VANBREDA VAN PAESCHEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VANBREDA VAN PAESCHEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 417.045.758

Publication

21/05/2014
ÿþ MOtl Wortl 17.1

f Ty+" j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 IIII I II Il IIIUI Il

*14103685*

Voor I.

-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

12 MEI 201k

afdem,,fmtw erpen

Ondememingsnr : 0417.045.758

Benaming

(voluit) : L. VAN PAESCHEN & C°

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 40-42 te 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging gedelegeerd bestuurder

besluit van een bijzondere algemene vergadering de dato 26/02/2014 worden de volgende zaken éénparig beslist

Wegens het overlijden van Dhr Luc Van Paeschen op 06/01/2014, wordt zijn mandaat als gedelegeerd' 4- bestuurder beëindigd.

- Mevr. Winnefred Blindeman wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder en dit met ingang vanaf: 0610112014.°

Gedelegeerd Bestuurder,

Vapax BVBA

(vaste vertegenwoordiger Dhr Xavier Van Paeschen)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 20.06.2014 14198-0506-019
17/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III'II III III I' 'i1 III IY'I Neergelegd ter griffe van de Rechtbank

*14138635* van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 8 _KI 2014

Griffie



Ondernemingsnr : 0417.045.758

Benaming

(voluit) "L. VAN PAESCHEN &

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel Antwerpsesteenweg 40-42, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering - bevestiging fusie door vereniging van aile aandelen in één band - wijziging statuten

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 23/06/2014, neer te leggen op het eerste registratiekantoor Antwerpen 3.

EERSTE BESLUIT

Pe algemene vergadering van de naamloze vennootschap "L. VAN PAESCHEN & C°", overnemende vennootschap, besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAPAL", met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 4042, ondememingsnummer 0433.627.909, RPR Antwerpen, de overgenomen vennootschap, over te gaan, ten gevolge van vereniging van alle aandelen van de overgenomen vennootschap in handen van de ovememende vennootschap en op basis van de fusievoorstellen van de bestuursorganen van beide vennootschappen de data 2 mei 2013.

Peze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap "L. VAN PAESCHEN & C" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 1 januari 2013.

Aile verrichtingen en handelingen, gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAPAL" sedert die datum tot op 23/06/2014, zijn voor rekening van de ovememende vennootschap, naamloze vennootschap "L. VAN PAESCHEN & C".

Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NAPAL" met alle rechten en plichten, over op de naamloze vennootschap "L. VAN PAESCHEN & C".

Vaststelling door de algemene vergadering dat;

enerzijds de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAPAL", door de naamloze vennootschap 1_, VAN PAESCHEN & C'" werd verwezenlijkt.

anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAPAL", definitief opgehouden heeft te bestaan.

TWEEDE BESLUIT: KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID NAPAL".

Pe vergadering beslist kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAPAL", voor de uitoefening van zijn mandaat, te weten de heer VAN PAESCHEN Xavier Léon Edwin Margaret, geboren te Sint-Niklaas op negentien mei negentienhonderdvijfenzeventig, wonende te 2018 Antwerpen, Lemméstraat 12.

PERDE BESLUIT: " DOELWIJZIGING

Pe vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel der vennootschap, opgemaakt op 9 december 2013 in uitvoering van artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen, met aangehechte samenvattende staat over de actieve en passieve toestand afgesloten per 30 september 2013, daar aile aanwezige vennoten erkennen afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

VIERDE BESLUIT

Pe vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten:

"Als makelaar optreden in aile verzekeringscontracten; het optreden als agent voor één of meerdere spaarkassen en bankinstellingen, het optreden als tussenpersoon voor het verstrekken van leningen en kredieten;

Raadgeven, adviseren en optreden als tussenpersoon voor elle roerende en onroerende beleggingen;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het voeren van boekhouding van derden, fiscale en sociale raadgeving en bijstand;

Verder het huren en verhuren van gebouwen;

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, leasen, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welk danige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden cobrdineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltoofingswerken door onderaannemers.

- Als makelaar aile geldbeleggingen, alle geldleningen en krediet verrichtingen, alle spaarverrichtingen te verwezenlijken en te behandelen, met uitzondering van activiteiten door de wet voorbehouden aan banken,

- Het verstrekken van raad en advies, in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften.

- Management en deelname in he bestuur van andere vennootschappen.

- Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften. Deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin, Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële, en financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben wij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel' van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

- De vennootschap mag zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire of andere zakelijke zekerheden verstrekken. Zij mag aile mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de voorafgaande beslissingen, zodat artikel 3 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Alle verzekeringen, herverzekeringen en hypothecaire verrichtingen in hoedanigheid van makelaar of tussenpersoon.

Aile leen-, financierings- en financiële verrichtingen, alsmede sociale adviezen, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Handel in onroerende goederen, kopen en verkopen, huren en verhuren, beheren, laten bouwen en verbouwen van onroerende goederen, dit enkel voor eigen rekening.

Alle verrichtingen van makelarij inzake overeenkomsten van financiële of commerciële aard.

Alle nijverheids-, handels- en financiële verrichtingen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel aanbelangen, of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of uit te breiden.

Vertegenwoordiging van Belgische of buitenlandse verzekeraars en makelaars, inzonderheid met alle representatieverrichtingen, met het beheer van aile rechten en belangen, de verrichtingen inzake makelarij, agentuur, onder agentschap en inspectie; bureau voor de controle van goederen en materieel ( expertises).

Zij mag hij wijze van inbreng, afstand, samensmelting, door inschrijving, participatie, financiële of andere tussenkomst, geïnteresseerd zijn in aile vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen met een gelijkaardig of verband houdend doel, of welke de verwezenlijking van haar doel kunnen begunstigen, of haar een zakenrelatie kunnen zijn; ook door het verlenen van haar borgstelling of zakelijke waarborgen.

Als makelaar optreden in alle verzekeringscontracten; het optreden als agent voor één of meerdere spaarkassen en bankinstellingen, het optreden ais tussenpersoon voor het verstrekken van leningen en kredieten;

Raadgeven, adviseren en optreden ais tussenpersoon voor alle roerende en onroerende beleggingen;

Hat voeren van boekhouding van derden, fiscale en sociale raadgeving en bijstand;

Verder het huren en verhuren van gebouwen;

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, leasen, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welk danige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltoolingswerken door onderaannemers.

Als makelaar alle geldbeleggingen, alle geldleningen en krediet verrichtingen, alle spaarverrichtingen te verwezenlijken en te behandelen, met uitzondering van activiteiten door de wet voorbehouden aan banken.

Het verstrekken van raad en advies, in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften.

Management en deelname in he bestuur van andere vennootschappen.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften. Deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, ais hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositarts.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële, en financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben wij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel' van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire of andere zakelijke zekerheden verstrekken. Zij mag aile mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat.

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot cobrdinering der statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier."

Bijzondere volmachtdrager

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde in naam van de vennootschappen alle formaliteiten te vervulren en uit te voeren en onder meer tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de directe belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, alle documenten te tekenen en aile besprekingen en briefwisseling dienaangaande te voeren: de BVBA Swinnen Kristof St Partners, te 2500 Lier, Aarschotsesteenweg 232 bus B.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte +

- verslag raad van bestuur

- staat actief en passief

coôrdinering van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

yoor-beffoudefi aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2013
ÿþ M°d Won' 11,1

eirifklB7, In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



PU'ocrgelegd tar griffie van rie,Rechtbue

iítïtii~~lf~lli~~`~ ir' ~irs~., .;~p~t na

Griffie t~ 1.4 Jute 2913

UMM'

r

Vc ui

bekt

aar

Beul

Staa





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0417045758

Benaming

(voluit) : L. VAN PAESCHEN & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ANTWERPSESTEENWEG 40-42, 2630 AARTSELAAR

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Voorstel tot fusie door overneming van de BVBA VAPAL door de NV VAN PAESCHEN & Co.

De bestuursorganen, zijnde de zaakvoerders of bestuurders, van de vennootschappen VAPAL BVBA en L. VAN PAESCHEN & CO NV, hebben op 2 mei 2013 gezamenlijk beslist om aan hun vennoten voor te stellen over te gaan tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van de artikel 676 W.Venn. en overeenkomstig de procedure uitgeschreven door de artikelen 7't9 e.v. W.Venn. tussen enerzijds de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAPAL ("Overgenomen vennootschap") en de naamloze vennootschap L. VAN PAESCHEN & CO ("Overnemende vennootschap").

Het voorstel van de bestuursorganen wordt geformaliseerd in onderhavig fusievoorstel dat werd opgesteld overeenkomstig artikel 719 W.Venn. ( procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen ). Dit artikel schrijft voor dat het fusievoorstel ten minste vermeldt

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3° de rechten die de ovememende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd

Dit fusievoorstel zal neergelegd worden door de beide bestuursorganen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

De vennoten van beide vennootschappen zullen uitgenodigd worden tot een Buitengewone Algemene Vergadering die over de voorgenomen fusie zal beslissen ten minste zes weken na de neerlegging van het fusievoorstel.

A.RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN 1,De overnemende vennootschap

De overnemende vennootschap is L. VAN PAESCHEN & C0. Zij heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en heeft haar maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 40-42,

Haar doel luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle verzekeringen, herverzekeringen en hypothecaire verrichtingen in hoedanigheid van makelaar of tussenpersoon.Alle leen-, financierings- en financiële verrichtingen, alsmede sociale adviezen, voor eigen rekening of voor rekening van derden.Handel in onroerende goederen, kopen en verkopen, huren en verhuren, beheren, laten bouwen en verbouwen van onroerende goederen, dit enkel voor eigen rekening.Alle verrichtingen van makelarij inzake overeenkomsten van financiële of commerciële aard.

Alle nijverheids-, handels- en financiële verrichtingen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel aanbelangen, of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of uit te breiden. Vertegenwoordiging van Belgische of buitenlandse verzekeraars en makelaars, inzonderheid met alle representatieverrichtingen, met het beheer van alle rechten en belangen, de verrichtingen inzake makelarij, agentuur, onder agentschap en inspectie; bureau voor de controle van goederen en materieel ( expertises }.

Zij mag bij wijze van inbreng, afstand, samensmelting, door inschrijving, participatie, financiële of andere tussenkomst, geïnteresseerd zijn in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen met een gelijkaardig of verband houdend doel, of welke de verwezenlijking van haar doel kunnen begunstigen, of haar een zakenrelatie kunnen zijn; ook door het verlenen van haar borgstelling of zakelijke waarborgen.

Ten behoeve van de fusie zal het doel van de overnemende vennootschap worden uitgebreid zodat zij in overeenstemming zal zijn met de doelstelling van de overgenomen vennootschap. Daartoe zal een staat van activa en passiva worden opgesteld die op het ogenblik dat de buitengewone algemene vergadering over de fusie beslist niet ouder is dan drie maanden, Tevens zal het bestuursorgaan aan de buitengewone algemene vergadering een verslag voorleggen waarin de voorgestelde doelwijziging wordt toegelicht en gemotiveerd, een en ander bij toepassing van artikel 559 W.Venn.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt thans 62.000,00 Euro en is vertegenwoordigd door 1.600 aandelen. Er zijn geen kapitaalaandelen waaraan bijzondere rechten gekoppeld zijn.

De actuele bestuurders zijn ; dhr, Luc Van Paeschen, mevr, Winnefred Blindeman, VAPAX BVBA vertegenwoordigd door dhr. X. Van Paeschen.

2.De overgenomen vennootschap

De overgenomen vennootschap is VAPAL BVBA. Zij heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft haar maatschappelijke zetel te 2830 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 40-42,

Haar doel luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel :

-Als makelaar optreden in alle verzekeringscontracten; het optreden als agent voor één of meerdere spaarkassen en bankinstellingen, het optreden ais tussenpersoon voor het verstrekken van leningen en kredieten; -Raadgeven, adviseren en optreden als tussenpersoon voor alle roerende en onroerende beleggingen; -Het voeren van boekhouding van derden, fiscale en sociale raadgeving en bijstand;

-Verder het huren en verhuren van gebouwen; - Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, leasen, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welk danige onroerende verrichtingen in de meest brede zin, De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coordineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers.

-Als makelaar aile geldbeleggingen, alle geldleningen en kredietverrichtingen, alle spaarverrichtingen te verwezenlijken en te behandelen, met uitzondering van activiteiten door de wet voorbehouden aan banken.

-Het verstrekken van raad en advies, in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften,

-Management en deelname in he bestuur van andere vennootschappen.

-Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften. Deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris. - De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële, en financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. - Zij mag eveneens belangen hebben wij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. -De vennootschap mag zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire of andere zakelijke zekerheden verstrekken. Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

Ten behoeve van de fusie zal het doel van de overnemende vennootschap worden uitgebreid zodat zij in overeenstemming zal zijn met de doelstelling van de overgenomen vennootschap.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt thans 18.592,01 Euro en is vertegenwoordigd door 1.000 aandelen. Er zijn geen kapitaalaandelen waaraan bijzondere rechten gekoppeld zijn.

De actuele zaakvoerder is dhr. Xavier Van Paeschen.

P . N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

B.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De handelingen van de over te nemen vennootschap VAPAL BVBA worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap L. VAN PAESCHEN & CO NV vanaf 3 JANUARI 2013. De fusie zal juridisch tot stand komen vanaf de datum van de overeenstemmende fusiebesluiten door de respectievelijke buitengewone algemene vergadering van VAPAL BVBA en L. VAN PAESCHEN & CO NV,

C.RECHTEN DIE DE OVERENEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Aile aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen, welke bijzondere rechten toekennen, gecreëerd zullen worden. Er bestaan geen andere effecten dan kapitaalaandelen binnen de over te nemen vennootschap.

D.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de Bestuursorganen van de overgenomen vennootschap, noch aan de Bestuursorganen van de overnemende vennootschap.

Statutenwijzingen

Onmiddellijk na het fusiebesluit zullen de statuten van de overnemende vennootschap gewijzigd worden in de zin van de hierboven opgenomen doeluitbreiding.

Onroerende goederen

De overgenomen vennootschap VAPAL BVBA verklaart geen eigenaar te zijn van onroerende goederen of titularis van zakelijke rechten (opstal, erfpacht, vruchtgebruik enz.).

Huurcontracten

De overgenomen vennootschap is geen huurder van gebouwen of terreinen.

Fiscale uitwerking

De bestuursorganen van de overgenomen en overnemende vennootschap verklaren dat het de bedoeling is

van de partijen om de hierbij geplande met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting belastingneutraal te

laten plaatsvinden.

Derhalve zal de geplande fusie gerealiseerd worden bij toepassing van:

- de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992);

- artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het BTW-Wetboek.

Kosten

De kosten verbonden aan de fusie zullen voor 100 % gedragen worden door de overnemende vennootschap.

Informatie-uitwisseling en confidentialiteit

Teneinde de geplande fusie te realiseren in overeenstemming met de wettelijke en statutaire bepalingen zullen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen elkaar informeren en aan hun vennoten alle nuttige informatie verstrekken op de manier voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De tussen de bij de fusie betrokken vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk, De ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Neerlegging

"

t-

k I

V,00r-oehcuaén

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De comparanten geven aan L. VAN PAESCHEN & CO NV, 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 40-42, volmacht met de bevoegdheid van in de plaatsstelling, het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

De comparanten geven aan dhr. Kristof Swinnen, Aarschotsesteenweg 232 B, 2500 Lier, volmacht met de bevoegdheid van in de plaatsstelling, het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen,

Opgemaakt in 6 exemplaren te Antwerpen op 02.05.20'13.

De 6 originele exemplaren van dit fusievoorstel hebben de volgende bestemming

- één exemplaar zal bewaard blijven in het notulenboek van de overnemende vennootschap;

- één exemplaar zal bewaard blijven in het notulenboek van de overgenomen vennootschap;

één exemplaar zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van de griffie van de rechtbank van

koophandel bevoegd voor de overnemende vennootschap en zal daartoe worden overgedragen aan de in dit

voorstel vermelde bijzondere gevolmachtigden;

- één exemplaar zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van de griffie van de rechtbank van

koophandel bevoegd voor de overgenomen vennootschap en zal daartoe worden overgedragen aan de in dit

voorstel vermelde bijzondere gevolmachtigden.

- een exemplaar zal bewaard blijven in het dossier van de notaris;

- een exemplaar zal bewaard blijven in het dossier van de accountant.

L. VAN PAESCHEN & CO NV VAPAL BVBA

De bestuurders De zaakvoerder

VAPAX BVBA Dhr. Xavier Van Paeschen

vertegenwoordigd door dhr. X. Van Paeschen,

Dhr. Luc Van Paeschen

Mevr. Winnefred Blindeman

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 23.05.2013 13130-0450-020
20/01/2015
ÿþmod 11.1

ii ':~ i` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antweroen

0 8 JAN. 2015

afdiereetwerpen

be

a

B

Sb

Ondernemingsnr : 0417045758

Benaming (voluit) : L. Van Paeschen & Co

ii (verkort) :

ii Rechtsvorm : naamloze vennootschap

, Zetel : Antwerpsesteenweg 40-42

2630 Aartselaar

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "L. VAN PAE=SCHEN & CO", met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 40-42, 0417.045.758 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen, afgesloten voor het ambt van geassocieerd notaris Sebastiaan-Willem; VERBERT te Antwerpen op 31 december 2014, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

1. Wijziging benaming. De vergadering beslist, met ingang van heden, de naam van de

vennootschap te wijzigen in "Vanbreda Van Paeschen". ,

2. Wijziging van de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap in en buiten rechte. i De vergadering beslist, met ingang van heden, de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap te wijzigen, zodat voortaan de vennootschap in en buiten rechte wordt; vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden. Binnen de grenzen vanl het dagelijks bestuur wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door iedere; persoon die belast is met het dagelijks bestuur. Wanneer meerdere personen belast zijn met;

il het dagelijks bestuur, mogen zij elk afzonderlijk optreden.

3. Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering. De vergadering beslist de; datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen, zodat deze voortaan gehouden; wordt op de eerste donderdag van de maand maart om achttien uur.

4. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen, met vervanging van de tekst van;

ii de statuten door een volledig nieuwe tekst.

Uittreksel:

1 Rechtsvorm  Naam

II De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

ii Zij draagt de naam "Vanbreda Van Paeschen".

'I 2 Zetel

i3 De zetel van de vennootschap is gevestigd te Antwerpsesteenweg 40-42, 2630 Aartselaar.

(... )

i; 3 Doel

11, De vennootschap heeft tot doel:

Alle verzekeringen, herverzekeringen en hypothecaire verrichtingen in hoedanigheid van.

ii makelaar of tussenpersoon.

ii Alle leen-, financierings- en financiële verrichtingen, alsmede sociale adviezen, voor eigen;

rekening of voor rekening van derden.

Handel in onroerende goederen, kopen en verkopen, huren en verhuren, beheren, laten bouwen en verbouwen van onroerende goederen, dit enkel voor eigen rekening,

Alle verrichtingen van makelarij inzake overeenkomsten van financiële of commerciële aard. i Aile nijverheids-, handels- en financiële verrichtingen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks; haar doel aanbelangen, of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of uit te; breiden.

Vertegenwoordiging van Belgische of buitenlandse verzekeraars en makelaars,; inzonderheid met alle representatieverrichtingen, met het beheer van alle rechten en; belangen, de verrichtingen inzake makelarij, agentuur, onder agentschap en inspectie;;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor- e

behouden aan let Belgisch

Staatsblad

bureau voor de controle van goederen en materieel (expertises).

Zij mag bij wijze van inbreng, afstand, samensmelting, door inschrijving, participatie, financiële of andere tussenkomst, geïnteresseerd zijn in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen met een gelijkaardig of verband houdend doel, of welke de verwezenlijking van haar doel kunnen begunstigen, of haar een zakenrelatie kunnen zijn; ook door het verlenen van haar borgstelling of zakelijke waarborgen.

Als makelaar optreden in alle verzekeringscontracten; het optreden als agent voor één of meerdere spaarkassen en bankinstellingen, het optreden als tussenpersoon voor het verstrekken van leningen en kredieten.

Raadgeven, adviseren en optreden als tussenpersoon voor alle roerende en onroerende beleggingen.

Het voeren van boekhouding van derden, fiscale en sociale raadgeving en bijstand.

Verder het huren en verhuren van gebouwen.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, leasen, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welk danige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers.

Als makelaar alle geldbeleggingen, alle geldleningen en krediet verrichtingen, alle spaarverrichtingen te verwezenlijken en te behandelen, met uitzondering van activiteiten door de wet voorbehouden aan banken.

Het verstrekken van raad en advies, in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften. Management en deelname in het bestuur van andere vennootschappen.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften. Deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris,

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële, en financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire of andere zakelijke zekerheden verstrekken. Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

4 Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk 11. Maatschappelijk kapitaal  Aandelen

5 Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000 EUR),

Het wordt vertegenwoordigd door duizend zeshonderd (1,600) aandelen zonder vermelding

van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

(, .)

Hoofdstuk 111. Bestuur -- Controle

11 Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen door de algemene vergadering.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot op de datum van de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de bepaling van deze statuten die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, op gevolg te hebben.

(... )

14 Bestuursbevoegdheid -- Directiecomité  Dagelijks bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te

verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op het geheel van de handelingen die op grond van bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn, De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun mandaat en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité.

De raad van bestuur mag in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten, waaronder een auditcomité, een benoemingscomité, een remuneratiecomité en een strategisch comité. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van deze comités, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun mandaat en de werkwijze van de comités worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren aan één of meer personen, die elk afzonderlijk mogen optreden. Wanneer de persoon die belast is met het dagelijks bestuur tevens bestuurder is, voert hij de titel van gedelegeerd bestuurder. Wanneer dit niet het geval is, voert hij de titel van algemeen directeur.

De raad van bestuur mag één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen.

De raad van bestuur bepaalt de bezoldiging van de personen aan wie hij bevoegdheden verleent. Deze bezoldiging kan vast of variabel zijn.

15 Vertegenwoordiging

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door iedere persoon die belast is met het dagelijks bestuur. Wanneer meerdere personen belast zijn met het dagelijks bestuur, mogen zij elk afzonderlijk optreden.

Binnen de grenzen van de bevoegdheden die kunnen worden overgedragen aan een directiecomité, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité die gezamenlijk optreden.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig

vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de raad van bestuur.

(.., )

17 Controle

In de mate waarin dit vereist is door de wet, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschappen en deze statuten, van de in de jaarrekening weer te geven verrichtingen, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Bij de benoeming van de commissarissen stelt de algemene vergadering hun bezoldiging vast voor de volledige duur van hun mandaat. Deze bezoldiging kan niet worden gewijzigd dan met de instemming van de algemene vergadering en de commissaris. Op straffe van schadevergoeding kan een commissaris tijdens zijn mandaat alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Hoofdstuk IV. Algemene vergadering

18 Soorten  Datum  Plaats

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste donderdag van de maand maart om achttien (18) uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

(" )

Algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping,

19 Bijeenroeping

Ten minste vijftien kalenderdagen vóór de vergadering wordt een oproeping toegezonden aan de aandeelhouders, de bestuurders en de commissarissen evenals aan de andere personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering moeten worden opgeroepen. De oproeping geschiedt per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om haar per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor- r behouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

ti ik Voor- , behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

, Wetboek te ontvangen.

Personen die een algemene vergadering bijwonen of er zich laten vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Zij kunnen er tevens, vôôr of na een algemene vergadering waarop zij niet aanwezig of vertegenwoordigd zijn, aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of een onregelmatigheid in de oproeping.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering evenals alle andere vermeldingen vereist krachtens het Wetboek van vennootschappen. Een afschrift van de stukken die krachtens

het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld van de aandeelhouders, de bestuurders en de commissarissen wordt hen samen met de oproepingsbrief en volgens dezelfde modaliteiten toegezonden. Deze personen kunnen er echter, vôôr of na een algemene vergadering, aan verzaken om zich te beroepen op het niet

ter beschikking stellen van deze stukken of het niet versturen van een afschrift ervan.

In de gevallen voorzien door het Wetboek van vennootschappen wordt een afschrift van deze stukken tevens overgemaakt aan de andere personen aan wie het Wetboek van vennootschappen een dergelijk recht toekent.

20 Toelating

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet een aandeelhouder, indien de oproeping dit vereist, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen uiterlijk op de zesde werkdag vôôr de datum van de algemene vergadering ter kennis brengen van de raad van bestuur of in voorkomend geval de vereffenaars per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek,

21 Vertegenwoordiging

Een aandeelhouder mag zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder. De volmacht moet de handtekening (die een elektronische handtekening kan zijn in de zin van de toepasselijke Belgische wettelijke bepalingen) van de aandeelhouder dragen,

Indien de oproeping dit vereist, dient de vennootschap de gedagtekende en ondertekende volmacht uiterlijk op de zesde werkdag vôôr de datum van de algemene vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek te ontvangen op de zetel van de vennootschap of op het in de oproeping aangeduide postadres, faxnummer of e-mailadres. Tevens moeten de toelatingsformaliteiten worden vervuld indien de oproeping dit vereist.

22 Stemmen op afstand

Aandeelhouders kunnen op afstand stemmen vôôr de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier dat ten minste de volgende vermeldingen bevat: (i) de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of zetel, (ii) het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen, (iii) de vorm van de gehouden aandelen, (iv) de agenda van de algemene vergadering en de voorstellen tot besluit, (y) de aanduiding, voor elk voorstel tot besluit, van de stemwijze of de onthouding en (vi) de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen.

Formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig. Indien tijdens de vergadering een voorstel tot besluit wordt gewijzigd waarvoor in het formulier een stem werd uitgebracht, wordt die stem nietig geacht

Het formulier moet de handtekening (die een elektronische handtekening kan zijn in de zin

van de toepasselijke Belgische wettelijke bepalingen) van de aandeelhouder dragen.

De vennootschap dient het gedagtekend en ondertekend formulier uiterlijk op de zesde werkdag vôôr de datum van de algemene vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander

communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek te ontvangen op de zetel van de vennootschap of op het in de oproeping aangeduide postadres, faxnummer of e-mailadres.

Indien de oproeping toelatingsformaliteiten bevat, wordt voor de berekening van de regels inzake quorum en meerderheid uitsluitend rekening gehouden met de stemmen uitgebracht door de aandeelhouders die voldoen aan deze formaliteiten.

( )

25 Beraadslaging  Besluiten

(..)

Besluiten van de algemene vergadering worden geldig genomen met een gewone

meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, behoudens

in de gevallen waarvoor de wet een bepaald meerderheidsquorum vereist.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven ze elk recht op één stem.

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte worden verleden, kunnen de





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

nad 11.1

aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe wordt een document met de voorgestelde besluiten per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek toegezonden aan aile aandeelhouders, samen met een afschrift van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld, met het verzoek om het document gedagtekend en ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of ieder ander postadres, faxnummer of e-mailadres vermeld in het document. De handtekeningen (die elektronische handtekeningen kunnen zijn in de zin van de toepasselijke Belgische wettelijke bepalingen) kunnen worden aangebracht hetzij op één document hetzij op meerdere exemplaren van het document. De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening of op de datum vermeld in voornoemd document.

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte warden verleden en de gewone algemene vergadering, en voor zover de deelnamemodaliteiten in de oproeping zijn aangeduid, kunnen algemene vergaderingen worden gehouden door middel van telecommunicatietechnieken die een gezamenlijke beraadslaging mogelijk maken, zoals telefoon- of videoconferentie.

C. .)

Hoofdstuk V. Jaarrekening -- Winstverdeling  Dividenden

27 Jaarrekening

Het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op eenendertig (31) december van

hetzelfde kalenderjaar.

(" " )

28 Winstverdeling

Jaarlijks houdt de algemene vergadering ten minste één twintigste (5%) van de nettowinst in voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de winst.

(..)

30 Ontbinding  Vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, zowel ten overstaan van derden, als ten overstaan van de aandeelhouders. In dat geval vormen zij een college.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat hun benoeming ingevolge het besluit van de algemene vergadering is bevestigd door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening.

Hoofdstuk VII. Algemene bepalingen

(" " )

5. Ontslag bestuurders. De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurders, met ingang

van heden, te weten :

- mevrouw BLINDEMAN Winnefred Bertha Mary, geboren te Afsnee op negentien februari negentienhonderdzesenveertig, rijksregisternummer 46.02.19-266.47, wonende te 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 17 B.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAPAX", met zetel te 2018 Antwerpen, Lemméstraat 12, 0861,600.223 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN PAESCHEN Xavier Léon Edwin Margaret, geboren te Sint-Niklaas op negentien mei negentienhonderdvijfenzeventig, rijksregisternummer 75.05.19-169.95, wonende te 2018 Antwerpen, Lemméstraat 12.

6. Benoeming bestuurders, De vergadering beslist volgende bestuurders te benoemen, met een mandaat eindigend bij de sluiting van de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2017:

- de voornoemde vennootschap "VAPAX", met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN PAESCHEN Xavier, voornoemd.

Dit mandaat vangt aan op 1 januari 2015.

Op de laatste blz. van Luik El vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Vdar., behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

4 " Vôbr-'t behouden aan 'het Belgisch Staatsblad mod 11.1



- de heer MATTHYNSSENS Pedro Ludovicus Honoré, geboren te Beveren 'op dertig oktober negentienhonderddrieënzestig, rijksregisternummer 63.10.30-461.32, wonende te 2520 Ranst, Haegenbroekseweg 6. Dit mandaat vangt aan op heden.

- De heer JOOSTEN Pascal Michel Alin, geboren te Bree op elf oktober negentienhonderdzesenzestig, rijksregisternummer 66.10.11-253.97, wonende te 3960 Bree, Kipdorpstraat 27 A,

Dit mandaat vangt aan op heden.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

7, Benoeming commissaris. De vergadering beslist te benoemen tot commissaris, voor de boekjaren 2015, 2016 en 2017: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, bus E 6, Elsinore Building  The Corporate Village, 0431.088,289 RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer WILMOTS Hans, kantoor houdende te 2600 Antwerpen, Uitbreidingstraat 72/1. BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht met macht van in de plaatsstelling wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische Adviseurs", met maatschappelijke zetel te Zaventem, Da Vincilaan 9, bus E.6., en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de wijziging en/of doorhaling van de inschrijving in de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten en aile documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel wijziging en/of doorhaling van de inschrijving ais S.T.W.-belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerd notaris, Sebastiaan-Willem VERBERT

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift, volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwercen

19 JAN. 2015

aIdGiriffitwerpen



111,111110111*11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0417045758

Benaming

(voluit) : Vanbreda Van Paeschen

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Antwerpsesteenweg 40-42, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurders en melding einde éénhoofdigheid

Uit de notulen van de raad van bestuur van 31 december 2014 blijkt het volgende:

Ontslag per 31 december 2014 van VAPAX BVBA, met maatschappelijke zetel Lemméstraat 12, 2018 Antwerpen en met als vaste vertegenwoordiger Xavier Van Paeschen, wonende op het voorgaande adres, als gedelegeerd bestuurder.

- Ontslag per 31 december 2014 van Winnefred Blindenvan, wonende Antwerpsesteenweg 17B te 2630 Aartselaar, als gedelegeerd bestuurder.

- Benoeming per 31 december 2014 van Pedro Matthynssens, wonende te Haegenbroekseweg 6 te 2520 Ranst, ais voorzitter van de raad van bestuur.

Benoeming per 31 december 2014 van Pascal Joosten, wonende Kipdorpstraat 27A te 3960 Bree, als gedelegeerd bestuurder.

- Benoeming per 1 januari 2015 van VAPAX BVBA, met maatschappelijke zetel Lemméstraat 12, 2018 Antwerpen en met als vast vertegenwoordiger Xavier Van Paeschen, wonende op het voorgaande adres, als gedelegeerd bestuurder.

Voorgaande mandaten eindigen op de gewone algemene vergadering die zich uitspreekt over de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op 31 december 2017.

Op 8 januari 2015 werd 1 aandeel van de vennootschap verkocht waarmee een einde kwam aan de éénhoofdigheid die ontstond op 31 december 2014 door de verkoop van aile aandelen van de vennootschap aan de overnemende vennootschap.

Pascal JOOSTEN

Gedelegeerd Bestuurder

r"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 12.06.2012 12180-0483-019
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 07.06.2011 11156-0320-018
14/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.04.2010, NGL 10.05.2010 10113-0274-016
05/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.03.2009, NGL 28.04.2009 09123-0248-016
30/04/2008 : AN208598
02/04/2007 : AN208598
24/02/2006 : AN208598
01/07/2005 : AN208598
08/03/2005 : AN208598
19/07/2004 : AN208598
05/07/2004 : AN208598
05/08/2015
ÿþ~,- ,À

I:

"

1115l.itql1

Mal word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i u

e

Antwerpen

ZGF 2 2 JULI 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr : BE0417.045.758

Benaming

(voluit) : Vanbreda Van Paeschen

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 40-42, 2630 Aarstelaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming en ontslag bestuurders

Uit de notulen van de gewone Algemene Vergadering van de Aandeelhouders van 23 juni 2015 blijkt de benoeming van de heer Koen Dierckx en de heer Koen Ausloos als gedelegeerd bestuurders tot de gewone Algemene Vergadering van de Aandeelhouders van 2018.

Uit de notulen van de bijzondere Algemene Vergadering van de Aandeelhouders van 26 juni 2015

blijkt het ontslag van de heer Pascal Joosten en VAPAX NV met als vaste vertegenwoordiger de heer Xavier

Van Paeschen als gedelegeerd bestuurders

Koen DIERCKX Pedro MATrHYNSSENS

Gedelegeerd bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/08/2003 : AN208598
03/10/2002 : AN208598
20/11/1999 : AN208598
27/10/1999 : AN208598
19/04/1997 : AN208598

Coordonnées
VANBREDA VAN PAESCHEN

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 40-42 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande