VH INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VH INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 406.473.550

Publication

19/05/2014
ÿþIl 1 Il !El 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11,1

Ondernemingsnr : 0406.473.550

Benaming

(voluit) : VH INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2970 Schilde, Boerendreef 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE - overname van de bvba PIVEX

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Katrien EERENS te Geel op 25 april 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van deze vennootschap, overnemende vennootschap (tesamen gehouden met de buitengewone algemene vergadering van de bvba PIVEX, met zetel te 2000 Antwerpen, Lombardenvest 25 bus 2, RPR Antwerpen, 0415.997.762, overgenomen vennootschap) de volgende beslissingen heeft genomen.

Vaststelling dat alle wettelijke fusie-formaliteiten vervuld zijn.

1. Op 16 februari 2014 hebben de bestuursorganen van de overgenomen en overnemende vennootschap een fusievoorstel opgemaakt dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 3 maart 2014 en vervolgens werd bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 14 maart 2014 (nummers 14061840 en 14061841) (hetzij minstens 8 weken voorafgaandelijk dezer).

2. Conform artikel 694 laatste lid en 695§1 laatste lid Wetboek Vennootschappen dienen de artikelen 694 (verslag bestuursorgaan), 695 (verslag commissaris/bedrijfsrevisor/externe accountant) niet toegepast te worden, gezien alle vennoten met stemrecht in de algemene vergadering daarvan afzien, zoals hierna uiteengezet (afstand verslagen bestuursorganen en bedrijfsrevisor over fusie).

3. De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de beide betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de aandeelhouders/vennoten van deze stukken kennis konden nemen.

De fusievoorstellen, het hiernavermeld verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren, alsmede de tussentijdse balans (niet ouder dan 3 maanden voor het fusievoorstel) werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke aandeelhouders/vennoten, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

Voor wat betreft de verslagen van de bedrijfsrevisor conform artikel 602 Wetboek Vennootschappen gedateerd op minder dan een maand voor heden, verklaren alle aandeelhouders en vennoten van de beide vennootschappen alhier aanwezig UITDRUKKELIJK dat deze verslagen (alsdan nog niet getekend) toch minstens één maand voor de algemene vergadering in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking zijn gesteld.

4. De bestuursorganen van de beide betrokken vennootschappen hebben zich ervan gewist en stellen vast dat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de overgenomen vennootschap PIVEX geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap VH INVEST, noch eigen aandelen in haar bezit heeft,

-de overnemende vennootschap VH INVEST geen eigen aandelen in bezit heeft,

5. De bestuurders/zaakvoerders van de beide betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de overgenomen vennootschap PIVEX geen ZAKELIJKE RECHTEN OP ONROEREND GOED bezit.

BERAADSLAGING - BESLUITEN.

De vergaderingen vatten de agenda's aan en nemen na beraadslaging de volgende besluiten :

Eerste besluit - Fusievoorstel en besluit tot fusie.

De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap PIVEX wordt overgenomen door de vennootschap VH INVEST.

Vervolgens wordt de voorzitter ontslagen van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig de artikelen 602 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de inbreng in natura in de overnemende vennootschap VH INVEST.

Dit verslag werd opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA", te 1820 Perk, Vinkenbaan 42, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor. De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura bij VH Invest NV bestaat uit de inbreng van alle vermogensbestanddelen van Pivex BVBA per 30 september 2013.

Vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt wordt de verrichting geacht voor rekening van VH Invest NV gedaan te zijn vanaf 1 oktober 2013.

In overeenstemming met artikel en 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 zullen de ingebrachte vermogensbestanddelen worden ingebracht tegen boekwaarde, zoals ze door Pivex BVBA op de datum van de overdracht geboekt zijn. De boekwaarde van de ingebrachte vermogensbestanddelen bedraagt EUR 132.582,55.

Op basis van het voorstel inzake fusie zullen in principe de aandelen, die VH Invest NV zou uitgeven als tegenprestatie voor de inbreng van de ingebrachte vermogensbestanddelen, worden toegekend aan de enige vennoot van Pivex BVBA, De voorgenomen verrichting van de fusie geeft aanleiding tot het toekennen van 116 aandelen van de verkrijgende vennootschap VH Invest NV.

Het kapitaal van VH Invest NV zal na de fusie EUR 1.256.000 bedragen, zijnde het oorspronkelijk kapitaal van VH Invest NV van EUR 1.240.000 en dit van Pivex BVBA van EUR 25.000.

Op basis van de resultaten van onze controleprocedures, die wij hebben toegepast voor de beoogde verrichting, zoals in dit verslag beschreven, luidt ons oordeel als volgt:

1.de verrichting is onderzocht in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren die op inbrengen in natura van toepassing zijn, waarbij het bestuursorgaan evenwel verantwoordelijk blijft voor de waardering van de ingebrachte vermogensbestanddelen evenals voor de bepaling van het aantal van de aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgereikt;

2.de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid en is van die aard dat ze voorziet in de behoefte aan informatie;

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

en de fractiewaarde van de als tegenprestatie voor de inbreng uit te geven aandelen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet

overgewaardeerd is;

4.de netto-boekwaarde van de ingebrachte vermogensbestanddelen bedraagt EUR 132.582,55; hiervoor zullen 116 aandelen van VH Invest NV worden toegekend aan de enige vennoot van Pivex BVBA.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de fusie van VH Invest NV en Pivex BVBA; het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden

Perk, 14 april 2014

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor".

De bestuursorganen van de beide betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Alle vennoten/aandeelhouders van beide betrokken vennootschappen bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van alle voormelde verslagen, en verklaren in te stemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat,

Tweede besluit - fusie door overneming.

Na kennisname van de fusievoorstellen en alle voornoemde verslagen en mededelingen.

-besluit de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap PIVEX over te gaan tot ontbinding van deze vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de overnemende vennootschap VH INVEST,

-besluit de algemene vergadering van de overnemende vennootschap VH INVEST over te gaan tot fusie door overneming van gans het vermogen van de overgenomen vennootschap PIVEX.

Bijgevolg gaat gans het vermogen van de overgenomen vennootschap PIVEX, met alle rechten en plichten, over op de overnemende vennootschap VH INVEST, Kapitaal, reserves, provisie en schulden zullen op de overnemende vennootschap VH INVEST overgaan.

Derde besluit  Kapitaalverhoging.

Als gevolg van de fusie door overneming, besluit de vergadering van de overnemende vennootschap VH INVEST het kapitaal van deze vennootschap te verhogen met vijfentwintigduizend euro (25.000,00 E) om het kapitaal te brengen van één miljoen tweehonderd veertig duizend euro (1 240 000,00 E) op één miljoen tweehonderd vijfenzestig duizend euro (1.265.000,00 E).

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van honderd zestien (116) nieuwe gewone aandelen, zonder nominale waarde, zonder opleg.

Die aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, en delen in de winst vanaf 1 oktober 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vierde besluit - uitreiking aandelen - ruilverhouding.

Er zullen aan de vennoten van de overgenomen vennootschap PIVEX voor hun honderd vijftig (150) aandelen in de overgenomen vennootschap PIVEX honderd zestien (116) nieuwe volgestorte aandelen in de overnemende vennootschap VH INVEST worden uitgereikt, naar verhouding van 0,7733 nieuwe aandelen nieuwe aandelen in ruil voor één (1) oud aandeel, zonder opleg in geld.

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap VH INVEST zorgt voor de vernietiging van alle bestaande honderd vijftig (150) aandelen, en zal, in ruil voor de vernietigde aandelen, honderd zestien (116) nieuwe aandelen overhandigen aan de vennoten van de overgenomen vennootschap, volgens gezegde ruilverhouding.

Deze nieuwe aandelen zullen vermeld worden in het aandelenregister van de overnemende vennootschap. Van de inschrijving in dit register, worden certificaten afgegeven aan de vennoten die erom verzoeken.

De kosten van deze verrichtingen komen ten laste van de overnemende vennootschap VH INVEST (artikel 703 Wetboek van Vennootschappen.)

Vijfde besluit  Overgang van de vermogens.

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap PIVEX ten

algemene titel over op de overnemende vennootschap VH INVEST.

Het vermogen van de overgenomen vennootschap PIVEX is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de voornoemde Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, bedrijfsrevisor..

Het netto-overgedragen vermogen van de overgenomen vennootschap PIVEX bedraagt honderd tweeëndertig duizend vijfhonderd tweeëntachtig euro vijfenvijftig cent (132 582,55 E).

In het vermogen van de overgenomen vennootschap PIVEX zitten -geen (zakelijke rechten op) onroerende goederen

-geen kredieten.

Overgang van reserves, provisies en schulden van de overgenomen vennootschap PIVEX op de overnemende vennootschap VH INVEST, op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2013.

Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap PIVEX zijn sedert 1 oktober 2013 tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie, voor rekening van de overnemende vennootschap.

De schulden van de overgenomen vennootschap PIVEX gaan over op de overnemende vennootschap. Vervolgens stelt de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap PIVEX vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de overgenomen vennootschap PIVEX door de overnemende vennootschap VII INVEST werd verwezenlijkt,

- anderzijds dat de overgenomen vennootschap PIVEX definitief heeft opgehouden te bestaan. Zesde besluit  Beslissing inzake kwijting zaakvoerders overgenomen vennootschap PIVEX.

De vergadering beslist dat de kwijting die zal verleend worden aan de bestuurders van de overnemende vennootschap VII INVEST op de eerstvolgende jaarvergadering, eveneens zal gelden voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap PIVEX voor de uitoefening van hun opdracht in de periode van aanvang lopende boekjaar tot op heden.

DOELSWI3ZIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zevende besluit: doelswijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten:

"- het opsporen van verdwenen personen of verloren of gestolen goederen;

-Het inwinnen van informatie omtrent burgerlijke stand, gedrag, moraliteit en vermogenstoestand van personen;

-Verzamelen van bewijsmateriaal of het vaststellen van feiten die aanleiding geven of kunnen geven tot conflicten tussen personen, of die aangewend worden voor het beëindigen van conflicten;

-Het opsporen van bedrijfsspionage;

-Elke andere activiteit bepaald bij een in ministerraad overlegd Koninklijk Besluit;

- Forensic auditing;

-Schade- en riscico-expert;

Consulting;

-Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

-Schuldvorderingen en onderzoek naar de kredietwaardigheid van particulieren en bedrijven;

-Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsvoering en werknemers;

-Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, ordenen, huren, verhuren, doen bouwen, verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de breedste zin;

-Vastgoedmakelaar, syndicus.

Dit alles mits naleving van de wettelijke voorwaarden terzake.

De vennootschap kan alle handels-, financiële en industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken."

KAPITAALVERHOGING in het kader van artikel 537 WJB.

Achtste besluit : Verslagen,

De vergadering besluit de voorzitter vrij te stellen het verslag van de bestuurders de dato 20 april 2014 en het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 19 april 2014 opgemaakt overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te lezen.

Elke aandeelhouder erkent een kopie te hebben ontvangen van dit verslag en ervan kennis te hebben genomen..

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, hiertoe aangewezen door de bestuurders, heeft het verslag, voorgeschreven in artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de inbreng in natura van een eishare en vaststaande schuldvordering naar aanleiding van de kapitaalverhoging van VH Invest NV, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

1,deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.deze conclusie slechts geldt onder voorbehoud van de opschortende voorwaarde dat de vennootschap een bruto-dividend ten belope van EUR 3.500.000 toekent aan haar aandeelhouders en dat deze ervoor opteren om de schuldvorderingen, die daardoor ontstaan, in te brengen in het kapitaal van de vennootschap;

3.de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

4.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, zijnde EUR 3.150.000, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

In het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura worden afgerond 7.095 nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde uitgegeven.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag is opgemaakt in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura bij VH Invest NV, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend.

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor"

Deze beide verslagen zullen conform de wet neergelegd worden op de rechtbank van koophandel.

Negende besluit : Kapitaalverhoging.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met drie miljoen honderd vijftig duizend euro (3 150 000,00 E), in toepassing van artikel 537, le lid, WIB 92, door inbreng in natura voortkomende uit de dividenduitkering, waarvan sprake in de algemene vergadering de dato 18 april 2014j

om het kapitaal te brengen van één miljoen tweehonderd vijfenzestig duizend euro (1.265.000,00 E) op vier miljoen vierhonderd vijftien duizend euro (4.415.000,00 E).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door de hiemavermelde inbreng in natura en dat zij gepaard zal gaan met de uitgifte van zevenduizend vijfennegentig (7 095) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving, en zonder uitgiftepremie.

De aandeelhouders verklaren te weten dat de toepassing van artikel 537 eerste lid WIB 92, afhankelijk is van de aangifte, inhouding en doorstorting der roerende voorheffmg, binnen de 15 dagen na de toekenning of betaalbaarstelling van het dividend: zij verklaren dat dit tijdig geschied is.

Inbreng in natura

Bij deze verklaren alle voornoemde vennoten van de ovememende vennootschap VH INVEST, hun schuldvordering op onderhavige vennootschap ten bedrage van drie miljoen honderd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

vijftig duizend euro (3.150.000,00 ¬ ) voortkomende van voormelde dividenduitkering, in te brengen in het kapitaal en volledig te volstorten.

Zij verklaren verklaart dat deze schuldvordering niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, overdracht, beslagname of inpandgave.

Vergoeding

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden zevenduizend vijfennegentig (7 095) nieuwe aandelen uitgegeven en uitgereikt aan alle vennoot die dit aanvaarden, in volgende verhouding:

- De heer Michel VAN HOECK: zes (6) aandelen;

- Mevrouw Maria JANSSENS: zes (6) aandelen;

- Mevrouw Sophie VAN HOECK: tweeduizend driehonderd eenenzestig (2 361) aandelen;

- De heer Jo VAN HOECK: tweeduizend driehonderd eenenzestig (2 361) aandelen;

- Mevrouw Astrid VAN HOECK: tweeduizend driehonderd eenenzestig (2 361) aandelen.

Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van drie miljoen honderd vijftig duizend euro (3 150 000,00 E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vier miljoen vierhonderd vijftien duizend euro (4.415.000,00 E) vertegenwoordigd door twaalfduizend tweehonderd en elf (12.211) aandelen zonder nominale waarde, die elk één twaalfduizend tweehonderd en elfste (1/12 211ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ondergetekende notaris wijst de comparanten erop dat het aldus verhoogde kapitaal, in principe, 8 jaar moet behouden blijven. Doch voor vennootschappen die op het ogenblik van de inbreng als kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 Wetboek Vennootschappen worden aangemerkt, moet het kapitaal slechts gedurende een periode van 4 jaar behouden worden.

Indien het kapitaal toch wordt verminderd in de periode van 8 jaar, respectievelijk 4 jaar die begint te lopen op datum van de laatste inbreng van kapitaal, wordt

-de/elke kapitaalvermindering bij voorrang aangerekend op de aldus geïncorporeerde reserves,

-de kapitaalvermindering belast als een dividend en onderworpen aan een roerende voorheffing van vijftien procent (15%), tien procent (10%) of vijf procent (5%) al naargelang de kapitaaluitkering gebeurt binnen de eerste 4 jaar, respectievelijk 2 jaar na inbreng, tijdens het 5de en Ede respectievelijk 3de jaar volgend op de inbreng, of tijdens het 7de en 8ste respectievelijk Ode jaar volgend op de inbreng.

Tiende besluit  Aanpassing statuten aan de genomen besluiten.

-Artikel 3-Doel: volgende tekst wordt toegevoegd tussen de eerste en tweede alinea:

"- het opsporen van verdwenen personen of verloren of gestolen goederen;

-Het inwinnen van informatie omtrent burgerlijke stand, gedrag, moraliteit en vermogenstoestand van personen;

-Verzamelen van bewijsmateriaal of het vaststellen van feiten die aanleiding geven of kunnen geven tot conflicten tussen personen, of die aangewend worden voor het beëindigen van conflicten;

-Het opsporen van bedrijfsspionage;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Elke andere activiteit bepaald bij een in ministerraad overlegd Koninklijk Besluit;

- Forensic auditing;

-Schade- en riscico-expert;

Consulting;

-Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

-Schuldvorderingen en onderzoek naar de kredietwaardigheid van particulieren en bedrijven;

-Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsvoering en werknemers;

-Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, ordenen, huren, verhuren, doen bouwen, verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de breedste zin;

-Vastgoedmakelaar, syndicus.

Dit alles mits naleving van de wettelijke voorwaarden terzake.

De vennootschap kan alle handels-, financiële en industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken,"

-Artikel 5-Kapitaal: wordt vervangen door volgende tekst:

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen vierhonderd vijftien duizend euro (4.415.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door twaalfduizend tweehonderd en elf aandelen zonder nominale waarde die elk één/ twaalfduizend tweehonderd en elfste (1/12 211ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Elfde besluit - machtiging zaakvoerder/raad van bestuur - volmacht formaliteiten.

De vergadering machtigt de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap en de raad van bestuur van de

overnemende vennootschap om de genomen besluiten uit te voeren.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde:

De bvba SCA HERENTALS, te Herentals, Lierseweg 81, en/of de heer Marc Van Deun, Belastingsconsulent IAB te Herentals, Lierseweg 81, elk met bevoegdheid om afzonderlijk te handelen,

aan te stellen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal

-betreffende de wijziging, stopzetting van de overnemende en overgenomen vennootschappen bij de diensten van het ondernemingsloket of andere administratieve diensten

-bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren,

-inzake registratie, BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Stemming UNANIMITEIT.

Alle besluiten worden door de beide vergaderingen met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

(get) Katrien EERENS, geassocieerd notaris te Geel

Tegelijk neergelegd:

-afschrift akte fusie

-verslag bestuursorgaan

-verslag bedrijfsrevisor

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MILE

111111

II

11

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank K ophandel ANTw RPEN

NTWEFIpEN

Ondernemingsris 0406.473.550

Benaming

(voluit) : VH INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: BOERENDREEF 6, 2970 SCHILDE

(volledig adres)

Onderwerp akte: HERBENOEMING BESTUURDERS

Uit het verslag van de algemene vergadering d.d. 01/03/2014 blijkt dat volgende bestuurders herbenoemd worden voor een periode van zes jaar:

- Van Hoeck Sophie

- Van Hoeck Jo

- Van Hoeck Astrid

De Raad van Bestuur beslist met éénparigheid van stemmen de heer Van Hoeck Jo en mevrouw Van Hoeck Sophie te benoemen tot gedelegeerd bestuurder.

Van Hoeck Sophie gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik IB veimelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaiis. hetzij van de uerso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ter: aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/03/2014
ÿþ~~ ~~ `~~ "

Moa Word 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergeedtergtiffie van de Rechtbaltk) van Kooplaargeel te Antierpe 0/1

3 MM 2014

Griffie

(

Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsbla'

Iliul 1111 I II I lUhi

*14061890*

ql





Ondernemingsnr : 0406.473.550 Benaming

(voluit) : VH INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Boerendreef 6 te 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

VH INVEST

Naamloze vennootschap

Boerendreef 6

2970 Schilde

Ondernemingsnummer 0406-473-550

RPR Antwerpen

PIVEX

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Lombardenvest 25 bus 2

2000 Antwerpen

Ondernemingsnummer 0415-997-762

, RPR Antwerpen

VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING

Voorafgaande uiteenzettingen

VH INVEST NV en PIVEX BVBA hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van PIVEX BVBA door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op VH INVEST NV overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op 16 februari 2014 wordt, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van VH INVEST NV en PIVEX BVBA, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders / vennoten van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vóór de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

t. De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zijn tenslotte van oordeel dat de vooropgestelde fusie voordelig is, dit zowel vanuit economisch als vanuit financieel oogpunt aangezien:

-de bij de fusies betrokken vennootschappen tot dezelfde familie behoren

-de vennootschappen aanverwante activiteiten hebben

-de groepsstructuur door de voorgenomen fusies vereenvoudigd zal worden

-door de fusies de activiteiten gecentraliseerd zullen worden in één vennootschap en zo op een meer efficiënte

en transparante wijze kunnen worden uitgeoefend

-de administratie en het beheer van de vennootschappen door de fusies vereenvoudigd zullen worden.

De voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan rechtmatige behoeften van economische en financiële aard.

Vanuit een bedrijfseconomisch standpunt is het bijgevolg verantwoord dat de betrokken vennootschappen in één juridische entiteit worden ondergebracht.

A. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

I.De naamloze vennootschap "VH INVEST", met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Boerendreef 6.

De vennootschap heeft ondernemingsnummer 0406-473-550 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen van Antwerpen.

Overeenkomstig artikel 4 van de gecoördineerde statuten van de vennootschap luidt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

-het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het bouwen of verbouwen, promotie van en maken in onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing;

-de aankoop, verkoop, ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eendere welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; -het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuurd en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen; -in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van tradingen deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties en allerhande effecten;

-alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties;

-alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met hoger omschreven operaties;

De vennootschap mag alle roerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doen van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle Ieningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

identiek, gelijkaardig of verwent is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te

w bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De raad van bestuur van de vennootschap bestaat tot de algemene veragdering van 2014 uit:

-mevrouw Sophie Van Hoeck, wonende te 2970 Schilde, Boerendreef 6: gedelegeerd bestuurder -de heer Jo Van Hoeck, wonende te 2200 Herentals, Orlandse Dreef 5: gedelegeerd bestuurder

-mevrouw Astrid Van Hoeck, wonende te 2000 Antwerpen, Lombardenvest 25 bus 2: bestuurder

Zij wordt hierna de overnemende vennootschap genoemd.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIVEX", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Lombardenvest 25 bus 2.

De vennootschap heeft ondernemingsnummer 0415-997-762 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen te Antwerpen.

Overeenkomstig artikel 4 van de gecoördineerde statuten luidt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge -het opsporen van verdwenen personen of verloren of gestolen goederen,

-het inwinnen van informatie omtrent burgerlijke stand, gedrag, moraliteit en vermogenstoestand van personen,

-verzamelen van bewijsmateriaal of het vaststellen van feiten die aanleiding geven of kunnen geven tot

conflicten tussen personen, of die aangewend worden voor het beëindigen van conflicten,

-het opsporen van bedrijfsspionage,

-elke andere activiteit bepaald bij een in ministerraad overlegd Koninklijk Besluit,

-forensic auditing,

-schade-en risico-expert,

-consulting,

-adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer,

-schuldvorderingen en onderzoek naar de kredietwaardigheid van particulieren en bedrijven,

-arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsvoering en werknemers,

-het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, ordenen, huren, verhuren, doen bouwen,

verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en

verrichtingen in de breedste zin,

-vastgoedmakelaar, syndicus.

Dit alles mits naleving van de wettelijke voorwaarden terzake.

De vennootschap kan alle handels-, financiële en industriële, roerende en onroerende verrichtingen dien die de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Enig zaakvoerder van de vennootschap is mevrouw Astrid Van Hoeck, wonende te 2000 Antwerpen, Lombardenvest 25 bus 2.

Zij wordt hierna de overgenomen vennootschap of de over te nemen vennootschap genoemd.

VH INVEST NV zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van P1VEX BVBA, over te nemen vennootschap.

B. Waardering en ruilverhouding

1.Algemeen

De bestuursorganen zijn van mening dat een waardering van alle vennootschappen op basis van het eigen " vermogen per 30 september 2013 als meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

Het geplaatst en volgestort kapitaal van VH INVEST NV bedraagt EUR 1.240.000 en wordt vertegenwoordigd

door 5.000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/5.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het geplaatst en volgestort kapitaal van PIVEX BVBA bedraagt EUR 25.000 en wordt vertegenwoordigd door 150 aandelen zonder nominale van waarde, die elk 1/150ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De waarde van de betrokken vennootschappen wordt vastgesteld op:

VH INVEST NV: EUR 5.719.665,45

PIVEX BVBA: EUR 132.582,55.

2. Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de cijfers per 30 september 2013 is als volgt:

VH INVEST NV:

Waarde per 30 september 2013 EUR 5.719.665,45

Aantal aandelen 5.000

Waarde per aandeel EUR 1.143,93

PIVEX BVBA:

Waarde per 30 september 2013 EUR 132.582,55

Aantal aandelen 150

Waarde per aandeel EUR 883,88

Ruilverhouding

Op basis van bovenstaande ruilverhouding bedraagt het aantal uit te reiken aandelen:

voor 150 aandelen PIVEX BVBA verkrijgt men 116 aandelen VH INVEST NV.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

3.Kapitaalverhoging

Het kapitaal bij de ovememende vennootschap tengevolge van de fusie zal EUR 1.265.000 bedragen.

Het maatschappelijk kapitaal zal na de fusie worden vertegenwoordigd door 5.116 aandelen.

C.Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

Naar aanleiding van de fusie worden er 116 nieuwe aandelen uitgereikt.

Binnen de maand na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad tekenen de bestuurders van de verkrijgende vennootschap in het aandelenregister van de verkrijgende vennootschap de volgende gegevens aan:

-de identiteit van de vennoten van de overgenomen vennootschap

-het aantal aandelen van de uit de overgenomen vennootschap ontstane nieuwe aandelen dat hen toekomen

-de datum van het fusiebesluit.

D. Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 oktober 2013.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

E.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te

, zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap

Vanaf 1 oktober 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de ovememende vennootschap.

F.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten, die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

G.Opdracht bedrijfsrevisor

Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verzocht om de verslagen op te stellen zoals vereist in de artikelen 695 en 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht wordt vastgesteld op in totaal EUR 1.850.

H.Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de bestuurders / zaakvoerder van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap wordt geen bijzondere voordelen toegekend.

I.Statutenwijzigingen

De bestuurders van de overnemende vennootschap zijn van oordeel dat de volgende statutenwijziging dient te worden doorgevoerd:

I.Na uitvoering van de kapitaalverhoging van EUR 25.000 als gevolg van de fusie bedraagt het kapitaal EUR 1.265.000, vertegenwoordigd door 5.116 aandelen.

Vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen tweehonderd vijfenzestig duizend euro (1.265.000E), volledig volstort.

Het is vertegenwoordigd door vijfduizend honderdzestien (5.116) matschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk (1/5.116ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

2.Het huidige maatschappelijk doel zal worden uitgebreid met volgende tekst:

"1.het opsporen van verdwenen personen of verloren of gestolen goederen,

2.het inwinnen van informatie omtrent burgerlijke stand, gedrag, moraliteit en vermogenstoestand van

personen,

3.verzamelen van bewijsmateriaal of het vaststellen van feiten die aanleiding geven of kunnen geven tot

conflicten tussen personen, of die aangewend worden voor het beëindigen van conflicten,

4.het opsporen van bedrijfsspionage,

5.elke andere activiteit bepaald bij een in ministerraad overlegd Koninklijk Besluit,

6.forensic auditing,

7.schade-en risico-expert,

8.consulting,

9.adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer,

l0.schuldvorderingen en onderzoek naar de kredietwaardigheid van particulieren en bedrijven,

11.arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsvoering en werknemers,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoeden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

12. het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, ordenen, huren, verhuren, doen bouwen, verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de breedste zin,

13. vastgoedmakelaar, syndicus.

Dit alles mits naleving van de wettelijke voorwaarden terzake.

De vennootschap.kan alle handels-, financiële en industriële, roerende en onroerende verrichtingen dien die de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken."

J.Fiscale verklaringen

Ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T,W.-Wetboek.

K. Besluit

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders / vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de Beco irdineerde statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 21 april 2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel,

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van gevolmachtigden van de organen van het bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op uiterlijk 20 februari 20I4.

Opgemaakt in VIER exemplaren op 16 februari 20I4. Elk bestuursorgaan erkent twee door getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Getekend,

Voor

VH INVEST NV

Sophie Van Hoeck

Gedelegeerd bestuurder

Jo Van Hoeck

Gedelegeerd bestuurder

Astrid Van Hoeck

Bestuurder



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 04.03.2014 14056-0253-010
19/12/2013
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' g.ar'r!o'ttáj7 de Pechietik

van Koophandel te An~º%eC~ee, opa 9 DEV. 20.13

11111111RtIIII1111111111

V beh

aa

Bel Stak

Ondernemingsnr : 0406.473.550

Benaming

(voluit) : VH INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BOERENDREEF 6, 2970 SCHILDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Uit de bijzondere algemene vergadering d.d. 01/12/2013 blijkt dat vanaf heden mevrouw Van Hoeck Sophie benoemd wordt als gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur ziet er vanaf heden als volgt uit:

Van Hoeck Sophie, gedelegeerd bestuurder

Van Hoeck Jo, gedelegeerd bestuurder

Van Hoeck Astrid, bestuurder

Van Hoeck Sophie

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 05.03.2013 13055-0386-010
26/06/2012
ÿþMod Word 11.1

UIlI1 IY IIV IIII I 11111

*12112670*

IVI

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nsergei!nd pifik vsn

Rechtbank van Kcct1zen;:'r`' ~ Mit"nrizan

op 1 5 JUN 2012"

'l5 l: ríyx' .r

~riffie



Ondernemingsnr : 0406.473.550

Benaming

(voluit) : VH INVEST

(verkort) :



Rechtsvoren : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : RODEDREEF 12, 2970 SCHILDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING ZETEL

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 01/05/2012 blijkt dat vanaf heden de maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel verplaatst worden naar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Boerendreef 6, 2970 SCHILDE

Van Hoeck Sophie

bestuurder





Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/05/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11,.1

Voor-behc

aar

etel$, Staal

Neergelegd ter griffie van de Rerhtbnrlx van Koophandel te Antwerpen, op

02 MEI 2412

Griffie

timgmtielo

Ondernemingsnr : 0406.473.550

Benaming

(voluit) : VH INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : RODEDREEF 12, 2970 SCHILDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Uit de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van de NV VH Invest, blijkt dat de

heer Van Hoeck Michel en mevrouw Janssens Maria ontslag nemen als bestuurder en als gedelegeerd

bestuurder op 30/04/2012. Zij bekomen kwijting over hun mandaat.

Op 01 /05/2012 worden mevrouw Van Hoeck Sophie en mevrouw Van Hoeck Astrid benoemd als bestuurder. Hun mandaat is onbezoldigd.

Van Hoeck Jo

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 01.03.2012, NGL 02.03.2012 12052-0066-010
10/01/2011
ÿþ Mod 2.1

rLefflij In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch, Staatsblad

" 1100688 3' 11111



Neenjelegd ter grIffre van da

tedisbek Kafeitrii ,i4l;d te kt>,verpen oP

Grime ir rlffier,

Ondernemingsnr : 0406.473.550

Benaming

(voluit) : VH INVEST

Rechtsvorm : nv

Zetel : 2970 Schilde, Rodedreef 12

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tom VERBIST te Geel op 23 december 2010, geregistreerd, dat de.buitengewone algemene vergadering van de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen.

Eerste besluit  omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam.

De vergadering beslist de vijfduizend (5.000) bestaande aandelen, dewelke allen aan toonder zijn, om te zetten in vijfduizend (5.000) aandelen op naam.

De vergadering gelast de raad van bestuur met de vernietiging van de vijfduizend (5.000) voorgelegde gedrukte effecten, met de vervanging ervan door een aandelenregister, en het overhandigen aan de individuele aandeelhouders van een attest ter bevestiging van het aantal aandelen in hun bezit en als dusdanig ingeschreven in het aandelenregister.

Tweede besluit  verlenging lopende boekjaar wijziging boekjaar.

De vergadering beslist het lopende boekjaar, aangevat op 1 januari 2010, te verlengen tot 30 september 2011.

Voortaan zal het boekjaar aanvangen op 1 oktober op te eindigen op 30 september van het daaropvolgende jaar.

Derde besluit  wijziging datum jaarvergadering.

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar 1 maart om 15 uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden op 1 maart 2012.

Vierde besluit : Aanpassing van de statuten aan de geldende vennootschapswetgeving.

De vergadering beslist de bestaande statuten aan te passen aan de thans geldende vennootschapswetgeving, onder meer aan het Wetboek van Vennootschappen ingevoerd bij de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig, en meerdere malen gewijzigd (onder meer inzake ontbinding).

Vijfde besluit : Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten als volgt

Artikel 10.- Aard van de effecten: wordt volledig vervangen door volgende tekst:

"De aandelen zijn op naam; zij warden ingeschreven in een register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de aandeelhouders een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend."

Artikel 14.-Obligaties: in de laatste zin worden de woorden "aan toonder" geschrapt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 29.- Vergaderingen: de eerste zin wordt vervangen door volgende tekst:

"De jaarlijkse algemene vergadering komt samen op 1 maart om 15 uur."

Artikel 30.- Oproepingen: de laatste zin wordt vervangen door volgende tekst: "Zij bekomen tesamen met de oproepingsbrief de bij wet bepaalde stukken."

Artikel 31.- Toelating tot de algemene vergadering:wordt volledig vervangen door volgende tekst:

"Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering, dient elke eigenaar van effecten op naam, de raad van bestuur, binnen vijf volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, schriftelijk (per brief of volmacht) te verwittigen betreffende hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen."

Artikel 37.-Boekjaar. de eerste zin wordt vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar."

Artikel 41.-Ontbinding: wordt vervangen door volgende tekst:

"In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening van de vennootschap geschieden door een of meer vereffenaars, dewelke slechts in functie treden na bekrachtiging van hun benoeming door de rechtbank van koophandel. De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden, bezoldiging en de wijze van vereffening.

De vereffenaar(s) beschikken daartoe over de meest uitgebreide machten, hun toegekend krachtens de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering stelt de bezoldiging van de vereffenaars vast."

Artikel 42.-Verdeling: wordt vervangen door volgende tekst

"De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Na verwezenlijking van het actief, de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen. Ingeval de aandelen niet volstort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.".

Zesde besluit : machtiging raad van bestuur.

De vergadering verleent aan de raad van bestuur de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Zevende besluit : volmacht formaliteiten.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SCA, Studiecentrum voor Accountancy, te Herentals, Lierseweg 81,

aan te stellen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap betreffende de inschrijving, wijziging, stopzetting van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

(get) Katrien Eerens, geassocieerd notaris te Geel

Tegelijk neergelegd:

-afschrift akte statutenwijziging

-gecoördineerde statuten.

^

Op de de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 02.03.2015, NGL 13.03.2015 15060-0442-010
22/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.04.2010, NGL 19.04.2010 10092-0118-011
23/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.04.2009, NGL 21.04.2009 09113-0127-012
08/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.04.2008, NGL 06.05.2008 08129-0001-012
26/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.04.2007, NGL 24.04.2007 07121-0333-013
11/01/2007 : TU039789
21/04/2006 : TU039789
02/05/2005 : TU039789
23/04/2004 : TU039789
11/12/2003 : TU039789
12/05/2003 : TU039789
05/05/2003 : TU039789
16/05/2002 : TU039789
22/04/2002 : TU039789
22/04/2000 : TU039789
08/05/1999 : TU039789
24/04/1999 : TU039789
01/01/1997 : TU39789
03/01/1996 : TU39789
01/01/1995 : TU39789
01/01/1993 : TU39789
01/01/1992 : TU39789
25/12/1990 : TU39789
17/08/1990 : TU39789
01/01/1989 : TU39789
01/01/1988 : TU39789
01/01/1986 : TU39789

Coordonnées
VH INVEST

Adresse
BOERENDREEF 6 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande