VERCAMMEN & CO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VERCAMMEN & CO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 464.388.587

Publication

05/02/2014
ÿþrª% " ~+~ Mod Word 11.1

f& I ~' ~ !

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0464.388.587 Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Keepstraat 5 te 2811 Leest.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verslag buitengewone algemene vergadering van 9 december 2013.

In het jaar tweeduizend dertien

Op 9 december

De Buitengewone Algemene Vergadering gehouden door de vennoten van de Vennootschap onder Firma Vercammen & Co, met maatschappelijke zetel te Keepstraat 5 2811 Leest, opgericht bij onderhandse akte, op één oktober negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 november 1998 daarna, onder nummer 1998-11-071058, en waarvan de statuten tot nog toe niet werden gewijzigd.

Ingeschreven in het rechtspersonen register onder nummer 0464.388.587.

Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer 0464.388.587.

OPENING - AANWEZIGEN

De vergadering wordt geopend om 15 uur, onder voorzitterschap van de heer Vercammen Rafaël, zaakvoerder, wonend te Keepstraat 5 2811 Leest, en als stemopnemer en secretaris wordt aangeduid: de heer Vercammen Robert, wonend te De Noterstraat 39 2800 Mechelen.

De volgende vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd:

1) de heer Vercammen Rafaël, zaakvoerder, wonend te Keepstraat 5 2811 Leest; die verklaart negenennegentig (99) aandelen te bezitten;

2) de heer Vercammen Robert, wonend te De Noterstraat 39 2800 Mechelen; die verklaart één (1) aandeel te bezitten.

Aantal vertegenwoordigde aandelen: honderd (100).

Vermits er honderd (100) aandelen werden uitgegeven, en er thans honderd (100) aandelen vertegenwoordigd zijn, is geheel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoodigd.

De Voorzitter verklaart deze vergadering te openen en verklaart dat voldaan werd aan al de noodzakelijke formaliteiten, vereist voor de bijeenroeping van deze buitengewone algemene vergadering: een oproepingsbrief, bevattende de agenda, samen met een afschrift van de stukken door de wet vereist werd hen minstens vijftien (15) dagen per aangetekende brief voor deze vergadering toegezonden dan wel dat de comparanten voormeld, erkennen tijdig en voldoende ingelicht te zijn omtrent deze vergadering. De voorzitter verklaart dat voornoemde comparant (en) sub 1, tevens zaakvoerder op dezelfde wijze werd uitgenodigd voor deze vergadering dan wel vooraf verzaakt heeft aan voorafgaande formaliteiten.

AGENDA

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agenda te beslissen:

1.Vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, hetzij een bedrag van 73.373,39 EUR zoals blijkt uit de goedgekeurde balans van 2011.

2.Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag.

3.Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

4.Kennisname en principieel besluit tot kapitaalverhoging.

5.Verslag van het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en kapitaalsverhoging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

UhIYI311MI!

uNITEUR BELG

29-01-2014 BELJP1SCH STAATS

i

ENEERGELEG D

2 3 -01- 2014

IâhIFFIE RBci&~"~-NK van KOOPHANDÏrLte ~ HELEN

,Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

VERCAMMEN & C° VOF

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, verhoging van het kapitaal met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds dividend, zijnde 65.970 EUR om het van 2.478,94 EUR te brengen op 68.448,94 EUR, door uitgifte van 922 nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen. De nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de bestaande vennoten als vergoeding voor de inbreng van de schuldvordering, zijnde de vordering tot dividenduitkering, die men lastens de vennootschap bezit. Op de nieuwe aandelen zal gestort worden ten belope van honderd procent (100 %).

Inschrijving en storting op de nieuwe aandelen.

6.Vaststelling dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt.

7.Wijziging artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaalstoestand.

8.Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijdse dividend. BESPREKING - BESLUITEN

Vermits de vergadering geldig is samengesteld, volgens verklaring van de Voorzitter, kan zij geldig beraadslagen over de punten die op de agenda voorkomen. Vervolgens gaat de vergadering als volgt over tot de besprekingen:

Eerste agendapunt vaststelling belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, drieënzeventig duizend driehonderd drieënzeventig euro en negenendertig cent (73,373,39 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde balans van 31 december 2011.

Tweede agendapunt vaststelling uitkeerbaar bëdrag

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag zevenenzeventig duizend zevenhonderd zesentwintig euro en zestig cent (73.373,39 EUR) bedraagt.

Derde agendapunt: beslissing tot uitkering tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van drieënzeventig duizend driehonderd euro (73.300 EUR). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijdse dividend.

Vierde agendapunt: kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de vooropgestelde inbreng in natura en de kapitaalsverhoging. De vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Principieel besluit tot kapitaalverhoging

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde vijfenzestig duizend negenhonderd zeventig euro (65.970 EUR) om het van tweeduizend vierhonderd achtenzeventig euro en vierennegentig cent (EUR 2.478,94) te brengen op achtenzestig duizend vierhonderd achtenveertig euro en vierennegentig cent (EUR 68.448,94) te brengen door de uitgifte van negenhonderd tweeëntwintig (922) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB. De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoot/vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de Vennootschap.

Vijfde agendapunt: verwezenlijking kapitaalsverhoging

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap. Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van vijfenzestig duizend negenhonderd zeventig euro (EUR 65.970) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan

alle vennoten, die aanvaarden, de negenhonderd tweeëntwintig (922) nieuwe volledig gestorte aandelen

toegekend en wel als volgt :

-aan vennoot sub I : negenhonderd dertien (913) aandelen.

-aan vennoot sub 2 : negen (9) aandelen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een buitengewone aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Zesde agendapunt: vaststelling kapitaalsverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, voorzitter, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfenzestig duizend negenhonderd zeventig euro (EUR 65.970) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht wordt op achtenzestig duizend vierhonderd achtenveertig euro en vierennegentig cent (EUR 68.448,94), vertegenwoordigd door duizend tweeëntwintig (1.022) aandelen zonder vermelding van waarde.

Zevende agendapunt: wijziging statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achtenzestig duizend vierhonderd achtenveertig euro en vierennegentig cent (EUR 68.448,94), vertegenwoordigd door duizend tweeëntwintig (1.022) aandelen.

Achtste agendapunt: machten aan bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,

waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent van het tussentijdse

dividend waarvan hiervoor sprake.

SLOT

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn, en hierover telkens een beslissing

werd getroffen met eenparigheid van stemmen. Bijgevolg wordt de vergadering besloten om 16 uur,

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Gesloten op voormelde plaats en datum.

Na voorlezing hebben de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hoger vermeld, ondertekend.

Vercammen Rafaël, zaakvoerder.

! . -14

..

i .



.," %or-behouden aan het BeIgisch staatsblad













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

i3 i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u II I UI I H I IlI l lIl

*15028510*

N~i ' ^1 k 4 ~a..f3 ~ M.,. ~».', ~ ~

1 0 -62- 26i5

i, i,- .,.)C . DEL

'tkt 1e3tiI ï:,--W°EN

-- - - '

Ondernemingsnr : 0464.388.587

Benaming

(voluit) : Vercammen & C°

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Keepstraat 5 te 2811 Leest

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL - NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

RPR Mechelen

BTW-nummer: BE0464.388.587

Doelswijziging

Op 1 Januari 2014 wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de VOF

«Vercammen, & C°», waarvan de zetel gevestigd is te Keepstraat 5 2811 Leest, hierna «de vennootschap»

genoemd.

Identificatie van de vennootschap

De vennootschap werd opgericht krachtens onderhandse akte , op 1 oktober 1998, bekendgemaakt in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 november 1998, onder nummer 1998-11-071058.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen waar de maatschappelijke

zetel is gelegen onder nummer 0464.388.587,

Opening van de vergadering - Samenstelling van het bureau

De vergadering wordt geopend cm 18 uur, onder het voorzitterschap van dhr. Vercammen Rafael, hierna

genoemd, die aanstelt tot secretaris dhr. Vercammen Robert, hierna genoemd.

Gezien een gering aantal aanwezigen op de vergadering, wordt niet overgegaan tot de aanstelling van

stemopnemers.

Samenstelling van de vergadering - Aanwezigheidslijst

Zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd de hierna genoemde vennoten die verklaren het volgend aantal

aandelen In volle eigendom te bezitten:

1°De heer Vercammen Rafael, geboren op 12/01/1957, rijksregisternumrner

57.01.12-061-07 wonende te Keepstraat 5 2811 Leest, die verklaart 1.012 aandelen te bezitten;

2°De heer Vercammen Robert, geboren op 30/08/1923, rijksregistemummer 23.08.30-035-89 wonende te

De Noterstraat 39 2800 Mechelen, die verklaart 10 aandelen te bezitten;

Totaal: 1.022 aandelen:

Uiteenzetting door de voorzitter

De voorzitter zet uiteen en stelt vast hetgeen volgt:

1. De voorzitter deelt mee dat er thans 1.022 aandelen zijn uitgegeven.

2. De voorzitter stelt vast dat er op heden 1.022 aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

De zaakvoerder, hier aanwezig verklaart hierbij dat hij kennis heeft genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaart te verzaken aan de

oproepi ngsformaliteiten.

3. De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die statutenwijzigingen inhouden, een meerderheid van stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard.

4. De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

5. De voorzitter deelt mee dat er geen bedrijfsrevisor werd aangesteld.

Agenda

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

~ 4 1V

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

volgende agendapunten te besluiten:

1,Verslag van de zaakvoerders in toepassing van artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen

houdende voorstel tot uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap waarbij een

omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt gegeven.

2.Voorstel om het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst aan

artikel 3 van de statuten:

Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen, de installatie van elektrische panelen voor het opvangen

van zonne-energie en van niet-elektrische panelen voor het opvangen van zonne-energie, foto-voltaïsche

installaties.

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen

Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden

voorgelegd.

De aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren dat de aandelen waarmee ze deelnemen

aan deze buitengewone algemene vergadering, niet het voorwerp uitmaken van enige inpandgeving noch

van enige andere beperking die de vrije uitoefening van hun stemrecht zou beletten.

Beraadslaging - Beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste beslissing - Ontslag voorlezing verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders aangaande

de uitbreiding van het maatschappelijk doel.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te

hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerders blijft aan deze akte gehecht.

Tweede beslissing -. Doeiswijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst

aan artikel 3 van de statuten:

Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen, de installatie van elektrische panelen voor het opvangen

van zonne-energie en van niet-elektrische panelen voor het opvangen van zonne-energie, foto-voltaïsche

installaties.

Derde beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Accountantskantoor Verschaeren & Mertens BVBA,

Battelsesteenweg 286 te 2800 Mechelen, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om,

met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te

vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de btw, ondememingsloket met het oog op de

inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, sociale verzekeringskas

en de directe belastingen,

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Sluiting van de vergadering

De vergadering wordt geheven om 18.30 uur,

Waarvan proces-verbaal

Opgesteld op plaats en datum zoals hierboven vermeld.

Na integrale voorlezing en toelichting, hebben de leden van het bureau alsmede de partijen,

vertegenwoordigd zoals vermeld, ondertekend.

Vercammen Rafaël,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/1998 : ME84195

Coordonnées
VERCAMMEN & CO

Adresse
KEEPSTRAAT 5 2811 LEEST

Code postal : 2811
Localité : Leest
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande