VECTIGAL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VECTIGAL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.375.397

Publication

21/01/2014
ÿþ mod 11.1

~-~fr {{~: LA -fl'- EN; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_!

1 111111111!Ililcil J1,11111111 1111

Voi beho aan

Belg

etaats

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

10AN. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

r..-. Ondernemingsnr : 0456.375.397

Benaming (voluit) : VECTIGAL in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 125 bus 5

2390 Malle

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenweg 93, op 5 december 2013, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 11/12/2013, boek 130, blad 26, vak 11. Ontvangen: ¬ 50,00. Getekend: de E.a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VECTIGAL" in vereffening, met,' éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1. Verzaking aan de wettelijke termiin van artikel 194 wetboek van vennootschappen Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaren de aandeelhouders elk ten individuele titel te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikten betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken.

2. Kennisname vereffeningsrekeningen en "akkoordvonnis"

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de vereffenaar. De' rekeningen en bewijsstukken van de vereffening worden neergelegd op het bureau.

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar,nagenoemd, tevens te ontslaan van de: voorlezing van het "akkoord-vonnis" over het plan van verdeling van de activa onder del verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel: 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er, voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen tel willen formuleren.

3. Goedkeuring van het vereffeningsverslagen de vereffeningsrekeningen

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de, vereffeningsrekeningen goed te keuren.

Partijen verklaren bovendien het volgende: "Van de provisierekening (die op naam van de! vereffenaar Johan Van Looveren geopend werd, en waarop de belastingdruk van A12013 speciaal, en 5.000 EUR reserve voor toekomstige controles gestort zal worden) krijgt mevrouw Heidi Snoeijs 2-maandelijks een kopie van de bankuittreksels, namelijk op het moment dat de 2-maandelijkse; buitengewone alimentatie betaald wordt. Indien er geen verrichtingen gebeurd zouden zijn, zal ook; een afdruk bezorgd worden.

Na 3 jaar, zijnde ten laatste op 31/12/2016 (uitgezonderd als op dat moment een controle zou aan; de gang 21Jn) zal het saldo von deze rekening_ bij_ gelijkeheiften-.onder-mevrouwSnoeijs_Heldi en :de:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

_1

Vo%r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

heer Johan Van Looveren worden verdeeld. Bij onduidelijkheid kan mevrouw Snoeijs copies opvragen van eventuele facturen (debet en/of credit)."

4. Ontheffing van de vereffenaar en kwijting;

De vergadering verleent ontheffing aan de vereffenaar, de heer VAN LOOVEREN Johan Leonia August, geboren te Turnhout op 17 november 1966, wonend te 2390 Malle, Antwerpsesteenweg 125 BUS5. Er wordt kwijting verleend aan de vereffenaar voor de wijze waarop hij zijn mandaat hebben uitgeoefend.

5. Sluiting van de vereffening - Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap;

De vergadering verklaart de vereffening definitief gesloten en stelt vast dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VECTIGAL" in vereffening definitief heeft opgehouden te bestaan. De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende tenminste vijf jaar te 2390 Malle, Antwerpsesteenweg 125 bus 5.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd:

-afschrift akte

-verslag vereffenaar

-goedkeuring plan verdeling door bevoegde Rechtbank





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/09/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

u

J

~._ :46gj,`i~tsiû~~ri Î~ J',üli.iWlj1`i'~~~

p, SEP. MU

Griffie

Ondernemingsnr: 0456.375.397

Benaming (voluit) : VECTIGAL

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Antwerpsesteenweg 125 bus 5

2390 Malle

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: ONTBINDING - IN VEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP - AANSTELLING VAN DE VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalie), Antwerpsesteenweg 93, op 31 juli 2013, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 6 augustus 2013, boek 128, blad 70, vak 1. Ontvangen: 50,00 C. Getekend: de E.a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VECTIGAL", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1) Voorafgaande verslagen

A. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 27 juli 2013 en van het verslag van de heer Luc De Puysseleyr en C° bedrijfsrevisor bij LUC DE PUYSSELEYR EN C°/ CDO bedrijfsrevisoren bij welk verslag een staat van activa en passiva van de vennootschap is gevoegd, afgesloten per 30 juni 2013; de aanwezige of geldig vertegenwoordigde aandeelhouders en zaakvoerder erkennen voorafgaandelijk deze akte een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

B. Het besluit van het verslag van de heer luc De Puysseleyr voornoemd, de dato 17 juli 2013 luidt letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan van BVBA VECTIGAL een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten per 30 juni 2013, die een balanstotaal opgeeft van 298.951,44 EUR en een nettoactief van 167.838,19 EUR, inclusief de overdracht van het resultaat ad 96.661,34 EUR van de vorige boekjaren en het positief resultaat ad 41.970,78 EUR van het lopende boekjaar.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld met gebruik van liquidatiewaarden.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud van de eventuele gevolgen van de mogelijke niet-naleving van wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen dien niet onder onze directe controleopdracht vallen.

Zwijndrecht, 17 juli 2013

LUC DE PUYSSELEYR EN C°

Burg.venn.o.v.v. BVBA

En vertegenwoordigd door

LUC DE PUYSSELEYR

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-- -------------------------- -----------------------------------

Bedrijfsrevisor",

De vergadering keurt bovenvermelde verslagen goed.

Ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de

rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181, §4 van

het Wetboek vennootschappen, gehouden is.

2) Voorstel tot ontbinding van de vennootschap en in vereffeningstelling

Na kennisname van het voorgaande besluit de vergadering eenparig tot ontbinding van

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VECTIGAL" met maatschappelijke zetel te 2390 Malle, Antwerpsesteenweg 125 bus 5, met ondernemingsnummer 0456.375.397 en spreekt vanaf heden haar in vereffeningstelling uit.

3) Aanstelling van een vereffenaar en bepaling van ziin bevoegdheden en bezoldiging.

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar de heer VAN LOOVEREN Johan Leonia August, geboren te Turnhout op 17 november 1966, wonend te 2390 Malle, Antwerpsesteenweg 125 BUS5, voornoemd en vertegenwoordigd als gezegd, die bevestigt niet te zijn getroffen door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, Dit omvat bijgevolg de gewone bevoegdheden en de handelingen waarvoor de vereffenaar toestemming van de algemene vergadering nodig heeft. Deze toestemming vereist krachtens artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt hier uitdrukkelijk verleend.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

Voor het uitoefenen van het mandaat van vereffenaar wordt een eenmalige vergoeding van vijfhonderd euro (¬ 500,00) toegekend.

Dit besluiten worden met eenparigheid van stemmen genomen.

4) Ontslag en kwiiting aan de zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de heer VAN LOOVEREN Johan Leonia August, geboren te Turnhout op 17 november 1966, wonend te 2390 Malle, Antwerpsesteenweg 125 BUS5, ais zaakvoerder en er wordt aan here décharge gegeven voor haar uitgeoefend mandaat,

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen genomen.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalie).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-staat van actief en passief

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de revisor

-homologatie

}Voorbehouden aan iet Belgisch Staatsblad B





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.07.2013, NGL 30.07.2013 13385-0299-012
08/11/2012 : AN312990
03/07/2012 : AN312990
04/10/2011 : AN312990
31/08/2010 : AN312990
03/08/2009 : AN312990
31/07/2008 : AN312990
17/07/2007 : AN312990
25/09/2006 : AN312990
22/07/2005 : AN312990
27/07/2004 : AN312990
01/08/2003 : AN312990
24/08/2002 : AN312990
01/08/2001 : AN312990
23/09/1999 : AN312990

Coordonnées
VECTIGAL

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 125, BUS 5 2390 WESTMALLE

Code postal : 2390
Localité : Westmalle
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande