VANHALME INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANHALME INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.688.105

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 27.06.2013 13245-0521-015
28/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 22.06.2012 12208-0226-015
19/06/2012
ÿþMoa Word 11.1

11 = 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11II 111111 Il~1lq1lnllnl

V bete aa Be Sta

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

8~'t1ïiiO;Z

Griffie

Ondernemingsnr : 0830.688.105

Benaming

(voluit) : SOUPS n JUICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2970 Schilde, van de Wervelaan 49 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM  ZETELVERPLAATSING  DOELSWIJZIGING  KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOUPS n JUICES", met zetel te 2970 Schilde, van de Wervelaan 49 bus 2, BTW BE 0830.688.105 RPR Antwerpen, afgesloten voor het ambt van geassocieerd-notaris Dirk VERBERT te Antwerpen op 29 mei 2012, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

1. Naamswijziging. De vergadering beslist de naam van de vennootschap, met ingang van heden, te wijzigen in "VANHALME INVEST".

2, Zetelverplaatsing. De vergadering beslist de zetel van de vennootschap, met ingang van heden, te verplaatsen naar: 2970 Schilde, Blijde lnkomst 16.

3, Kennisneming van het bijzonder verslag van de zaakvoerder(s) met staat van activa en passiva afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van de vennootschap van 30 april 2012.

4. Vervanging van het doel waarvan de nieuwe tekst zal luiden zoals hierna volgt: "De vennootschap heeft tot doel:

- Het aankopen en verkopen, het ruilen, het verhuren en onderverhuren, met of zonder aankoopoptie, van onroerende goederen, met beheer, .de instandhouding en valorisatie van een onroerend pairimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, de bebouwing en de vergunning ervan: kortom alle verrichtingen doen van onroerende aard. De verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven, zullen slechts door de vennootschap kunnen uitgeoefend worden voor zover een zaakvoerder over de nodige kwalificatie beschikt.

- Het aankopen, verkopen, import en export, het verhuren en onderverhuren van vaartuigen in het algemeen en yachten en speedboten in het bijzonder en dit ais eigenaar of als tussenpersoon, alsook alle consultancy-activiteiten in dit verband en dit in de meeste ruimste zin van het woord.

- Aan- en verkoop, import en export van elektrische benodigdheden, onderdelen en wisselstukken, kortom van alle bootuitrusting en van aile materialen die verband houden met de herstelling en de montage van vaartuigen.

- Het aankopen, verkopen, import en export, het verhuren en onderverhuren van voertuigen in het algemeen en auto's en motorfietsen in het bijzonder en dit als eigenaar of als tussenpersoon, alsook alle consultancy-activiteiten in dit verband en dit in de meeste ruimste zin van het woord.

- Aan- en verkoop, import en export van elektrische benodigdheden, onderdelen en wisselstukken, kortom van alle uitrusting en van alle materialen die verband houden met de herstelling en de montage van voertuigen, - Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonium.

- De marketing, commerciële vertegenwoordiging, prospectie, onderzoek en ontwikkeling, alsook de organisatie van alle publicitaire en commerciële activiteiten.

- Het voeren van administratie, alsook het bestuur der directie van de vennootschap of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

- Het voeren van consulting activiteiten inzake bedrijfseconomische, financiële, sociale, juridische, algemene administratieve, informatica en aanverwante aangelegenheden.

Het optreden ais agent, bemiddelaar, commissionair en promotor inzake alle mogelijke handelsverrichtingen en meer, zonder dat deze opsomming beperkt zo u zijn: de import en de export van alle mogelijke koopwaren met alle eraan verbonden activiteiten.

- Aile activiteiten in verband met paardensport.

- Import en export, groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, huur en verhuur van paarden en alle materiaal

__nodig.of_nuttig-voor.paarden en_de.paardensport

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- Het fokken van paarden.

- Het inrichten van lessen voor het trainen van paarden en ruiters.

- De aan- en verkoop en het plaatsen van paardenstallen en schuilhokken;

- De aan- en verkoop van aandelen in dekhengsten;

- Het aanleggen van paardenpistes en toebehoren;

- Import en export, groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, huur en verhuur van aanhangwagens voor het vervoer van paarden met of zonder begeleiding.

De vennootschap kan aile hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van aard zijn dit te begunstigen.

Zij mag bij middel van inbreng, afstand, onderschrijving, deelneming, samensmelting, financiële tussenkomst, aankoop, verkoop of ruiling van alle orerende of onroerende goederen of op om het even welke manier, belangen nemen in alle bestaande of toekomstige vennootschappen, ondernemingen of verenigingen zowel in België als in het buitenland, welke ook hun vorm weze.

Het toekennen van leningen aan derden, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als in buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, aile handelsverrichtingen en over het algemeen aile ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen,",

5. Beslissing tot kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in geld, ten bedrage van honderdduizend euro (¬ 100.000,-), om het kapitaal te brengen van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,-) op tweehonderd vijftigduizendeuro (¬ 250.000,-), mits aanmaak van honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar pro rata temporis.

6. Beslissing betreffende het voorkeurrecht.

7. inschrijving  volstorting  vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging  toekenning van de aandelen.

Comparanten en tussenkomende partijen verklaren dat de inschrijvingen in geld volledig werden volgestort zodat het bedrag van honderdduizend (100.000) euro ter beschikking is van de vennootschap op een bijzondere rekeningnummer 363-1052589-82 bij ING zoals blijkt uit het attest afgegeven door voornoemde instelling op 23 mei laatstleden4. Aanpassing van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen,

8. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen,

In artikel 1 wordt de naam van de vennootschap gewijzigd in "VANHALME INVEST',

Artikel 2 wordt vervangen door de tekst vermeld onder het vierde agendapunt.

In artikel 3 wordt de zetel van de vennootschap vervangen door; "2970 Schilde, Blijde Inkomst 16",

Artikel 5 wordt vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal is vastgesteld op tweehonderd vijftigduizend euro (250.000 ¬ ), vertegenwoordigd door

tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

9, De vergadering beslist te benoemen tot bijkomende zaakvoerder voor onbepaalde duur:

-De heer VANHALME Denis Patrick Jean, geboren te Brugge op 2 maart 1954, wonende te 2970 Schilde,

Blijde Inkomst 16.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerd-notaris

Tegelijk hiermee neergelegd; afschrift van verslagschrift, gecoördineerde statuten, verslag van de zaakvoerder, staat van activa en passiva

Voor-beh en aan t Belgisch Staatsblad

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VANHALME INVEST

Adresse
BLIJDE INKOMST16 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande