VENNOOTSCHAP VOOR VERMOGENSBEHEER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VENNOOTSCHAP VOOR VERMOGENSBEHEER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 412.774.788

Publication

18/07/2013
ÿþMod 11.1

L e1 _J, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111IIII~IIV IIIIINIIIIIIN

13 11337'

Vooi behotu aan h Belgis Staatst

r

Neergelegd fer griffie van de Retikank van Koophandel te Antwerpen, op

D 9. JULI .2_011

Griffie

Ondernemingsnr :0412.774.788

Benaming (voluit) :VENNOOTSCHAP VOOR VERMOGENSBEHEER

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel :2000 Antwerpen, Oude Leeuwenrui 7-11

(volledig adres)

Onderwerp: FUSIE DOOR OVERNEMING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden op 2610612013 voor Meester Thierry Raes, geassocieerd notaris met standplaats te Antwerpen Wilrijk, neergelegd vóôr registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VENNOOTSCHAP VOOR VERMOGENSBEHEER", gevestigd te 2000 Antwerpen, Oude Leeuwenrui 7-11, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0412.774.788, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

1. Het verslag zoals bedoeld in artikel 694 W. Venn. wordt niet opgesteld.

2. Het verslag zoals bedoeld in artikel 695 W. Venn. wordt niet opgesteld.

3. Aangezien geen fusieverslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor, neemt de vergadering kennis van de verslag die zijn opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen , met name:

a) inbrengverslag van de zaakvoerder;

b) inbrengverslag van de bedrijfsrevisor.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"9. CONCLUSIE

De inbreng in natura bij The Lofthouse Comm.VA bestaat uit de inbreng van alle vermogensbestanddelen van Barbimmo BVBA en Vennootschap voor Vermogensbeheer NV per 31 december 2012.

Vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt wordt de verrichting geacht voor rekening van de Lofthouse Comm.VA gedaan te zijn vanaf 1 januari 2013.

In overeenstemming met artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 zullen de ingebrachte vermogensbestanddelen warden ingebracht tegen boekwaarde, zoals ze door Barbimmo BVBA en Vennootschap voor Vermogensbeheer NV op datum van de overdracht geboekt zijn. De boekwaarde van de ingebrachte vermogensbestanddelen bedraagt EUR 1.034.116,80 respectievelijk EUR 187.352,78.

Op basis van het voorstel inzake fusie zullen in principe de aandelen, die The Lofthouse Comm.VA zou uitgeven als tegenprestatie voor de inbreng van de ingebrachte vermogensbestanddelen, worden toegekend aan de vennoten/aandeelhouders van Barbimmo BVBA en Vennootschap voor Vermogensbeheer NV. De voorgenomen verrichting van de fusie geeft echter aanleiding tot het bekomen van 71 aandelen van de verkrijgende vennootschap The Lofthouse Comm.VA.

Het kapitaal van The Lofthouse Comm.VA zal na de fusie EUR 962.000 bedragen, zijnde het oorspronkelijk kapitaal van The Lofthouse Comm.VA van EUR 100.000 en dit van Barbimmo BVBA en Vennootschap voor Vermogensbeheer NV van EUR 800.000 respectievelijk EUR 62.000.

Op basis van de resultaten van onze controleprocedures, die wij hebben toegepast voor de beoogde verrichting, zoals in dit verslag beschreven, luidt ons oordeel als volgt:

1. de verrichtin is onderzocht in overeenstemmin " met de controlenormen van het Instituut

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

perso(o)n(en)

Luik B - vervolg

van de Bedrijfsrevisoren die op in brengen in natura van toepassing zijn, waarbij het bestuursorgaan evenwel verantwoordelijk blijft voor de waardering van de ingebrachte vermogensbestanddelen evenals voor de bepaling van het aantal van de aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgereikt;

2. de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid en is van die aard dat ze voorziet in de behoefte aan informatie;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continu}teit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie voor de inbreng uit te geven aandelen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4. de netto-boekwaarde van de ingebrachte vermogensbestanddelen bedraagt EUR 1.034.116,80 (Barbimmo BVBA) respectievelijk EUR 187.352,78 (Vennootschap voor Vermogensbeheer NV); hiervoor zullen 71 aandelen van The Lofthouse Comm.VA worden toegekend aan de vennoten/aandeelhouders van Barbimmo BVBA en Vennootschap voor Vermogensbeheer NV.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de fusie van The Lofthouse Comm.VA en Barbimmo BVBA en Vennootschap voor Vermogensbeheer NV; het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Perk, 25 juni 2013-06-24 Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

Vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor"

De vergadering keurt de inhoud van deze verslagen goed.

4. Het bestuursorgaan van de vennootschap is niet gehouden de algemene vergadering op de hoogte te stellen van de mogelijke belangrijke wijzigingen die zich zouden hebben voorgedaan tussen de datum van het fusievoorstel en de datum van de beslissing van de algemene vergadering die tot de fusie besluit.

5. Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt door het bestuursorgaan van de bij de verrichting betrokken vennootschappen op 22 april 2013 en werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 13 mei 2013 en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 mei 2013 onder het nummer 12093206.

6. Instemming met de verrichting waarbij de commanditaire vennootschap op aandelen The Lofthouse, met zetel te 2000 Antwerpen, Oude Leeuwenrui 7-11, genaamd de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap Vennootschap voor Vermogensbeheer, met zetel te 2000 Antwerpen, Oude Leeuwenrui 7-11, genaamd de over te nemen vennootschap, bij wijze van fusie overneemt, overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel opgenomen voorwaarden, met name:

a) de overdracht gebeurt op basis van de op 31 december 2012 afgesloten staat van de over te nemen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden alle verrichtingen van de over te nemen vennootschap vanaf 1 januari 2013 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de overnemende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele van en op risico van de overnemende vennootschap zullen gebeurd zijn;

c) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van elf (11) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

d) de ruilverhouding van de aandelen wordt als volgt vastgesteld:

Als vergoeding voor de overneming wordt beslist voor de honderd zevenenzestig (167) aandelen van de over te nemen vennootschap `VENNOOTSCHAP VOOR VERMOGENSBEHEER" elf (11) aandelen van de overnemende vennootschap uit te reiken. Op basis van het bovenstaande zullen de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap "VENNOOTSCHAP VOOR VERMOGENSBEHEER" elf (11) aandelen verkrijgen in de overnemende vennootschap.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 januari 2013.

Voor

behouden

aan het

~igtsc íl

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

e) De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht voor de bedrijfsrevisor wordt vastgesteld op duizend zevenhonderd vijftig euro (1.750,00 EUR).

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

7. 1. Overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, de wijziging van het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap, om het in overeenstemming te brengen met de werkelijke activiteiten van de vennootschap na de fusie.

Het doel van de overnemende vennootschap wordt uitgebreid met volgende tekst:

"- de import en export, fabricatie, assemblage, groot- en kleinhandel in fantasieartikelen in de ruimste zin van het woord, gaande van kindertekeningen, rietwerk, ceramiek, porselein, glas-en aardewerk, ijzer- en huishoudartikelen, juwelen en halfjuwelen, meubelen, stoffen enzovoort;

de vennootschap heeft eveneens tot doel: het huren, verhuren, kopen, verkopen, exploiteren, leasen en beheren, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of als makelaar, van alle roerende en onroerende goederen. Het beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle vermogens en het verstrekken van inlichtingen en advies daarmede in verband;

- het uitvoeren van alle activiteiten in verband met boekhouding en fiscaliteit en dit eveneens voor eigen rekening of voor rekening van derden;

- de vennootschap kan eveneens belangen nemen bij wijze van inbreng, afstand of samensmelting in alle andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling van het maatschappelijk doel te bevorderen of om de één of andere tak van haar activiteit te bevorderen.

Over het algemeen kan zij alle verrichtingen doen op het gebied van handel, nijverheid, financiën, roerende of onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, hetzij geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of van die aard zouden zijn hiervan de verwezenlijking te vergemakkelijken of uit te breiden en die niet verboden zijn door de wet."

2. Overeenkomstig artikel 693, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de fusievoorstellen, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de over te nemen vennootschap.

8. De vergadering stelt vast, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

1. de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan.

2. de vennoten van de overgenomen vennootschap worden vennoten van de overnemende vennootschap.

3. de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

9. Op de datum van de goedkeuring van de fusiestaat zal worden beslist over de kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap.

10. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accova Accountants & Belastingconsulenten te 2980 Zoersel, R. Delbekestraat 373, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte,

Vat»

& behoiTden

k' aan het

 1Fég í EF-

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Voof-behóûden V. aan het Luik B - vervolg

Staatsblad

volmacht.

Geassocieerd Notaris Thierry Raes



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/05/2013
ÿþMod Word 17 i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griiiie van de Rechtbank van Koophande! le Antwerpen, op

Griffie 1 3 MEI 2013

Ondernemingsnr . 0412.774.788

Benaming

(voluit) : VENNOOTSCHAP VOOR VERMOGENSBEHEER (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oude Leeuwenrui 7-11 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

The Lofthouse

Commanditaire vennootschap op aandelen

Oude Leeuwenrui 7-11

2000 Antwerpen

Ondernemingsnummer 0434.128.745

RPR Antwerpen

Barbimmo

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Oude Leeuwenrui 7-11 b2

2000 Antwerpen

Ondernemingsnummer 0876.693.027

RPR Antwerpen

Vennootschap voor Vermogensbeheer

Naamloze vennootschap

Oude Leeuwenrui 7-11

2000 Antwerpen

Ondernemingsnummer 0412.774.788

RPR Antwerpen

VOORSTEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING IN DE ZIN VAN ARTIKEL 693 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN TUSSEN THE LOFTHOUSE COMM. V.A., BARBIMMO BVBA EN VENNOOTSCHAP VOOR VERMOGENSBEHEER NV

1.Voorafgaande uiteenzetting

The Lofthouse Comm. V.A., Barbimmo BVBA en Vennootschap voor Vermogensbeheer NV hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Barbimmo BVBA en Vennootschap voor Vermogensbeheer NV door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op The Lofthouse Comm. V.A. overeenkomstig artikel 671, van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.").

Op 22 april 2013 wordt, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van The Lofthouse Comm. V.A. en Barbimmo BVBA en Vennootschap voor Vermogensbeheer NV, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders 1 vennoten van de betrokken vennootschappen.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notar,s, hetzij van de pelsoionteni

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

Bijlagen bij -het Belgisch Staatsblad --2310512013--Annexer du-Moniteurbelge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vôôr de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen).

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn: 2.1.De Overnemende Vennootschap:

The Lofthouse Comm. V.A., waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te Oude Leeuwenrui 7-11 te 2000 Antwerpen met ondememingsnummer 0434.128.745 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen.

De vennootschap werd opgericht op 27 april 1988 voor notaris Henri De Cort te Wilrijk. Een uittreksel uit de oprichtingsakte werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 mei 1988 onder nummer 880521-68  880521-80,

De statuten werden laatst gewijzigd op 31 maart 2010 bij akte verleden voor notaris Caroline De Cort te Wilrijk. Een uittreksel uit de statutenwijziging werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 mei 2010 onder nummer 10067954.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 100.000 en wordt vertegenwoordigd door 300 gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn in het bezit van:

-Hugo Peeters, wonende R. Looymansstraat 10 te 2050 Antwerpen: 30 aandelen

-Wouter Peeters, wonende Rua Santana 828 bus A te 2750-58 Cascais (Portugal): 90 aandelen

-Katharina Peeters, wonende Mereldreef 97 te 3140 Keerbergen: 90 aandelen

-Marit Peeters, wonende Oud Veerstraat 23 te 9150 Kruibeke: 90 aandelen.

De heer Hugo Peeters wonende R. Looymansstraat 10 te 2050 Antwerpen werd benoemd tot statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Overeenkomstig artikel 4 van de statuten bij omvorming heeft de vennootschap tot doel:

-Het uitvoeren en doen uitvoeren van alle bouw-, veranderings- en verfraaiingswerken aan onroerende goederen, de groot- en kleinhandel in bouwmaterialen en alle aanverwante producten

-De handel, het aan- en verkopen van alle onroerende goederen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, het uitbaten, het huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verkavelen en exploiteren van alle onroerende goederen, in de ruimste zin van het woord

-Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle roerende en onroerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel

-De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen en bewerking en verrichten die zich bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding kunnen bevorderen. Deze opsomming is indicatief en niet limitatief.

Zij wordt hierna The Lofthouse Comm. V.A., of de 'Overnemende Vennootschap' genoemd. 2.2.De Over te Nemen Vennootschap I:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Barbimmo, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te Oude Leeuwenrui 7-11 bus 2 te 2000 Antwerpen, met ondernemingsnummer 0876.693.027 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen.

De vennootschap werd opgericht op 10 oktober 2005 voor notaris Tom Bogaert te Wilrijk. Een uittreksel uit de oprichtingsakte werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 oktober 2005 onder nummer 05151806.

De statuten werden laatst gewijzigd op 21 december 2011 bij akte verleden voor notaris Caroline De Cort te Wilrijk. Een uittreksel uit de statutenwijziging werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 mei 2012 onder nummer 12093917,

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 800.000 en wordt vertegenwoordigd door 210 aandelen op naam.

Alle aandelen zijn in het bezit van de heer Hugo Peeters, wonende R. Looymansstraat 10 te 2050 Antwerpen.

De heer Hugo Peeters, wonende R. Looymansstraat 10 te 2050 Antwerpen werd benoemd tot statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Overeenkomstig de oprichtingsakte heeft de vennootschap tot doel:

-De aankoop, bouw, verkaveling, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen, en dit zowel van het vruchtgebruik en de blote eigendom, als van de volle eigendom.

-De aankoop, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur en onderhuur, erfpacht, opstal, de concessie en uitbating, onder gelijk welke vorm, van aile roerende en onroerende goederen en rechten

-Het ontwikkelen van bouwprojecten in al hun vormen, zo onder meer voor de oprichting, verbouwing, of renovatie-restauratie van appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, industriële gebouwen, woonwijken, villa's, landhuizen, sociale woningen, parkeergarages, supermarkten enzovoort.

-Het optreden als bouwpromotor in het kader van projecten als bedoeld in voorafgaande paragraaf

-De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken, en zij mag ook bestuurs-en vereffeningsmandaten in andere vennootschappen uitoefenen.

-In algemene zin mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. Dit alles in de meest ruime zin.

Zij wordt hierna `Barbimmo BVBA' of 'Over te Nemen Vennootschap l' genoemd.

2.3.De Over te Nemen Vennootschap Il:

De naamloze vennootschap Vennootschap voor Vermogensbeheer, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Oude Leeuwenrui 7-11, met ondememingsnummer 0412.774.788 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van.Antwerpen.

De vennootschap werd opgericht op 4 december 1972 voor notaris Henri De Cort te Wilrijk. Een uittreksel uit de oprichtingsakte werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 december 1972 onder nummer 3356-16 en op 121 december 1975 onder nummer 4137-1 .

De statuten werden laatst gewijzigd op 5 september 2011 bij akte verleden voor notaris Caroline De Cort te Wilrijk. Een uittreksel uit de statutenwijziging werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 oktober 2001 onder nummer 20011011-168.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 62.000 en wordt vertegenwoordigd door 167 aandelen op naam.

De aandelen zijn in het bezit van:

-Hugo Peeters, wonende R. Looymansstraat 10 te 2050 Antwerpen: 86 aandelen

-Wouter Peeters, wonende Rua Santana 828 bus A te 2750-58 Cascais (Portugal): 27 aandelen

-Katharina Peeters, wonende Mereldreef 97 te 3140 Keerbergen: 27 aandelen

-Marit Peeters, wonende Oud Veerstraat 23 te 9150 Kruibeke: 27 aandelen.

De raad van bestuur bestaat tot de algemene vergadering van 2014 uit:

-Diamond Feed NV (0426.417.641), Oud Veerstraat 23 te 9150 Kruibeke, vertegenwoordigd door Marit

Peeters

-The Lofthouse Comm. V.A., vertegenwoordigd door Hugo Peeters

-Hugo Peeters, wonende R, Looymansstraat 10 te 2050 Antwerpen.

Overeenkomstig de oprichtingsakte heeft de vennootschap tot doel:

-De aankoop, bouw, verkaveling, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen, en dit zowel van het vruchtgebruik en de blote eigendom, als van de voile eigendom.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De aankoop, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur en onderhuur, erfpacht, opstal, de concessie en uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle roerende en onroerende goederen en rechten

-Het ontwikkelen van bouwprojecten in al hun vormen, zo onder meer voor de oprichting, verbouwing, of renovatie-restauratie van appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, industriële gebouwen, woonwijken, villa's, landhuizen, sociale woningen, parkeergarages, supermarkten enzovoort.

-Het optreden als bouwpromotor in het kader van projecten als bedoeld in voorafgaande paragraaf

-De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken, en zij mag ook bestuurs-en vereffeningsmandaten in andere vennootschappen uitoefenen.

-In algemene zin mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. Dit ailes in de meest ruime zin.

-De import en export, fabricatie, assemblage, groot-en kleinhandel in fantasie-artikelen in de ruimste zin van het woord, gaande van kindertekeningen, rietwerk, ceramiek, porselein, glas- en aardewerk, ijzer- en huishoudartikelen, juwelen en halfjuwelen, meubelen, stoffen enzovoort*,

-Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met boekhouding en fiscaliteit en dit eveneens voor eigen rekening of voor rekening van derden.

-De vennootschap kan eveneens belangen nemen bij wijze van inbrengst, afstand of samensmelting in alle andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling van het maatschappelijk doel te bevorderen, of om de een of andere tak van haar activiteit te bevorderen.

-Over het algemeen kan zij alle verrichtingen doen op het gebied van handel, nijverheid, financiën, roerende of onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, hetzij geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn hiervan de verwezenlijking te vergemakkelijken of uit te breiden en die niet verboden zijn door de wet.

Zij wordt hierna 'Vennootschap voor Vermogensbeheer NV' of 'Over te Nemen Vennootschap il' genoemd. B. Waardering en ruilverhouding

1. Algemeen

De bestuursorganen zijn van mening dat een waardering van alle vennootschappen op basis van het (gecorrigeerd) eigen vermogen per 31 december 2012 als meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

2. Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de cijfers per 31 december 2012 is als volgt:

The Lofthouse Comm. V.A.

Waarde per 31 december 2012 EUR 5.155.036,91

Aantal aandelen 300

Waarde per aandeel EUR 17.183,46

Barbimmo BVBA

Waarde per 31 december 2012 EUR 1.034.116,80

Aantal aandelen 210

Waarde per aandeel EUR 4.924,37

Vennootschap voor Vermogensbeheer NV

Waarde per 31 december 2012 EUR 187.352,78

Aantal aandelen 167

Waarde per aandeel EUR 1.121,87

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ruilverhouding

Op basis van bovenstaande ruilverhouding bedraagt het aantal uit te reiken aandelen:

Voor 210 aandelen van Barbimmo BVBA verkrijgt men 60 aandelen van The Lofthouse Comm. V.A. Voor 167 aandelen van Vennootschap voor Vermogensbeheer NV verkrijgt men 11 aandelen van The Lofthouse Comm. V.A.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

3,Kapitaalverhoging

De kapitaalverhoging bij de overnemende vennootschap tengevolge van de fusie zal EUR 862,000 bedragen.

Het maatschappelijk kapitaal van EUR 962.000 zal na de fusie worden vertegenwoordigd door 371 aandelen.

C.Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt Naar aanleiding van de fusie worden er 71 nieuwe aandelen uitgereikt.

Binnen de maand na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad tekenen de bestuurders van de verkrijgende vennootschap in het aandelenregister van de verkrijgende vennootschap de volgende gegevens aan:

-de identiteit van de aandeelhouders / vennoten van de overgenomen vennootschap

-het aantal aandelen van de uit de overgenomen vennootschap ontstane nieuwe aandelen dat hen

toekomen

-de datum van het fusiebesluit.

D. Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 20'13.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

E.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 1 januari 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

F.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders 1 vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten, die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

G.Opdracht bedrijfsrevisor

Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verzocht om de verslagen op te stellen zoals vereist in de artikelen 695 en 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht wordt vastgesteld op in totaal EUR 1.750.

.! Y

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

H.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de bestuurders / zaakvoerders van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

I.Statutenwijzigingeh

De zaakvoerders van de overnemende vennootschap zijn van oordeel dat de volgende statutenwijzigingen dienen te worden doorgevoerd:

1.Na uitvoering van de kapitaalverhoging van EUR 861.000 als gevolg van de fusie bedraagt het kapitaal EUR 961.000, vertegenwoordigd door 371 aandelen.

Vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op EUR 961.000, vertegenwoordigd door 371 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

2.1-let huidige maatschappelijk doel zal worden uitgebreid met volgende tekst:

-De import en export, fabricatie, assemblage, groot-en kleinhandel in fantasie-artikelen in de ruimste zin van het woord, gaande van kindertekeningen, rietwerk, ceramiek, porselein, glas- en aardewerk, ijzer- en huishoudartikelen, juwelen en halfjuwelen, meubelen, stoffen enzovoort;

-De vennootschap heeft eveneens tot doel : het huren, verhuren, kopen, verkopen, exploiteren, leasen en beheren, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon, of als makelaar, van alle roerende en onroerende goederen. Het beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle vermogens en het verstrekken van inlichtingen en advies daarmede in verband;

-Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met boekhouding en fiscaliteit en dit eveneens voor eigen rekening of voor rekening van derden.

-De vennootschap kan eveneens belangen nemen bij wijze van inbrengst, afstand of samensmelting in alle andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling van het maatschappelijk doel te bevorderen, of om de een of andere tak van haar activiteit te bevorderen.

-Over het algemeen kan zij alle verrichtingen doen op het gebied van handel,

nijverheid, financiën, roerende of onroerende goederen, die rechtstreeks of

onrechtstreeks, hetzij geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar

maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn hiervan de verwezenlijking

te vergemakkelijken of uit te breiden en die niet verboden zijn door de wet.

3.De statuten worden volledig aangepast aan het nieuwe Wetboek van Vennootschappen. J. Bodemsanering

De Over te Nemen Vennootschap I, bezit op dit moment een onroerend goed, gelegen te Lambermontstraat 14-16 te Antwerpen. Dit onroerend goed is volgens titel ten kadaster gekend : afdeling 11811 Antwerpen 11 AFD, sectie L, nummer 3503/008003.

OVAM heeft op 07/01/2013 bodemattest afgeleverd, waarvan de inhoud luidt: Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 07/01/2013 en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

De Over te Nemen Vennootschap Il, bezit op dit moment een onroerend goed, gelegen te Duboisstraat 39

te Antwerpen. Dit onroerend goed is volgens titel ten kadaster gekend : afdeling 11807 Antwerpen 7 AFD,

sectie G, nummer 1305/00X004.

OVAM heeft op 07/12/2012 bodemattest afgeleverd, waarvan de inhoud luidt :

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

K.Fiscale verklaring

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Voor-

.1:*bouden

aan het

Belgisch

StaatsbIad

F " "

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders I vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de gecoordineerde statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en In een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 juni 2013. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van gevolmachtigden van de organen van het bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op uiterlijk 15 mei 2013.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 22 april 2013 te Antwerpen, in negen exemplaren. Het bestuursorgaan van elke vennootschap verklaart twee originele exemplaren te hebben ontvangen, waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier van de respectieve vennootschap te worden neergelegd en het andere om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschap, en waarbij het negende exemplaar bestemd is voor de instrumenterende notaris.

Getekend,

Hugo Peeters

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij- het-Belgisch Staatsblad _ 23/05/2013 Annexes du Moniteur belge-

Op de laatste blz van Lurk B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzii van de persoio)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 30.07.2012 12379-0014-014
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 18.08.2011 11416-0600-014
17/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 13.08.2010 10408-0133-016
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 30.06.2009 09345-0351-018
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 29.08.2008 08712-0318-016
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.06.2007, NGL 31.08.2007 07707-0257-016
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 27.06.2006 06333-1914-016
12/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.06.2005, NGL 06.09.2005 05670-2415-016
06/10/2004 : AN192693
25/08/2004 : AN192693
07/04/2004 : AN192693
18/08/2003 : AN192693
15/10/2002 : AN192693
23/08/2001 : AN192693
13/03/1999 : AN192693
02/07/1997 : AN192693
08/11/1995 : AN192693
27/01/1993 : AN192693
01/01/1993 : AN192693

Coordonnées
VENNOOTSCHAP VOOR VERMOGENSBEHEER

Adresse
OUDE LEEUWENRUI 7, BUS 11 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande