VERTO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERTO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.882.893

Publication

15/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 26.03.2014, NGL 09.05.2014 14119-0327-011
29/12/2011
ÿþ" Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fieergelegd fer griffie von de Rechfbonh

t'at;! KQ,ophondel ie Antwerpen, op

1.$ .DEC. 2011

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

*11196136*

ani

IVI

io

ni

i

i

II

11111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

@) î 8 8 2o D~

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VERTO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2160 Wommelgem, Selsaetenstraat 58

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Danny Geerinckx te Aarschot, op 14 december 2011, voor registratie neergelegd, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERTO", met zetel te 2160 Wommelgem, Selsaetenstraat 58, voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door:

De heer VERMOESEN Tom Elisa Hubert, geboren te Antwerpen op 18 april 1989, ongehuwd, wonende te 2160 Wommelgem, Selsaetenstraat 58.

Het kapitaal bedraagt honderdvijfentwintigduizend euro (125.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door twaalfduizend vijfhonderd (12.500,00) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop wordt ingetekend op de volgende wijze:

De heer VERMOESEN Tom Elisa Hubert , voornoemd, houder van twaalfduizend vijfhonderd aandelen.

Dat elk aandeel voor minimum één/vijfde in contanten volstort is, hetzij in totaal voor vijfentwintigduizend euro (25.000,00 ¬ )

Deze fondsen werden gedeponeerd bij KBC Bank Wommelgem door storting of overschrijving op het speciale rekening nummer 731 0216936 19.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking van derden:

-Alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen, alle financieringen, het beheer van effectenportefeuilles en deelnemingen allerhande;

-Het verlenen van bijstand inzake management zowel bij wijze van managementadvies als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van managementcontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is;

-Het uitoefenen van activiteiten van vervoer en transport;

-De aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als bebouwde aller aard; de bemiddeling bij dergelijke operatie, de oprichting, de aanpassing en de herstelling voor eigen rekening of voor derden ten titel van aanneming van aile gebouwen of constructies;

-Het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden;

-Het verrichten van alle studies, het uitwerken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van adviezen in verband met bovengemelde activiteiten

-Het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen;

-Het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden, dit alles zowel voor eigen

rekening als voor rekening van derden, als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- en buitenland;

-Het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen;

-Het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor;

-Reproductie van opgenomen media;

-Groothandel en handelsbemiddeling, exclusief de handel in auto's en motorrijwielen;

-De kleinhandel in hedendaagse kunst, nieuwe schilderijen, reproducties, kaders, lijsten, enzovoort;

-Verhuur zonder bedieningspersoneel;

-Informatica en aanverwante activiteiten;

-Public-relations-bureaus;

-Het uitvoeren van technische testen en analyses;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

r ! -Het testen en analyseren van materialen, producten, installaties, enzovoort in verband met hun samenstelling, fysische eigenschappen, prestaties en overeenstemming met vooropgestelde normen of met lastenkohier;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge -Reclamewezen;

-Diverse dienstverlening hoofdzakelijk aan bedrijven;

-Holdingmaatschappij: onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen;

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die er rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag obligatieleningen uitgeven en voor deze leningen alle waarborgen toestaan, eventueel zelfs zakelijke panden.

Zij kan onder iedere vorm, zelfs door fusie of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen participeren.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland.

Dit alles in de mate dat, indien hiervoor vestigingsattesten en vergunningen nodig zijn, deze bekomen zullen worden.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillenden zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle daden te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Wordt in hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerders benoemd voor een onbepaalde duur:

De heer Tom VERMOESEN, wonende te 2160 Wommelgem, Selsaetenstraat 58.

voornoemd, hier aanwezig zoals gezegd, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op de laatste woensdag van de maand maart om negentien uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vôór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste woensdag van de maand maart van het jaar 2014 om 19 uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op 30 september 2013.

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

r-'

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de

algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er

een volkomen andere bestemming aan te geven.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie oprichtingsakte, financieel plan en bankattest

Getekend Danny Geerinckx, geassocieerd notaris te Aarschot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERTO

Adresse
SELSAETENSTRAAT 58 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande