VAN EERD VASTGOED IV

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VAN EERD VASTGOED IV
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 837.826.909

Publication

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 04.07.2013 13259-0259-025
26/07/2011
ÿþ~ mod al

t "



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : O 3 . 82(, f 0,

Benaming : VAN EERD VASTGOED IV

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Pannenhoef 11

2382 Poppel

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde, gemeente; Ravels, op twaalf juli tweeduizend en elf, blijkt dat:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LE COO", met zetel te 2382: Poppel (Ravels), Pannenhoef 11, en ondernemingsnummer 0479.404.385 RPR Turnhout.

2) De naamloze vennootschap "VAN EERD VASTGOED", met zetel te 2382 Poppel (Ravels),;

Pannenhoef 11, en ondernemingsnummer 0466.261.281 RPR Turnhout, opgericht op veertien juni;

negentienhonderd negenennegentig.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze vennootschap;

hebben opgericht, met als naam "VAN EERD VASTGOED IV".

De zetel is gevestigd te 2382 Poppel (Ravels), Pannenhoef 11.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

a) Onderneming in onroerende goederen, omvattende onder meer:

- de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de; verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en verbouwen van: onroerende goederen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende! zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en! decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die; rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van! onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- tussenhandelaar, de handel in onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord,; met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder; de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes; september negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de' uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en; in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de medeeigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen;

- het verwerven van bouwterreinen van welke aard ook.

b) Het verhuren en huren van, de import en export van evenals de groothandel in diverse', roerende goederen.

c) De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden,; onder welke vorm ook, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle' van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of, andere vennootschappen.

d) Het toestaan van leningen en kredietopening aan vennootschappen of particulieren onder oml het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede' haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij; er zelf belang bij heeft; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve deze welke; wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn,'

_spaarkissen,:hy.potheekm.aatschappijen_en.-kapitalisatieondernemingen._ _ -_. -._-. _-__.-:._,:_ _,-._-:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11111*.V.I~INEIN

iivaeo~*

Voc

behot

aan

Belgi

Staats

V



!'~ vA~ ,~

i_____ __ ~ ~ al ~~$$

-_~_

k'.:3,-.-:AivDEt- TURNi-; Û

Griffx@ grifr;er

r

,"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

"

mod 2.1

~

e) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, vari alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

f) Het verlenen van administratieve bijstand. Het uitvoeren van alle secretariaatswerk. Telefoonbeantwoording voor rekening van bedrijven. Behandeling van post. Administratiekantoor.

g) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies,

inclusief die van vereffenaar, in andere vennootschappen.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, omvattende onder meer:

* organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

* het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

* het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, waaronder alle financiële en onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt vierhonderdduizend Euro. Het is vertegenwoordigd door vierhonderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/vierhonderdste van het kapitaal. Het is volledig volstort in geld.

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De jaarvergadering heeft plaats de tweede maandag van de maand mei om negentien uur. Indien deze dag een feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De jaarvergaderingen worden gehouden in de gemeente waar de zetel der vennootschap is gevestigd en, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel der vennootschap. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, doch enkel voor zover de raad van bestuur dit uitdrukkelijk vereist in de oproeping, moeten zij die aan de geplande vergadering wensen deel te nemen, dit ten minste drie dagen voor de datum van de algemene vergadering aan de raad van bestuur schriftelijk meedelen.

De bestuurders en de commissaris(sen) zijn vrijgesteld van iedere formaliteit en mogen, of zij aandeelhouder zijn of niet, steeds de algemene vergaderingen bijwonen.

Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. De raad van bestuur bepaalt de uitbetalingsmodaliteiten van eventuele dividenden of interim-dividenden. Alle kapitaalaandelen worden bij de vereffening gelijk berechtigd, rekening houdend met hun volstorting.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten voor de leiding der vennootschap en kan alle verrichtingen van intern bestuur uitvoeren die nodig of dienstig zijn om het doel der vennootschap te verwezenlijken. Al hetgeen niet uitdrukkelijk door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Onverminderd de algemene vertenenwoordininasmacht van de raad van bestuur als kollege, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij een gedelegeerd bestuurder alleen, hetzij twee bestuurders samen.

Het aantal bestuurders werd vastgesteld op twee en werden aangesteld tot na de jaarvergadering in het jaar tweeduizend zeventien:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LE COO", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger: de heer VAN EERD Marc Adrien Corneille Marie, geboren te Tilburg (Nederland) op negenentwintig maart negentienhonderd eenenzestig, wonende te 2382 Poppel (Ravels), Pannenhoef 11.

2) de naamloze vennootschap "VAN EERD VASTGOED", voornoemd, met als vaste

vertegenwoordiger: de heer VAN EERD Marc Adrien Corneille Marie, geboren te Tilburg (Nederland) op negenentwintig maart negentienhonderd eenenzestig, wonende te 2382 Poppel (Ravels), Pannenhoef 11.

Werd benoemd tot gedelegeerd bestuurder:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LE COQ", voornoemd.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hbt Belgisch Staatsblad

mod 2.1

uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen dé vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Biizondere volmacht

Er werd aan de heer HELSEN Guido, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens,

Voor-

behouden

aan trét

l3elgisch

Staatsblad

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.05.2015, NGL 28.08.2015 15486-0334-022

Coordonnées
VAN EERD VASTGOED IV

Adresse
PANNENHOEF 11 2382 POPPEL

Code postal : 2382
Localité : Poppel
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande