt:

3. het fabriceren, importeren, verhandelen en exploiteren van toestellen, werktuigen, machines, materialen en grondstoffen, nodig of dienstig voor de hierboven genoemde activiteiten, en

4. in het algemeen, alle handelingen stellen die tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel bijdragen

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verplichtingen doen.

Op de watste blz. van Luik B ve,ntetden Recto Naam en hce(la»^_tn..to ,.an de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{a)ntenl bevoegd de re.c-it,,::+infti ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam er. hrrrnitt.i,cc;,i q

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va de akte

11111111111111111111111111

*12122189*

Ondernemingsnr 0438 114.950

Benaming (voluit) : ETERSOL (verkort) :

.f

modll 1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

\.7

Zij kan zich bij wijze van inbreng, overdracht,samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze interesseren in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen die een gelijkwaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdduizend euro (300.000,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door negenenzeventigduizend tweehonderd zesenzestig (79.266) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. De bestuurders behoren tot de klasse A bestuurders of de klasse B bestuurders. De algemene vergadering beslist bij de benoeming van de bestuurders tot welke klasse zij behoren. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone

algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders

zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze

statuten - waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te

hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

in geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen, dewelke steeds een klasse A bestuurder zal zijn, Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

ledere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is waaronder steeds 1 klasse A bestuurder. Indien deze voorwaarden niet zijn vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn waaronder steeds 1 klasse A bestuurder.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen, waaronder steeds de stem van 1 klasse A bestuurder, van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoede-Qtie:c van de nstrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en' bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en nandteker;'r,g

mod 11.1

aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID - TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

e 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

~3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het

dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

$ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524b1s van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een !id van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend waaronder minstens één klasse A bestuurder.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur, afzonderlijk handelend. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder'. Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren faste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om zestien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

DEPONERING VAN DE EFFECTEN.

{ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 11/07/2012 = Annexes du Moniteur belge

Op de Vlotst@ blz. van t_u& B vermelder Recto Naam en hc,edarrane d van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(ens bevoegd de rechts-persoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en hand4Gk&ii sg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

\7

mod 11.1

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vernield.

indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, ai dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

leder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

ledere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding 'ja" "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

6° Aanvaarding van het ontslag van de volgende heren als bestuurder van de vennootschap:

- de heer Dirk CAUCHI, wonende te 2600 Berchem, Generaal Lemanstraat 30;

- de heer Johannes Baptist VAN VLIET, wonende te 2380 Oud-Turnhout, Corsendonk 9.

Werden benoemd als A-bestuurders van de vennootschap:

- de naamloze vennootschap "Vermec", met zetel te 3191 Hever, Salvialaan 3, die aanstelt tot vaste

vertegenwoordiger de heer VERHAEREN Michel, wonende op voormeld adres;

- de naamloze vennootschap "Verhaeren Kembo Groep" afgekort "VK Groep" of "VK Groupe", met zetel te 1980 Zemst, Damstraat 195, die aanstelt tot vaste vertegenwoordiger de heer VERHAEREN Christian, wonende te 1180 Ukkel, Mercuriuslaan 9 bus 28.

Werden benoemd ais B-bestuurders:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteür belge

Op de laatste blz van Luik B verrnelder. Recto ; Naam en hoedar,.gtod van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oln(eni bevoegd de recEitsper .00n ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handsekt inny

mod 11.1

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Main Road", met maatschappelijke zetel te 2340 Beerse, Taxandrialaan, 10, met als vaste vertegenwoordiger de heer LAUWERS Marcus Constantinus, wonende te 2340 Beerse, Taxandrialaan, 10;

- de heer VAN VLIET Johannes Baptist, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2380 Oud-Tumhout, Corsendonk 9.

Het mandaat van de bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zeventien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bevestiging en bekrachtiging van de verbintenissen die de nieuw benoemde bestuurders hebben aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap, en dit sinds één juni tweeduizend en twaalf.

7° Werd benoemd als commissaris, en dit voor de duur van de boekjaren 2012, 2013 en 2014:

de burgelijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te Joe Englishstraat 52, 2140 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Rudi BRAES.

8° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brenda De Caluwe", te 2650 Edegem, Drie Eikenstraat 475, vertegenwoordigd door mevrouw Brenda De Caluwe, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren, en, desgevallend, aan de heer Howard Mertens, die, ten dien einde, woonstkeuze doet te 1980 Zemst, Damstraat 195, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de formaliteiten bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

RAAD VAN BESTUUR

Uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 21 juni 2012 blijkt:

* Kennisname en aanvaarding van het ontslag van de heer Dirk Cauchi als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met ingang van 1 juni 2012.

* Werd benoemd als gedelegeerd bestuurder met ingang van 20 juni 2012:

De besloten vennootschap "Main Road BVBA", met maatschappelijke zetel te 2340 Beerse, Taxandrialaan 10, vertegenwoordigd door de heer Marc Lauwers, wonende te 2340 Beerse, Taxandrialaan 10.

in haar hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder zal Main Road BVBA, vertegenwoordigd door de heer Marc Lauwers, de Vennootschap. overeenkomstig artikel 17 van haar statuten alleen handelend rechtsgeldig vertegenwoordigen in de aangelegenheden van dagelijks bestuur, zoals opgelijst in Bïilacte A aan huidige notulen. De gedelegeerd bestuurder zal persoonlijk aansprakelijk zijn ten aanzien van de Vennootschap voor de handelingen en/of de beslissingen die de grenzen van het dagelijks bestuur, zoals bepaald in Billage A aan de huidige notulen, overschrijden.

* Werd benoemd als voorzitter van de raad van bestuur :

de naamloze vennootschap "Vermec", met zetel te 3191 Hever, Salvialaan 3, die aanstelt tot vaste vertegenwoordiger de heer VERHAEREN Michel, wonende op voormeld adres, met onmiddellijke ingang.

Voor- t3ehou(ien aan het Belgisch Staatsblad

C1D

N

VOOR GELIJKVORMJG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, notulen

van de raad van bestuur van 21 juni 2012, de gecoördineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóbr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

:1 Registratierechten.

et Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Çà



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedaripheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(otn(ent bevoegd de rechtspar Ann ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en hantitekei=4nq

13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.05.2012, NGL 12.06.2012 12158-0046-008
14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.05.2011, NGL 13.07.2011 11283-0221-009
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.05.2010, NGL 19.07.2010 10310-0493-009
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.05.2009, NGL 25.08.2009 09613-0094-012
22/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.05.2008, NGL 17.07.2008 08414-0103-013
03/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.05.2007, NGL 01.08.2007 07513-0332-015
26/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 04.05.2005, NGL 24.05.2005 05166-1276-016
14/10/2004 : HA108395
16/08/2004 : HA108395
17/06/2004 : HA108395
08/12/2003 : HA108395
25/09/2003 : HA108395
12/06/2003 : HA108395
30/04/2002 : BL522513
18/05/2000 : BL522513
10/07/1997 : BL522513
27/06/1996 : BL522513
01/01/1995 : BL522513
12/06/1993 : BL522513
01/01/1993 : BL522513
20/08/1992 : BL522513
01/01/1992 : BL522513
28/12/1989 : BL522513
14/09/1989 : BL522513

Coordonnées
VIABUILD RIOOLRENOVATIE

Adresse
SCHALIENHOEVEDREEF 20F 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande